Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

DILTIAZEM HCL MYLAN RETARD CAPSULE MGA 240MG

DILTIAZEM HCL AUROBINDO RETARD TABLET MGA 120MG

DILTIAZEM HCL MYLAN RETARD CAPSULE MGA 200MG

21 February 2021

benauwdheid verergerd, duizelig en zuurbranden. Voorheen 15 jaar Tildiem en veel minder klachten.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DILTIAZEM HCL TEVA RETARD CAPSULE MGA 200MG

DILTIAZEM HCL MYLAN RETARD CAPSULE MGA 200MG

11 November 2020

Heb het middel een week in gebruik tegen vaatspasme door hartbridging . Pijn op borstkas komt in rust en na inspanning nog steeds opzetten * plotseling hoge hartslag Heb 8 weken geleden hartinfarct gehad en gedotterd + katheterisatie gehad .

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DILTIAZEM HCL CF RETARD CAPSULE MVA 300MG

DILTIAZEM HCL SANDOZ TABLET 60MG

27 August 2020

Na 2 tabletten al heel ziek gevoel met te heftige hoofdpijn. Gelijk moeten stoppen van cardioloog , maar nog 4 dagen erg ziek gebleven.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DILTIAZEM HCL APOTEX TABLET MGA 90MG

17 August 2019

Algehele malaise.Maagdarmklachten.Hoofdpijn.Duizelig.Geen trek in eten.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DILTIAZEM HCL APOTEX TABLET MGA 90MG

17 August 2019

Algehele malaise.Mezelf niet goed voelen. Geen trek in eten. Maag darm klachten. Soms hoofdpijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DILTIAZEM HCL MYLAN RETARD CAPSULE MGA 240MG

4 August 2019

Tijdens ziekenhuisopname op afd. hartbewaking kreeg ik een te lage hartslag, de sinusknoop stopte ermee en daarbij kreeg ik een overslag van het hart. Begin dus nooit met een hoge dosis, maar bouw op...als je het al moet slikken. Dit medicijn is per direct gestopt bij mij.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DILTIAZEM HCL TEVA RETARD TABLET MGA 90MG

3 January 2019

Moe, slap duizelig. Kan niet meer functioneren. Ook 2 kilo zwaarder door vocht. Slik het nu 4 weken en vraag me af of ik niet gewoon moet stoppen

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DILTIAZEM HCL TEVA RETARD CAPSULE MGA 200MG

3 December 2018

Na 30 jaar chronische vermoeidheid van de ene dag op de andere normale energie! Voor mij een wondermiddel.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DILTIAZEM HCL MYLAN RETARD CAPSULE MGA 180MG

26 September 2018

ernstige bloeddrukdaling, ernstige rigiditeit van het lichaam, hierdoor slecht lopen, benauwdheid (terwijl het hiervoor was voorgeschreven, druk op de borst) en een totaal onwelbevinden. Ook verlaging van de dosering naar 90 mg gaf geen verlichting. De cardioloog bleef volhouden dat het een prima middel was. De huisarts heeft het medicijn gestopt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DILTIAZEM HCL CF RETARD CAPSULE MVA 300MG

DILTIAZEM HCL PCH RETARD TABLET MGA 90MG

25 August 2018

Vreselijk moe, vaak hoofdpijn en blijvende maagklachten, moest 3x per dag 1 capsule van 90 kg. Slikken,heb mezelf nu terug gezet op 1 x per dag ,hoop dat het helpt ,en ik weer een beetje normaal kan functioneren, ben ook enkele kilo's al aan gekomen.

Diltiazemcreme

23 November 2017

Hielp in het begin tegen anusscheurtjes,maar na twee weken zijn de klachten erger geworden en moest ik vanwege hevige pijn i.d anus stoppen met de behandeling.Ben vanwege de pijn en klachten door gestuurd naar de specialist.

DILTIAZEM HCL MYLAN RETARD CAPSULE MGA 180MG

DILTIAZEM HCL PCH TABLET 60MG

16 November 2017

Zeer goed gebruik 3 maals daags 60 Mg geen bovenbuik klachten meer

DILTIAZEM HCL CF RETARD CAPSULE MVA 300MG

DILTIAZEM HCL TEVA RETARD TABLET MGA 90MG

27 August 2017

wat een lastige bijwerkingen allemaal, ik bedank voor dit medicijn, maag darmklachten en vochtophoping niet te winig en gaat ook niet over, bovendien lijkt of mijn hersenen ook aangetast worden door dit medicijn.........dan maar een hoge bloedruk

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DILTIAZEM HCL PCH RETARD TABLET MGA 90MG

9 August 2017

veel bijwerkingen helpt wel tegen hoge bloedruk, maar de bijwerkingen zijn behoorlijk. en die zijn niet gering, weet niet of het vol te houden is met dit medicijn helpt wel tegen onregelmatige hartslag

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DILTIAZEM HCL PCH TABLET 60MG

DILTIAZEM HCL PCH RETARD TABLET MGA 90MG

1 February 2015

Heb `s morgens vaak te lage bloeddruk. soms 108/58,moet dan eerst kalm aan doen. Loopt in de loop van de dag op tot 160/85.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel