Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 18 resultaten gevonden.

CLONIDINE HCL SANDOZ TABLET 0,025MG

1 April 2019

De tabletten zijn zeer slecht uit de strips te drukken. Ik slik er 6 per dag en maak n week klaar. Dan heb ik pijnlijke vingers. Laat staan voor mensen die echt iets aan de handen markeren. :( Vr gr Carla

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CLONIDINE HCL ACTAVIS TABLET 0,025MG

4 March 2016

Dosering 3x per dag 3 tabletten. Na 3 dagen werden de bijwerkingen als slap, moe en wat instabiel voelen minder. Na 3,5 dagen ging ik in overleg met de apotheker toch maar even naar de sportschool. Dat bleek geen goed idee. Na 4 minuten op de homerunner ben ik gestopt door een druk op het hoofd aan de linkerkant voor en ik hield het gewoon niet vol wat anders nooit een probleem was. Het voelde echt heel naar en de dag daarna voelde het alsof ik weer een paar dagen teruggeworpen was in het wennen eraan.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CLONIDINE HCL ACTAVIS TABLET 0,150MG

CLONIDINE HCL TEVA TABLET 0,150MG

13 December 2014

Heeft u problemen ervaren na het overstappen op het nieuwe medicijn?

Ja

Uw ervaring met het nieuwe medicijn was:

Ik kreeg vervelende bijwerking(en) van het nieuwe medicijn.

Toelichting: Bijwerkingen: somber, onrust en afwezigheid.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CLONIDINE HCL ACTAVIS TABLET 0,025MG

31 March 2014

Na het verwijderen van mijn baarmoeder raakte ik van de ene op de andere dag in de overgang. Ik had lang last van zeer heftige verschijnselen zoals continue opvliegers: zodra de ene over was begon de volgende en zo ging dat de hele dag en nacht door. Van mijn oncoloog kreeg ik Clonidine Actavis 0,025 (2x daags 1 tablet) voorgeschreven. Dit hielp vrijwel direct, sindsdien helemaal geen last meer gehad van de overgang.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CLONIDINE TABLET 0,025MG

17 October 2011

gelijk na 2 tabletten, duizelig, spraakverlies, overgeven, vibraties over hele lichaam.

CLONIDINE TABLET 0,025MG

23 July 2010

Na gebruik van 2 weken, had ik veschillende, geen prettige bijwerkingen.1. moe/slaperig (zelfs na een nacht slapen). 2. futloos. 3. inslaapproblemen. 4. hoofdpijn (waarschijnlijk door punten 1 en 3). 5. stemmingswisselingen.

CLONIDINE TABLET 0,025MG

6 May 2010

Het duurde even voordat dit medicijn werkte, maar geleidelijk aan merkte ik duidelijk vermindering van het aantal opvliegers. Ik gebruik nu 3x daags 2 tabletten en heb er totaal geen last meer van, ook 's nachts niet. Ook geen bijwerkingen ondervonden. Bijzonder tevreden hierover. Ik word niet om de 2 uur herinnerd aan het feit, dat ik in de overgang ben, en slaap daardoor ook weer veel beter, dus meer uitgerust en daardoor minder prikkelbaar.

CLONIDINE TABLET 0,025MG

1 February 2010

Verergering van de klachten, zeer vermoeid na verhoging van 2 tabletten

CLONIDINE TABLET 0,025MG

CLONIDINE TABLET 0,15MG

4 August 2009

Clonidine in samengebruik met bisacodyl geeft als bijwerking dat ik in mijn bed plas s nachts ik ben 51 jaar en heb dat al 49 jaar niet meer gedaan

CLONIDINE TABLET 0,025MG

2 May 2008

speekselklier in en onder de tong raken opgezet en zeer pijnlijk

CLONIDINE TABLET 0,15MG

CLONIDINE TABLET 0,15MG

2 April 2007

Als impulsieve adhd-er (geen jumper) heb ik zeer goede ervaringen met het gebruik van clonidine. Mijn leven heeft een compleet andere wending gekregen. Enig nadeel is dat het me af en toe toch wel een beetje aan energie ontbreekt. Wel slaap ik een stuk beter als voorheen.

CLONIDINE TABLET 0,025MG

30 April 2006

Ik slaap snachts veel slechter, ik val wel in slaap maar na ongeveer een half uur word ik weer wakker en slaap dan niet meer.

CLONIDINE TABLET 0,025MG

CLONIDINE TABLET 0,025MG

CLONIDINE TABLET 0,025MG

16 August 2004

Aantal opvliegers bleef gelijk of werd zelfs meer

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel