Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 27 resultaten gevonden.

FLUOXETINE SANDOZ CAPSULE 20MG

8 July 2021

Goedemorgen, Dit medicijn denk ik meer dan 20 jaar gebruikt.1x 20 mg.Nu gestopt ivm ET.in e 1 keer gestopt omdat ze dat zei.Maar voel me nu na 2 maand moe, spierpijn, hoofdpijn,duizeligheid, gek gevoel in hoofd en erg emotioneel en huilerig, ook slaap ik nu zo slecht enz. Dus dit middel geeft echt wel problemen met stoppen!!!!!!!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUOXETINE MYLAN CAPSULE 20MG

3 May 2021

Fluoxetine Mylan, (20) kreeg ik nadat ik 1 maand FLuox. van Sandoz heb gebruikt. Dat ging redelijk goed, de laatste week steeds beter, minder bijwerkingen. Nu schijnt Fluox. van Sandoz niet te leveren te zijn, dus gaf de apotheek mij Fluox. van Mylan. Vanaf dag 1 nare bijwerkingen, die ik bij Sandoz niet had. Ik ben echt wanhopig, wat moet ik doen???

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUOXETINE MYLAN CAPSULE 20MG

26 April 2021

Ik wil graag een melding maken van het gebruik van Fluoxetine in het algemeen. Door verschillende redenen krijg ik regelmatig weer een ander merk geleverd, waar ik vervolgens maanden last van heb door verschillende bijwerkingen die het geeft. Veelvuldig contact met apotheek en huisarts levert helaas niks op. Zij hebben er ook geen invloed op. Wellicht dat er notie van deze melding kan worden genomen. Mocht ik nog verder bij kunnen dragen aan informatie en dergelijke, dan verneem ik dat graag.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUOXETINE CAPSULE 20MG

18 April 2021

Ik ben dit medicijn gaan gebruiken vanaf mijn 27e na een periode van bijna tien jaar depressie/ lusteloos/ angstig en moeizaam. Het duurde even voordat het aansloeg maar vanaf toen sloeg mijn leven 360 graden om. Ik voelde me niet meer onzeker, zag de kleuren en de zin weer van het leven. Ik ging weer studeren en begon een positieve loopbaan. Tóch zit er een bijwerking aan die ik jaren slechts als jammerlijke ervaarde, maar nu twintig jaar later als een kwalijk blok aan mijn been. Namelijk de aantasting van het libido. Nu twintig jaar later kan ik zeggen dat die zo goed als verdwenen is. Sex was al snel niet meer op de voorgrond. Wat me als jonge vrouw die een inhaal slag van haar leven maakte, wel rust in de kop gaf. Werd immers niet meer zo uit het veld geslagen door een verliefdheid. Maar nú is het de grote spelbreker voor relaties. Stoppen met dit medicijn heb ik geprobeerd maar afvlakking van levenslust is een dure prijs.

FLUOXETINE CF DISP TABLET 20MG

4 May 2020

Een verademing. Er kwam een rust over me heen. Alsof de zware last op mijn schouders eindelijk te dragen is of er niet zo erg meer toedoet.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUOXETINE PCH CAPSULE 20MG

4 April 2020

Voor de derde keer aan het opbouwen. Tot 2 x toe vroegtijdig moeten stoppen door zwangerschap. Nu in opbouwende fase naar 40mg. Erg veel last van misselijkheid en geen trek in eten. Ook slapeloosheid en angstiger dan voorheen. Maar ik weet dat ik me over een paar weken stukken beter zal voelen. Want dat heb ik voorheen wel ervaren. Minder angstig en prikkelbaar

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUOXETINE CF DISP TABLET 20MG

3 March 2020

al jaren 20mg nu 30mg en nu een weekop 40,pieker weg angst ook welzin wat terug,wat duizelig hoofdpijn en vreemd in de wereld

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUOXETINE CAPSULE 20MG

2 March 2020

Heel erg benauwd hartritmestoornis veel,geeuwen en erg misselijk. Voel mij heel erg lamlendig.

FLUOXETINE PCH CAPSULE 20MG

6 February 2020

Ik ben na venlafaxine en citalopram die beide niet goed bevielen, overgegaan naar fluoxetine 20mg. Ik heb dit middel nu een paar dagen dus ik kan er nog niet veel van zeggen. Maar ik merk wel dat ik pijn aan mijn borsten heb. Ook hoofdpijn, duizeligheid en erg vermoeid. Hopelijk zal dit minder worden als ik het middel wat langer gebruik.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUOXETINE SANDOZ CAPSULE 20MG

30 January 2020

Van begin verergeren van agsten en slapeloosheid zweten en nog erge depressiviteit tot zelfmoord gedachten. Na 5 weken al bijwerkingen zijn weg. Nu voel ik me heel goed. Enige is dat af en toe heb ik hartkloppingen en kan niet de urine lang vastgehouden.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUOXETINE CF DISP TABLET 20MG

7 December 2019

Vermoeidheid en droge mond zijn bekende bijwerkingen, daar had ook ik last van. De bijwerking die ik graag wil melden is die van kaakklemmen. Onbekende bijwerking. Het heeft tot in het ziekenhuis moeten duren tot de arts er achter was dat het de medicatie was die het klemmen van kaak oorzaak was.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUOXETINE AUROBINDO CAPSULE 20MG

31 July 2019

Als behandeling van een Gegeneraliseerde angststoornis kreeg ik als vierde SSRI Fluoxetine, 20 Mg per dag, voorgeschreven. Als bijwerkingen voelde ik mij eerst moe, en verdrietig, na twee weken erg opgejaagd. Na vier weken is de dosis opgehoogd naar 40 Mg per dag en begon de fluoxetine te werken. In het begin fluctueerde mijn angststoornis wat, maar binnen drie weken was de werking stabiel en kon ik ophouden met de Lorazepam die ik bijna een jaar heb geslikt om de angststoornis te bestrijden. Prima spul, die Fluoxetine.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUOXETINE CF DISP TABLET 20MG

23 July 2019

Het maakt je agressiever, hevige bijwerkingen. Zou verboden moeten worden. Ga zowel de psychiater als de fabrikant aansprakelijk gesteld want heb hiermee grote problemen gekregen. Wil niet weer voor de rechter verschijnen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUOXETINE SANDOZ CAPSULE 20MG

2 May 2019

Gebruik dut middel nu 15 jaar erg tevreden. Wel 2-3 keer proberen af te bouwen om te ervaren of ik zonder kan zonder weer in depressies te raken. Dit liep niet goed dus weer 40 mg p dg. Groot nadeel naast t grote voordeel is overgewicht en vermoeidheid. Ben nu op een leeftijd en punt in mijn leven dat mijn overgewicht en mijn vermoeidheid mij teveel belemmeren. Sinds 5 dagen besloten nog een keer te proberen of ik af kan bouwen en zonder kan. Spannend en hoop het van harte.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUOXETINE CF DISP TABLET 20MG

19 April 2019

Heb ruim een jaar dit merk gebruikt, waarbij ik merkte dat de klachten waarvoor ze ik innam meer terug kwamen. Een tijdje terug kreeg ik weer een merk voorheen en de dag daarna werden de klachten nog erger net zoals in het begin van het starten van de medicatie. Nu merk ik dat de klachten tot nu toe steeds beter weer onder controle zijn. Of het een placebo effect is weet ik niet maar het valt wel op.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUOXETINE AUROBINDO CAPSULE 20MG

1 January 2019

Spiegelopbouw verloopt nagenoeg afschuwelijk, in de eerste twee dagen meteen al paniekaanvallen gehad en mezelf gesneden.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Fluoxetine van Aurobindo

26 October 2018

Werkte bij mij niet. Dezelfde stof van 2 andere fabrikanten deed dat wel. How come? Het maakt me wantrouwig.

FLUOXETINE SANDOZ CAPSULE 20MG

11 August 2018

Ik snap het niet ik ben er 3keer mee gestart en doet helemaal niets bij mij.Ik ben onlangs weer begonnen om precies te zijn 18-6-2018 maar weer niks ik ben nu 2dagen geleden er weer mee gestopt want ik wil geen medicijnen in mijn lichaam die niets doen.????????ps ik heb echt bijna alle antidepresievaas geslikt die er zijn maar ze doen niks voor mij.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUOXETINE SANDOZ CAPSULE 20MG

26 April 2018

Na jaren Aurobindo te hebben geslikt, kreeg ik nu Sandoz. Kreeg alle bijwerkingen opnieuw én de anti-depressieve werking was beduidend minder.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUOXETINE CAPSULE 20MG

22 March 2018

Ik gebruik nu zo'n vijf jaar fluoxetine en mijn leven is er zo ontzettend op vooruit gegaan. Ja, ik heb bijwerkingen (ik ben 15 kilo aangekomen en ik zweet meer), maar het is het écht waard. Ik ben begonnen met 20 mg, tussendoor ben ik een tijdje gestopt, toen weer begonnen met 20 mg en inmiddels zit ik twee jaar op 40 mg. Ik heb eindelijk weer wat levenslust.

FLUOXETINE SANDOZ CAPSULE 20MG

14 March 2018

Al jaren gebruikt kan ik er mee stoppen,en kom daar van aan na zoveel jaren.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUOXETINE SANDOZ CAPSULE 20MG

1 March 2018

Ik gebruik al heel lang fluoxetine earobindo kreeg ik opeens een goedkopere van sandoz ik ging heelvlug achteruit bij de dokter weer mn oude gekregenmet speciaal recept jeetje dat er word gerommeld word met zulke medicijnen !!!!!!!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUOXETINE CAPSULE 20MG

27 January 2018

Ik ben sinds een halfjaar gestopt met fluoxetine, maar ik mis het zo. Ik voel me minder stabiel en ik wordt snel moe heb veel huilbuien. Het gaat niet zo goed op dit moment en ben beetje zat van alles. Ik zit te aan te denken om het weer te gaan gebruiken maar gevoel zegt nee niet aan beginnen. niemand begrijpt en ik wil ook niet met de dokter over praten. wat moet hij mee, de vertrouwen is weg.

FLUOXETINE TABLET 20MG

13 December 2017

het maakt alles wat luchtiger in mijn hoofd. van alles geprobeerd wat niet hielp. deze werkten echt heel goed. en ik heb geen bijwerkingen. ik ben er heel erg blij mee

FLUOXETINE CAPSULE 20MG

11 December 2017

Vanaf tienerjaren veel last gehad van erger wordende depressie. Na 10 jaar kreeg ik inplaats van de zoveelste therapeut dit voorgeschreven door mijn nieuwe huisarts. Het idee om pillen te slikken om weer te kunnen functioneren was even wennen maar ik zou niet meer zonder kunnen. Van elke dag in de mineur naar misschien 1 keer in de maand. Echt heel fijn om gewoon weer een beetje sterk in de schoenen te staan. Moet alleen niet vergeetachtig zijn met mijn pillen anders lig ik een dag uit de running.

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel