Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

DOXAZOSINE SANDOZ RETARD TABLET MVA 4MG

5 March 2022

vreselijk medicijn zeer moe ,ernstige griep verschijnselen, heel duizelig .Echt geen medicijn voor mij

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DOXAZOSINE AUROBINDO RETARD TABLET MVA 4MG

12 January 2022

Kon mijn plas en ontlasting niet ophouden, kreeg kramp in mijn benen,kreeg steeds minder energie ,kreeg koude zweet aanvallen ,werd daar ook heel naar van , moest echt gaan zitten ,ben ook van de stoel gevallen en liet m,n urine lopen. Had ook druk in mijn hoofd, ben ik zonder reden van de laatste twee treden van de trap gevallen ,twee keer in het ziekenhuis terecht gekomen . De laatste keer door een epileptische aanval, daar leek het op .ben er abrupt mee gestopt en na 4 dagen , was ik al opgeknapt heb weer meer energie eten smaakt weer, en geen aanvallen meer gehad .deze pillen zal ik nooit meer slikken ,

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DOXAZOSINE PCH RETARD TABLET MVA 4MG

22 August 2021

Slecht slapen. Dromen. Veel dorst. Lome en zware benen. Dikke benen en voeten. Hou veel vocht vast. Ben geneigd ermee te stoppen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DOXAZOSINE PCH RETARD TABLET MVA 4MG

DOXAZOSINE CF RETARD TABLET MVA 4MG

3 October 2020

Ondanks dat het middel deed wat het moest doen kreeg ik ernstige huidinfecties die niet meer dicht wilde gaan. Tevens leververvetting geconstateerd. Ik drink niet, rook niet, gebruik geen drugs. Eet behoorlijk gezond. Dus daar kan het niet aan liggen. Vanaf het moment dat ik geleidelijk stopte met de medicatie gingen mijn wondjes dicht en kreeg ik meer energie. (klachten waren al >2jaar)

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DOXAZOSINE SANDOZ RETARD TABLET MVA 4MG

27 November 2019

De bloeddruk zakte maar ben gestopt vanwege de bijwerkingen zoals pijnlijke buik, verstopping, onrustig zowel overdag als s'nachts en onvast op de benen staan.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DOXAZOSINE AUROBINDO RETARD TABLET MVA 4MG

4 November 2019

Dit medicijn tweemaal geprobeerd met twee weken er tussen. Na een paar uur verstopte neus, griepklachten, pijnlijke benen, verdoofd gevoel in huid, erg suf. Bij de tweede poging op aandringen van de specialist waren de klachten na één tablet nog heftiger, kon voor gevoel niet meer op adem komen. Klachten verdwenen na 36 uur, voor mij nooit meer dit medicijn!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Doxazosine

31 December 2018

Vreselijke rugpijn. Vroeger cardura gehad en dat gaf deze bijwerking niet. Cardura niet meer leverbaar.

DOXAZOSINE PCH RETARD TABLET MVA 4MG

11 July 2018

Sinds 5 dagen slik ik Doxazosine, om mijn bloeddruk omlaag te krijgen. Ben erg moe en gisteren met de ambulance naar de 1e harthulp gebracht met af en toe torenhoge hartslag 155 in rust, band gevoel om de borst en met een prachtig lage bloeddruk 134/55. Volgens de cardioloog niks mis met mijn hart en gewoon door gaan met Doxazosine. Kijk het nog even aan , vandaag weer dezelfde klachten.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DOXAZOSINE PCH RETARD TABLET MVA 4MG

30 May 2018

Last van bijwerking spierpijn, waar ik eerder slechts wat stijf was en na een traditioneel roei rondje van 20 km kon ik twee dagen nauwelijks lopen. Ook hoge rugpijn bij wandelen

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DOXAZOSINE PCH RETARD TABLET MVA 4MG

7 May 2018

Werkt bij mij (man 59) erg goed zonder noemenswaardige bijwerkingen. Bloeddruk weer op een goed niveau en plakklachten verdwenen. Top dus!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DOXAZOSINE MYLAN RETARD TABLET MVA 4MG

26 March 2018

Gebruik het nu een week , las van een vol gevoel , mijn darmen werken echt anders , 3 x p.d. weinig , normaal 1 x p.d. meer vocht in mijn enkels ondanks plas pillen, Incontinent geworden dat vind ik heel erg !!! bloeddruk wel wat gezakt ....

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DOXAZOSINE PCH RETARD TABLET MVA 4MG

25 January 2018

Gebruik het nu 1 week. Veel last van trillen, beven, wazig zien, gejaagd gevoel, droge mond.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DOXAZOSINE SANDOZ RETARD TABLET MVA 4MG

3 February 2017

Verstopping met buikpijn, hartkloppingen, verkouden gevoel, vol hoofd, droge mond.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DOXAZOSINE SANDOZ RETARD TABLET MVA 4MG

18 December 2016

Ik slik deze tabletten 14 dagen en de bloeddruk is nu prima. Helaas nog wel last van draaierigheid, vermoeidheid en nare dromen. Toch wil ik het nog even aanzien, in de hoop dat deze klachten minder worden en misschien zelfs overgaan.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DOXAZOSINE SANDOZ RETARD TABLET MVA 4MG

18 February 2016

Aangezien mijn bloeddruk nog steeds niet onder controle is; ik gebruik momenteel diverse bloeddrukverlagende tabletten en plaspillen, heb ik via mijn arts Doxazosine voorgeschreven gekregen. Na deze slechts 1 keer voor het slapen gaan ingenomen te hebben, heb ik de volgende ochtend 4x achter het bewustzijn verloren. Per direct met dit middel gestopt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DOXAZOSINE PCH RETARD TABLET MVA 4MG

DOXAZOSINE PCH RETARD TABLET MVA 4MG

18 December 2015

Na maanden van hoge bloeddruk, na gebruik 4mg Doxasosine is de bloeddruk eindelijk naar een aanvaardbaar niveau gedaald. Ik denk dat omdat dit geneesmiddel ook plasklachten bestrijdt, het bij mij na prostaatoperatie mijn klachten aanmerkelijk verminderd heeft. Ben heel blij met dit positieve effect waar ik al jarenlang mee getobd heb.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DOXAZOSINE ACTAVIS RETARD TABLET MVA 4MG

DOXAZOSINE SANDOZ RETARD TABLET MVA 4MG

DOXAZOSINE PCH RETARD TABLET MVA 4MG

24 June 2014

Vermoeidheid en benauwdheid, hartritmestoornissen, oorsuizen en - bonzen, hoofdpijn en lichte incontinentie. Hoofdpijn mogelijk ook door steeds verstopte neus sindsdien. Slecht slapen en piekeren. Heeft de bloeddruk iets verlaagd, maar is nog steeds te hoog.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DOXAZOSINE PCH RETARD TABLET MVA 4MG

DOXAZOSINE SANDOZ RETARD TABLET MVA 8MG

22 April 2014

Gekregen als generiek middel ter vervanging van cardura xl 8, welke ik 4 jaar gebruikt heb zonder klachten. Dit was 'hetzelfde middel' maar goedkoper, kon geen problemen geven zei de apotheker, die geloof ik ook nooit meer.. Binnen 2 maanden constante pijn tussen de schouderbladen, pijn aan handen en voeten, zelfs al bij lichte belasting. De hele dag kortademig, kwaliteit van leven holde achteruit. Na overleg met specialist weer terug naar cardura xl 8 middels allergie verklaring, na ongeveer 2 weken werden de klachten minder, en 3 maanden weer klachtenvrij.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel