Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 4 resultaten gevonden.

ELETRIPTAN AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 40MG

19 November 2022

Na aantal dagen migraine en gebruik van dit medicijn (dat kort werkt) enorme uitslag, waarschijnlijk gordel of netelroos. Pijn, jeuk onder voeten op handen rug en romp.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ELETRIPTAN AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 40MG

22 March 2020

Deze pillen werken pas een beetje na 4 uur; relpax werkt daarentegen binnen een half uur tot één uur. En relpax neemt de hoofdpijn echt weg voor 24 uur: de eletriptan aurobindo laat je ontzettend schele hoofdpijn houden maar je hoeft er net niet mee in bed. Normaal functioneren is niet mogelijk. Word er ook misselijk van. Relpax niet.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ELETRIPTAN relpax

17 January 2020

Ik gebruik ook al meer dan 10 jaar relpax. Eerst ook andere medicijnen gebruikt maar die deden niks. Als ik bij het opkomen van een aanval meteen een reloax inneem dan is die met een half uurtje weg. Daarna heb ik last van zware arme en benen maar dat is beter dan 3 dagen ziek in bed liggen. Ik merk wel dat je er vaker een in moet nemen. Dit wordt echter afgeraden door mijn neuroloog omdat het de kans op een hersen bloeding vergroot. Maarja soms moet je toch je ding doen en kont zo'n aanval echt niet uit..inmiddels ben ik in de overgang en merk ik dat de heftigheid van een aanval afneemt. Ik ben nog steeds 2 dagen ziek maar gelukkig nu zonder braken en dat is al een hele verbetering

ELETRIPTAN AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 40MG

28 October 2019

Ik ben eletriptan van merk Relpax gewend. Sinds kort krijg ik van de apotheek ineens Aurobindo eletriptan mee. Merk al vanaf het begin dat de werking veel en veel trager is. Relpax voelde ik de werking van binnen een uur. Bij Aurobindo duurt het minimaal 2-3 uur voordat ik uberhaupt iets merk en ben er ook een keer misselijk van geweest. Dat kan ook door de migraine zelf komen, maar doorgaans kapte de relpax die op tijd af zodat ik nooit misselijk werd. Echt niet zo blij met Aurobindo, dit kost enorm veel tijd en laat me veel te lang met de pijn zitten.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden medicijnpanel