Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

INSULINE ASPART SANOFI INJVLST 100E/ ML FLACON 10ML

12 November 2023

Een ramp, dit werkt voor geen meter. Moet vaak meer bij spuiten en krijg dam vaker een hypo

INSULINE ASPART SANOFI INJVLST 100E/ ML PATROON 3ML

6 September 2023

Onmogelijkheid om mezelf goed in te stellen. Enorme schommelingen omhoog en naar beneden. Insulinepennen lijken af en toe te blokkeren zodat de gewenste hoeveelheid insuline niet wordt afgegeven en je niet weet hoeveel je daadwerkelijk hebt gespoten.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

INSULINE ASPART SANOFI INJVLST 100E/ ML PATROON 3ML

3 July 2023

Het werkt niet, zelfs niet als ik i.p.v. bij novo rapid 2eh, 10eh sanofi spuit. Mijn bloedsuiker blijft even hoog als wanneer ik niets spuit. En novo rapid weigert het Zilveren Kruis te vergoeden, terwijl dat uitstekend werkte. Wanneer stopt het eens dat verzekeraars bepalen wat ik mag gebruiken???

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

INSULINE ASPART SANOF SOLOSTAR INJ 100E/ ML PEN 3ML

28 June 2023

Helaas moeten overstappen naar FIASP naar ASPART. Sindsdien schieten suikers alle kanten op. ASPART zou ook snel moeten werken, maar ik merk hier niets van. Na (bij-)spuiten duurt het erg lang voordat ik merk dat mijn suikers omlaag gaan. Hierdoor schieten ze vooral na avond eten erg omhoog. Het risico is dat je dan weer teveel gaat corrigeren omdat er niets tot weinig gebeurt na spuiten. Ik begrijp niets van dit hele beleid. Dit gaat ten koste van mijn levensplezier en gezondheid

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

INSULINE ASPART SANOF SOLOSTAR INJ 100E/ ML PEN 3ML

2 June 2023

Ook ik moest overstappen van novorapid op aspart Sanofi en mijn ervaringen zijn ook dat het veel moeilijker is om stabiele waardes te hebben. Steeds weer uitschieters omhoog en omlaag. Ik ben zeer ontevreden en begrijp niet dat gezondheid blijkbaar ondergeschikt is aan geld.

INSULINE ASPART SANOFI INJVLST 100E/ ML PATROON 3ML

16 April 2023

Heel slecht deze rommel gebruik het nu een jaar novorapid zat ik prima met deze rommel altijd super hoge uitschieters werkt niet snel je moet een uur voor het eten al prikken anders is een piek na de 19 20 niets. Gebruik er veel meer van dus eindstand kost het de verzekeraars meer! Met alle risico’s die de gevolgschade kan hebben door de hoge waardes

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

INSULINE ASPART SANOF SOLOSTAR INJ 100E/ ML PEN 3ML

11 April 2023

Veel wisselende suikerwaardes ook schiet de waardes vaak door na het spuiten. Novorapid was veel en veel beter om de waardes goed te houden.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

INSULINE ASPART SANOFI INJVLST 100E/ ML PATROON 3ML

27 March 2023

sinds 5 maanden diabetes. gebruik tresiba en insuline aspart sanofi. in 90 dagen tijd 93+% binnen doelbereik! zal wel goed zijn. alleen brand het een beetje tijdens het inspuiten

INSULINE ASPART SANOFI INJVLST 100E/ ML FLACON 10ML

7 October 2022

Slechte ervaringen. Het duurt veel langer voordat het werkt, heb meer hypo,s en bij hypers duurt het Heel lang voor de bloedsuikers zakken. Dan spuit ik nog wat bij maar dat heeft weer tot gevolg, dat ik een hypo krijg. Novorapid gaf mij een rustig gevoel; ik kon er op vertrouwen maar met Aspart ben ik vaak de hele dag bezig om mijn bloedsuikers normaal te krijgen en daar word ik omrustig en moedeloos van. ik heb ook pijn gekregen in mijn kniegewrichten en mijn handen. Dus ik ben helemaal klaar met Aspart en wil Novorapid terug.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

INSULINE ASPART SANOFI INJVLST 100E/ ML PATROON 3ML

31 August 2022

Deze insuline werkt echt heel slecht. Ik heb jarenlang novorapid en daarna fiasp gebruikt. Omdat de zorgverzekeraar deze insuline niet meer vergoed overgestapt op aspart. Ik heb regelmatig dat de insuline heel slecht werkt waardoor ik soms tot 4x de normale hoeveelheid moet toepassen. Heb veel moeite om mezelf goed in te stellen wat heel erg frustreert. Ik zie nu alle reacties over deze insuline en vraag mij echt af waarom deze insuline gewoon word voorgeschreven. Ik ga snel kijken of ik een zorgverzekeraar kan vinden die novorapid of fiasp vergoed.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

INSULINE ASPART SANOFI INJVLST 100E/ ML PATROON 3ML

29 August 2022

Spierpijn hoofdpijn misselijk werkt zeer slecht ik stop met die troep novarip was veel beter moest overstappen van novarip naar aspart wat een bende mijn gezond heid wordt slechter nou ik dat gekregen heb laten ze het zelf maar eens nemen afz gino

INSULINE ASPART SANOFI INJVLST 100E/ ML PATROON 3ML

9 August 2022

Suikers niet in te regelen na twee maanden de brui aan gegeven vooral omdat ik flauwgevallen ben omdat ik een hypo niet voelde, en omdat ik bij een kleine laagte een gehele dag zo'n erge koppijn had dat ik me de gehele dag moest blijven liggen. daarna weer hypers van hier tot aan gunder, ik dank de hemel dat ik onder behandeling van de hoofd internist ben daarom ben ik heel snel door een woedende arts teruggezet op Novorapid. Erna suikers prima, als ik laag zat was het vervelend maar snel gedaan en vooral nooit meer hoofdpijn gehad of ontregelings ziek geweest, komt er bij mij niet meer in die rommel. Want het is gewoon rommel weg ermee! Hoop dat ze snel eens gaan nadenken en niet aan insuline gaan zitten klooien dan vinden ze maar iets anders dat minder kwaad kan dan bij diabeten type 1 uit!

INSULINE ASPART SANOFI INJVLST 100E/ ML PATROON 3ML

29 July 2022

Sinds enkele maanden verplicht overgestapt van novorapid naar aspart. Sindsdien slecht ingesteld, spuit veel meer maar heb toch hoge bloedsuikerwaarden na elke maaltijd. Spuit gemiddeld 2x per dag flinke hoeveelheden bij, zonder effect of pas na uren zichtbaar.

INSULINE ASPART SANOFI INJVLST 100E/ ML PATROON 3ML

22 June 2022

Sinds ik Insuline Aspart Sanofi gebruik )sinds enkele maanden is mijn suiker zeer onregelmatig en bijna niet meer te voorspellen. Ga in svp terug naar Novarapid.

INSULINE ASPART SANOF SOLOSTAR INJ 100E/ ML PEN 3ML

9 June 2022

Zeer slecht moet meer spuiten dan novarapid schommelt heer erg duurt langer voor het werkt en dan nog niet goed wat een troep is dit moet gebruiken door stomme bezuiniging vind dat ze met gezondheid van mensen spelen wel hoge premie betalen maar goedkope troep geven laten ze zelf eens diabetes krijgen de sukkels weten ze wat het is daar.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

INSULINE ASPART SANOFI INJVLST 100E/ ML FLACON 10ML

31 May 2022

Net 2 weken op de Sanofi insuline aspart overgestapt. Veel meer hypo's dan met de novo rapid insuline. Ik ga nu de dosering aanpassen, maar weet zeker dat deze insuline niet dezelfde werking heeft als de Nove Rapid. Waarom worden de insulines niet eerst klinisch onderzocht op vergelijkbaarheid voordat patienten GEDWONGEN worden om over te stappen voor een paar euro prijsverschil..??

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

INSULINE ASPART SANOFI INJVLST 100E/ ML FLACON 10ML

28 May 2022

Gedwongen novorapid te wisselen voor dit Poolse goedje en nog nooit zo welgemeende ingesteld geweest. Vaak niet te meten zo hoog terwijl ik tot 30 kan meten met de sensor. Hoe hoog hij dan is, geen idee. Spuiten lijkt dan ook geen zin te hebben. Na 1 uur nog steeds niet te meten. Overweeg om helemaal te stoppen met de insuline.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

INSULINE ASPART SANOFI INJVLST 100E/ ML PATROON 3ML

23 May 2022

Overgang van Novorapid naar Sanofi heeft 2 maanden slecht te regelen bloedsuikers opgeleverd. De Junior Star pen die ik nu gebruik heeft geen controle systeem, zodat je niet kan terug lezen wanneer en welke hoeveelheid insuline je hebt geprikt. En nu na 1 jaar in gebruik is de dop van de Sanofi Junior pen stuk. Wat een rommel, ik mis mijn Novopen Echo.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

INSULINE ASPART SANOFI INJVLST 100E/ ML PATROON 3ML

26 April 2022

Sinds de (gedwonfen) overstap van novo rapid naar aspart insuline krijg ik geen vat meer op mijn suikerwaardes. Vaak moet ik meer dan de dubbele hoeveelheden spuiten. Aspart insuline werkt heel traag. Ook last van spierpijn in armen en benen sinds ik aspart gebruik.

INSULINE ASPART SANOFI INJVLST 100E/ ML PATROON 3ML

13 March 2022

Gedwongen over moeten stappen van novorapid naar sanofi. Sindsdien zijn mijn suikerwaardes met 50 tot 100% gestegen. Dosering verdubbeld, zelfs verdrievoudigd maar helaas is het resultaat bedroevend. Zeer schommelende waardes, waar voorheen 8 normaal was is nu 12 tot 14 normaal. Bij hoge uitzondering eens 8. Bovendien erg veel pijn in ledematen te weten knieën en vingers, elleboogpijn begint nu ook al, alsof ik reuma heb., Kortom… diep treurig…. Klacht neergelegd bij diabetisverpleegkundige reactie na ruggespraak huisarts dat ik maar meer moet spuiten en dat beide producten identiek zijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

INSULINE ASPART SANOF SOLOSTAR INJ 100E/ ML PEN 3ML

3 March 2022

Ook over moeten stappen van novorapid naar aspart. Waardeloos, krijg mijn suiker al maanden niet meer ingeregeld en spuit nu al 3 keer de hoeveelheid als voorheen.

INSULINE ASPART SANOF SOLOSTAR INJ 100E/ ML PEN 3ML

7 February 2022

Helaas kan ik me aansluiten bij alle verhalen en zijn sinds het verplicht gebruik van Aspart mijn hele waardes ontregeld. Krijg het maar niet onder controle en bijspuiten met Aspart pennen levert helaas niks op. De diabetes verpleegkundige en internist willen het nog een poosje aankijken en bijhouden.

INSULINE ASPART SANOF SOLOSTAR INJ 100E/ ML PEN 3ML

8 January 2022

Vanwege het niet meer vergoeden van Novorapid moest ik overstappen op Sanofi aspart. Het was direct veel moeilijker om de bloedsuikerwaarden stabiel te houden, soms moest ik vijf keer per dag bijspuiten voordat het weer onder controle was. Netto moest ik daardoor veel meer insuline gebruiken. Binnen drie weken traden er problemen met mijn oog op die veroorzaakt werden door niet goed ingestelde diabetes. Ik heb mijn diabetesverpleegkundige en internist dringend verzocht om een verklaring voor medische noodzaak te verstrekken, zodat ik weer terug kan naar Novorapid, waarmee ik nooit problemen heb gehad.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

INSULINE ASPART SANOFI INJVLST 100E/ ML PATROON 3ML

6 January 2022

Ook ik ben noodgedwongen over moeten gaan van novorapid naar aspart. Het was een regelrechte ramp met die aspart. Het vloog alle kanten op maar zeker niet de goede. Contact opgenomen met het diabetes team ziekenhuis. Ze hebben contact opgenomen met apotheek om mij toch novorapid voor te schrijven. Dezelfde dag nog novorapid ontvangen van apotheek. Binnen 1 dag had ik weer normale waardes met novorapid ASPART WERKT VOOR MIJ NIET.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

INSULINE ASPART SANOFI INJVLST 100E/ ML PATROON 3ML

28 December 2021

Hoge pieken bloedsuikerwaarde die niet weg ye werken zijn met bijspuiten. Verplicht over moeten stappen van nova rapid. Kom daar naar maamden gebruik pas achter, omdat je vertrouwen hebt, en ben gaan zoeken op interney naar lotgenoten cg slachtoffers. Dit gaat een paar jaar van je leven kosten.

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden medicijnpanel

Deze site maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om informatie over het gebruik van onze website te verzamelen om de inhoud te verbeteren. Door hieronder op “accepteren“ te klikken stem je in met het plaatsen en gebruik van al onze cookies. Voor meer informatie verwijzen wij je naar ons cookiebeleid.