Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 27 resultaten gevonden.

LAMOTRIGINE AUROBINDO DISPERGEERBAAR TABLET 200MG

5 October 2020

Na inname duizelig, heb ik bij andere merken geen last van gehad. Slaperig, slecht slapen (logisch). Vervelend om in te nemen, ik moet gewoon kokhalzen. Ook hiermee geen problemen gehad bij andere merken.Nu regelmatig last van spierschokjes, haperen met praten, erg lastig in mijn werk.Ik ben vaker gewisseld van merk, maar nog nooit heb ik dit soort reacties gekregen. Kortom, zeer ontevreden met Aurobindo.Ik vind het ook een slechte zaak dat er een pot losse pillen geleverd wordt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LAMOTRIGINE AUROBINDO DISPERGEERBAAR TABLET 5MG

2 October 2020

Enorme hoofdpijn aan rechterkant hoofd. Soms nachtmerries. Erg slaperig. Na stoppen en daarvoor in de plaats merk Mylan gebruiken verdwenen de klachten. Heb dit meerder malen geprobeerd met hetzelfde resultaat.

LAMOTRIGINE MYLAN DISPERS TABLET 100MG

LAMOTRIGINE SANDOZ DISPERS TABLET 100MG

19 September 2020

Ik gebruik dit middel al meer dan 10 jaar voor epilepsie. Eerst het ik depakine, daar was ik erg slaperig van. Nu heb ik nergens last van en ben aanvalsvrij. Nou ja, misschien wat sneller moe, maar wat wil je met 56 jaar...

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LAMOTRIGINE CF DISPERS TABLET 25MG

19 July 2020

Ik gebruik dit medicijn ivm epilepsie nu ongeveer 2 maanden en voel me er overwegend goed bij. Wel heb ik na het innemen van de pilletjes (3 in de avond en 3 in de ochtend) een vervelend gevoel in mijn keel. Dit staat niet bij de bijwerkingen en vraag mij af of dit toch door de medicijnen wordt veroorzaakt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LAMOTRIGINE AUROBINDO DISPERGEERBAAR TABLET 200MG

28 May 2020

Ik kreeg huiduitslag in mijn hals. (rode plek). Het voorkomt niet altijd een depressie!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LAMOTRIGINE MYLAN DISPERS TABLET 100MG

13 March 2020

Af moeten stappen van de Depakine i.v.m. gevaarlijk medicijn voor jonge vruchtbare vrouwen.(24jaar) (hiermee was ik aanvalsvrij, reed auto etc.) Met de lamotrigine bleven de aanvallen terug keren en bleef last houden van de volgende bijwerkingen in een hevige vorm: Jeuk/ huiduitslag (hiervoor moest ik cetirizine gebruiken, geheugenproblemen, coördinatie problemen, verminderde eetlust. Hierdoor kon ik niet meer functioneren in het dagelijks leven en moest mijn baan als verpleegkundige tijdelijk opgeven.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LAMOTRIGINE AUROBINDO DISPERGEERBAAR TABLET 100MG

28 January 2020

Helpt mij prima om epileptische aanvallen te voorkomen. Beetje meer moe dan normaal, maar daar moet je dan je leven naar aanpassen. Ieder medicijn heeft nadelen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LAMOTRIGINE MYLAN DISPERS TABLET 100MG

LAMOTRIGINE SANDOZ DISPERS TABLET 50MG

21 July 2019

Wisselend pijn op verschillende plaatsen in het lichaam.Meer last van vermoeidheid dan bij het gebruik van lamotrigine van mylan.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LAMOTRIGINE SANDOZ DISPERS TABLET 25MG

LAMOTRIGINE CF DISPERS TABLET 50MG

13 March 2019

iedere keer als ik bij de apotheek kom zijn ze niet op voorraad of willen ze mijn vervangers meegeven, terwijl ik van mijn neuroloog een recept heb meegekregen met de stempel MEDISCHE NOODZAAK. ik weiger ze ook pertinent omdat ik op dit medicijn prima functioneer. dan heb ik nog de bloed verdunner acetylsalicylzuur. precies hetzelfde verhaal. dit terwijl ik het duurste ziekenfonds pakket heb.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LAMOTRIGINE AUROBINDO DISPERGEERBAAR TABLET 200MG

LAMOTRIGINE DISPERTABLET 100MG

8 February 2019

Ik heb het gevoel dat ik niks meer kan onthouden op korte termijn.Komt dit door lamotrigine?

LAMOTRIGINE DISPERTABLET 200MG

1 November 2018

Na 8 jaar ga ik nu afbouwen vanwege enorme haaruitval.

LAMOTRIGINE DISPERTABLET 200MG

22 August 2018

Na gebruik van Lamotrigin Act 200 mg disp van Actavis kon ik dit middel niet meer krijgen. De apotheek verstrekte Lamotrigine Disper Mylan 200 mg. Na enige tijd viel mijn haar met bossen uit. Dit speelt nog steeds. Volgens de apotheek kan Lamotrigin Act 200 niet meer verstrekt worden omdat de fabrikant gestopt zou zijn. Wie kan mij adviseren wat te doen?

LAMOTRIGINE TEVA DISPERS TABLET 50MG

7 August 2018

Slik het al 10 jaar, maar laatste jaren last van enorme prikkelbaarheid, irritaties, hoofdpijn, dromen, vermoeidheid, concentratieverlies....... Op eigen verzoek afgebouwd, kreeg gelijk meer energie! Vrolijker, maar helaas kwam ook de nachtelijke epilepsieaanval terug.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LAMOTRIGINE SANDOZ DISPERS TABLET 25MG

9 January 2018

Ik slik 125mg Lamotrigine per dag, fijn medicijn in vergelijking met de vorige medicijnen die ik gehad heb. Echter wel veel last van vergeetachtigheid en sufheid.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LAMOTRIGINE CF DISPERS TABLET 100MG

10 November 2017

vergeetachtigheid met name, geheugen als een zeef. dat houdt even aan, paar maanden en dan stabiliseert het weer. verder haaruitval, meer dan normaal. en aankomen, door een enorm hongergevoel.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LAMOTRIGINE AUROBINDO DISPERGEERBAAR TABLET 5MG

22 May 2017

Veel vervelende bijwerkingen: erg prikkelbare stemming, hoofdpijn,vermoeid/suf/slaperig, trillende handen,oorsuizen,wazig zien,pseudo hallucinaties, duizelig.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LAMOTRIGINE CF DISPERS TABLET 100MG

28 March 2017

Stemmingswisselingen zijn afgenomen, ik ben minder prikkelbaar en sinds ik dit medicijn slik, heb ik geen epileptische aanvallen meer gehad. Ik slik dit medicijn nu bijna 2 jaar en ben er zeer tevreden over. Ik heb verder geen last van bijwerkingen gehad behalve lichte vermoeidheid bij startdoseringen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LAMOTRIGINE PCH DISPERS TABLET 25MG

5 March 2017

Dit medicijn geeft voor mij vervelende klachten, vermoeide benen. Heb dit middel 6 maanden geleden gekregen omdat het middel daarvoor (nl. Levetiracetam Sandoz 250 gr) niet meer hielp. Met dit nieuwe medicijn slinger ik alle kanten op wat ik vroeger nooit deed. Lamotrigine disper mylan 2xdaags 3 tabletten.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LAMOTRIGINE MYLAN DISPERS TABLET 200MG

22 November 2016

Grootste bijwerkingen m.u.v. reeds genoemde: oorsuizen, seborrisch eczeem, tremor, gewichtstoename?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LAMOTRIGINE MYLAN DISPERS TABLET 200MG

22 November 2016

Gewichtstoename, haaruitval en slechter zien, seborroisch exzeem, tremor.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel