Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 38 resultaten gevonden.

DESLORATADINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 5MG

26 January 2024

Heel hoge hartslag,hartkloppingen,misselijkheid,gejaagd gevoel ,buikklachten, bijna flauwvallen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE SANDOZ TABLET FILMOMHULD 5MG

12 November 2023

Vanaf dag 1 erg moe, hoofdpijn en droge mond. De dagen erna kreeg ik hartkloppingen, druk op de borst, en licht gevoel in mijn hoofd. Ook kreeg ik juist allergische klachten zoals jeuk in mijn oren/gehemelte, niezen en branderig gevoel in het gezicht.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 5MG

15 September 2023

Na een week 2x daags krijg ik gewrichtsklachten. Polsen, duim, maar ook nek. Wanneer ik stop, zijn de klachten met een paar dagen verdwenen. Gebruik al heel lang, maar van ander merk, nl Teva. Dat gaf geen problemen. Heb ik al eerder gemerkt bij andere medicijnen, ook merk afhankelijk. Mijn gewrichten zijn altijd wel gevoelig, heb ook een tijd gehad dat ik dezelfde, maar veel erger, klachten kreeg van sommige voedsel producten. Dat bleek toen allergie gerelateerd te zijn. Ook zelfde klachten bij slikken van cholesterol verlagers

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE MYLAN TABLET FILMOMHULD 5MG

15 September 2023

Na een week 2x daags gebruik krijg ik gewrichts klachten. Als ik stop zakt het binnen en paar dagen weer weg. Als ik van het merk Teva gebruik, heb ik nergens last van. Heb ik met meer medicijnen gehad bij wisseling van merk. Gewrichten zijn ook wel een gevoelig punt bij mij.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 5MG

1 July 2023

Vreselijke bijwerkingen. Verhoogde hartslag, paniek aanvallen, verwardheid en kortademig. Zelfmoord gedachten

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 5MG

6 June 2023

Gebruikt tegen allergische reactie, met name hooikoorts. Daarnaast, op advies van huisarts, ca. 2 jaar fulltime gebruikt tegen netelroos/gordelroos totdat dit hierna vanzelf overging. Nu alleen nog van mei t/m juli. Het medicijn werkt prima en erg snel. Bij de netelroos kwaal werkte het binnen een half uur. Bij hooikoorts verzacht het de ergste reacties, maar beste is nog steeds de buitenwereld in tijd van hooikoorts vermijden. Grootste nadeel bij mij zijn de bijwerkingen: de hele dag moe, suf en 'traag'. En veel honger (metabolisme?). Heel erg vervelend. Maar tot op heden nog geen beter alternatief gevonden.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 5MG

4 February 2023

Werkt alleen als je het inneemt voordat de klachten beginnen. Als de klachten eenmaal begonnen zijn en je neemt hem dan in, dan werkt het helemaal niet.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 5MG

9 October 2022

Dit medicijn werkt bij mij ook niet eerst moest ik 1 nemen nu 4 per dag.Ben er alleen moe en suf van

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE GLENMARK TABLET 5MG

25 August 2022

Behoorlijk last van allergie/hooikoorts elk jaar in augustus. De 5 mg witte grotere tablet desloratadine Glenmark werkt bij mij prima. Ik kan weer naar buiten.Heerlijk.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 5MG

29 December 2021

Medicijn gebruikt tegen netelroos 2x per dag 5 mg gedurende 8 dagen. Helaas je krijgt er meer netelroos van en helpt ook niet tegen de jeuk. Door de huisarts voorgeschreven. Wat een waardeloos medicijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 5MG

5 October 2021

Een verhoogde hartslag die moeilijk naar beneden ging. Dokter trekt zijn schouders erover op en de apotheek reageert niet.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 5MG

DESLORATADINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 5MG

DESLORATADINE TEVA TABLET FILMOMHULD 5MG

6 October 2020

Heb het nu een aantal keer geprobeerd en ik krijg last van slapeloosheid. Dan maar een loopneus.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 5MG

18 September 2020

Desloratadine 5 mg filmhulde tabletten werken bij goed (tegen allergische sinusitis) mits van de merken Aerius, Teva of Mylan. Als ik van de apotheek Aurobindo krijg keren mijn klachten terug. Dit merk heeft m.i. een kwaliteitsprobleem.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 5MG

1 June 2020

het heeft verminderd mijn lopende neus zoals niezen. dus , het werkt goed.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 5MG

31 May 2020

werkt bij mij totaal niet, jarenlang glenmark gehad werkte prima, waar betaal je nu je ziektekosten voor als je niet eens zeggenschap hebt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 5MG

18 May 2020

sinds een jaar of 5 last van beetje hooikoorts gehad en dan alleen rode ogen en loopneus en niezen. Afgelopen week echter heel erg opgezette oog zakken(wallen) 2 dagen 1 tablet gebruikt en de wallen waren weer in normale proporties was de 1e keer dat ik dit deze week heb gebruikt succes voor anderen

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE MYLAN TABLET FILMOMHULD 5MG

28 April 2020

Neemt de klachten van hooikoorts zo goed als weg wanneer ik 2 tabletten over de dag verdeel. Wel veel last van vermoeidheid.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 5MG

12 April 2020

Neemt niet alle klachten (goed) weg bij hooikoorts, loopneus is minder maar jeuk aan de ogen blijft even erg.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 5MG

DESLORATADINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 5MG

21 January 2020

Helpt mij goed tegen mijn allergieklachten. Alleen blijft sinds het gebruik mijn menstruatie uit..

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE GLENMARK TABLET 5MG

29 December 2019

Heb ze voor geschreven gekregen zonder dat arts mij gezien heeft !! Had al weken last van uitslag,werd steeds erger..veel rode vlekjes op mijn lichaam ?? Ze helpen niet

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden medicijnpanel

Deze site maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om informatie over het gebruik van onze website te verzamelen om de inhoud te verbeteren. Door hieronder op “accepteren“ te klikken stem je in met het plaatsen en gebruik van al onze cookies. Voor meer informatie verwijzen wij je naar ons cookiebeleid.