Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

ITRACONAZOL CAPSULE 100MG

21 January 2021

Heel slecht DUIZELIGHEID elke dag misselijke en overgeven niet aan te raden GIF wordt gegeven en geen medicijn

ITRACONAZOL MYLAN CAPSULE 100MG

26 May 2020

Wegens een schimmelnagel aan de duim kreeg ik via de dermatoloog eerst een kuur van 3 maanden 2 capsules per dag.Nu kreeg ik er nog eens 3 maanden bij!Het verschil in de nagel is erg zichtbaar aan het worden.Van stinkend donkergroen naar uitgroeiend lichtgeel. Enige bijverschijnselen zijn na enkele weken weg.Ik kreeg van de de Dermatoloog te horen dat ik geen alcohol mocht drinken omdat dat een extra zware belasting voor de lever zou zijn maar dit staat niet in de bijsluiter !Ik hou me daar wel aan want het klinkt logisch.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ITRACONAZOL AUROBINDO CAPSULE 100MG

20 April 2020

De klachten begonnen al vrij snel nadat ik met de kuur (tegen kalknagels) begonnen was. Het begon met verstopping en opgezette buik en vrij snel begonnen de buikkrampen en kreeg ik hoofdpijn en een dag heftige diarree. Uiteindelijk ben ik 4 dagen uit de running geweest door koorts, hoofdpijn en hevige buikkrampen. Fijn dat er een middel is tegen kalknagels maar de remedie staat niet in verhouding tot de ernst van de kwaal.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ITRACONAZOL AUROBINDO CAPSULE 100MG

16 August 2019

Ik ben het middel nog aan het gebruiken. Na de vierde dag van gebruik begon het met keelpijn, hoesten en hoofdpijn en lichte verhoging. Na dag zes namen verergerde bovenstaande klachten. Koorts, keelpijn en enorme hoofdpijn. Dusdanig dat ik bang was dat mijn hoofd zou exploderen bij een hoest en ik mijn hoofd ook vast moest houden wanneer ik hoestte. Ik heb 2 dagen voornamelijk geslapen en gelegen. Ik was niet echt in staat om te staan of te zitten. Vanaf dag acht werden de klachten weer wat minder. Nu dag 9 en voor het eerst sinds de klachten begonnen geen verhoging/koorts meer. Wel nog keelpijn, voornamelijk te merken bij het slikken en vermoeidheid. Aangezien ik nu al 4 jaar last heb gehad van de schimmel wil ik graag deze kuur afmaken, maar ik vind het wel een (te) pittige kuur wat de bijwerkingen betreft. Wellicht kan de dosis ook van invloed zijn. Ik moest 2 weken lang 2 tabletten van 100 mg innemen. Ik heb nu dus nog 3 dagen te gaan.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ITRACONAZOL AUROBINDO CAPSULE 100MG

5 November 2018

Ik heb schimmelinfectie op de schaamstreek en rondom de penis. Echt verkleuringen van de huid. Ven benieuwd. Tot nu toe nog weinig resultaat

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ITRACONAZOL MYLAN CAPSULE 100MG

30 April 2018

Meer dan 15 jaar had ik last van kalknagels op mijn 2 grote tenen. De laatste jaren waren ook een aantal andere teennagels aangetast. Smeren met allerlei middeltjes uit de drogisterij heeft niets geholpen, of werkte slechts tijdelijk. Na aandringen bij de huisarts heb ik dit medicijn gekregen. Na 3 weken heb ik een bloedtest moeten doen om mijn leverwaarden te testen. Dit was bij mij allemaal in orde en ik mocht de kuur voorzetten. Ik heb nu nog een paar weken te gaan, en mijn kalknagels groeien netjes uit. Bijkomend voordeel is dat ook de schilferige huid op mijn hiel genormaliseerd is. Ik had dit veel eerder moeten doen, en raad dit medicijn van harte aan.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ITRACONAZOL MYLAN CAPSULE 100MG

9 March 2017

Na 5 dagen innemen met cola heb ik een maagzweer gekregen. Ik moest een jaar Esomeprazol slikken voor ik er vanaf was. Ik neem dit stomme medicijn nooit meer.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ITRACONAZOL SANDOZ CAPSULE 100MG

8 August 2016

Vanaf het begin van de behandeling ophoping vocht in de voeten en onderbenen, later gestoorde leverfunctie en last van hoofdpijn, lichte duizeligheid.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ITRACONAZOL AUROBINDO CAPSULE 100MG

30 January 2016

Na afloop van kuur van 1 week al resultaat. Rode plekken weg, jeuk weg op aangedane plekken. Geen enkele bijwerking.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ITRACONAZOL MYLAN CAPSULE 100MG

ITRACONAZOL ACTAVIS CAPSULE 100MG

15 January 2015

Geen last van bijwerkingen. Gekregen voor een huidinfectie met schimmel. O.a. op hoofdhuid. De jeuk hield na 4 dagen na start kuur op. Plekken trekken langzaam weg. Ik had kleine bultjes en blaasjes. Veel jeuk.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ITRACONAZOL SANDOZ CAPSULE 100MG

13 January 2015

Allergische reactie in de vorm van jeuk over vrijwel heel het lichaam en rood worden en zwellen van de huid bij krabben. Daarnaast heeft het niet geholpen, maar mogelijk ook omdat de kuur niet af is gemaakt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ITRACONAZOL PCH CAPSULE 100MG

25 December 2014

Niks veranderd na 2 manden mijn huidkleur blijf nog steeds wit, maar soms ben ik duizelig en heel moe en kan ik niet goed concenteren.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ITRACONAZOL ACTAVIS CAPSULE 100MG

18 November 2014

Ernstige klachten, zoals duizeligheid, misselijkheid, ernstige benauwdheid, gevoel van uitputting, enz. Gemeld bij zowel huisarts als weekendarts. Deze hebben niets onderkend en niets gedaan. Uiteindelijk door zelf de uitgebreide bijsluiter te lezen erachter gekomen dat ik allergisch reageerde en onmiddellijk een arts moest waarschuwen. Heb ik gedaan maar de artsen hebben mij met een geruststellend tikje op de hand onverrichter zake weer laten gaan. M.i. een grove nalatigheid van zowel de dermatoloog die het heeft voorgeschreven als de apotheek die het heeft verstrekt als de eigen huisarts en weekendarts. Ik voelde mij behandeld als een hysterische hypochonder. Naar later bleek was ik dit dus niet en had ik gelijk met de mededeling dat het aan het medicijn lag. Bewijst maar weer eens hoe alert je als patiƫnt moet zijn! Graag zou ik in contact komen met mensen die blijvende schade hebben na een soortgelijke allergische reactie zoals ik heb ervaren.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ITRACONAZOL SANDOZ CAPSULE 100MG

8 September 2014

Geen last van bijwerkingen gehad, terwijl ik normaliter erg gevoelig ben voor medicatie. Het gebruik heeft mijn schimmelinfectie verminderd. Waarschijnlijk volgt er nog een vervolgkuur.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ITRACONAZOL SANDOZ CAPSULE 100MG

24 August 2014

Slechte ervaring dat ik per direct moest stoppen: extreme vermoeidheid dat ik niet meer uit bed kon komen. Zwaar belastend middel voor mijn lever. Ook een sterke allergische reactie op het vulmiddel maiszetmeel: huiduitslag.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ITRACONAZOL CF CAPSULE 100MG

ITRACONAZOL SANDOZ CAPSULE 100MG

1 April 2014

1 per dag, 7 dagen. Na 4 dagen kreeg ik duizeligheid en het gevoel een hoofd vol watten te hebben. Zelfs een depri gevoel. Verschrikkelijke maagpijnen. Dag 6 gestopt, vraag me wel af, nu na 3 dagen, hoe lang de maagpijnen blijven duren!!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ITRACONAZOL SANDOZ CAPSULE 100MG

19 February 2014

Ben duizelig en slaperig.. Dit is m'n tweede dag.. moet nog 5 dagen slikken ben erg benieuwd... heb huidschimmelinfectie onder de zonnebank opgelopen...

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ITRACONAZOL ACTAVIS CAPSULE 100MG

29 January 2014

Dagelijks twee capsules tijdens het eten ingenomen. Heb van geen van de beschreven bijwerkingen last gehad. Aangezien ik de capsules 3 mnd moet gebruiken is nog niet bekend of het werkt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ITRACONAZOL CF CAPSULE 100MG

18 January 2014

Het schijnt heel zeldzaam te zijn,maar na een week het medicijn te hebben gebruikt,zit ik met een nek van beton,ben ik kortademig enheb ik een hoofd een keer zo groot als normaal weet iemand een oplossing.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ITRACONAZOL CAPSULE 100MG

3 December 2012

Veel bijwerkingen. Gevoel klont in maag te hebben, misselijk, draaierig, hoofdpijn, alsof ik "trip" of op eieren loop. Slecht zicht, druk op oren, oorsuizen. Hogere bloeddruk (?) Auto rijden en fietsen niet mogelijk, want ik lijk dronken, de straat beweegt, mijn zicht, gevoel en waarneming omgeving kloppen niet. Verminderd zicht in het donker en tegen zon in. Darmen van streek, jeuk.

ITRACONAZOL CAPSULE 100MG

13 October 2011

ik gebruik itraconasol i.v.m. ABPA en COPD. Ik heb het gevoel dat dit middel ervoor zorgt dat mijn bloed te dik is waardoor ik bloedverdunners nodig heb. In mei 2011 had ik een longembolie

ITRACONAZOL CAPSULE 100MG

8 March 2011

Na 10 dagen gebruik van Sandoz Itraconazol 100mg onstond bij mij tinnitus. Dit is na 4 maanden nog niet weg. En de klachten ook niet.

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel