Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 15 resultaten gevonden.

ETORICOXIB GLENMARK TABLET FILMOMHULD 90MG

28 July 2021

Helpt goed tegen de pijn. Verhoogd tinnitus, evenwicht minder, vergeetachtig, afwezig gevoel.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ETORICOXIB GLENMARK TABLET FILMOMHULD 90MG

22 March 2021

Overgestapt van Etoricoxib Teva 60mg naar Etoricoxib Glenmark 90mg. De kniepijn (14 maanden na een tibea plateau operatie) werd alleen meer en niet minder. Weer terug gegaan naar Etoricoxib Teva 60mg, nu gaat het veel beter. Het lijkt alsof de fabrikant Glenmark biet werkt voor mij, Teva wel.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ETORICOXIB MYLAN TABLET FILMOMHULD 90MG

6 April 2020

Hartkloppingen, hoofdpijn, maar dat is nog het minste. Draaierigheid, slaperigheid, nachtmerries, onrust, opwinding, verwardheid, geheugenstoornissen, nervositeit, angstgevoelens, neerslachtigheid en hallucinaties. Hallucinaties zijn het ergst omdat je niet weet waar het vandaan komt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ETORICOXIB AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 30MG

31 January 2020

Kon jaren niet lopen van de rugpijn in en uitstappen van stoel zeer pijnlijk nu kan ik alles weer

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ETORICOXIB GLENMARK TABLET FILMOMHULD 30MG

16 September 2019

48 jaar reuma patiënt RA. Laatste 8 jaar veel pijn in (onder) been bij lopen en vooral bij stil staan. soms na 5 minuten zit ik er al door heen van de pijn. (Heb al 15 infuus Remicade). lang verhaal kort te maken sinds ik Etiricxib dagelijks gebruik is de pijn voor 95 % weg ,kan al weer samen met mijn vrouw gaan winkelen,wat gewoon niet meer ging.Dus de wonderen zijn de wereld nog niet uit. blijkbaar een stofje samen met de Remicade ??Ben erg blij. gr Frans

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ETORICOXIB GLENMARK TABLET FILMOMHULD 30MG

ETORICOXIB TEVA TABLET FILMOMHULD 30MG

12 October 2018

Vreselijke pijn bovenbeen en linkerkant scheenbeen, kon nauwelijks lopen alleen een beetje strompelen.Het medicijn heeft totaal, maar dan ook totaal, geen effect gehad. Ben begonnen met 6 paracetamol per dag en de pijn is nu dragelijk hoewel ik niet bepaald elegant loop! Hoop snel van de pijn af te zijn want dit is geen leven.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ETORICOXIB TEVA TABLET FILMOMHULD 30MG

ETORICOXIB MYLAN TABLET FILMOMHULD 30MG

Etoricoxib

2 April 2017

Het middel werd mij voorgeschreven door de reumatoloog nadat ik met gewrichtsklachten kwam, masr geen reuma bleek te hebben. Na een maand gebruik kwam ik op de hartbewaking terecht met pijn op de borst klachten. Later vertelde de huisarts al 3 patienten met een shock te hebben gehad na gebruik van Etoricoxib.

etoricoxib

27 February 2016

Op zich prettig: slechts 1x daags in te nemen, maar helaas geen enkel resultaat.

etoricoxib 60 mg

2 October 2015

Pijnbestrijding nihil. Klachten: minder frequent urineren, opgeblazen gevoel, algemeen onwelbevinden, opgewonden, sterke verhoging van bloeddruk.

etoricoxib 90 mg

9 June 2015

Ivm erge spierpijn (overgangsklachten na het stoppen van de ac pil) een tijdje etoricoxib 90 mg geslikt, voor het slapen gaan, want ik werd er een beetje slaperig van... na een paar dagen voelde ik me zo goed, ik kon alles weer! Ook effect op mijn humeur, het leek of alles me minder raakte. Er waren allerlei dingen om me zorgen over te maken, maar het had niet zo veel effect meer op me. Al jaren heb ik een eczeemachtige huid, waar ik soms erg veel last van heb. Tot mijn verbazing verdween dit helemaal tijdens het gebruik van etoricoxib.. dit zou eens onderzocht moeten worden! Ongeveer 4 maanden heb ik elke dag een tablet genomen, totdat de klachten over waren. Toen kwam ook mijn eczeem weer terug, net als voorheen. Helaas rook ik ook nog, al is het niet zoveel, ongeveer 10 per dag. Tijdens het gebruik van etoricoxib dacht ik haast niet meer aan roken, dat viel mij ook zo op. Ik vergat gewoon te roken! Ik nam het voor de enorme spierpijn overal, dat was heel snel over en het had nogal fijne bijverschijnselen voor mij!

Etoricoxib

10 January 2014

<p> Werd er ontzettend somber en depressief van.</p>

etoricoxib

6 January 2014

<p> Heb cvs en raak hierdoor zo mogelijk nog meer vermoeid. Nog steeds pijn.</p>

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden medicijnpanel

Deze site maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om informatie over het gebruik van onze website te verzamelen om de inhoud te verbeteren. Door hieronder op “accepteren“ te klikken stem je in met het plaatsen en gebruik van al onze cookies. Voor meer informatie verwijzen wij je naar ons cookiebeleid.