Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

AMILORIDE HCL/ HYDROCHLOORTHIAZIDE TEV TAB 2,5/ 25MG

5 August 2022

ik heb deze medicijne ook gebruikt voor mijn bloeddruk na een jaar dit hebben genomen kreeg ik klachten onrustig wanneer ik ging slapen irritante piep in mijn oor mijn libido werkte niet meer nu ik deze vergif niet meer in neem heb ik ook een schift bijgehouden van mijn bloeddruk het is beter dan voorheen nergens meer last van mijn bloeddruk is nu 128,-86,56 de tweede is 128,84,53 hier voor was het 140,45.54 de tweede was 136,95.54 met medicijn never nooit meer gebruik ik deze troep ik fitness 5 dagen in de week en ben 62

HYDROCHLOORTHIAZIDE TABLET 12,5MG

6 April 2022

Gebruik het nu een jaar! Minder dikke enkels! Bloeddruk is lager maar nog niet optimaal! Enige bijwerking Jaa veel plassen maar dat neem ik voor lief! Zolang mijn bloeddruk oké is!

TRIAMTEREEN/ HYDROCHLOORTHIAZIDE ACCORD TABL 50/ 25

21 July 2021

Wel meer dan 30 jaar gebruikt zeer tevreden nu kreeg ik te horen bij de apotheek dat Triamtereen niet meer verkrijgbaar is ik wil een eerlijk antwoord heb ander medicijn gekregen ik slaap slecht van de krampen in mijn benen ook bovenbenen

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

HYDROCHLOORTHIAZIDE TABLET 12,5MG

17 April 2021

Als plastablet deed het zijn werk maar gestopt op advies vd arts ivm verhoogd risico op huidkanker. Loop nu al 2 jaar bij dermatoloog

HYDROCHLOORTHIAZIDE MYLAN TABLET 12,5MG

19 March 2021

Ik kreeg na een paar dagen last van heftige buikpijn in de bovenbuik, diarree en veel spierpijnen. De spierpijn bleef, vooral rond de ribben en benen. Ook last van hartkloppingen. Na een week gestopt, en de klachten verdwenen. Afspraak met huisarts gemaakt voor een ander medicijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

HYDROCHLOORTHIAZIDE SANDOZ GLUTENVRIJ TABL 12,5MG

16 March 2021

Huiduitslag rode vlekken, hartkloppingen en spierkrampen vieze smaak in de mond.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

HYDROCHLOORTHIAZIDE TABLET 12,5MG

11 February 2021

Dit naast de ACE remmer gekregen die ik al lang slik. Vanaf dag 3 opgeblazen buik en vermoeider dan normaal , erger is dat ik op dag 5 erge rugpijn rond mijn nieren kreeg. Ga de praktijk vertellen dat ik dit niet verder ga gebruiken. Bloeddruk ging wel in 5 dagen van 150/95 naar 115/85.

HYDROCHLOORTHIAZIDE APOTEX TABLET 12,5MG

2 December 2020

Ik kreeg na bijna een jaar slikken heel veel last van spierpijn, toen heb ik losartan kal gekregen en dat was precies hetzelfde, ik heb toen ontdekt dat er in heel veel bloeddrukpillen kalium zit, dat heb ik besproken met mijn huisarts en nu heb ik irbesartan teva 75mg en al mijn spierpijn, hartkloppingen, dromen zijn bijna na 1 week slikken verdwenen, ik ben super blij met dit resultaat.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRIAMTEREEN/ HYDROCHLOORTHIAZIDE ACCORD TABL 50/ 25

13 July 2020

Jarenlang gebruikt / wel een verminderde nierfunctie opgelopen /gebruik inmiddels wat anders /last van dikke benen en enkels /

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMILORIDE HCL/ HYDROCHLOORTHIAZIDE TEV TAB 2,5/ 25MG

5 July 2020

Heel veel spierpijn in benen, rug, schouders, nek, het klampt een hele dag en kan er s-nachts slecht door slapen. Wil van die pijn vanaf.Bij dezelfde medicijnen van Aurobindo veel minder last, volgens apotheek zijn die uit de handel genomen. Ik geloof hier niet in, maar krijg ze niet meer.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

HYDROCHLOORTHIAZIDE TABLET 12,5MG

1 June 2020

Niet meer kunnen uitplassen. Obstipatie.

AMILORIDE HCL/ HYDROCHLOORTHIAZIDE TEV TAB 2,5/ 25MG

HYDROCHLOORTHIAZIDE TEVA TABLET 12,5MG

8 April 2020

Vrij snel na het innemen van de tablet gingen mijn hartslag en bloeddruk omhoog naar waardes van 194/101 en hartslag 98. Misselijk, buikpijn en spierkrampen in mijn benen/enkels. Ook het vaker plassen wat ik zou moeten doen, gebeurde niet. Normaal gesproken moet ik al tussen de 15 en 20 keer plassen op een dag maar dat verminderde juist na het innemen van de tablet. De bloedwaardes van mijn nieren zijn nagekeken en waren perfect. Dus of een plaspil zo'n goed idee was?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMILORIDE HCL/ HYDROCHLOORTHIAZIDE TEV TAB 2,5/ 25MG

ENALAPRIL/ HYDROCHLOORTHIAZIDE TEVA TABL 20/ 12,5MG

9 February 2020

Ik heb dit al jaren als bloeddrukverlager. Toch heb ik het idee dat het niet veel doet. Sinds iets meer dan een jaar heb ik regelmatig last van draaiduizeligheid. De dokter schrijft dit toe aan stress. Praten met een praktijk ondersteuner helpt goed, dacht ik. Klachten zijn na zo'n gesprek snel weg. Toch twijfel ik aan mijn medicijn. Iemand ervaring dat bijwerkingen pas veel later ineens opduiken? Jan

HYDROCHLOORTHIAZIDE ACTAVIS TABLET 12,5MG

31 January 2020

Na een half jaar opgezette buik en rommelende darmen, zeurende pijn in de rechterzij

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

HYDROCHLOORTHIAZIDE SANDOZ GLUTENVRIJ TABL 12,5MG

24 January 2020

Belachelijk grote doos voor 30 kleine pilletjes. Bovendien zitten de pillen in heel grote plastic strips. En waarom glutenvrij? Bestaat er ook zoiets als hyodrochloorthiazide mét gluten?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ENALAPRIL/ HYDROCHLOORTHIAZIDE SANDOZ TAB 20/ 6MG

12 January 2020

Kreeg enalapril van mijn cardialoog voor geschreven,kreg na een par keer gebruikt te hebben een hele dikke tong kon niet meer slikken bijna en bijn a niet meer adem halen, bleek een allergie voor enalapril te hebben

HYDROCHLOORTHIAZIDE SANDOZ TABLET 12,5MG

ENALAPRIL/ HYDROCHLOORTHIAZIDE SANDOZ TAB 20/ 6MG

9 January 2020

Opzich werkt het prima, bloeddruk is oké maar ik voel me verder belabberd. Gevoel van misselijkheid en een metaal smaak in mijn mond.

AMILORIDE HCL/ HYDROCHLOORTHIAZIDE TEV TAB 2,5/ 25MG

28 December 2019

Heel veel en erge spierpijn en kramp in de knieholte en bovenschouder. Mijn houvast verslapt op gezette tijden waardoor hetgeen ik vasthou uit mijn hand valt of de pijn in de knieholte veroorzaakt een soort blokkade waardoor ik opeens geen gevoel in mijn onderbeen heb en ik genoodzaakt ben om op mijn linkerbeen te steunen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

HYDROCHLOORTHIAZIDE MYLAN TABLET 12,5MG

13 December 2019

Zodra het weer kouder wordt heb ik vrij snel last van koude vingers. Vingers worden tot aan het tweede kootje helemaal wit en het duurt even voordat ik mijn vingers weer opgewarmd krijg. Zodra ik in bed stap, slaapkamer is niet verwarmd, worden mijn tenen ook koud en wit en duurt het vrij lang voordat ze opgewarmd zijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMILORIDE HCL/ HYDROCHLOORTHIAZIDE TEV TAB 2,5/ 25MG

21 November 2019

Ik heb het vreselijk benauwd gekregen door het hoge bloeddruk medicijn en ben haast gestikt, ik ben na het 2e pilletje gaan hoesten en dacht dat ik er in zou blijven.ik hen verhaal gehaald bij zowel huisarts als apotheker en die stonden erbij en keken er naar. Mij werd wel verteld dat meer mensen er last van hadden? Ik heb de dood in de oven gezien. VRESELIJK

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRIAMTEREEN/ HYDROCHLOORTHIAZIDE PCH TABL 50/ 25MG

27 October 2019

Na 12 jaar gebruik algehele malaise. Zwak, extreme vermoeidheid, duizeligheid, vertigo, spier -en gewrichtspijn, hoofdpijn, vaak misselijk, wattenhoofd/brainfog.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMILORIDE HCL/ HYDROCHLOORTHIAZIDE TEV TAB 2,5/ 25MG

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden medicijnpanel