Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 29 resultaten gevonden.

DIAZEPAM ACCORD TABLET 2MG

17 July 2021

bij heeft het niet gewerkt ik had het twee keer gebruik in verband met mijn ouders de overleden maar het help niet echt want ik liep haast tegen de muur en mijn ogen begonnen te draaien.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DIAZEPAM TABLET 5MG

diazepam 10mg

DIAZEPAM PCH TABLET 10MG

22 July 2020

25 jaar 5 tot 7,5 mg Diazepam gebruikt ivm een spierziekte, de artsen hebben nooit verteld dat je het moet afbouwen, en dat je dus niet in 1 x mag stoppen. Maar na diverse keer ledematen hebben gebroken waaronder rugwervels ben ik dus wel CT gestopt. Advies van de Neuroloog was om het dan maar vol te houden. Nu ruim 1 jaar verder heb ik nog steeds ontwenningsverschijnselen. Kijk uit met het stoppen van Diazepam.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DIAZEPAM APOTEX TABLET 10MG

17 July 2020

Goed spul en totaal geen last van verslaving, gebruik het soms een maand, dan 3 maanden nie. Verslaving vindt dit soort producten zit tussen de oren.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

diazepam teva

12 July 2020

Ik kreeg dit merk omdat ze gen levering hadden van Centrafarm. Ben er behoorlijk ziek van geweest, de volgende dag voelde ik mij of ik vreselijke kater had, erg veel helpen deden ze ook niet, ik kon zelfs 's nachts niet slapen, had maagpijn en nog steeds hartkloppingen, ik slik er zo nu en dan een tegen de hyperventilatie.

DIAZEPAM AUROBINDO TABLET 10MG

2 July 2020

Diazepam van aurobindo doet echt zijn werk niet. Bij mijn apotheek staat geregistreerd dat ik Diazepam van Centrafarm gebruik, maar die is niet leverbaar, dus moet ik het doen met aurobindo. Zoals je ziet gebruik in 10 mg zo nodig, omdat ik een paniekstoornis heb, maar hij werkt nog niet eens voor 2 mg. Wat een verschrikkelijk slecht produkt van Aurobindo. Lekker goedkoop dat wel, maar als de werking uitermate slecht is is goedkoop een duurkoop.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DIAZEPAM APOTEX TABLET 10MG

8 June 2020

wat zal ik zeggen,had moeilijkheden met een slikangst na een pil inname kwam hij in mijn luchtpijp heimlich greep door mijn lieve vader gered,toen kreeg ik tinnitus,,heel erg,kwam in een spiraal van benzos terecht ,werd als maar slechter,kreeg lorazepam huisarts liet mij barsten nu zit ik met 10 mg diazepam ga langzaam dood

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DIAZEPAM CF INJVLST 5MG/ ML AMP 2ML

31 May 2020

door het overlijden van me vader heb ik het vheel zwaar door het aanraden van een vriend gaat het nu wat beter

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DIAZEPAM AUROBINDO TABLET 10MG

26 May 2020

Ik nam half jaar geleden heel soms 1 a 2 tabletten. Dit berekend over 1 week dus. Het beviel 100% en voor de extra duidelijkheid: ik had geen gewenning, omdat ik te onregelmatig slikte (dus geen dagen achter elkaar) de diazepam 10 Mg van CENTRAFARM Nu bij het ophalen bij de apotheek plots : DIAZEPAM AUROBINDO TABLET 10MG Dit werkt dus GEHEEL niet!! zocht eerst het probleem bij mezelf en kom er na zo ongeveer 2 weken erachter dat ik het niet verzin en me niet laat afschepen "HET ZIT TUSSEN JE OREN". SCHANDALIG EN VERDACHT.We laten ons toch niet afschepen met een duister verhaal over RVG nummers en zelfde werkzame stoffen (alleen andere hulpstoffen om pil in een andere vorm te persen). Heb research gedaan naar AUROBINDO, en kom er achter dat voor stuk minder geld de pillen uit India komen. Dit prachtige land overigens staat wel bekend bij specialisten als verdachte pillendraaier!! Kort en krachtig: er zit hier een luchtje aan en diazepam werkt hier echt niet. groet Leo

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DIAZEPAM CF TABLET 5MG

30 March 2020

ik heb dt middel gekregen als pijnstiller bij lage rugklachten. (3x daags 1 tablet) ik vond het voor dit doel waardeloos. heel erg slaperig en geen vermindering van die klachten.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DIAZEPAM ACCORD TABLET 5MG

26 February 2020

Ik word er niet moe of suf van. Het enige positieve is dat de pijn in mijn nek en schouders elke keer voor een paar uur weg zijn, en dan moet ik gauw weer een pil pakken om de pijn voor te blijven.Ik had gehoopt , gedacht, verwacht dat mijn lichaam meer rust zou krijgen / willen. Ik heb medicijnen voor 10 dagen, maar dat is nu na 8 dagen bij lange na niet genoeg. Ik verwacht zelf nu nog minimaal 3 weken te moeten rusten wil mijn lichaam weer enigszins weer wat fitter te worden en dat ik kan gaan bouwen aan energie. Het was fijn geweest als ik door deze medicijnen 10 dagen onder zeil / knock out was geweest.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DIAZEPAM ACCORD TABLET 5MG

20 February 2020

Opeens waren de lichtblauwe tabletten veranderd van naam(diazepam accord) en ook de kleur is nu wit.Dat is niet zo erg!Maar wordt doodberoerd van die nieuwe tabletten!Dat wordt niet afbouwen,maar direct mee stoppen!Snap niet als iets goed werkt.Het dan opeens veranderd wordt!? Benieuwd of er meer ménsen dit zo ervaren!? Groetjes m

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DIAZEPAM ACCORD TABLET 5MG

28 January 2020

Opzich een redelijk medicijn, helaas wordt het niet vergoed. Ik heb elke dag 3 tabletjes van 5 mg nodig vanwege een neurologische aandoening, waardoor ik ongecontroleerde spierspasmes heb. Deze worden door de diazepam deels onderdrukt. Mijn huisarts weigert ze op chronisch te zetten zodat ze wel vergoed worden en mijn verzekeraar vergoed het niet. Ik moet alles zelf betalen. Als studente met 3 chronische beperkingen, een voltijd opleiding en dus alleen een duo als inkomen zijn mijn medische kosten vrij hoog. Mijn toekomst is door mijn neurologische aandoening onzeker (ik kreeg in 2019 pas een diagnose) en de zorg doet moeilijk. Ik kan geen speciale therapie betalen, omdat dit niet wordt vergoed. Niks wordt meer vergoed lijkt het het wel. Ik betaal alles zelf en daarbovenop komt ook nog eens dat mijn apotheek dubbel declareert, en bij mij en bij mijn zorg verzekeraar. Schandalig. Ik betaal 15.99 voor de diazepam alleen al, 50 tabletjes krijg ik, dat is krap aan genoeg voor 16 dagen. Ik wordt echt moe en zieker dan ik al ben van het beleid van de overheid en de zorg hier in Nederland.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DIAZEPAM AUROBINDO TABLET 5MG

24 January 2020

Wat voelde ik me hier goed op! Overdag helder en scherp en jarenlang een goede nachtrust! Nu sinds cá 7 maanden een andere samenstelling met als resultaat een totaal andere werking. Nu alleen nog bijwerking en geen werking.Rotzooi !!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DIAZEPAM CF INJVLST 5MG/ ML AMP 2ML

DIAZEPAM AUROBINDO TABLET 2MG

23 December 2019

alle bijwerkingen die maar mogelijk zijn heb ik gekregen. Toen ik vroeger VALIUM gebruikte nergens last van!!! Het is en blijft dus vlg. mij weer duidelijk dat een loco preparaat meer bijwerkingen geven dan het originele dus het merknaam medicijn Valium!!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DIAZEPAM ACCORD TABLET 5MG

9 December 2019

Ik ben aantal keren geopereerd aan mijn nek. Dus diazepam gebruikt voor het ontspannen van spieren. Behalve zwaar misselijk, hoofdpijn en nachtmerries werd ik depressief van dit middel. Angst en paniekaanvallen. Ik heb ook een colitis probleem en het lijkt erop dat deze medicijnen elkaar in de bijwerkingen versterken. Maar blijkbaar moet je zelf experimenteren om erachter te komen dat je geen psycholoog nodig hebt maar dat je medicijnen elkaar versterken in de bijwerkingen.Dus maar accuut gestopt. Na paar dagen merkte ik al verschil. Liever verreken van de pijn dan dat mijn hoofd op hol slaat.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Diazepam 10mg

7 December 2019

Eindelijk ben ik er achter gekomen dat ik mezelf zo in een illusie van angst gebracht heb, mijn onderbewustzijn heeft het overgenomen en elke dag voelde ik op dezelfde momenten de angstgevoelens in mijn lichaam en het slapen was zo een nachtmerrie met het gevecht met mezelf.Wat heeft mij geholpen .Mediteren stoppen met roken met caffeine niet meer na 12.00 u smiddags Al voel je je angstig adem 3xdiep en zeg tegen jezelf ik voel me zo gelukkig in het begin is het zo oncomfortabel maar als je de neppe emotie van geluk in je lichaam gooit en dan lacht en doe je alsof je gelukkig bent Ik voel me Zo happy ik voel me zo happy 21dagen dit doen en je onderbewustzijn is veranderd naar geluk angstloos en geen limieten meer in het leven de happyness zoekt jou op nu omdat je het al bent dan krijg je het De eerste paar dagen is moeilijk maar geloof me ik ben de gelukkigste man op aarde nu en was de meest angstige depressieve jongen alles heb ik gehad en meegemaakt tijd voor geluk liefde

diazepam teva

30 November 2019

Helpt totaal niet ook niet met 4 tegelijk PCH was goed dit is nu TEVA doet niks voor mikn nervositeit

DIAZEPAM ACCORD TABLET 5MG

20 November 2019

Ik werd hier erg vervelend van. Kreeg nachtmerries, voelde alleen maar meer oncomfortabel in mijn lichaam naarmate de dag vorderde, onrust maar ook jezelf niet vertrouwen.Misselijkheid/hoofdpijn/duizeligheid in het begin van wakker worden, dus het werkt in het begin maar naarmate komt het weer erger terug,en dan heb ik eigenlijk nog maar een halfje(ik ben dan ook gevoelig voor bijwerkingen) dan slik ik liever een natuurlijk middel die iets helpen en niets geen bijwerkingen geven.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

diazepam PCH farmacie 10mg

diazepam PCH farmacie 10mg

29 October 2019

Had meteen rust niet met teva dit is rotzooi helpt totaal niet

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel