Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

FLUCONAZOL SANDOZ CAPSULE 50MG

24 January 2020

Na 1 dag werd ik ongelooflijk vermoeid. Misselijk (vooral 'snachts.) Duizelig tot op het punt waar ik, elke keer bij het opstaan, zwart voor mijn ogen kreeg en bijna flauwviel. De eerste nacht had ik zo' n jeuk op mijn hoofdhuid dat ik niet wist wat me overkwam. 3e nacht nu nog steeds.. Wel merk ik nu al verschil.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Fluconazol teva 150 mg

22 September 2019

Gebruik het al jaren maar het effect vind ik slecht blijf nog veel last houden

FLUCONAZOL SANDOZ CAPSULE 150MG

12 September 2019

De reden van gebruik was een vaginale schimmelinfectie. Deze verdween al na enkele dagen maar na enkele weken verdwenen er ook veel haren op mijn hoofd. Na 5 maanden gestopt met Fluconazol vanwege de enorme haaruitval. Hopelijk blijft de schimmel wel weg en komen de haren weer terug. Verder geen problemen/bijwerkingen gehad.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUCONAZOL PCH CAPSULE 150MG

6 October 2018

Dit medicijn gekregen nadat ik een antibiotica kuur had gekregen voor bacteriele vaginose. Hier kreeg ik daarna een schimmel infectie door. Enige vervelende was dat ik 's nachts ontzettend aan het zweten was. Ik werd wakker en was letterlijk doorweekt. Verder geen last gehad van andere bijwerkingen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUCONAZOL ACCORD CAPSULE 50MG

5 December 2017

2de dag leek de schimmelinfectie weg te zijn. Iedere 5e dag van mijn cyclus moest ik deze pil oraal innemen. Nu voor de 2 keer de pil ingenomen en lijkt weg op de jeuk na. Bijwerkingen: -Ongeloofelijke hoofdpijn (tussen gigantische kater en migraine in) -Intens dromen (voelt bijna als ijlen) -diarree gepaard met buikpijn Kuur heb ik voor 6 md gekregen. Dit ga ik niet volhouden met deze bijwerkingen. En geen optimaal resultaat.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUCONAZOL SANDOZ CAPSULE 150MG

14 April 2016

Na aan antibiotica voor een bacterie last gekregen van een schimmelinfectie, na het innemen een tijd gewacht maar dat was het waard. Een goede medicatie tegen een schimmelinfectie.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUCONAZOL SANDOZ CAPSULE 150MG

5 March 2016

Weer vaginale schimmelinfectie door eten van teveel suikers en gisten. Fluconazol 150 mg ingenomen. Ineens heftige jeuk tussen mijn vingers en werd volgende ochtend wakker met blaren in mijn gehemelte. Deden eerst geen pijn maar nu na een aantal dagen zijn die blaren dus open. En lijkt het wel of mijn gehemelte open ligt. Eten doet ontzettend zeer. Dokter gebeld en blijkt dat ik een ernstige allergische reactie erop heb gekregen nu.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUCONAZOL ACCORD CAPSULE 200MG

3 March 2016

Door een antibioticakuur krijg ik altijd schimmelinfectie, dan krijg ik 1 tablet en binnen enkele uren is het over. Gisteravond na een antibioticakuur weer fluconazol moeten gebruiken. De klachten zijn nog niet weg, heb wel het idee dat het minder is, nu hopen dat het nog helemaal weggaat.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUCONAZOL SANDOZ CAPSULE 150MG

26 January 2016

De arts had mij verteld dat het niet direct werkt en dat je echt 1 tot 2 dagen moet wachten. Tot nu toe is de pijn verlicht en voel ik geen steken, kortom werkt best snel, nu afwachten en hopen dat het niet meer pijn doet bij het vrijen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUCONAZOL CAPSULE 150MG

20 March 2015

Ik heb dit medicijn 3 jr lange elke maand 1 tablet genomen. In het begin vond ik dit medicijn fantastisch, maar nu na 3 jaar is mijn darmflora ontregeld en heb ik lijkt het wel een allergische reactie gekregen. Ook wat hartritme klachten. Dit medicijn vraagt echt veel van de lever. Als ik dit had geweten was ik er niet mee begonnen. Ik had beter naar de oorzaak moeten kijken en niet met zo'n heftig medicijn moeten oplossen. Ik vraag me af of er nog meer mensen zijn met verergerde klachten. Graag delen aub.

FLUCONAZOL CF CAPSULE 200MG

16 February 2015

Na het nemen van slechts 1 pil, Verergering van de tinnitus na slechts enkele uren. Ook lichte oorsuizingen in oor zonder tinnitus.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUCONAZOL ACTAVIS CAPSULE 150MG

FLUCONAZOL ACTAVIS CAPSULE 50MG

16 February 2014

Grootste fout van mijn leven heel veel haarverlies plukken haar bij het borstelen. Van mijn volle bos haar is niks meer over. Ben meteen gestopt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUCONAZOL CF CAPSULE 150MG

15 February 2014

1 keer 1 tablet. Echt verschrikkelijk de bijwerkingen hebben me goed te pakken. Op het moment van inname geen problemen gehad maar toen ik wilde gaan slapen begon ik enorm te trillen waar ik zelf erg bang van werd en werd ik ook erg duizelig, kreeg ik een erg droge mond en kreeg ik verschrikkelijk last van misselijkheid waardoor ik de hele nacht niet heb geslapen (zaterdag). Nu is het zondag en heb ik nog de hele dag last gehad van misselijkheid hoofdpijn en enorme buikpijn. Had niet verwacht dat ik zo'n last zou krijgen van deze bijwerkingen. Wat een agressief middel !

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUCONAZOL ACTAVIS CAPSULE 150MG

9 November 2013

Woensdag de tablet ingenomen, vandaag zondag nog steeds last, ik merk wel dat het minder is geworden, maar erg vervelend om er nog steeds last van te hebben.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUCONAZOL PCH CAPSULE 150MG

6 September 2013

Eenmalig 1 tablet gebruikt vanwege bacteriele infectie in combinatie met een ander medicijn. De dag van de inname was ik erg moe, verder geen bijwerkingen. Maar de moeheid kan ook van het andere medicijn komen natuurlijk. Aangezien ik geen klachten had kan ik de werking niet beoordelen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUCONAZOL PCH CAPSULE 50MG

7 June 2013

Gebruikt tegen spruw. Bij allebei mijn meiden toen ze 5 wkn oud waren. Oudste is nu 2,5 jongste is nu 6 wkn. Ik geef borstvoeding dus ze kregen een lichte hoeveelheid via de borstvoeding binnen. Met dit medicijn ging bij mij en mijn dochters de spruw eindelijk weg! Geen bijwerkingen. Bijna direct merkbaar dat het medicijn zijn werk doet. Tepels/borsten snel minder gevoelig tot geen pijn. Tongetje van de kleine een paar dagen later schoon!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUCONAZOL CAPSULE 150MG

7 February 2013

na gebruik van 1 capsule fluconazol hevige ritmestoornissen die na weken nog steeds niet over is!De tablet was 150 mg.

FLUCONAZOL CAPSULE 150MG

5 May 2011

werkt bij mij binnen 1 dag. Wel een beetje een grote verpakking voor 1 klein pilletje.

FLUCONAZOL CAPSULE 50MG

30 March 2010

Hierbij wil ik u even attent maken op een wel ergere discriminatie op de bijsluiter van FLUCONAZOL Bij hoe word dit ingenomen: volwassenen (inclusief ouderen) Dus ouderen zijn niet volwassen , Ik ben VOLWASSEN en Ouder graag aanpassing bij de bijsluiter .

FLUCONAZOL CAPSULE 150MG

30 October 2009

veel jeuk bij vagina/schaamlippen dagen erna, zo erg dat ik er paracetamol voor moet slikken anders niet uit te houden

FLUCONAZOL CAPSULE 150MG

1 September 2006

Deze capsule wordt per 1 stuk verpakt in een strip met nog twee loze ruimtes voor de capsule en wordt dan ook nog per stuk per doosje verpakt. (Dit zorgt er naar mijn idee voor dat dit het medicijn duurder maakt dan nodig)

FLUCONAZOL CAPSULE 150MG

15 July 2006

De capsules zijn zeer moeilijk uit de strip te krijgen!

FLUCONAZOL CAPSULE 150MG

30 April 2006

Ik heb een rood en vlekkering gezicht en hij lijkt op sommige plekken zelfs iets dikker

FLUCONAZOL CAPSULE 150MG

29 August 2005

op de bijsluiter stond niet vermeld dat het medicijn oraal ingenomen moest worden

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel