Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 26 resultaten gevonden.

FENPROCOUMON MYLAN TABLET 3MG

11 June 2019

Na jarenlang Fenprocoumon van TEVA te hebben gebruikt sinds kort overgestapt naar MYLAN. Sindsdien ernstige haaruitval.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FENPROCOUMON MYLAN TABLET 3MG

29 September 2018

Gebruik fenprocoumon nu 3 maanden. Futloss moe. Hou ook vocht vast.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FENPROCOUMON TEVA TABLET 3MG

FENPROCOUMON TEVA TABLET 3MG

29 August 2018

Sinds een week gebruik ik bovengenoemd medicijn. Dit is voorgeschreven door de cardioloog na een open hart operatie (twee bypasses en een nieuwe hartklep). Sinds ik dit medicijn gebruik, heb ik last van de volgende bijwerkingen: hoofdpijn, duizeligheid, vermoeidheid. Bij het opstaan of gaan liggen, draait alles om mij heen. Deze klachten duren ong. 18 uur na inname. Deze klachten kan ik niet terug vinden in de bijsluiter. Oftewel het is niet vermeld.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FENPROCOUMON SANDOZ TABLET 3MG

8 May 2018

Vreselijke bloedingen en pijn in mijn kaak. Kon mijn prothese niet meer in houden. Ook spierpijn. Het middel is erger dan de kwaal en ik stop. Het is een vitamine K antagonist, wat inhoudt dat de vit. K in je lijf eruit wordt gewerkt. Het risico op inwendige bloedingen die niet te stoppen zijn zijn zéér aanwezig (denk aan hersenbloeding, maagbloeding).

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FENPROCOUMON TABLET 3MG

4 April 2018

Het telkens moeten splitsen van de tabletten, 5 x per week, is een crime. Regelmatig vallen ze uit elkaar, weet dan niet of ik de werkzame stoffen wel krijg. wanneer die trombose dienst zoveel halve tabletten voor schrijft. Kan ik dan niet beter enkele dagen overslaan ?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FENPROCOUMON MYLAN TABLET 3MG

Fenprocoumon

30 March 2017

Na hete maaltijden (gebruik van sambal) krijg ik een "loopneus" gepaard met een neusbloeding. Gelukkig van korte duur, maar toch vervelend. N.B.: ik gebruik dagelijks medicijnen tegen hoge bloeddruk.

FENPROCOUMON MYLAN TABLET 3MG

FENPROCOUMON TEVA TABLET 3MG

20 October 2016

Sinds ik deze Fenprocoumon van Tefa slik, schommelt mijn INR stevig en is bijna niet stabiel te krijgen. Had eerder de Fenprocoumon van Sandos en was hier stabieler bij.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Fenprocoumon naar acecoumeron

20 August 2016

Vreselijk misselijk, 6kg afgevallen en niemand helpt daarbij. 2 maanden lang: cardioloog vakantie, over een maand pas afspraak, ook sotalol hierbij. Huisarts zegt af te wachten.

FENPROCOUMON SANDOZ TABLET 3MG

FENPROCOUMON TABLET 3MG

25 July 2016

In tweeen breken van de tablet: op een glasplaat leggen en drukken met een vinger. Gaat beter dan op hout.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FENPROCOUMON SANDOZ TABLET 3MG

11 February 2016

Heb veel last gehad van bloedingen, zowel rectaal als mond- en neusbloedingen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FENPROCOUMON TABLET 3MG

11 December 2015

Bij een bloeding of verwonding moet extra opgelet worden voordat geopereerd kan worden voordat het juiste inr-gehalte bereikt kan worden. Dat is soms lastig.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FENPROCOUMON TABLET 3MG

23 June 2015

Fenprocoumon, een noodzakelijk kwaad. Levenslang voor mij! Voordeel; mechanische hartklep slipt niet vast door stolsels. Geen last van haaruitval en zachte nagels. Nadeel; vaak darmkrampen (zo sterk als weeën), moe en futloos, veel blauwe plekken, bevat lactose, moeilijk breekbaar, altijd angst voor bloedingen. Lees ik hier berichten van jaren terug, met nog steeds dezelfde klachten. Wat wordt met deze informatie gedaan, praktisch gezien. Raar!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FENPROCOUMON SANDOZ TABLET 3MG

6 October 2014

Eindelijk blijven mijn bloedwaarden goed, helaas heb ik veel last van bijwerkingen. Vooral haaruitval en sinds vandaag ook jeuk.... Ik hoop dat het wel zal stoppen, maar die informatie kan ik nergens vinden..

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MARCOUMAR TABLET 3MG

FENPROCOUMON TABLET 3MG

3 October 2014

Heeft u problemen ervaren na het overstappen op het nieuwe medicijn?

Ja

Uw ervaring met het nieuwe medicijn was:

Ik kreeg vervelende bijwerking(en) van het nieuwe medicijn.

Anders, namelijk:

klachten namen toe en benen wilde niet meer

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FENPROCOUMON TABLET 3MG

7 September 2014

Stabiele bloedspiegel en minder nodig van dit middel. Met andere middelen niet stabiel te krijgen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FENPROCOUMON SANDOZ TABLET 3MG

FENPROCOUMON SANDOZ TABLET 3MG

19 December 2013

<p> Zware maag en darmkrampen halfjaar lang non stop helaas op scopie niets te zien.</p>

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FENPROCOUMON MYLAN TABLET 3MG

21 November 2013

<p> Door vocht vasthouden 16 kg aangekomen in 2 maanden tijd. Daarnaast zeer veel last van mijn gewrichten waardoor ik braces moet gebruiken om mijn werk te blijven doen en ik met krukken moet lopen. Opmerking daarbij is wel dat ik leverpatient ben.</p>

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FENPROCOUMON TABLET 3MG

18 December 2012

Het medicijn werkt goed. Groot probleem is als ik weer een operatie krijg (vervanging ICD) of om andere redenen even moet stoppen. Het duurt dan veelal twee tot drie maanden voor alles weer normaal is en ik weer 7 weken mag wegblijven voor de INR-controle.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FENPROCOUMON TABLET 3MG

1 August 2011

Het medicijn heeft voor en nadelen. Allereerst wil ik even ingaan op en probleem wat veel mensen ervaren het doorbreken; ik heb bij de apotheek een handig hulpmiddel gekregen waar mee ik mijn pillen eenvoudig doormidden krijg, echte aanrader! Helaas heb ik wel veel last van de bijwerkingen, zeer pijnlijke blauweplekken, huid die kappot gaat, wondjes die niet genezen en een sterk verslechterde weerstand. Dit laatste is vooral het lastigste, omdat de ontekingsremmers niet mogen..

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel