Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 38 resultaten gevonden.

DESLORATADINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 5MG

DESLORATADINE TEVA TABLET FILMOMHULD 5MG

6 October 2020

Heb het nu een aantal keer geprobeerd en ik krijg last van slapeloosheid. Dan maar een loopneus.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 5MG

18 September 2020

Desloratadine 5 mg filmhulde tabletten werken bij goed (tegen allergische sinusitis) mits van de merken Aerius, Teva of Mylan. Als ik van de apotheek Aurobindo krijg keren mijn klachten terug. Dit merk heeft m.i. een kwaliteitsprobleem.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 5MG

1 June 2020

het heeft verminderd mijn lopende neus zoals niezen. dus , het werkt goed.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 5MG

31 May 2020

werkt bij mij totaal niet, jarenlang glenmark gehad werkte prima, waar betaal je nu je ziektekosten voor als je niet eens zeggenschap hebt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 5MG

18 May 2020

sinds een jaar of 5 last van beetje hooikoorts gehad en dan alleen rode ogen en loopneus en niezen. Afgelopen week echter heel erg opgezette oog zakken(wallen) 2 dagen 1 tablet gebruikt en de wallen waren weer in normale proporties was de 1e keer dat ik dit deze week heb gebruikt succes voor anderen

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE MYLAN TABLET FILMOMHULD 5MG

28 April 2020

Neemt de klachten van hooikoorts zo goed als weg wanneer ik 2 tabletten over de dag verdeel. Wel veel last van vermoeidheid.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 5MG

12 April 2020

Neemt niet alle klachten (goed) weg bij hooikoorts, loopneus is minder maar jeuk aan de ogen blijft even erg.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 5MG

DESLORATADINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 5MG

21 January 2020

Helpt mij goed tegen mijn allergieklachten. Alleen blijft sinds het gebruik mijn menstruatie uit..

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE GLENMARK TABLET 5MG

29 December 2019

Heb ze voor geschreven gekregen zonder dat arts mij gezien heeft !! Had al weken last van uitslag,werd steeds erger..veel rode vlekjes op mijn lichaam ?? Ze helpen niet

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE GLENMARK TABLET 5MG

23 November 2019

Deze allergiepil werkt bij mij het beste.Ik heb al enkele keren andere gekregen waardoor ik eigenlijk gelijk weer last heb van mijn allergie symptomen. Van GLENMARK werden niet vergoed waardoor ik vaak weer andere kreeg tot dat ik heb gezegd dat ik alleen nog maar die van GLENMARK wil en er graag voor betaal. Er werd ook gezegd dat er weinig verschil in moest zitten maar toch merkte ik elke keer verschil als ik weer andere slikte werd ik ziek. Dus ik hou het bij die van GLENMARK.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 5MG

8 November 2019

Ik gebruik al jaren desloratadine, maar sinds ik de desloratadine aurobindo kreeg kwamen alle klachten weer terug. Ik reageer het beste op desloratadine van glenmark. En zo is ieder mens verschillend. Deed de verzekering daar maar niet zo moeilijk over...

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 5MG

28 September 2019

Werkt bij mij heel goed. Ik heb al heel lang last van een loopneus, jeukende ogen, oren enz. Sinds ik dit middel gebruik, is alles een heel stuk rustiger. Ik ben er heel blij mee.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 5MG

19 September 2019

Na een te zware antibiotica kuur hystamine intolerantie gekregen. Na een jaar lang dieet DESLORATADINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 5MG gaan gebruiken. Het hielp 1e dag tegen de hystamines daarna niet meer. De hoofdpijn, vermoeidheid en zware druk op oren verdwijnt wel 2 uur na inname. Maar heb erge problemen met longen gekregen. Heel benauwd, niet goed kunnen inademen, vastzittend slijm, keelpijn en stemverlies. En dan gewoon nog de jeuk etc. erbij. Ben er wel achter wat het veroorzaakt. Ze gebruiken er INDIGOTINE in als kleurstof. Laat deze stof nu net bekend zijn om het feit dat het juist allergische klachten kan veroorzaken/verergeren. Nu heb ik vaker problemen met medicatie door de vulstoffen en/of kleurstoffen maar het is wel erg zuur dat ze dit juist in een anti allergie medicijn stoppen. Dank zij het opgedwongen voorkeursbeleid ben ik al meerdere keren erg ziek geworden. Dan heb ik weer allerlei andere medicatie nodig om weer beter te worden. Dus door dit beleid hebben ze in mijn geval dus meer kosten. Nu de strijd aangaan om de originele Aerius proberen te krijgen. Wish me luck.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 5MG

5 July 2019

Zware Hooikoorts.Voorheen loratadine gebruikt maar dit werkte niet meer. Nu over gestapt naar de blauwe kleine pilletjes desloratadine en wat neusspray erbij. Gelijk bijna nergens last meer van.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE GLENMARK TABLET 5MG

20 June 2019

Voorheen desloratadine kleine blauwtjes nu van de apotheek grote witte gekregen de blauwtjes hielpen heel goed tegen mijn zonneallergie krab nu mijn hele huid open van de jeuk ??

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE GLENMARK TABLET 5MG

18 June 2019

Dit product is placebo -wel lekker goedkoop en komt bovendien inclusief alle bijwerkingen. Het formaat van de pil is vrij groot in vergelijking met vergelijkbare producten en, door het ontbreken van een coating laagje, een zeer efficiënte speekselmagneet. In combinatie met de bijwerking "droge mond" is het raadzaam de pil op te sabbellen ipv het voorwerp in zijn geheel in één keer door te slikken. Er zijn vanaf 2014 al negatieve meldingen over het functioneren van dit "medicijn", desondanks is nog steeds in omloop. Dit is voor mij, en blijkbaar ook voor vele anderen, het eerste des-loratadine medicijn wat helemaal niet werkt. Sinds jaren niet meer zoveel last van alergieën gehad dankzij dit wondermiddel.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE GLENMARK TABLET 5MG

18 June 2019

Lijkt wel een placebo - Dit middel helpt voor geen meter tegen hooikoorts. Tabletten zijn ook veel te groot om fatsoenlijk door te kunnen slikken. De vorm en kleur is ook totaal anders dan alle andere merken tabletten die ik voor mijn hooikoorts heb gebruikt.Persoonlijk denk ik dat je bij dit middel genept wordt door de fabrikant. Alsof hooikoortsklachten tussen de oren zit..

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE GLENMARK TABLET 5MG

5 June 2019

Na een paar dagen kreeg ik 's nachts heel veel jeuk en stond 's morgens op met overal, over het hele lichaam, galbulten.Heb het gemeld bij de apotheek.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Desloratadine 5mg tabletten

4 June 2019

Gebruik dit sinds enkele weken elke keer het middel s'morgens in genomen gelijk flinke diarree.

DESLORATADINE ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 5MG

21 April 2019

Slapeloosheid angst hyperventileren gestopt met het gebruik, Desloratadine Glenmark voorheen gebruik van Tev. 5 mg daarmee geen problemen.

DESLORATADINE GLENMARK TABLET 5MG

14 April 2019

Iedere keer weer andere tabletten. Nu weer desloratadine van Glenmark. Werkt totaal niet. Dat er kostenbesparend gewerkt moet worden begrijp ik, maar het constant veranderen van medicatie, waarbij er iedere keer andere bestanddelen/hulpstoffen deel uit maken van dat medicijn, komt de gezondheid van de gebruiker niet ten goede.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 5MG

9 April 2019

Ik gebruik deze tabletten nu 1week . Heb hoofdpijn en hooikoortsklachten komen terug. Voorheen tabletten van Teva gebruikt en dat ging prima.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel