Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 9 resultaten gevonden.

INSULINE ASPART SANOFI INJVLST 100E/ ML PATROON 3ML

8 July 2021

Van de novorapid naar de insuline sanofi, ben continue aan het bijprikken maar krijg mijn bloedsuiker niet onder controle. Met de novorapid nooit last gehad! Nu met de Apotheek in discussie!

INSULINE ASPART SANOFI INJVLST 100E/ ML PATROON 3ML

28 April 2021

Als ik deze insuline neem voor het eten dan schiet het omhoog als ik gegeten heb . En ik eet al niet veel.Ik heb al jaren novorapid en dit heb ik nog nooit meegemaakt

INSULINE ASPART SANOFI INJVLST 100E/ ML PATROON 3ML

23 April 2021

Afgelopen week gedwongen overgestapt van Novorapid naar Sanofi. De bijbehorende Sanofi pen is echt waardeloos in vergelijking met de pen van Novorapid. Vaak geen/ moeilijke afgifte, geen digitale eenheden teller/ geheugen. Werkelijk een onding.

INSULINE ASPART SANOFI INJVLST 100E/ ML PATROON 3ML

18 April 2021

Van Novo Rapid naar Sanofi Aspart gaf direct een heel onstabiele bloedsuiker. Ik krijg bijna de indruk dat er per injectie een afwisselende hoeveelheid werkzame stof afgegeven wordt.

INSULINE LISPRO SANOFI INJVLST 100E/ ML FLACON 10ML

23 March 2021

Hypo na hypo, ik moet zeker opnieuw ingesteld worden. Deze maand een keer internist en drie keer diabetesverpleegkundige. Kost meer als de besparing.40 jaar diabetes I nu 20 jaar pomp ervaring. In al die tijdniet zo frequent hypo’s ondergaan. Schande dat dit preferentie beleid de esculaap vervangt voor dollartekens

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

INSULINE ASPART SANOFI INJVLST 100E/ ML PATROON 3ML

1 February 2021

Eerste paar dagen was de werking beduidend minder, ik kreeg mijn bloedglucose waarden niet stabiel. Doordat ik verzekerd ben bij Univé moest ik gedwongen overstappen van Fiasp naar Sanofi.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ik gebruik metformine tolbutamine en lang werkende insuline

6 December 2013

<p> Toen ik alleen tabletten nam bleef het steeds op en af gaan. Sinds 3 maanden gebruik ik er insuline bij, had daar in begin wat klachten van maar nu gaat het uitstekend.</p>

INSULINE NOVOMIX 30 PENFILL INJ 100E/ ML PATR 3ML

19 June 2007

Patient gebruikte het uit de handel genomen Mixtard 20/80. De prijs was euro 93,88 voor 15 ampullen. Voor Novo Mix moet zij per 15 ampullen euro 141,18 betalen. Beide middelen komen van dezelfde firma Novo Nordisk uit Denemarken. Patient heeft indruk dat producent meer aan Novo Mix verdient. Terwijl zij juist zo tevreden was met de Mixtard 20/80 de toediening was voor haar vorm van diabetes perfect, terwijl het gebruik van Novo Mix nogal wat verschillen in de morgen, middag en avond laat zien. Patient is al jarenlang diabetes patient en weet echt wel waar over zij praat. Tot slot ook ik vind met haar dat het prijsverschil behoorlijk is. Met vriendelijke groet, ******.

INSULINE NOVORAPID NOVOLET INJVLS 100E/ ML WWSP 3ML

23 June 2004

De injectiespuiten zijn zeer stroef in te drukken en vooral voor ouderen met gebrek aan kracht in de handen met moeite bruikbaar.

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel