Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

LORMETAZEPAM PROLEPHA TABLET 2MG

14 September 2021

Had eerst lormetazepam 2mg van mylan Nu van prolepha word er angstig misselijke en trilt de hele dag Lijk wel of ik aan het afbouwen ben Zeer slecht..

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LORMETAZEPAM PROLEPHA TABLET 2MG

3 September 2021

Had eerst lormetazepam 2mg van mylan deed het er goed op. nu van prolepha Kan mijn ogen nauwelijks open houden overdag zo slaperig en duf.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LORMETAZEPAM APOTEX TABLET 2MG

24 January 2021

Lig na 3 uur nog wakker.Lijkt inderdaad wel een placebo. Vreselijk dit.Met Lormetazepam Mylan sliep ik binnen half uur in

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LORMETAZEPAM APOTEX TABLET 2MG

3 January 2021

Normaal gesproken krijg ik Lormetazepam Mylan 2mg, maar de laatste keer kreeg ik de pillen van Apotex. Het lijkt wel een placebo, het doet niks voor me. Ik lig nachtenlang wakker.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

IK WIL 2 MILIEGRAM LORMETAZEPAM

Promethazine en lormetazepam merk mylan

10 September 2018

Voorheen had ik het medicijn lorametapam 2mg met pchgekregen ,geweldig 20 jaar op gedraaid MAAR OPEENS KRIJG IK HET NIET MEER!! Maar een ander merk Mylan hiervan kreeg ik hevige zelfmoord neigingen Maar ze vertikken het om me de oude terug te geven of anderen van ander merk Nu slaap ik bij een beetje geluk 3a4 uur Per nacht IK BEN KAPOT Ondertussen ook depresief (dank je wel) promethazine is ook geen succes (onrust in benen) Alles is teniet gedaan door het merk Mylan Er moeten toch andere medicijnen zijn voor te kunnen slapen Ik ben Radeloos en Zooo moe MYLAN BEDANKT

LORMETAZEPAM MYLAN TABLET 1MG

28 March 2018

Geen goede vervanger voor Lorazepam! De klachten zijn heel moeilijk om mee om te gaan.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LORMETAZEPAM APOTEX TABLET 2MG

8 March 2018

Ik slik het middel al vele jaren, kreeg ook te horen dat er leveringsproblemen waren. Blijkt gewoon een een geldkwestie te zijn tussen apotheek en farma maffia over de rug van patiënt. Misdadig! Ben 2 keer in een bijna psychose terecht gekomen!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LORMETAZEPAM MYLAN TABLET 2MG

25 February 2018

Slik dit middel meer als 10 jaar en slaap er goed op. In december kreeg ik echter te horen dat er leveringsproblemen zijn en dat er een alternatief gezocht werd, dit werd zolpidem 10mg. Een dag na het stoppen begonnen de problemen, eerste week was een hel, afkick verschijnselen. Farmaceut zal wel te weinig verdienen aan het middel en hebben schijt aan de mensen die het slikken

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LORMETAZEPAM APOTEX TABLET 2MG

21 February 2018

Ik gebruik het medicijn nu al 20 jaar en het helpt nog steeds, ben overdag niet duf en als er s'nachts iets gebeurde wordt ik gewoon wakker en ben alert. Maar nu hoor ik dat het slecht aangeleverd word bij de apotheek, hoe kan dit ?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LORMETAZEPAM MYLAN TABLET 2MG

23 January 2018

het hielp mij naar omstandigheden (hele leven al slapeloosheid) redelijk goed. Ik vind het echter schokkend dat ik de dag vóór Kerst 2017 te horen kreeg dat het 6 maanden niet leverbaar is. Ik ben zelden zo ziek geweest en ben nu al een week wakker. Afkicken van deze Benzo en meerdere nachten wakker is een heel naar scenario.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LORMETAZEPAM SANDOZ TABLET 1MG

30 December 2017

Deze zijn schijnbaar niet meer te krijgen, heb nu Mylan en slaap slechts 1 of 2 nachten per week.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LORMETAZEPAM SANDOZ TABLET 2MG

25 December 2017

Waar is de lormetazepan gebleven,geen één merk is meer verkrijgbaar,heb nu wat anders waar ik niet tegen kan en hoofdpijn van krijg en beroerd van word.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LORMETAZEPAM MYLAN TABLET 1MG

9 December 2017

Zoals zoveel medicatie niet leverbaar. Firma is overgenomen en blijkbaar zijn de nieuwe doosjes nog niet klaar. Medicijnenmaffia!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LORMETAZEPAM APOTEX TABLET 2MG

LORMETAZEPAM SANDOZ TABLET 1MG

13 October 2017

Heb ze bijna twintig jaar gebruikt, af en toe. (Eerste jaren nog van een ander merk, maar weet niet meer welk.) Soms had ik ze weken niet nodig, ben dus niet verslaafd. Was er helemaal tevreden mee. Nu is Lormetazepam alleen nog te krijgen van het merk Mylan. Helaas: in plaats van een halfje heb ik er van dit merk twee nodig om in te slapen. Balen, maar een ander merk is niet meer te krijgen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LORMETAZEPAM PCH TABLET 1MG

10 October 2016

Ik gebruik ze al jaren. Als het dan zo slecht zou zijn voor mijn gezondheid, slecht slapen of niet in slaap vallen, is volgens mij ook niet gezond. Ik krijg ze gewoon van de huisarts.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LORMETAZEPAM ACTAVIS TABLET 2MG

14 June 2016

Na meerdere slaapmiddelen gebruikt te hebben (oa Temazepam, Zopiclon), heb ik nu Lortemazepam en het werkt super. Ik neem 2mg in en ga dan gelijk in bed liggen in het donker zonder telefoon etcetera. Dan lig ik gegarandeerd te slapen binnen het half uur. 's Ochtends word ik vroeg wakker, heel even suf, maar snel weer helder en actief.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LORMETAZEPAM ACTAVIS TABLET 2MG

24 September 2014

Ik slaap binnen 't half uur, word wel eens wakker tijdens de nacht, maar val direkt terug in slaap. Wil in de toekomst wel afbouwen,maar ik denk dat dat heel langzaam moet gebeuren... Mijn huisarts gaat mij hierbij begeleiden.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LORMETAZEPAM ACTAVIS TABLET 1MG

15 August 2014

Het beste effect met dit middel heb ik als ik steeds een beetje gebruik. Een half of een kwart. Mijn probleem is doorslapen. Ik neem een kwart bij het naar bed gaan en rond 5/6 als ik wakker word weer een kwart of soms zelfs 1/8. Dat heeft bij mij het beste effect. Ik word er zelden moe van. Let op: niet combineren met tranquillizers of wat dan ook. Soms ben ik wel een beetje moe bij het opstaan maar dat verdwijnt na een uur. Note 1: in de bijsluiter staat niet 'bij nemen",wat ik dus wel doe. Niets aan de hand en vooral als je het alleen bij dit middel houdt en het bijnemen niet overdrijft. Regel: met dit middel zeker minimaal 7 uur slaap, anders ben je wel goed moe. Note 2. Na een flinke week merk je dat het averechts werkt: stoppen!! Dag of vier niet nemen en vervolgens weer wel. Voor mensen die hardnekkige slaapproblemen hebben: vraag arts of psycholoog om trazolan. Dat slaapt...!!! Maar de werkingsduur is 24 uur!!! (het is een anti-depressivum). Niet combineren met lormetazepam.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LORMETAZEPAM ACTAVIS TABLET 1MG

26 July 2014

ik kan heerlijk slapen. Alleen een beetje duizelig in mijn hoofd. Gebruik het nu 2 dagen, misschien gaat het over??

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LORMETAZEPAM MYLAN TABLET 1MG

19 April 2014

Ook met dit medicijn slaap ik nog steeds niet goed. Niet goed is bij mij, lang wakker liggen en vaak tussendoor wakker worden. Jammer ik had er meer verwachting van.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LORMETAZEPAM TABLET 2MG

10 February 2008

Tablet moet met water worden ingenomen. Bij mij werkt dit niet goed. Ik blijf toch wakker. Nu lig ik in bed, neem het tablet in, vermeng ik het tablet met speeksel in de mond en slaap ik vrij kort daarna meteen in.

LORMETAZEPAM TABLET 2MG

16 November 2006

Tablet is niet te breken. Hiervoor heb ik een speciaal apparaat gekregen. Erg onhandig bij het reizen en ook bij gebruik van dit snijapparaat moeilijk te doseren.

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel