Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 27 resultaten gevonden.

LAMOTRIGINE CF DISPERS TABLET 50MG

11 November 2022

Steeds maar weer melden fabrikanten in de bijsluiters van deze tabletten dat gebruikers anders dan voor het gebruik tegen epilepsie , direct kunnen stoppen met het medicijn en niet hoeven af te bouwen. Dit is werkelijk een schande en getuigt van grote onzorgvuldigheid en achteloosheid. Medicatie waar de hersenen aan wennen en zeker medicatie welke inspeelt op de prikkeloverdracht, zullen op de duur gewenning geven en zullen een grote mate van verstoring veroorzaken en zowel geestelijk als lichamelijke sensaties geven bij plotseling stoppen. Een open deur wat mij betreft. Zelf ben ik met veel pijn en moeite aan het afbouwen. Dat zegt genoeg . In het buitenland, waar dit middel veelvuldiger wordt voorgeschreven , is het niet gek om lamictal withdrawl from hell tegen te komen op het internet. Breed gedragen ervaringen waar mensen grote moeite hebben om dit middel weer tot nul te brengen, kun je er vinden.. Van plots kunnen stoppen is echt geen sprake.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LAMOTRIGINE MYLAN DISPERS TABLET 50MG

LAMOTRIGINE AUROBINDO DISPERGEERBAAR TABLET 100MG

11 September 2022

Ik gebruik dit medicijn tegen epilepsie Het is het eerste medicijn dat de meeste aanvallen tegen houd. En het maakt mij niet een emotieloos mensje ??

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LAMOTRIGINE AUROBINDO DISPERGEERBAAR TABLET 200MG

8 September 2022

Lamotrigine gaat niet samen met femoston. Ik gebruik Lamotrigine tegen depressies. Werkt bij mij heel goed. Geen depressie meer gehad. Sinds een paar maanden heb ik er Femoston bij gekregen tegen overgangsklachten. Femoston zorgt echter voor een daling van de spiegel lamotrigine in het bloed van circa 50%. Omdat dit (nog) niet in de richtlijn voor medicijngebruik staat, heb ik ze toch te gelijk gehad. Met een depressie tot gevolg. Het afbouwen is ook lastig. Lamotrigine spiegel kan in één keer stijgen, met risico op ernstige bijwerking. Bij mij komt het neer op eerst de lamotrigine afbouwen tot de helft om de femoston te kunnen stoppen. Daarna de Lamotrigine weer opbouwen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LAMOTRIGINE MYLAN DISPERS TABLET 100MG

30 March 2022

Waardeloze verpakking. Ik krijg de (meeste) tabletten niet in zijn geheel uit de strip gedrukt. Apotheek geeft geen ander merk, omdat ze daar geld op moeten toeleggen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LAMOTRIGINE MYLAN DISPERS TABLET 100MG

8 December 2021

Misselijkheid , het gebruik gemak is waardeloos. De pillen stinken en je krijgt ze niet uit de strip. Laatst drukte ik zo hard dat ik de strip brak.. hoewel de werking goed is. Is het waardeloos in gebruik

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LAMOTRIGINE AUROBINDO DISPERGEERBAAR TABLET 100MG

LAMOTRIGINE CF DISPERS TABLET 25MG

28 July 2021

Ik heb tabletten van 100 en 25 Die van 100 lossen heel slecht op. Dat is het enige vervelende. Geen bijwerkingen ook.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LAMOTRIGINE AUROBINDO DISPERGEERBAAR TABLET 200MG

5 October 2020

Na inname duizelig, heb ik bij andere merken geen last van gehad. Slaperig, slecht slapen (logisch). Vervelend om in te nemen, ik moet gewoon kokhalzen. Ook hiermee geen problemen gehad bij andere merken.Nu regelmatig last van spierschokjes, haperen met praten, erg lastig in mijn werk.Ik ben vaker gewisseld van merk, maar nog nooit heb ik dit soort reacties gekregen. Kortom, zeer ontevreden met Aurobindo.Ik vind het ook een slechte zaak dat er een pot losse pillen geleverd wordt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LAMOTRIGINE AUROBINDO DISPERGEERBAAR TABLET 5MG

2 October 2020

Enorme hoofdpijn aan rechterkant hoofd. Soms nachtmerries. Erg slaperig. Na stoppen en daarvoor in de plaats merk Mylan gebruiken verdwenen de klachten. Heb dit meerder malen geprobeerd met hetzelfde resultaat.

LAMOTRIGINE MYLAN DISPERS TABLET 100MG

LAMOTRIGINE SANDOZ DISPERS TABLET 100MG

19 September 2020

Ik gebruik dit middel al meer dan 10 jaar voor epilepsie. Eerst het ik depakine, daar was ik erg slaperig van. Nu heb ik nergens last van en ben aanvalsvrij. Nou ja, misschien wat sneller moe, maar wat wil je met 56 jaar...

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LAMOTRIGINE CF DISPERS TABLET 25MG

19 July 2020

Ik gebruik dit medicijn ivm epilepsie nu ongeveer 2 maanden en voel me er overwegend goed bij. Wel heb ik na het innemen van de pilletjes (3 in de avond en 3 in de ochtend) een vervelend gevoel in mijn keel. Dit staat niet bij de bijwerkingen en vraag mij af of dit toch door de medicijnen wordt veroorzaakt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LAMOTRIGINE AUROBINDO DISPERGEERBAAR TABLET 200MG

28 May 2020

Ik kreeg huiduitslag in mijn hals. (rode plek). Het voorkomt niet altijd een depressie!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LAMOTRIGINE MYLAN DISPERS TABLET 100MG

13 March 2020

Af moeten stappen van de Depakine i.v.m. gevaarlijk medicijn voor jonge vruchtbare vrouwen.(24jaar) (hiermee was ik aanvalsvrij, reed auto etc.) Met de lamotrigine bleven de aanvallen terug keren en bleef last houden van de volgende bijwerkingen in een hevige vorm: Jeuk/ huiduitslag (hiervoor moest ik cetirizine gebruiken, geheugenproblemen, coördinatie problemen, verminderde eetlust. Hierdoor kon ik niet meer functioneren in het dagelijks leven en moest mijn baan als verpleegkundige tijdelijk opgeven.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LAMOTRIGINE AUROBINDO DISPERGEERBAAR TABLET 100MG

28 January 2020

Helpt mij prima om epileptische aanvallen te voorkomen. Beetje meer moe dan normaal, maar daar moet je dan je leven naar aanpassen. Ieder medicijn heeft nadelen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LAMOTRIGINE MYLAN DISPERS TABLET 100MG

LAMOTRIGINE SANDOZ DISPERS TABLET 50MG

21 July 2019

Wisselend pijn op verschillende plaatsen in het lichaam.Meer last van vermoeidheid dan bij het gebruik van lamotrigine van mylan.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LAMOTRIGINE SANDOZ DISPERS TABLET 25MG

LAMOTRIGINE CF DISPERS TABLET 50MG

13 March 2019

iedere keer als ik bij de apotheek kom zijn ze niet op voorraad of willen ze mijn vervangers meegeven, terwijl ik van mijn neuroloog een recept heb meegekregen met de stempel MEDISCHE NOODZAAK. ik weiger ze ook pertinent omdat ik op dit medicijn prima functioneer. dan heb ik nog de bloed verdunner acetylsalicylzuur. precies hetzelfde verhaal. dit terwijl ik het duurste ziekenfonds pakket heb.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LAMOTRIGINE AUROBINDO DISPERGEERBAAR TABLET 200MG

LAMOTRIGINE DISPERTABLET 100MG

8 February 2019

Ik heb het gevoel dat ik niks meer kan onthouden op korte termijn.Komt dit door lamotrigine?

LAMOTRIGINE DISPERTABLET 200MG

1 November 2018

Na 8 jaar ga ik nu afbouwen vanwege enorme haaruitval.

LAMOTRIGINE DISPERTABLET 200MG

22 August 2018

Na gebruik van Lamotrigin Act 200 mg disp van Actavis kon ik dit middel niet meer krijgen. De apotheek verstrekte Lamotrigine Disper Mylan 200 mg. Na enige tijd viel mijn haar met bossen uit. Dit speelt nog steeds. Volgens de apotheek kan Lamotrigin Act 200 niet meer verstrekt worden omdat de fabrikant gestopt zou zijn. Wie kan mij adviseren wat te doen?

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden medicijnpanel

Deze site maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om informatie over het gebruik van onze website te verzamelen om de inhoud te verbeteren. Door hieronder op “accepteren“ te klikken stem je in met het plaatsen en gebruik van al onze cookies. Voor meer informatie verwijzen wij je naar ons cookiebeleid.