Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 18 resultaten gevonden.

LEVOFLOXACINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 500MG

22 August 2023

Vreselijk ziek van geworden....niet meer kunnen lopen van de maagpijn.na drie en half dag slikken huisarts weer gebeld.accuut gestopt met deze rommel...over gestapt op andere antibiotica,maar mijn lichaam is totaal uitgeput.voirgeschreven voor helicobacter infectie

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVOFLOXACINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 500MG

LEVOFLOXACINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 500MG

10 April 2022

Ik kreeg een kuur van 14 dagen. Na ca 10 dagen kreeg ik in toenemende mate pijn in mijn rechter hiel. Kort hierop een opgezette en pijnlijke achillespees. Ook na het aflopen van de kuur verergerde de klachten. Na een zweepslag in de r. kuit trok de pijn naar boven in de kuit en kan ik nog amper lopen. Mijn huisarts denkt aan een ontsteking maar zelf denk ik, div medische onderzoeken gelezen te hebben, aan een afbraak van spierweefsel van en rond de achillespees en hoger. Ik ga proberen een verwijzing voor een echo-onderzoek te krijgen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVOFLOXACINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 500MG

15 June 2021

De eerste dag viel mee, enkel een beetje suf en last van spierpijn. De tweede dag (en vooral nacht) was een hel. Het is letterlijk onmogelijk om te slapen...vandaag maar even de apotheker bellen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVOFLOXACINE PCH TABLET FILMOMHULD 500MG

9 February 2021

kon van dit medicijn niet in slaap komen, wat ik ook deed. s morgens en s avonds 1 tablet en diezelfde nacht kon ik al niet in slaap komen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVOFLOXACINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 500MG

23 November 2019

Dinsdag kuur gestart, eerste dagen geen bijwerkingen. Zaterdag na inname last van achillespees, kuit en hamstring aan beide benen. Verder sloom en duizelig, weer naar bed gegaan. Na een paar uur is het wat verminderd, ga deze kuur stoppen en terug naar huisarts.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVOFLOXACINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 250MG

LEVOFLOXACINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 500MG

20 August 2019

Twee weken dagelijks 500 mg gebruikt bij bijbalontsteking door niet snel genoeg behandelde blaasontsteking.Nu, 5 maanden later, elke dag nog grotendeels in bed met extreme vermoeidheid waarbij alles te veel is. Bovendien last van achillespees en op veel plekken spierpijn.Daarnaast geestelijk ook nog veel ellende met depressie en zelfmoordgedachten. Hoe verder met je leven denk je dan met zoveel fysieke klachten.Dit medicijn heeft waarschijnlijk mijn leven volledig verwoest.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVOFLOXACINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 500MG

LEVOFLOXACINE PCH TABLET FILMOMHULD 500MG

18 August 2018

Ernstige achillespeesklachten (tendinopathie), waardoor lopen vrijwel onmogelijk wordt. Dit blijkt veelvuldig te zijn gerapporteerd aan het Lareb, die als terugkoppeling geeft: onmiddellijk gebruik staken en terug naar de arts.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVOFLOXACINE ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 500MG

2 October 2016

Hallucineren, paranoia. Ik durfde niet meer te gaan slapen omdat ik steeds stemmen hoorde en heel bang was. Verder misselijk, obstipatie, opgezwollen buik, trillen en moeite met concentratie.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVOFLOXACINE ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 500MG

28 October 2015

Ik heb last van spierpijn m.b.t. rug, buik en beenspieren (dan wel pezen), hoofdpijn, zwakte, algeheel onwel voelen, slaperigheid, maar niet kunnen slapen, d.w.z. max. 2 uur aan één stuk en smaakveranderingen. Verregaand onprettig in het gebruik.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVOFLOXACINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 500MG

13 October 2015

De werking was zeer snel bij longonsteking. Maar ik kreeg wel veel bloed bij het plassen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVOFLOXACINE ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 500MG

LEVOFLOXACINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 500MG

28 December 2014

Misselijk, vermoeidheid, hoofdpijn en obstipatie. Tevens regelmatig verward en vergeetachtig.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVOFLOXACINE PCH TABLET FILMOMHULD 500MG

levofloxacine

1 March 2014

Na twee weken dit medicijn te hebben ingenomen tijdens het wandelen een zweepslag gevoel in allebei de kuiten en kon haast niet meer lopen.

LEVOFLOXACINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 250MG

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden medicijnpanel

Deze site maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om informatie over het gebruik van onze website te verzamelen om de inhoud te verbeteren. Door hieronder op “accepteren“ te klikken stem je in met het plaatsen en gebruik van al onze cookies. Voor meer informatie verwijzen wij je naar ons cookiebeleid.