Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 38 resultaten gevonden.

DESLORATADINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 5MG

9 October 2022

Dit medicijn werkt bij mij ook niet eerst moest ik 1 nemen nu 4 per dag.Ben er alleen moe en suf van

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE GLENMARK TABLET 5MG

25 August 2022

Behoorlijk last van allergie/hooikoorts elk jaar in augustus. De 5 mg witte grotere tablet desloratadine Glenmark werkt bij mij prima. Ik kan weer naar buiten.Heerlijk.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 5MG

29 December 2021

Medicijn gebruikt tegen netelroos 2x per dag 5 mg gedurende 8 dagen. Helaas je krijgt er meer netelroos van en helpt ook niet tegen de jeuk. Door de huisarts voorgeschreven. Wat een waardeloos medicijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 5MG

5 October 2021

Een verhoogde hartslag die moeilijk naar beneden ging. Dokter trekt zijn schouders erover op en de apotheek reageert niet.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 5MG

DESLORATADINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 5MG

DESLORATADINE TEVA TABLET FILMOMHULD 5MG

6 October 2020

Heb het nu een aantal keer geprobeerd en ik krijg last van slapeloosheid. Dan maar een loopneus.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 5MG

18 September 2020

Desloratadine 5 mg filmhulde tabletten werken bij goed (tegen allergische sinusitis) mits van de merken Aerius, Teva of Mylan. Als ik van de apotheek Aurobindo krijg keren mijn klachten terug. Dit merk heeft m.i. een kwaliteitsprobleem.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

IDYL LORATADINE TABLET 10MG

9 July 2020

Bij de 1e pil werd ik zo slaperig dat ik om 20:00 ben gaan slapen en de volgende ochtend pas wakker werd. Nu minder moe (pil nummer 3), maar nog steeds een vreemd gevoel in mijn hoofd, kan het vergelijken met aangeschoten zijn? Ook het niet kunnen concentreren en geen behoefte hebben om te praten is een vreemde gewaarwording. Ondanks de bijwerkingen voel ik enigszins wel verlichting (hooikoorts).

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

IDYL LORATADINE TABLET 10MG

2 June 2020

Het gaat best goed met deze variatie. Ik had in het begin wel aardig wat hoofdpijn en ik was continu moe, maar in ieder geval was ik van de hooikoorts af...

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 5MG

1 June 2020

het heeft verminderd mijn lopende neus zoals niezen. dus , het werkt goed.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 5MG

31 May 2020

werkt bij mij totaal niet, jarenlang glenmark gehad werkte prima, waar betaal je nu je ziektekosten voor als je niet eens zeggenschap hebt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 5MG

18 May 2020

sinds een jaar of 5 last van beetje hooikoorts gehad en dan alleen rode ogen en loopneus en niezen. Afgelopen week echter heel erg opgezette oog zakken(wallen) 2 dagen 1 tablet gebruikt en de wallen waren weer in normale proporties was de 1e keer dat ik dit deze week heb gebruikt succes voor anderen

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE MYLAN TABLET FILMOMHULD 5MG

28 April 2020

Neemt de klachten van hooikoorts zo goed als weg wanneer ik 2 tabletten over de dag verdeel. Wel veel last van vermoeidheid.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 5MG

12 April 2020

Neemt niet alle klachten (goed) weg bij hooikoorts, loopneus is minder maar jeuk aan de ogen blijft even erg.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 5MG

DESLORATADINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 5MG

21 January 2020

Helpt mij goed tegen mijn allergieklachten. Alleen blijft sinds het gebruik mijn menstruatie uit..

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE GLENMARK TABLET 5MG

29 December 2019

Heb ze voor geschreven gekregen zonder dat arts mij gezien heeft !! Had al weken last van uitslag,werd steeds erger..veel rode vlekjes op mijn lichaam ?? Ze helpen niet

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE GLENMARK TABLET 5MG

23 November 2019

Deze allergiepil werkt bij mij het beste.Ik heb al enkele keren andere gekregen waardoor ik eigenlijk gelijk weer last heb van mijn allergie symptomen. Van GLENMARK werden niet vergoed waardoor ik vaak weer andere kreeg tot dat ik heb gezegd dat ik alleen nog maar die van GLENMARK wil en er graag voor betaal. Er werd ook gezegd dat er weinig verschil in moest zitten maar toch merkte ik elke keer verschil als ik weer andere slikte werd ik ziek. Dus ik hou het bij die van GLENMARK.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 5MG

8 November 2019

Ik gebruik al jaren desloratadine, maar sinds ik de desloratadine aurobindo kreeg kwamen alle klachten weer terug. Ik reageer het beste op desloratadine van glenmark. En zo is ieder mens verschillend. Deed de verzekering daar maar niet zo moeilijk over...

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 5MG

28 September 2019

Werkt bij mij heel goed. Ik heb al heel lang last van een loopneus, jeukende ogen, oren enz. Sinds ik dit middel gebruik, is alles een heel stuk rustiger. Ik ben er heel blij mee.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 5MG

19 September 2019

Na een te zware antibiotica kuur hystamine intolerantie gekregen. Na een jaar lang dieet DESLORATADINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 5MG gaan gebruiken. Het hielp 1e dag tegen de hystamines daarna niet meer. De hoofdpijn, vermoeidheid en zware druk op oren verdwijnt wel 2 uur na inname. Maar heb erge problemen met longen gekregen. Heel benauwd, niet goed kunnen inademen, vastzittend slijm, keelpijn en stemverlies. En dan gewoon nog de jeuk etc. erbij. Ben er wel achter wat het veroorzaakt. Ze gebruiken er INDIGOTINE in als kleurstof. Laat deze stof nu net bekend zijn om het feit dat het juist allergische klachten kan veroorzaken/verergeren. Nu heb ik vaker problemen met medicatie door de vulstoffen en/of kleurstoffen maar het is wel erg zuur dat ze dit juist in een anti allergie medicijn stoppen. Dank zij het opgedwongen voorkeursbeleid ben ik al meerdere keren erg ziek geworden. Dan heb ik weer allerlei andere medicatie nodig om weer beter te worden. Dus door dit beleid hebben ze in mijn geval dus meer kosten. Nu de strijd aangaan om de originele Aerius proberen te krijgen. Wish me luck.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 5MG

5 July 2019

Zware Hooikoorts.Voorheen loratadine gebruikt maar dit werkte niet meer. Nu over gestapt naar de blauwe kleine pilletjes desloratadine en wat neusspray erbij. Gelijk bijna nergens last meer van.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden medicijnpanel