Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 26 resultaten gevonden.

CLOMIPRAMINE HCL MYLAN RETARD TABLET MGA 75MG

19 August 2021

Dit medicijn doet werkelijk niks tegen mijn angststoornis. Ik heb last van Body Dysmorphic Disorder. Dit middel is eerste keus volgens de psychiater. Nou voor mij niet. Blijf extreem angstig op straat en kom geregeld in een net niet psychose terecht. Als ik thuis kom word ik weer rustig en kan ik relativeren. Maar buiten is de angst zo overweldigend. Enige middel dat me nog een beetje op de been houd is lorazepam. Maar dat werkt snel uit. Ik ben wanhopig. Weet geen enkele arts nou waarom dit middel niet werkt als het eerste keus is voor BDD?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CLOMIPRAMINE HCL SANDOZ RETARD TABLET MGA 75MG

16 May 2020

Tijdens het ziektebeeld paniek en depressie hielp dit medicijn goed Mij werd verteld dat ik dit medicijn de rest van leven moest gebruiken. Bijwerking verschrikkelijk veel slaap en sufheid. ik gebruik dit medicijn 25 jaar.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Clomipramine 150 mg

30 January 2020

Werkt na 6 weken héél goed bij mij. Ik kan wéér redelijk slapen en mijn depressie en angststoornissen zijn duidelijk mínder. Ik gebruik voor de nacht 2 tabletten van 75 mg en heb géén bijwerkingen

CLOMIPRAMINE HCL AUROBINDO TABLET OMHULD 10MG

23 April 2019

Er staat hier een ervaring van iemand die 'af en toe het zicht kwijt was'. Ik ben toch benieuwd of daarmee werd bedoeld wazig zien of helemaal zwart voor de ogen. Weet iemand dat svp ?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CLOMIPRAMINE HCL AUROBINDO RETARD TABLET MGA 75MG

9 December 2018

Dat de clomipramine niet werkte, en nu overgestapt naar venlafaxine 75mg 2x per dag, maar helaas nog geen resultaat slikt het nu 2,5 week...

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CLOMIPRAMINE HCL SANDOZ RETARD TABLET MGA 75MG

17 October 2018

Ik heb een 3 maanden clomipramine geslikt. Opgebouwd naar 150 mg. Toen dosis van 112,50 mg gecombineerd met fluvoxamine 25 mg. Ik zat er namelijk al een tijdje echt helemaal doorheen. De medicatie heeft mijn stemming toen verbeterd. De angst werd hanteerbaar. Maar ik had heel veel last van bijwerkingen. Van het ene op het andere moment ben ik hierom gestopt. Heb 2 dagen afgebouwd en toen naar 0. Heftige 1,5 tot 2 weken gehad. Afkicken viel in tegenstelling tot de horrorverhalen op internet alles mee. Ik slik nu 1,5 maand geen medicatie meer. Ik leef weer! Ik kan weer klaarkomen, heb energie, kan lekker hardlopen en sporten, kom goed uit mijn woorden. Mijn stoelgang is de oude en ik kan normaal plassen. De energie om van alles te ondernemen is terug. Want dat waren allemaal nare bijwerkingen. De angst is helaas ook terug. Toch vind ik het fijner om écht te leven. De angst moet ik op de koop toenemen. Ik vind het heftig hoeveel bijwerkingen zo’n medicijn heeft en dat je ook echt verandert als persoon. Toen ik startte waren de bijwerkingen ook echt heftig. Trillen, raar gevoel in hoofd. Af en toe was ik mijn zicht kwijt. En de eerste drie weken was het niet verantwoord om achter het stuur te kruipen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Clomipramine 75mg retard en 25mg 2x daags

10 September 2018

Het doet echt helemaal niets , alleen maar bijwerkingen verders niks positief, morgen langs de psy om te praten over Efexor hoor daar positieve reacties over.. morgen ook de uitslag van de bloedspiegel..

CLOMIPRAMINE HCL MYLAN RETARD TABLET MGA 75MG

1 September 2018

Mijn man slikt het vanaf 23 juni 2018 begonnen en zit nu inmiddels op 200mg per dag. Maar helpt nog steeds niet helaas. Hoelang heeft het bij jullie geduurd voor dat het werkte..hoor graag hier over BVD

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CLOMIPRAMINE HCL AUROBINDO TABLET OMHULD 25MG

3 December 2017

Ik gebruik al meer dan 25 jaar clomipramine. Op zich werkt het middel wel en heb er dus ook baat bij. Alleen het heeft een hele vervelende bijwerking op sexueel gebied. Ik heb geen zin meer in vrijen en kan bijna geen orgame meer krijgen. Ik heb het gevoel chemisch gecastreerd te zijn. Ik heb een aantal malen geprobeerd te stoppen met dit middel, maar dat is niet gelukt. Ook meerdere malen andere anti-depressiva geprobeerd, maar of het had dezelfde nare bijwerking of het middel sloeg niet goed aan. Ik hoop dat in de toekomst ook rekening gehouden word met deze nare vervelende bijwerking bij het fabriceren van een nieuwe lijn anti-depressiva.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CLOMIPRAMINE HCL SANDOZ RETARD TABLET MGA 75MG

CLOMIPRAMINE HCL CF RETARD TABLET MGA 75MG

8 May 2017

Overmatig zweten, sterk verminderde zin in sex, 30kilo aangekomen, vermoeidheid

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CLOMIPRAMINE HCL CF RETARD TABLET MGA 75MG

14 December 2015

Niet zoveel bijwerkingen, alleen na 14 jaar werkte het niet meer, dat is jammer.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CLOMIPRAMINE HCL CF TABLET OMHULD 25MG

4 May 2015

Angstig en Hevige zweetaanvallen, verhoogte hartslag, hartkloppingen, koude handen en voeten, moeite met plassen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CLOMIPRAMINE HCL ACTAVIS RETARD TABLET MGA 75MG

Clomipramine 25 mg

30 September 2014

Overmatig zweten, en constipatie! Maar wel veel meer plezier in 't leven!

CLOMIPRAMINE HCL CF RETARD TABLET MGA 75MG

15 September 2014

Het is een antidepressivum maar het werkt bij mij tegen paniekaanvallen. Nadelige bijwerking: overmatig transpireren

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CLOMIPRAMINE HCL CF RETARD TABLET MGA 75MG

CLOMIPRAMINE HCL MYLAN RETARD TABLET MGA 75MG

15 September 2014

Heeft u problemen ervaren na het overstappen op het nieuwe medicijn?

Ja

Uw ervaring met het nieuwe medicijn was:

Het nieuwe medicijn werkte niet of minder goed dan het oude medicijn.

Toelichting: Het werkte niet: ik kreeg weer last van paniekaanvallen

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CLOMIPRAMINE TABLET MGA 75MG

30 July 2014

Heb al zo lang ik mij kan herinneren last van depressies, ben nu 58 jaar. Na een zoektocht van jaren naar een geschikt antidepressivum voor mij was daar eindelijk op mijn 35ste de clomipramine. Ik kreeg meer energie, kon mij beter concentreren en het bleek dat ik gevoel voor humor had. Ik gebruik het nu dus al 23 jaar en het bevalt me prima. Ik heb wel last van een droge mond.

CLOMIPRAMINE HCL CF RETARD TABLET MGA 75MG

CLOMIPRAMINE HCL SANDOZ TABLET OMHULD 25MG

1 April 2014

Werkt zeer goed! Had ik het maar eerder gebruikt na mijn traumatische ervaring..

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CLOMIPRAMINE HCL PCH TABLET OMHULD 10MG

26 March 2014

Helpt prima tegen narcolepsie, m.n. de kataplexie en hallucinaties. Wel last van erg droge mond in de ochtend en trillende handen. Gebruik het nu ruim 2 maanden.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CLOMIPRAMINE HCL ACTAVIS TABLET OMHULD 25MG

2 February 2014

Werkte geweldig bij angst (incl. agorafobie). Licht verminderde potentie is een beetje jammer maar dat mag de pret nauwelijks drukken als je dankzij dit middel weer de straat op kunt. Afbouwen werd pas draaglijk toen ik het heel langzaam deed (elk half jaar 25mg minder).

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

clomipramine 50mg

5 November 2013

<p> Hallo allemaal, Ik ben een maand geleden gestopt met het slikken van clomipramine 50 mg een paar dagen erna kreeg ik het gevoel dat ik heel de dag door opgewonden was terwijl ik het helemaal niet ben..... heb het tegen mijn arts gezegd en het is een vrij zeldzame bijwerking. Maar ook was ik tegelijkertijd met mijn pil gestopt en nou weet ik dus niet wat de oorzaak is van mijn probleem en ook niet hoe ik er weer zo snel mogelijk vanaf kom ?!?!?!?! Help :-(</p>

CLOMIPRAMINE HCL ACTAVIS RETARD TABLET MGA 75MG

19 October 2013

<p> Ik kreeg de eerste week galbulten en ging wazig zien. Ik moet nu beginnen met tweede week, verder valt het wel mee.</p>

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel