Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 35 resultaten gevonden.

LEVETIRACETAM SANDOZ TABLET FILMOMHULD 250MG

LEVETIRACETAM SANDOZ TABLET FILMOMHULD 250MG

15 December 2020

Hiervoor gebruikte ik al jaren het andere merk namelijk van Aurobindo. Sinds een aantal weken zonder overleg met mij overgezet naar Sandoz. Normaliter heb ik hier geen problemen mee. Tot nu. Ik wordt van dit merk erg onrustig. Ik slaap slecht. Ik kan mijn bed niet uitkomen. Voel me de gehele dag somber en naarmate de avond vordert wordt het alleen maar erger. Mijn eetlust is weg en ben erg aan het afvallen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVETIRACETAM ACCORD TABLET FILMOMHULD 500MG

18 May 2020

Verstoorde leverfuntie,misselijkheid en braken. Verstoord evenwicht,tremors,veel slapen. Maar ik moet het slikken na een operatie aan een hersentumor ter voorkoming van epileptische aanvallen. Levetiracetam accord 500 mg.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVETIRACETAM SANDOZ TABLET FILMOMHULD 1000MG

3 April 2020

IK GEBRUIK AL JAREN 2000 mg. LEVETIRACETAM PER DAG. IK HEB NOG NOOIT EEN DOSIS GEMIST. ZODRA IK MIJN DOSERING ONDERSCHRIJD (IN OVERLEG NEUROLOOG) VOLGT EEN FLINKE TOEVAL. LEVETIRACETAM ONDERDRUKT MIJN TOEVALLEN GOED.ABSENCES ZIJN GEBLEVEN. MAAR IK WERD ER TRAAG EN SUF DOOR EN DREEF WEG VAN MIJN OMGEVING, OOK HET GEZIN. IK BEN DRAAI-DUIZELIG GEWORDEN. LATER KREEG IK OOK DIARREE. BLIJ DAT ER ZO'N MEDICIJN BESTAAT, DAT WEL.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVETIRACETAM ACCORD TABLET FILMOMHULD 500MG

LEVETIRACETAM MYLAN TABLET FILMOMHULD 250MG

22 November 2019

Eerste maand(en) de bijwerkingen duidelijk gevoeld bij 1750mg 2x per dag. Daarna steeds minder, het is beter dan andere medicijnen die ik heb gehad en zeker beter dan epilepsie. Nu bijna 7 jaar aanvalsvrij

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVETIRACETAM ACCORD TABLET FILMOMHULD 250MG

19 July 2019

heel erg depressief, doem gedachten i.d.d. zwaarder geworden, slik nu 1 tablet per dag, heb geprobeerd te stoppen maar kreeg al snel ongecontroleerde bewegingen, zo eens begonnen kom je niet makkelijk vanaf

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVETIRACETAM keppra 2x 1000 Mg per dag

25 May 2019

Regelmatig te kampen gehad met lichte epileptische aanvallen 3 tot 4 keer per week agv een hersentumor, sinds ik levetiracetam van keppra gebruik (2x 1000 per dag) heb ik geen aanvallen meer gehad, bijwerkingen vallen volgens mij heel erg mee. Ik weet niet of de bijwerkingen van de keppra zijn of dat dit naweeen van mijn operatie zijn. Lijken op elkaar van wat ik in de bijsluiter lees.Maar goed, ik gebruik de levetiracetam voor de wérkingen en niet voor de bijwerkingen en zo bekeken werkt het goed voor mij.

LEVETIRACETAM AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 250MG

LEVETIRACETAM ACCORD TABLET FILMOMHULD 250MG

9 April 2019

Heeft u problemen ervaren na het overstappen op het nieuwe medicijn?

Ja

Uw ervaring met het nieuwe medicijn was:

Anders, namelijk:

toename aanvallen

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVETIRACETAM AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 500MG

4 December 2018

ik krijg er hoofdpijn van. Ongeveer een half uur na inname en duurt ongeveer 2.5 uur

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVETIRACETAM SANDOZ DRANK 100MG/ ML

LEVETIRACETAM AUROBINDO DRANK 100MG/ ML

14 August 2018

Heeft u problemen ervaren na het overstappen op het nieuwe medicijn?

Ja

Uw ervaring met het nieuwe medicijn was:

Het nieuwe medicijn werkte niet of minder goed dan het oude medicijn.

Ik kreeg vervelende bijwerking(en) van het nieuwe medicijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVETIRACETAM ACCORD TABLET FILMOMHULD 1000MG

5 October 2017

Ik slik 2x 1 tablet 1000mg per dag. Tablet breek ik door midden maar dan nog is het groot en moeilijk door te slikken. De smaak is heel vies. Verder geen bijwerkingen. De werking is goed. Het aantal aanvallen neemt met Toleva af. Ik gebruik Torleva in combinatie met Vimpat en Lamstor

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

levetiracetam

30 June 2017

Normaal gesproken slikte ik twee maal daags 250 me maar mijn epilepsie wordt heel snel Door stress getriggered dus heeft mijn neuroloog het opgehoogd naar 2 maal daags 750mg dat is nogal een verschil. De bijwerkingen zijn vreselijk, de eerste paar dagen vreselijke hoofdpijn gehad. Daarnaast ben ik vreselijk moe. Ik slaap bijna 12 uur in de nacht en als ik dan wakker wordt en gelijk deze medicijnen inneemt dan 3 uur later val je weer in slaap en ik ben nu een maand verder sinds dat de dosis verhoogd is

LEVETIRACETAM TEVA TABLET FILMOMHULD 500MG

LEVETIRACETAM AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 500MG

30 April 2017

Heeft u problemen ervaren na het overstappen op het nieuwe medicijn?

Ja

Uw ervaring met het nieuwe medicijn was:

Ik kreeg vervelende bijwerking(en) van het nieuwe medicijn.

Toelichting: Veel bijwerkingen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVETIRACETAM ACCORD TABLET FILMOMHULD 500MG

13 April 2017

verschrikkelijk die bijwerkingen, Misselijk, afvallen, je bent totaal anders, ontstekingen sinus, wazig zien, verstoord evenwicht....noem maar op

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVETIRACETAM AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 500MG

9 January 2017

Werkt goed, na eerste weken weinig tot geen last meer van de bijwerkingen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVETIRACETAM ACCORD TABLET FILMOMHULD 500MG

30 November 2016

Gebruik dit middel al sinds december 2015 na een sportongeval (harde val op achterhoofd op beton). Al heel snel na het eerste gebruik mocht ik weer auto gaan rijden. Geen epileptische reacties meer gehad. Blijf af en toe een licht gevoel in het hoofd houden en heel soms lichte duizeligheid bij draaiende bewegingen, maar het wordt steeds minder. Ben wel veel slaperig. Maar dat komt mogelijk door de dagelijkse "slaapmutsjes" (2-3 borreltjes).

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVETIRACETAM ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 500MG

16 September 2016

Mijn vriend gebruikt dit medicijn. Hij heeft geen aanvallen meer maar heeft nog wel aura's. (hij slikt nu 2000mg per dag en zou dit nog mogen verhogen). Hij is overdag heel moe en als ik hem wakker maak (om verder te slapen in bed) reageert hij heel boos tot agressief. Overdag is hij prikkelbaar en qua emoties vrij vlak. Hij slikt deze medicijnen nu al zo'n 2 jaar.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVETIRACETAM TEVA TABLET FILMOMHULD 500MG

5 September 2016

Na een aantal jaar geleden gestopt te zijn met de carbamazepine i.v.m. slechte leverwaarden. Recent na toename van klachten dit middel voorgeschreven gekregen. Ik ging er optimistisch in maar kreeg gelijk al bijwerkingen zoals hele erge hoofdpijn, duizelig, niet kunnen focussen met de ogen, wartaal: de zinnen niet meer kunnen formuleren. Na een aantal dagen merkte ik dat ik labiel werd, depressieve gedachten dan weer heel vrolijk. Niet kunnen concentreren en nachtmerries en vergeten te eten. En steeds vaker in slaap viel. In overleg met de neuroloog al na een korte periode gestopt, daar er steeds meer klachten bijkwamen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVETIRACETAM ACCORD TABLET FILMOMHULD 500MG

3 September 2016

Extreme haaruitval, gewichtsverlies (nu nog 35 kg, leeftijd 66 jaar), extreme oprispingen, na inname duurt het gemiddeld 1,5 uur voordat ik kan functioneren.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Kepra 500 mg

LEVETIRACETAM AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 500MG

15 August 2016

Heeft u problemen ervaren na het overstappen op het nieuwe medicijn?

Ja

Uw ervaring met het nieuwe medicijn was:

Het nieuwe medicijn werkte niet of minder goed dan het oude medicijn.

Ik kreeg vervelende bijwerking(en) van het nieuwe medicijn.

LEVETIRACETAM ACCORD TABLET FILMOMHULD 500MG

LEVETIRACETAM AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 500MG

LEVETIRACETAM ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 250MG

LEVETIRACETAM AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 250MG

28 September 2015

Heeft u problemen ervaren na het overstappen op het nieuwe medicijn?

Ja

Uw ervaring met het nieuwe medicijn was:

Anders, namelijk:

Er wordt nadrukkelijk gewaarschuwd niet te veranderen, want ook andere hulpstoffen kunnen al tot problemen leiden

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel