Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 21 resultaten gevonden.

FINASTERIDE TEVA TABLET FILMOMHULD 5MG

8 February 2022

Voorgeschreven door specialist ziekenhuis. Omdat Tamsulosine onvoldoende hielp bij mijn plasprobleem. Bijsluiter gelezen. Lange lijst met mogelijke bijverschijnselen. O.a. Impotentie. Met specialist over gesproken. Stelde mij gerust. Omdat plasprobleem alsmaar erger werd, toch maar gewaagd met Finasteride. Wat heb ik daar spijt van. Al na 1 week geen zaadlozing. Nauwelijks klaar komen gevoel. Specialist wordt hartelijk bedankt!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FINASTERIDE ACCORD TABLET FILMOMHULD 1MG

24 September 2020

Helpt tegen haaruitval al 10 jaar lang.Voor zover ik weet geen bijwerkingen. Soms weleens soms maar depressief? Ik denk dat ik depressiever zou zijn zonder haar

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FINASTERIDE ACCORD TABLET FILMOMHULD 5MG

17 September 2020

De enige ervaring tot nu toe die ik met Finasteride heb gehad is het lezen van drie zeer twijfelachtige berichtjes op deze website er over. Helemaal na het zien van een video met de titel "The TRUTH About Finasteride for Hair Loss"lijkt het me sterk dat die commentaren eerlijk of op z'n minst niet zwaar overdreven zijn. Vooral het tweede en derde commentaar lijken mijn meer trollen dan serieus.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FINASTERIDE TEVA TABLET FILMOMHULD 1MG

25 June 2020

Sinds ik dit medicijn 1 maand heb gebruikt en daarna ben gestopt zijn de bijwerkingen nooit weggegaan. Dit medicijn heeft mijn seksleven 100% om zeep geholpen. Recent onderzoek toont steeds vaker aan dat dit medicijn alles behalve veilig is.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FINASTERIDE TEVA TABLET FILMOMHULD 1MG

14 February 2020

Trok mij 12 keer per dag af. Lukt nu niet meer. Kom niet verder dan 8x per dag

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FINASTERIDE ACCORD TABLET FILMOMHULD 1MG

8 February 2020

Ik heb na 30 min gebruik op me eerste dag gelijk last van erectieprobleem. Ik voel niks meer en ik krijg ‘em niet meer hoog, terwijl ik daarna alles heb uitgekotst. Ik raad niemand dit aan

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FINASTERIDE TEVA TABLET FILMOMHULD 1MG

10 January 2020

Voordat ik dit medicijn ging gebruiken heb ik er veel over gelezen. Zowel positieve als negatieve recensies. Echter na dit medicijn 5 maanden te gebruiken is mijn libido nog steeds sky high. Geen erectie stoornis. En ook geen andere bijwerkingen. Heb 1x hele erge pijn in mijn buik gehad maar dit zegt niet dat dit door finasteride komt. Over de effectiviteit van dit medicijn kan ik nog weinig zeggen. Ik merk wel wat kleine haartjes die weer groeien. Ook mijn kapper vertelde mij dat ze vooruitgang zag.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FINASTERIDE ACCORD TABLET FILMOMHULD 1MG

10 June 2019

Haar zowel op de kruin als in de inhammen is teruggekomen. In het begin een hele lichte borstvorming in de vorm van wat grotere tepels, maar dat ging ook weer weg. Gebruik het nu 5 jaar zonder problemen

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Finasteride

29 December 2018

Gebruik het nu al 6maanden. Geen enkele bijwerking. Wil je niet kaal worden? Gebruik dan dit product. Ik meen het!

FINASTERIDE TEVA TABLET FILMOMHULD 5MG

8 December 2018

Geen zaadlozing meer. Bulten in nek, hals en op borst. Depressieve gevoelens.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Finasteride

2 August 2016

Hele zware psychologische bijwerkingen. Ik mag blij zijn dat ik nog leef. Nooit maar dan ook nooit aan beginnen. Zoek maar eens op Amerikaanse website naar dit middel. Daar is het bekend onder Propecia en er zal een wereld voor je opengaan aan bijwerkingen,waardoor je dit middel nooit zal willen slikken. Dit zijn geen bijwerkingen die bij iedereen weer verdwijnen. Dit kan ook permanente schade toebrengen.

FINASTERIDE ACCORD TABLET FILMOMHULD 1MG

10 April 2016

Gebruik het al 10 jaar zonder probleem. Behoudens verminderde zaadproductie geen enkele bijwerking!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FINASTERIDE ACCORD TABLET FILMOMHULD 5MG

3 March 2016

Libido helemaal verdwenen, kale plekken waar geen haar zat, kwam weer haargroei, heel veel stress en agressie.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FINASTERIDE ACCORD TABLET FILMOMHULD 1MG

FINASTERIDE MYLAN TABLET FILMOMHULD 1MG

28 September 2015

Resultaat qua haardikte naar volle tevredenheid, al 10 jaar. Toch gestopt i.v.m. symptomen die duiden op testosteron tekort, terwijl mijn testosteronwaarde na meting normaal bleek. Erg geschrokken van de vele negatieve ervaringen op internet, o..a niet omkeerbare impotentie. Dus lees je goed in.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FINASTERIDE TEVA TABLET FILMOMHULD 5MG

11 February 2015

Gunstig effect op haargroei (of tegen haaruitval) in samenwerking met Minoxidil 5%versie. Na 4 maanden bij mij gunstig en nu 11 maand verder is alles prima.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FINASTERIDE ACCORD TABLET FILMOMHULD 5MG

23 November 2014

Ik gebruik finasteride 1.25 mg door de tablet van 5mg in vieren te delen. Deze tablet is merkloos en dat scheelt belachelijk veel geld! 15 stuks voor 10 euro. Vanaf juli gebruik ik fina en het is nu bijna december. Mijn kapster merkte laatst iets vreemds op. Ze vertelde mij dat ik een dozijn nieuwe haren kreeg! Dit klonk als muziek in mijn oren!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FINASTERIDE ACCORD TABLET FILMOMHULD 5MG

23 August 2014

Gebruik dit nu een half jaar voor goedaardige prostaatvergroting en mijn psa is fors gestegen heb heel veel schrik voor een agressieve prostaatkanker, af blijven.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FINASTERIDE ACCORD TABLET FILMOMHULD 5MG

11 August 2014

Gebruik nu een half jaar dit medicijn (wel de 1 mg) en zie zeker resultaat. Mijn haar is voller en de kale plekker zijn minder.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FINASTERIDE ACCORD TABLET FILMOMHULD 5MG

10 July 2014

Na bijna twee jaar inname, op advies van arts van haartransplantatiekliniek, van dagelijks een kwart van 5 mg pil, aangaande haaruitval, moet ik leven met de volgende, BLIJVENDE, zeer kwalijke bijwerkingen. Mijn advies, BLIJF ERAF, BLIJF ERAF. Ernstige benauwdheid, CONSTANT. Zeer ernstige hartkloppingen die mij al een paar keer op de eerste hulp hebben doen belanden. Verslappen van erectie en libido tijdens sex. Concentratieverlies. Geheugenverlies.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FINASTERIDE ACCORD TABLET FILMOMHULD 5MG

10 February 2014

Na circa 6 maanden veel darmklachten. Leek PDS. Na het stoppen zijn de klachten verdwenen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel