Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 27 resultaten gevonden.

DOXYCYCLINE RIA DISPER TABLET 100MG

5 February 2024

Vanaf dag 1 erge hoofdpijn spier en nekpijn en zeer slecht slapen heb eerder doxycycline gehad van teva toen geen bijwerkingen maar dit is echt troep ben gestopt op dag 4 het was niet te doen zoveel bijwerkingen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DOXYCYCLINE AUROBINDO DISPER TABLET 100MG

3 February 2024

De follicolitus werd alsmaar erger i.p.v. dat het af zou zwakken. Na 12 dagen gebruik mee gestopt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DOXYCYCLINE ACCORD DISPER TABLET 100MG

DOXYCYCLINE ACCORD DISPER TABLET 100MG

4 November 2023

Na een rode kring bij een mogelijke tekenbeet. De kring zat er al even omdat ik de relatie niet herkende. Maar goed, andere keus is er dan niet meer. Dus met enige huivering (weer) aan een 10 daagse kuur begonnen met 2 pillen per dag. Het gaat eigenlijk prima, dag 2 wat hoofdpijn en spierpijn en moe. Al eerder paar jaar terug zelfde kuur bij tekenbeet gehad, toen was ik van die beet echt goed ziek met hoge koorts. Ik vind het goed te doen, maar toch blij als de pillen op zijn natuurlijk en de problemen voorbij. (Nu op dag 6).

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DOXYCYCLINE ACCORD DISPER TABLET 100MG

1 October 2023

Vanaf de eerste dag 13-2-2013 werdt ik ziek; opgezette lippen en griep achtige klachten. Naar twee maanden " vreemde" pijnklachten in alle ledematen en rug kon ik uiteindelijk niet meer lopen. Daarnaast kreeg ik ook hoofdpijn werdt duizelig oorsuizen vlekken zien en geluid/licht gevoelig . Al die tijd wist mijn huisarts en behandelende artsen niet wat er met mij was ; de gebruiksaanwijzing was t/m mei 2015 niet zorgvuldig bijgewerkt ?!? . Dus werden mijn klachten : pijn migraine enz niet meer kunnen lopen / communiceren / lezen niet serieus genomen . Neurologisch gezien markeerde ik niets = mijn expartner kreeg mij als een postpakket mee ... ik kon niets meer . Ik vermoed dat afasie de oorzaak is geweest =vergiftiging en niemand die dit herkende ; uiteindelijk ben ik gestopt met slikken = december 2016 , omdat ik toen pas een "andere" gebruiksaanwijzing te zien kreeg= Aangepast in mei 2015 . Nu stonden mijn "vreemde" klachten wel bij de bijwerkingen maar erkenning kreeg/krijg ik niet . Ps misschien dat iemand mij kan helpen gerechtigheid te krijgen ; mijn leven is echt verwoest.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DOXYCYCLINE ACCORD DISPER TABLET 100MG

DOXYCYCLINE RIA DISPER TABLET 100MG

23 August 2023

1e dag 2 tabletten 100 mg, hierna 6 dagen 1 tablet 100 mg. 1e dag misselijk geweest, hierna viel het mee en zijn mijn klachten afgenomen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DOXYCYCLINE ACCORD DISPER TABLET 100MG

DOXYCYCLINE ACCORD DISPER TABLET 100MG

17 August 2023

heb er een brandende tong aan overgehouden met de mededeling u heeft nu een candida. lekker. heb 21 jaar geen seks toen moest je naar de dokter nu krijg je het op recept van de dokter

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DOXYCYCLINE ACCORD DISPER TABLET 100MG

7 July 2023

Slik het nu 4 dagen ivm astma, benauwdheid. Weet niet of t echt helpt. Al 2 weken stem kwijt.. dat is nog steeds hetzelfde. Nu op de 4e dag van de kust een brandende tong.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DOXYCYCLINE RIA DISPER TABLET 100MG

5 May 2023

Tintelende opgezwollen lippen,ontstoken tandvlees,alles doet pijn in mijn mond,kan moeilijk eten,misselijkheid,overmatig transpireren,

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DOXYCYCLINE ACCORD DISPER TABLET 100MG

2 May 2023

Longen veel rustiger, wel snel en heftig verbrand na echt heel korte tijd in de zon.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DOXYCYCLINE AUROBINDO DISPER TABLET 100MG

DOXYCYCLINE ACCORD DISPER TABLET 100MG

3 April 2023

Na 2 dagen dit medicijn gebruikt te hebben kreeg ik vreselijke Spierpijn en. Voelde mij geradbraakt. De longarts gebeld. Longverpleegkundige zei dat dit bij 1 op de 100 misschien kon voorkomen. Na het lezen van deze ervaringen blijkt dat het dus wel meer dan 1 op de 100 is die last krijgt van dit medicijn . Ik heb mij nog nooit zo beroerd gevoeld bij gebruik van antibioticum. Ben nu in de 3e week bezig. Hoesten is iets minder geworden maar voor de rest voel ik mij 120 jaar i.p.v . 75. Mijn lichaam heeft onder de tram gelegen,nog nooit zo slecht mij kunnen bewegen. Bij stil zitten of liggen geen last. Benieuwd of meer mensen hier last van hebben. Durf ook niet zo te stoppen. Nog 1 week te gaan. Hoop dat ik daarna weer de "oude" ben.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DOXYCYCLINE ACCORD DISPER TABLET 100MG

8 February 2023

Ik had een kuur voor 7 dgn, omdat ik last had van mijn Holtes, maandag 1e tablet, maar do/vrij ineens opgezwollen tong en lippen , heel pijnlijk bijtend gevoel, maar weer naar dokter, nu allergie tabletten gekregen, nu3x gehad maar werkt nog steeds niet....nog steeds erg veel pijn in mijn gezicht en ook hoofdpijn aan alle kanten van mijn hoofd....nooit weer deze kuur(is genoteerd bij dokter/Apotheek)

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DOXYCYCLINE TEVA TABLET 100MG

DOXYCYCLINE RIA DISPER TABLET 100MG

5 February 2023

Na het lezen van alle reviews hier durfde ik bijna niet te starten met het medicijn, echter wilde ik ook van mijn klachten (eczeem) af. Ik slik het medicijn nu 3 weken en heb weinig last van de bijwerkingen, ik heb wel een schimmelinfectie gehad, maar van misselijkheid of diarree geen enkel moment. Ik neem het medicijn bewust tussen m’n avondeten door, dat helpt denk ik sowieso.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DOXYCYCLINE DISPERTABLET 100MG

9 January 2023

Kreeg het medicijn voorgeschreven, omdat ik een soa had gekregen van mijn vreemdgaande partner.. 2 tabletten per dag. 1 ‘s ochtends en 1 ‘s avonds en dat 7 dagen lang. Ik ben nu net klaar met de kuur en wat een verschrikkelijke medicatie zeg! Elke dag had ik enorme hoofdpijn, misselijkheid, duizeligheid en begon ik wazig te zien. Ik heb me echt in geen tijde zo slecht gevoeld.. Telkens na inname begonnen deze klachten te komen.. Ik hoop oprecht dit middel nooit meer te hoeven slikken!

DOXYCYCLINE TEVA TABLET 100MG

28 November 2022

Ik kreeg dit medicijn (Doxycyciline Teva) voor longontsteking, nadat de eerste kuur Amoxicilline niet voldoende effect had. 's Avonds de eerste 2 pillen genomen. Volgende ochtend bizar moe. Even later erg duizelig. Had het gevoel steeds verder weg te zakken. Zowel mijn huisarts als ikzelf, legde geen link met de medicatie. Dus medicatie weer genomen en de volgende dag vooral licht misselijk waardoor geen eetlust, gevoel migraine te krijgen, licht in mijn hoofd, een zeer droge mond en ontzettend moe en beroerd. s'Nachts erg pijn op mijn borst van een maagzuur 'aanval'. De volgende dag nog meer van hetzelfde en kreeg ik pijn in mijn bekken en spierpijn bij mijn schouderbladen. Bij toeval vond ik op internet deze site! Wat een opluchting toen ik letterlijke herkenning van al mijn klachten vond! Zelfs de paniek /hyperventilatie zou dus wel eens geïnitieerd kunnen zijn door deze medicatie. Op dag drie begon ik wazig te zien. Elke dag werden de klachten in de loop van de middag minder, dus kon naar huisarts en bleek mijn ontstekingswaarde laag (20) dus mocht direct stoppen met de kuur. Op de vierde dag niet meer misselijk, veel minder moe en nog beetje licht in mijn hoofd.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DOXYCYCLINE RIA DISPER TABLET 100MG

30 October 2022

Is nit zo best, ik heb ook erge bijwerkingen, zoals verhoogde bloeddruk en lichte hoofdpijn en vlekjes in de ooghoeken. soms wat druk in gezicht, maar niet zo ernstig allemaal, zorg is om de bloeddruk.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DOXYCYCLINE DISPERTABLET 100MG

28 October 2022

kuur van 7 dagen ivm voorhoofdsholteontsteking. vanaf dag 1 extreme diarree (7× per dag) vrijwel hele dag beroerd en misselijkheid. erg moe. nekpijn en hoofdpijn. zit nu op dag 5 en ben aan de ors ivm uitdroging. vreselijke kuur.. nooit meer deze.

DOXYCYCLINE RIA DISPER TABLET 100MG

19 October 2022

Dit is echt gif gewoon gif 6 maanden geleden geprikt door een teek. Kreeg klachten zoals moe, pijn in bekken en de linker testikel. En steken in benen, hoofdpijn enzovoort. Na het innemen van dit gif begon mijn lichaam al te protesteren. De pijnen zijn meer en erger. In de eerste paar weken was het niet uit te houden nu ben ik aan mijn laatste week en de testikel pijn is weg de andere klachten zijn nog vaag aanwezig ik zit in mijn laatste week van de 30 dagen kuur. Hopelijk ben ik van lyme af na deze week en hoef ik deze troep nooit meer te slikken.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DOXYCYCLINE RIA DISPER TABLET 100MG

19 August 2022

De eerste 5 dagen merkte ik er niet zoveel van. Op dag 6 en dag 7 kreeg ik darmkrampen, buikpijn en misselijkheidsklachten.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DOXYCYCLINE RIA DISPER TABLET 100MG

13 June 2022

Goed, liep - waarschijnlijk - al een paar jaar met Lyme rond. Kreeg allerlei klachten zoals hoofdpijnen en hartoverslagen. Medicijn 30 dagen gebruikt. De laatste week heftige diaree al gevolg. Maar alle (!) andere klachten verdwenen. Dus heel blij.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DOXYCYCLINE MYLAN DISPER TABLET 100MG

2 January 2022

Top. Kreeg t voor een plotselinge hevige acne aanval op mn rug. Merkte na een dag al verschil. Nu paar weekjes verder en is niet alleen mn rug helemaal glad en zacht, ook mn gezicht. Gladdere textuur en minder zichtbare porien. Echt top dat dit zo goed werkt Wel wat last van misselijkheid maar dat is na eten wel weer voorbij. Verder wel flinke spierpijn in vooral vingers schouders en rug. Maar na t zien van t effect is dat me t prima waard.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden medicijnpanel

Deze site maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om informatie over het gebruik van onze website te verzamelen om de inhoud te verbeteren. Door hieronder op “accepteren“ te klikken stem je in met het plaatsen en gebruik van al onze cookies. Voor meer informatie verwijzen wij je naar ons cookiebeleid.