Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

FEXOFENADINE HCL MYLAN TABLET OMHULD 180MG

FEXOFENADINE HCL PCH TABLET OMHULD 180MG

24 August 2017

Bij inspanning erg veel last van netelroos Chronische urticaria. Sinds ik deze medicijnen gebruik nu ongeveer 3 jaar nergens geen last meer van. Vorig jaar 3 dagen vergeten in te nemen Toen was de netelroos ook meteen weer terug tijdens het sporten. Dus voor mij werken ze perfect. Nog een voordeel ik word sinds ik ze gebruik ook niet meer gestoken door muggen. Fruitsappen laat ik voortaan staan want die breken het medicijn af en krijg ik weer klachten.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FEXOFENADINE HCL MYLAN TABLET OMHULD 180MG

FEXOFENADINE HCL PCH TABLET OMHULD 120MG

30 May 2017

Enige wat goed helpt tegen hooikoorts van met name bloeiend gras. Echter bij hele dag buiten tijdens verhoogde pollenactiviteit met wandelen of fietsen is 1 pilletje per dag niet toereikend.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FEXOFENADINE HCL MYLAN TABLET OMHULD 120MG

7 May 2017

Mijn klachten waren volledig verdwenen. Een keer ben ik vergeten het in te nemen en de klachten waren direct terug. Werkt dus heel goed bij mij.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FEXOFENADINE HCL MYLAN TABLET OMHULD 180MG

29 March 2017

Fexofenadine is voor mij het enige goed werkende medicijn tegen hooikoorts. De eerste 3 dagen ben ik wat suf, maar dat gaat snel over. Ik gebruik het jaarlijks zo'n 2 a 3 maanden zonder problemen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FEXOFENADINE HCL MYLAN TABLET OMHULD 180MG

2 February 2017

Werkt uitstekend. Gebruik het al jaren het hele jaar door zonder bijwerkingen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FEXOFENADINE HCL MYLAN TABLET OMHULD 180MG

30 April 2016

Het helpt niet tegen de jeuk die ik heb en ik krijg er heel veel slaap van. Bovendien heb ik ook verstopping in mijn darmen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FEXOFENADINE HCL PCH TABLET OMHULD 180MG

17 June 2015

Ik gebruik deze medicijn een maand al, ik heb veel last van duizeligheid.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FEXOFENADINE HCL PCH TABLET OMHULD 180MG

22 January 2015

Het helpt goed tegen huisdieren en hooikoorts maar ik ben allergisch voor het middel in de tablet! Alles zwelt op......

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FEXOFENADINE HCL MYLAN TABLET OMHULD 120MG

13 October 2014

Helpt prima tegen mijn hooikoortsklachten. Ben allergisch voor bomen en onkruid. Neem het 's avonds in. Werkt 24 uur.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FEXOFENADINE HCL PCH TABLET OMHULD 120MG

3 August 2014

Het werkt echt goed bij mijn klachten (jeuk) maar helaas heb ik nog steeds last van alle bijwerkingen die hierboven genoemd zijn onder andere hoofpijn, diarree, sufheid.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FEXOFENADINE HCL MYLAN TABLET OMHULD 180MG

8 June 2014

Werkt goed tegen de hooikoorts klachten maar veroorzaakt wel vermoeidheid en sufheid en werkt helaas pas na 1 uur, waardoor ik soms een uur lang met ondraaglijke hooikoortsklachten zit.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FEXOFENADINE HCL PCH TABLET OMHULD 180MG

25 May 2014

Wordt vreselijk moe en dit is al van het begin en neemt helaas niet af. Ik ga er mee stoppen want dit is niet werkbaar meer.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FEXOFENADINE HCL PCH TABLET OMHULD 180MG

31 March 2014

Ik gebruik nu fexofenadine tegen hooikoorts klachten, maar ik ben vreselijk vermoeid, kan elk moment wel slapen. Wat baal ik hier van. Hopelijk gaat het over.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FEXOFENADINE HCL PCH TABLET OMHULD 180MG

25 March 2014

Werkt goed tegen mijn allergische reacties voor hooikoorts, geen last van de bijwerkingen gehad.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FEXOFENADINE HCL RP TABLET OMHULD 120MG

20 March 2014

Moeite met inslapen, slapeloosheid, intense dromen, duizelig en misselijk. Na zeven dagen nog steeds alle of enkele van deze klachten. Hielp matig tegen mijn allergie klachten (droge, jeukerige ogen, druk op de oren.)

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FEXOFENADINE TABLET OMHULD 180MG

29 May 2010

Daar de zorgverzekeraar de Telfast niet meer vergoedde, wel de goedkopere variant, over moeten stappen op Fexofenadine. Dezelfde werkzame bestanddelen; echter wel andere hulpstofje. Heb in al die jaren van Telfast nog nooit uitslag gehad. Na 1 tablet Fexofenadine reeds last van ernstig eczeem tgv allergie Fexofenadine (toch vreemd voor een anti-allergietablet). Op advies van dermatologe op medische indicatie Telfast gekregen.

FEXOFENADINE TABLET OMHULD 180MG

3 April 2010

Na inname van de pil zou de werking binnen een uur merkbaar zijn! Nou helaas, bij mij na 12 uur nog geen werking te merken! Nog steeds erg veel last van jeuk.

FEXOFENADINE TABLET OMHULD 180MG

FEXOFENADINE TABLET OMHULD 180MG

16 October 2008

hoofdpijn,gezwollen ogen en benauwdheid

FEXOFENADINE TABLET OMHULD 180MG

17 July 2008

tot nu toe werkt het goed gebruik het nu een week vroeger had ik telfast en moest ik echt een tijdje gebruiken voor dat het hielp dit hielp eigenlijk direckt ,..ik wilde niet alweer een pretnisonkuur ,..want als ik dat neem als ik echt hellemaal dicht zit gaat het wel weg maar daarna heb ik het nog veel erger ,..nee ben tot nu toe wel tevreden voor mij geen telfast meer ,..

FEXOFENADINE TABLET OMHULD 180MG

28 April 2008

in tegensteling van telfast wat het zelfde medicijn zou moeten zijn, erg veel last van jeuk en uitslag, ook nu nog na drie dagen dat ik weer telfast gebruik t

FEXOFENADINE TABLET OMHULD 120MG

6 February 2008

In het begin wel een beetje duizelig en moe.

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel