Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

DOMPERIDON CF TABLET 10MG

12 January 2020

Mijn ervaring is geweldig goed. Na 4 maanden veel maagpijn darmkrampen en niet kunnen eten. Na een pilletje kon ik weer eten zonder pijn. En na 2 weken klachten bijna weg.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DOMPERIDON SANDOZ TABLET 10MG

30 September 2019

Voor mij heeft dit medicijn niets geholpen tegen zwangerschapsmisselijkheid. Ik werd er wel extreem moe van en sliep 20 uur per dag waardoor gevaar voor uitdroging ontstaat.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DOMPERIDON AUROBINDO TABLET 10MG

18 July 2019

Is waarschijnlijk pas weer rond 17-09-2019 leverbaar. Ook andere merken zijn voorlopig niet leverbaar

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DOMPERIDON ACCORD TABLET 10MG

29 December 2017

ik heb een stollings stoornis en na een paar dagen gebruik van de domperidon bleek mijn bloed bij controle zo dun dat het meetapparaat het niet eens kon meten omdat het van de schaal af ging de inr waarde zou tussen 2.5 en 3.5 moeten zijn maar het was 8.?Mijn huisarts en de trombose dienst waren behoorlijk geschokt door deze plotselinge verdunning van mijn bloed...behoorlijk eng en niet ongevaarlijk

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Domperidon

5 June 2017

Ik slik domperidon tegen de misselijkheid. Ik neem namenlijk Tramagetic 300 mg per dag. Daarnaast neem ik: fosinopril,isosorbitraat(hartfalen),crestor en seroqeuel 25 mg om te slapen met 0,5 xanax. Ik ben echt panische voor misselijkheid,vandaar de doperidon. Het werkt goed,maar is het verantwoord???

DOMPERIDON CF TABLET 10MG

27 February 2017

Werkte tegen de misselijkheid maar heb de verlengde QT ritme van gekregen met torsade de pointes

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DOMPERIDON ACCORD TABLET 10MG

13 October 2016

Mijn vader had medicijnen voor Parkinson en kreeg dit medicijn voorgeschreven. Vraag was 'heeft u hart problemen', nee dat niet, geen vraag over Parkinson. Mijn vader is aan een hartstilstand in zijn slaap overleden. Zou iedereen aanraden om dit medicijn niet te nemen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DOMPERIDON ACCORD TABLET 10MG

18 May 2016

Als domperidon zetpillen niet werken zoals ik hier boven lees. Ligt het echt aan jezelf En als ik lees dat iemand stopt met domperidom em dan jartkloppingen krijgt. Sorry hoor maar dan denk ik aan een psychische probleem. Juist domperidon veroorzaakt hartkloppingen. Het medicijn doet wat het moet doen. Maar wees er voorzichtig mee. Niet voor niets in bepaalde landen verboden

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DOMPERIDON SMELTTAB TEVA ORODISP TABLET 10MG

21 April 2016

door een voedselinfectie bleef ik maar braken, meer dan 24 uur. Nachtarts gaf me domperidon smelttablet en dat hielp goed. Heb het maar 1 keer gebruikt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DOMPERIDON PCH TABLET 10MG

28 December 2015

Ik heb last van maag en darmen, daar slik ik medicijnen voor: Omeprazol 20 mg en duspatal 200. Daarbij had ik ook het medicijn domperidon 10 mg van Actavis waar ik nooit problemen mee had omdat deze geen bittere smaak had. De apotheek is met dit medicijn gaan rommelen en nu krijg ik domperidon die keer op keer bitter smaakt. Ik ben op zoek naar de domperidon waar geen nare na smaak aan zit, ik weet dat deze er zijn omdat ik deze heb gehad. Domperidon 10 mg van pch spuug ik kort na innemen weer uit omdat ik deze niet kan verdragen. IK heb ook andere merken geprobeerd maar overal zit een nare smaak aan, de zetpil werk ook niet. Wie kan mij veder helpen?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DOMPERIDON ACCORD TABLET 10MG

20 July 2015

Ik kreeg na elke maaltijd hevige zweetbuien en hartkloppingen. Toen schreef mijn huisarts domperidone smelttabletten voor. De zweetbuien, hartkloppingen en misselijkheid werden beter. Ik mocht even stoppen omdat de dokter dacht dat het door de lidocaine Pijnacker kwam. Een dag en half later begon het spel terug, zoals in begin het probleem was. Dus terug gestart. Maar de laatste weken voel ik mij moe echt moe. En nu krijg ik geen zweetbuien na het eten maar ijskoude buien. Ermee stoppen en terug zijn die hartkloppingen, zweten en misselijkheid en dat zie ik ook niet goed komen. Maar hóe het nu gaat, vind ik zeker niet leuk meer. Ik weet echt even niet wat te doen. Wat mij ook zorgen baart dat ik dit krijg, terwijl ik al medicatie emconcor neem voor hartkloppingen. Wie weet wat ik nu best doe, want de huisarts is met verlof. En ik lig nu misselijk Met gevoel dat men eten tot in men keel weer keert Zweet dan weer ijskoude buien pfff Is soms zo een benauwd gevoel dat ik krijg En doodop er bij Groetjes cinne

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DOMPERIDON ACCORD TABLET 10MG

12 July 2015

Ik heb het al jaren geslikt tegen een vertraagde maaglediging en als gevolg daarvan misselijkheid en braken. Mede doordat de peristaltiek van mijn slokdarm slecht werkt. Nu mag ik het niet meer nemen van mijn huisarts omdat het in combinatie met de antidepressiva die ik moet slikken hartritmestoornissen zou kunnen veroorzaken. Daar heb ik nooit wat van gemerkt. Ik gebruik deze al tezamen vanaf 1998!!! Nu heb ik weer last van mijn maag omdat mijn eten niet zakt: pijn in de maag, misselijkheid en overgeven! Wat ben ik weer beroerd! Welk middel kan dit nu verhelpen?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DOMPERIDON ACTAVIS TABLET 10MG

24 June 2015

Hallo ik zou graag mijn verhaal hier willen doen maar de klacht die ik heb kan ik hier niet plaatsen daar baal ik best wel van zit al jaren lang met groot probleem en niemand die mij daar mee helpt ... wat ik heel erg vind .. Doordat de apotheek niet naar mij wil luisteren kom ik 1 tablet te kort domperidon. Fijn he van de apotheek moet je het hebben!! grrrrrrrrrrrr Domperidon actavis (geel / wit doosje ) hielp goed. Aan deze tablet zat geen bittere smaak. Die moet ik hebben domperidon met bittere smaak kan ik niet gebruiken ga ik van overgeven ... wie helpt mij aan de domperidon waar geen bittere smaak aan zit? Ik zou zo blij zijn dat betekent voor mij dat ik weer normaal kan eten. Wat ik nu niet kan omdat ik geen domperidon zonder bittere smaak heb (willen me niet geven en weet dat ze er zijn ..) Help mij om probleem op te lossen dank u wel.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DOMPERIDON ACTAVIS TABLET 10MG

13 April 2015

Ik gebruik al jaren domperidon, nu krijg ik ze ineens niet meer mee i.v.m. dat je er eventueel hartritme stoornissen van kan krijgen. Ik reageer heel goed op dit medicijn, en heb totaal geen last van deze bijwerking. Ik betreur het dat ik het niet meer mag gebruiken. Ben nu weer terug bij af.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DOMPERIDON SANDOZ TABLET 10MG

27 October 2014

Het hielp goed tegen de misselijkheid en maagpijn, maar gaf bij het gebruik van 3x per dag jeuk, waardoor ik ben gestopt. Gebruik nu dit tablet indien nodig.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DOMPERIDON ACCORD TABLET 10MG

19 September 2014

Ik kreeg bericht dat ik ze niet meer mag gebruiken i.v.b. met hartklachten. .

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DOMPERIDON ACCORD TABLET 10MG

20 June 2014

Na 1 dag nog steeds misselijk. Hopelijk gaat dit over, anders ga ik terug naar mijn uisarts.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MAAGKLACHTEN/ MISSELIJKHEID DOMPERIDON TABLET 10MG

6 March 2014

Werkte super tegen misselijkheid en braakneigingen, jammer dat de dokter het niet meer voorschrijft. Krijg nu Metoclopramide.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DOMPERIDON ACTAVIS TABLET 10MG

26 January 2014

Ik heb heel veel last van mijn spieren met dit middel. En ik voel mij heel naar.aan de huisdokter gevraag voor een alternatief. Zij zei dat ik gember taletten moest proberen. Gember is goed voor je maag. Ik ben daar gisteren mee begonnen. Ik hoop dat dit werk. Ik heb veel last van maag en darmen. De internist kon niets voor mij doen. Wel onder zoeken gedaan.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DOMPERIDON ACTAVIS TABLET 10MG

15 October 2013

Geweldig middel. Misselijkheid verdween als sneeuw voor de zon. Verder geen bijwerkingen! Top!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MAAGKLACHTEN/ MISSELIJKHEID DOMPERIDON TABLET 10MG

3 June 2013

Ik kreeg ernstige hartkloppingen en voelde me heel naar. Ik ben acuut gestopt met deze medicijnen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DOMPERIDON ZETPIL 60MG

29 November 2010

In de geneesmiddelinformatie is vemeld: Duw de zetpil voorzichtig in de anus. Maak deze eventueel eerst nat met wat water, dan gaat het inbrengen makkelijker. Achteraf blijkt met het woord "deze" niet de anus te worden bedoeld, maar juist de zetpil. Dit is wel in de officiele fabrikantenbijsluiter duidelijk vermeld (merkte ik later).

DOMPERIDON TABLET 10MG

24 May 2010

vanwege mijn migraine van mijn huisarts domperidon zetpillen voorgeschreven, maar deze zetpillen kon ik niet "binnenhouden". met het gebruik gestopt . Laatst zag ik bij de apotheek dat deze medicijnen ook in tabletvorm verkocht worden, dus doosje van 30 stuks gekocht van Pharmachemie BV Haarlem voor 3,50 euro. Deze hielpen wel.Helaas in een weekend te weinig naar huisartsenpost apotheek en moest voor 10 stuks ook 3,50 euro betalen deze waren van Sandoz BV Almere hoe kan dit?????

DOMPERIDON TABLET 10MG

17 February 2005

combinatie van domperidon met dostinex mag NIET. ik gebruik dostinex voor prolactinoom. Domperidon remt de werking van dostinex waardoor het prolactinoom gaat groeien. dit staat vermeld op verpakking en 4 x in bijsluiter. Toch hebben apotheker en arts mij dit middel (domperidon) voorgeschreven!!! Ik wil voorkomen dat andere mensen dit overkomt! Dit kan nl ernstige gevolgen hebben !!

DOMPERIDON TABLET 10MG

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel