Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 20 resultaten gevonden.

HYDROXYCHLOROQUINESULFAAT CF TABLET FILMOMH 200MG

6 February 2022

Is erg bitter en dat blijft lang hangen. Zou fijn zijn als ze daar iets aan doen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

HYDROXYCHLOROQUINESULFAAT CF TABLET FILMOMH 200MG

16 October 2020

IK gebruik het voor míjn ziekte Sle lupus het is een wonder middel ik gebruik het al 28jaar nooit bijwerkingen

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

HYDROXYCHLOROQUINESULFAAT CF TABLET FILMOMH 200MG

12 July 2020

Na 2 weken dit medicijn geslikt te hebben voor Lyme Artritis bleek ik behoorlijk allergisch hiervoor te zijn. Verspreid over het lichaam had ik een brandend gevoel en overal tintelingen. Nu na 6 dagen gestopt te zijn heb ik nog steeds tintelingen en gevoelloosheid in handen en voeten. Hierdoor voel ik mij slap en erg moe. Voor mij nooit meer dit medicijn, want het middel is erger dan de kwaal.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

HYDROXYCHLOROQUINESULFAAT CF TABLET FILMOMH 200MG

1 June 2020

Ik heb heel goede ervaringen met dit middel. Ik was doodziek van de Covid-19/coronagriep en ben dit middel gaan gebruiken. Ik ben nog 1 dag beroerd geweest maar daarna ging ik met sprongen vooruit en was snel van de coronagriep af. Ik kan het dus ook iedereen aanbevelen die denkt corona te hebben. Bijwerkingen waren zo nihil dat ze te verwaarlozen zijn. Liever een beetje bijwerking dan een nauwelijk geteste vaccinatie waarvan je niet weet wat daar de gevolgen van zijn voor je gehele verdere gezondheid.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

HYDROXYCHLOROQUINESULFAAT CF TABLET FILMOMH 200MG

30 May 2020

hartklachten staan niet in de bijsluiter?!?! erg vreemd dat dit is weggelaten al die jaren!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

HYDROXYCHLOROQUINESULFAAT CF TABLET FILMOMH 200MG

16 April 2020

Bij mij heeft het erg goed gewerkt. Na een paar dagen voelde ik me een stuk beter. Liever wat last van bijwerkingen dan eventueel de dood..Ik snap niet dat dit niet ruim ingezet wordt. Er zijn heel veel positieve meldingen over dit medicijn icm corona te vinden op internet. Als je kijkt naar de bijwerkingen van een paracetamol dan wordt je al ziek..de meeste mensen hebben daar geen last van. Liever een goedkope pil die werkt dan een onnodige vaccinatie waarvan bijwerkingen ook aanwezig zullen zijn en niet garanderen dat je beschermt bent.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

HYDROXYCHLOROQUINESULFAAT CF TABLET FILMOMH 200MG

21 March 2020

Jarenlang heb ik Plaquenil geslikt en mijn ervaring met dit medicijn was goed. Sinds Plaquenil vervangen is door hydroxychloroquinesulfaat krijg ik steeds meer klachten zoals hoofdpijn, duizeligheid, huiduitslag, hele droge plekken op de huid en misselijkheid (meestal enkele minuten na het slikken van het medicijn). Hydroxychloroquinesulfaat lost meteen op en laat een vieze bittere smaak achter. Ik word iedere dag herinnerd aan het feit, dat ik niet gezond ben nadat ik het chemisch afval naar binnen heb gewerkt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

HYDROXYCHLOROQUINESULFAAT CF TABLET FILMOMH 200MG

18 November 2019

Ik gebruik de medicijn maar ik heb nu heel weinig eet lust ik wordt misselijk en kan dan noet meer eten en ik ben 22kilo af gevallen Ik wil weten hoeveel mensen hier ook last van hebben

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

HYDROXYCHLOROQUINESULFAAT CF TABLET FILMOMH 200MG

20 October 2019

Ik slik al jaren, zonder bijwerkingen, plaquenil voor reumatoide arthritis. Een aantal maanden geleden werd plaquenil vervangen door hydroxychloroquinesulfaat cf 400mg per dag, omdat de zorgverzekeraar plaquenil tot niet preferent geneesmiddel bestempelde.Hydroxychloroquinesulfaat is bitter en vies, de smaak blijft lang hangen en heb ik veel last van teveel maagzuur en obstipatie. Ik neem het middel in tijdens het eten. Het kan toeval zijn maar het lijkt erop dat ik ook meer pijnklachten heb sinds ik met dit middel ben begonnen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

HYDROXYCHLOROQUINESULFAAT CF TABLET FILMOMH 200MG

24 September 2019

Sinds enige maanden slik ik per dag 400 mg hydroxychloroquinesulfaat. Filmomhuld vraag ik mij af. Zodra de tablet je lip of tong raakt geeft hij een zeer vieze bittere smaak en begint hij op te lossen lijkt het wel. Die vieze smaak blijft ook nog een hele tijd, heel onprettig en vies. Zou erg prettig zijn wanneer de filmomhulde laag zodanig was dat je deze bittere vieze smaak niet meer zou proeven. Zoals bij de originele plaquenil. De pillen helpen wel. Ik ontvang deze pillen ivm SLE / APS. Na 3 jaar een zoektocht te hebben gehad wat ik mankeerde ben ik enorm blij dat ik eindelijk de juiste medicatie krijg en dat ik mij weer een beetje mens voel. Hoe vies ook maar deze medicatie helpt mij wel in kwaliteit van leven.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

HYDROXYCHLOROQUINESULFAAT CF TABLET FILMOMH 200MG

24 August 2019

sinds ik dit medicijn gebruik heb ik heel veel last van mijn spieren, of gewrichten. Ik kan vooral s'nachts mijn armen niet omhoog doen en lopen en zitten voel ik het in mijn bilspieren. Mijn schouders doen heel veel pijn en ik slaap daardoor slecht.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

HYDROXYCHLOROQUINESULFAAT CF TABLET FILMOMH 200MG

10 July 2019

Ik heb plotseling dikke pijnlijke gewrichten in mijn beide handen, ontstoken? Misschien; eerst 6 maanden Celecoxib, nu sinds 6 weken Hydroxychloroquine. Ik ben misselijk, geen eetlust, bittere smaak heel de dag in mijn mond

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

HYDROXYCHLOROQUINESULFAAT CF TABLET FILMOMH 200MG

6 February 2019

Tot twee keer toe gestart met dit medicijn tegen R.A. werd er erg zenuwachtig van duurt weken voor je weer normaal functioneert

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

HYDROXYCHLOROQUINESULFAAT CF TABLET FILMOMH 200MG

4 December 2018

Nergens last van maar zie ook nog weinig resultaat. Gebruik het voor mijn huid, rode plekken blijven, sommige plekjes worden iets minder. Is geen wondermiddel kreeg in het begin wel acne bulten met echt pus erin. Nog 3 weken en dan afwachten of de rode plekken misschien weggelasert worden hoop ik. Mijn kwaal zal blijven is chronisch cdle.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

HYDROXYCHLOROQUINESULFAAT CF TABLET FILMOMH 200MG

HYDROXYCHLOROQUINESULFAAT CF TABLET FILMOMH 200MG

28 November 2017

Stroeve tablet die blijft hangen in de keel. Erg bittere smaak, ondanks filmomhulde tablet.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

HYDROXYCHLOROQUINESULFAAT CF TABLET FILMOMH 200MG

5 June 2017

Gebruik sinds 19 Mei 2017 hydroxychloroquinesulfaat. 2 x daags 200 MG. Ik merk dat de vermoeidheid stuk minder is. Ben benieuwd wat mij de komende tijd nog te wachten staat, qua verbetering.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

HYDROXYCHLOROQUINESULFAAT CF TABLET FILMOMH 200MG

HYDROXYCHLOROQUINESULFAAT CF TABLET FILMOMH 200MG

2 January 2017

Deze medicijnen vervangen het duurdere plaquenil 200 Mg. Zodra de tablet je lip of tong raakt geeft hij een zeer vieze bittere smaak af. Heel onprettig. Plaquenil was smaakloos. Veel prettiger in het gebruik.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

HYDROXYCHLOROQUINESULFAAT CF TABLET FILMOMH 200MG

14 January 2016

Ik neem reeds 4 maanden dagelijks 400mg hydroxychloroquine en ik heb niet het gevoel dat het werkt. Ik slik het voor syndroom van sjögren, samen met dezaflacort (6mg dagelijks). Ik heb last van veel acné in mijn hals en gezicht. Mijn vermoeidheid is hetzelfde gebleven en de spierpijn in mijn onderbenen en handen is 24/24 steeds nog aanwezig. Ik heb niet het gevoel dat de medicijnen helpen. Frustrerend!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel