Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 17 resultaten gevonden.

FOSINOPRILNATRIUM AUROBINDO TABLET 10MG

20 July 2020

Kriebelhoest werd zeer zware hoestbuien met slijmbraken. Na maanden proberen met pufjes e.d. Tussenribspieren gescheurd van het hoesten. Daarvoor morfine gekregen. Dat stopte hoest en pijn. Na de morfine was de hoest terug. Ipratropium gaf geen verlichting. ‘S nachts veel wakker door hoesten. Na 6 mnd zelf bedacht dat het door fosinopril zou kunnen komen. 4 dagen na stoppen fosinopril was de hoest weg.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FOSINOPRILNATRIUM SANDOZ TABLET 10MG

20 January 2020

Gebruik het nu sinds een week omdat perindopril ook veel bijwerkingen gaf . Ik neem hem al voor het slapen gaan in zodat ik s,nachts de meeste bijwerkingen heb, maar word hier echt niet vrolijk van. Constant een hoge piep in mijn oor, moe, kater gevoel en koude handen en voeten . Mijn bloeddruk is wel met 20 gezakt, dus het doet zijn werk redelijk. Nu 156/101 dus nog steeds te hoog.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FOSINOPRILNATRIUM SANDOZ TABLET 10MG

25 October 2019

Had altijd fosinopril van Teva. Bloeddruk was goed, meet zelf. Kreeg 2 weken geleden fosinopril van Sandoz. Na een week een bloeddruk van 170/100. Ik had nog een strip van Teva. Na 2 dagen was mn bloeddruk weer normaal. Huisarts heeft een recept uitgeschreven voor Teva, nu 5 dagen geleden, het medicijn is moeilijk leverbaar.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Fosinoprilnatrium van aurobindo

14 January 2019

Gebruik dit sinds 1 januari dit jaar, daarvoor altijd van Sandos.Heb de hele dag braakneigingen, last van diarree en slaapproblemen, ik ga straks naar de apotheek om te zeggen dat ik dit medicijn van aurobindo niet meer wil, en die van Sandos weer wil gebruiken.Hetlijkt mij dat de apotheker niet voor mij gaat beslissen welk merk medicijn ik moet slikken.

FOSINOPRILNATRIUM AUROBINDO TABLET 10MG

10 January 2019

Bloeddruk deed niets, steeg alleen, nu op Teva gaat goed, moet weer overstappen op Mylan....

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

fosinopril 5mg

13 October 2018

Zo vreselijk moe dat ik kon alleen nog in bed liggen, geen stoelgang meer, na 1 kg pruimen en liters stoelgang thee kon ik haast niet meer op mijn benen staan, rare pijn in mijn voeten, loopneus, hoesten, de hele dag slaperig, droge mond, hees, hardnekkige blauwe plekken, raar duizelig, speldenprikken op allerlei plekken, transpiratie aanvallen, niet slapen snachts, totaal gestopt met de pillen heb geen andere medicijnen en was met een week weer overal van af. en geen rollator nodig om te bewegen

FOSINOPRILNATRIUM AUROBINDO TABLET 10MG

9 August 2018

Gebruik sinds 2003 (!!) fosinopril 10 mg voor hoge bloeddruk. Altijd, maar dan ook altijd prima onder controle (rond 110/75). Meet maandelijks zelf en jaarlijks door huisarts. Nu ruim een maand de fosinopril van het merk Aurobindo en mijn bloeddruk stijgt gestaag. Is nu rond de 140/100. Ik wil die rommel niet meer en heb de huisarts weer om mijn 'oude' merk gevraagd (had altijd van Sandoz of Teva).

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FOSINOPRILNATRIUM ACTAVIS TABLET 10MG

2 January 2016

Na hartinfarct natuurlijk een reeks medicijnen gekregen. Een kleine maand na het infarct begon de hoestellende. Overdag was dit een kriebelhoest zo her en der dat het anderen wel opviel maar mijzelf niet, maar vooral in de avond als ik naar bed ging, nam de hoest enorm toe. Dat een medicijn bijwerkingen heeft kan ik inkomen, maar het totale onbegrip van huisarts en cardioloog als je vertelt over de kriebelhoest die ik nooit had, is stuitend. In the end moest ik op zijn zachtst gezegd erg boos worden eer er serieus geluisterd werd en kreeg ik een vervangend medicijn. Na 4 dagen was mijn kriebelhoest verdwenen en kon ik eindelijk weer slapen...alleen jammer dat er dus dik 4 maanden hoestellende aan vooraf gingen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FOSINOPRILNATRIUM ACTAVIS TABLET 10MG

19 October 2014

Na div. Luchtweginfecties en altijd maar weer virussen oplopen, zegt de longarts bij het eerste bezoek dat het mogelijk aan de fosinoprilnatrium kan liggen. Eerst maar eens alle longfunctietesten doorlopen!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FOSINOPRILNATRIUM ACTAVIS TABLET 10MG

FOSINOPRILNATRIUM ACTAVIS TABLET 20MG

26 June 2014

Buikpijn, spierpijn in heel mijn lichaam, sinds het gebruik van dit medicijn, niet meer lekker in mijn vel!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FOSINOPRILNATRIUM ACTAVIS TABLET 10MG

12 May 2014

Neerslachtig en lusteloos, oedeem, gewichtstoename, pijn in botten en spieren, opgeblazen buik, regelmatig diarree.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FOSINOPRIL TABLET 10MG

FOSINOPRIL/ HYDROCHLOORTHIAZIDE TABLET 20/ 12,5MG

26 May 2010

nav het preferntiebeleidmoest ik over gaan van new-ace naar fosinopril hier kreeg ik bijwerkingen van o.a hoofdpijn klachten ik wilde weer terug naar new-ace maar dat was niet meer leverbaar door de groothandel ?? Nu krijg ik aprovel voorgeschreven is dat vergelijkbaar met new-ace

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel