Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 40 resultaten gevonden.

LEVOTHYROXINENATRIUM TEVA TABLET 150MCG

28 July 2021

Eerst gebruikte ik euthyrox waar ik het goed op deed na een zoektocht van vier jaar. Nu met levothyroxine ervaar ik weer veel slapeloze nachten. Depressie,veel pijnlijke ledematen,weinig lust om iets te ondernemen,slecht los kunnen laten etc. Baal hier ongelofelijk van vooral omdat het mij zo goed ging

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVOTHYROXINENATRIUM TEVA TABLET 150MCG

LEVOTHYROXINE NYCOMED TABLET 50MCG

LEVOTHYROXINENATRIUM TEVA TABLET 100MCG

24 June 2020

Klachten zoals: angst, brandend gevoel, jeuk in de rechts oor, tinteling, spierpijn en soms kramp in mijn buik. wat ik niet snap dat mijn apotheek geeft aan dat het niks is veranderd terwijl ik lees op deze site dat er verandering zijn in de hulpstoffen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVOTHYROXINENATRIUM TEVA TABLET 100MCG

14 March 2020

Na 30 jaar gebruik Thyrax overgestapt op levothyroxine Teva ivm verandering in dosis naar 187,5 mcg. Na 1 maand is wel duidelijk dat ik steeds meer maagklachten krijg na inname. Toch maar terug naar Thyrax en dan tablet doorbreken om tot juiste dosis te komen? Hester

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVOTHYROXINENATRIUM TEVA TABLET 75MCG

LEVOTHYROXINENATRIUM TEVA TABLET 25MCG

9 January 2020

Ik ben 3 weken geleden overgestapt van natuurlijk schildklier hormoon (thyreoidum, 1 jaar geslikt) naar Teva. Ik heb het idee dat ik meer energie heb, positiever ben, meer zin heb in het leven en meer aankan. Wel heb ik de laatste tijd wat stijvere spieren vooral in nek en bovenrug, maar weet niet of dit door de teva komt.. tot nu toe in ieder geval zeer positief!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVOTHYROXINENATRIUM TEVA TABLET 75MCGO

7 October 2019

Enorm ziek geworden, dagelijks misselijkheid tot braken, erge hoofdpijn, droge mond. Verschillende keren met spoed naar binnen voor paniek en angstaanvallen. Zeer slecht slapen, zeer onrustig tijdens slapen.Zeer moe, lusteloos, weeg al 10kg minder..Wazige zicht, spierpijn, enorm vergeetachtig..Maakt je nog zieker dan je bent

LEVOTHYROXINENATRIUM TEVA TABLET 150MCG

30 August 2019

Verschrikkelijk. Ik was eerst wel slecht in te stellen op euthyrox, in het ergste moment zat ik op euthyrox 200. De apotheek weiger echter euthyrox te geven. Sindsdien moet ik Teva nemen. Te grote pil/verpakking, nasmaak en ik ben niet meer in te stellen. Te veel te weinig, ik blijf maar prikken met dit medicijn. Het lijkt niet goed te werken en voel me alleen maar slechter. Voor mijn gevoel heeft niet iedere pil/verpakking echt de aangegeven dosis. Ik haal mijn euthyrox wel weer uit Spanje voor 2 euro per doosje. Dit Teva spul ga ik heel slecht op.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVOTHYROXINENATRIUM TEVA TABLET 25MCG

14 July 2019

Sinds enkele maanden word ik behandeld voor hyperthyreoïdie, met levothyroxine en strumazol. Tot mijn verbazing is sinds die tijd een klacht verdwenen, die ik al zo`n 20 jaar had. Nl. impulsincontinentie. Mijn blaascontrole is weer volkomen normaal! Toeval of causaal verband?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVOTHYROXINENATRIUM TEVA TABLET 100MCG

23 June 2019

Ik heb hier voor de levo 75 geslokt en sinds ik dat slikte voelde ik me rot. Voelde me af en toe naar en angstig en raar gevoel in me keel soms maar ook kortadem en nog steeds heb ik last van kortademig af en toe zuchtend ademen.Ik slik nu sinds 3dagen levo 100 en ben zo bang voor me hart na het lezen van de mogelijke bijwerkingen. Ik hoop zo dat ik van dit alles afkom. Ik moet de levo 100 nog 12 dagen slikken en dan moet ik naar de levo 125 ik hoop zo dat ik niet nog hoger hoef na dat en dat het er daarna goed uit ziet in me bloed. Ik heb wel al nu ongeveer 2maanden last van een trillende ooglid pff weet niet of dat ook komt door de levo toch maar is na vragen aan me internist.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVOTHYROXINENATRIUM TEVA TABLET 50MCG

LEVOTHYROXINE NYCOMED TABLET 50MCG

31 October 2018

Doordat de aanvankelijke dosis veel te hoog was, heb ik jarenlang heel veel nadelen ondervonden. Ik raad iedereen aan om in het begin om de 3-4 maanden de bloedwaarden te laten controlen en de dosis eventueel te laten aanpassen, maar steeds geleidelijk aan!! Sinds een drie-tal jaren ben ik weer 'de oude' :-).

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVOTHYROXINENATRIUM TEVA TABLET 100MCG

18 September 2018

helaas moeten overstappen , omdat Thyrax er niet meer was. was eerst erg in de war met al mijn waardes....nu alleen maar zwaarder geworden,(ondanks elke dag een uur lopen en opletten met eten en drinken) enorme haaruitval, moe, down, spier en gewrichtspijnen, voel me er niet goed bij, ondanks dat waardes wel in het normale gebied zitten....zo naar allemaal, immers je ""moet""het gebruiken ivm ziekte van Graves die na twee radio actief jodium behandelingen niet veel meer doet....Nu las ik hier dat Thyrax er weer is, en ik heb vandaag dat weer aangevraagd...ik hoop dat ik me snel weer beter ga voelen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Levothyroxinenatrium teva 150 mg

11 September 2018

Tijdelijk moeten gebruiken ipv Thyrax. Behoorlijk in gewicht toegenomen en veel pijn en daardoor bewegingsvrijheid van mijn knieën.

LEVOTHYROXINENATRIUM TEVA TABLET 100MCG

31 August 2018

Ik merk dat het medicijn werkt en ondervind geen bijwerkingen bij het gebruik. Wat ik wel erg jammer vind, is dat er bij de 'bijwerkingen' niet vermeld wordt dat bij het verhogen van de dosis in de eerste paar weken veel klachten ontstaan zoals hartkloppingen, nachtzweten, hoofdpijn en gespannenheid. Deze klachten verdwijnen bij mij na drie weken na het innemen van een hogere dosis, maar het was handig geweest als dit in de bijsluiter stond. Verder bij normaal gebruik geen bijwerkingen over de langere termijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVOTHYROXINENATRIUM TEVA TABLET 25MCG

2 August 2018

Ik gebruik 3 tabletjes omdat mijn schildklier nu niet meer werkt. Ik heb ziekte van Graves. Eerst was mijn schildklier te snel en nu is hij 'uitgedoofd' zoals ze dat dan zeggen. Het is zo jammer dat je er jaren ziek van bent voor ze "echt" overtuigd zijn dat je schildklier het niet meer doet. Vanaf 2008 zijn mijn waardes gestaag gedaald maar pas in 2017 mocht ik pas aan de medicijnen. Na een half jaar waren de waardes in mijn bloed goed maar het gevoel nog niet(en de haaruitval enz) na 1 jaar eindelijk op de juiste waardes en ik voel me weer goed na vele jaren. Heel blij met deze medicijnen ??

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVOTHYROXINENATRIUM TEVA TABLET 100MCG

10 February 2018

Heb langdurig last van diarree en maagpijn sinds gebruik levothyrox. Gebruik ook lithium dus weet niet precies waaraan het ligt, maar volgens mij aan dit schildkliermiddel. Na starten met dit middel zijn de klachten opgetreden èn het meest vervelende: van mn keel tot mn maag een verstopt gevoel, alsof er een steen in zit. Heb al allerlei etenswaren de revue laten passeren die dit zou kunnen veroorzaken, maar is me niet gelukt. Ga overleg plegen met arts om dit middel gewoon te stoppen, daar ik er ook helemaal niets van merk. In mijn beleving géén verbetering.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVOTHYROXINENATRIUM TEVA TABLET 25MCG

5 February 2018

Vervolg op wat ik al eerder heb geschreven namelijk dat ik direct al een hele zoute smaak in mijn mond had. Sinds start medicatie gaat het alleen maar slechter met mijn gezondheid. Nog vermoeider, verdere afname stemming, toename spanning, huidproblemen (acne). Al met al een algeheel gevoel van malaise. Ik ben dan ook gestopt met dit middel omdat het alleen maar een averechts effect op mijn gezondheid heeft. Ik ga na overleg met de specialst Tirosint proberen. Hopelijk werkt dit merk voor mij beter. 

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVOTHYROXINENATRIUM TEVA TABLET 25MCG

21 January 2018

Nog maar net gestart met dit middel maar al direct de hele dag een zoute smaak in mijn mond. Afwachten of dit zo blijft en of er meer bijwerkingen gaan optreden.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVOTHYROXINENATRIUM TEVA TABLET 100MCG

12 December 2017

Een jaar heb ik uit kunnen stellen om van Thyrax over te stappen naar TEVA levothyroxinenatrium. De overstap verliep veel beter dan ik had durven dromen. Ik had voor de zekerheid wel iets meer cytomel erbij genomen, 12,5 i.p.v. 6,25 mcg. Al snel kon ik weer terug naar de 6,25 cytomel. Met dus 100 mcg TEVA. Ik wil geen Thyrax meer. Inmiddels ook gestopt met Cytomel 6,25. Deze overstap was erg moeilijk veel klachten, niet meer slapen, toen langzaam opgehoogd met TEVA inmiddels slik ik nu wel 125 mcg TEVA. Het gaat goed met me!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVOTHYROXINENATRIUM TEVA TABLET 25MCG

22 November 2017

In het begin last van bijwerkingen. Zweten, opgejaagd etc. Dit wordt minder na een paar weken. Grote tabletten, ik vraag me af waarom ze zo groot zijn vergeleken bij andere merken.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Levothyroxine 150 microgram

14 November 2017

Dank voorgaande ervaringen! Heb onmiddellijk de oude thyrax duotab besteld! Was onverklaarbaar moe en licht duizelig. Zombiegevoel, deken van moeheid. Het maakt dus echt uit welke je slikt.

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel