Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 15 resultaten gevonden.

HYDROXOCOBALAMINE HCL CF INJVLST 500MCG/ ML AMP 2ML

31 March 2021

Heeft de klachten van b12 tekort geheel laten verdwijnen, maar helaas wel de bijwerking van pukkels in de hals. Met behulp van de huidtherapeut onder controle te houden. Na langdurig gebruik geen last meer van de bijwerking.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

HYDROXOCOBALAMINE HCL CF INJVLST 500MCG/ ML AMP 2ML

12 June 2019

Sinds de injecties acne ontstekingen. Nu na een jaar gestopt en het trekt langzaamaan weg. Nu proberen of ik wel tegen tabletten kan en hopen dat het voldoende opgenomen wordt ipv injecties.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

hydroxocobalamine

28 January 2018

Acné bittere zweetlucht en gewixhtstoename

HYDROXOCOBALAMINE HCL CF INJVLST 500MCG/ ML AMP 2ML

23 November 2017

Ik had een ernstig tekort aan vitamine B12 en merkte een uur na de eerste injectie dat ik mijn spieren beter kon ontspannen. De eerste weken had ik wel flink last van verergering van de klachten, maar ik wist dat dat waarschijnlijk zou komen. Daarna verdwenen steeds meer van mijn tientallen klachten die ik door het tekort had. Het is wel heel belangrijk om bij neurologische klachten langdurig door te gaan met 2 injecties per week. En bij duizeligheid na de injectie zorgen dat je een banaan of iets anders met kalium erin eet. De injectie kan namelijk een kaliumdip geven!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

HYDROXOCOBALAMINE HCL CF INJVLST 500MCG/ ML AMP 2ML

14 May 2017

ongeveer 10 minuten na bij de huisarts te zijn geweest voelde ik me flauw en werd het zwart voor mijn ogen, ook trok ik wit weg en begon heel erg te zweten. ik was niet nerveus of zenuwachtig voor de prik.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Vitamine B12 hydroxocobalamine injectie

14 April 2017

Vandaag mijn eerste injectie gehad. De naald zelf is niet zo pijnlijk, naar de vloeistof brandt wel. Op de plek waar ik de injectie heb gehad is nogal pijnlijk. Verder voel ik een beetje warmer dan normaal aan., ik weet niet als ik het koorts kan noemen. Ik voel me ook moe en afgemat alsof ik hard heb gewerk. Is dat wel normaal?

HYDROXOCOBALAMINE HCL CF INJVLST 500MCG/ ML AMP 2ML

3 February 2017

Net mijn 1e injectie gehad. Aan te raden om het in de bil te doen. Het is niet heel pijnlijk, alleen het begint na een kwartier een beetje stijfjes te voelen in de bil. Qua werking weet ik nog niet. De werking is pas merkbaar na een paar weken staat op de bijsluiter.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

HYDROXOCOBALAMINE HCL CF INJVLST 500MCG/ ML AMP 2ML

23 March 2016

Bewaren in koelkast, maar bij toedienen ampul niet koud laten. Door deze even in de hand te houden is de kou er snel af en voelt bij het toedienen stukken beter.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

hydroxocobalamine

hydroxocobalamine

12 October 2015

Ik heb b12 en krijg sinds een jaar b12 injecties. Sinds ik hydroxocobalamine gebruik voor b12 injecties heb ik erg veel acne op mijn kin en ook nog jeuk. het wordt maar niet beter helaas. Ik heb nooit last gehad van acne.

HYDROXOCOBALAMINE HCL CF INJVLST 500MCG/ ML AMP 2ML

31 March 2015

Goedemiddag, ik heb nu 9 injecties gehad en de enige vooruitgang die ik merk is dat ik minder snel zweet en het niet zo snel meer heel warm of heel koud heb. Daarnaast heb ik er een aantal negatieve bijwerkingen bij zoals: mijn hoofd en romp voor uitslag/acne, oorsuizen 24/7 en een hele lage bloeddruk... ik heb het merk centrafarm.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

HYDROCOBAMINE INJVLST 500MCG/ ML AMPUL 2ML

HYDROXOCOBALAMINE HCL CF INJVLST 500MCG/ ML AMP 2ML

22 September 2014

Heeft u problemen ervaren na het overstappen op het nieuwe medicijn?

Ja

Uw ervaring met het nieuwe medicijn was:

Het nieuwe medicijn werkte niet of minder goed dan het oude medicijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

hydroxocobalamine HCI CF

23 April 2014

Ik kreeg deze ampullen i.p.v. de hydrocobamine HCI, helaas dit veroorzaakte direct weer klachten!

HYDROXOCOBALAMINE INJVLST 500UG/ ML

15 February 2010

Op de bijsluiter van centrafarm staat niet vermeld wat de hulpstoffen zijn. Deze informatie is wel relevant voor het gebruik (ivm contra-indicaties) en volgens mij wettelijk verplicht om te melden. (nycomed doet dat wel netjes) Centrafarm wil niet zeggen wanneer ze haar bijsluiter gaat herzien (laatste keer was okt 2007)

HYDROXOCOBALAMINE INJVLST 500UG/ ML

10 August 2008

Ik heb enorme pijn in mijn bil/dij spier. Heb twee dagen geleden de eerste injectie gekregen. Had al veel pijn daar aan beide kanten, maar het is sinds gisteren verschrikkelijk pijnlijk.

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel