Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 29 resultaten gevonden.

Losartankalium 50 mg

1 September 2022

Ik ben een vrouw van 65 jaar. Mijn bloeddruk was 145-100. Ik kreeg pillen van de dokter. Had nooit hoofdpijn maar door deze pil ervoer ik pijnscheuten en een licht drukkend gevoel in mijn hoofd de hele ochtend. Mijn bloeddruk daalde goed maar ik ervoer een lichte neerslachtigheid wat niet bij mij past. Wat depressie zonder reden. Door het dashdieet te doen werd mijn bloeddruk nog beter 117-86 . Ik ging naar 25 mg losartankalium maar de depressie bleef. Ik wil van de pillen af dus ik ga door met het dasdieet. Wordt vervolgd.

Losartankalium 50 mg

26 July 2022

pijn in al mijn gewrichten: enkels, beide knieen , polsen, ellebogen en nek. moe gevoel en depressief en pijn in de armen en benen.

KALIUMLOSARTAN SANDOZ TABLET FILMOMHULD 50MG

25 July 2022

Ik heb dit jaren geslikt voor een hoge bloeddruk . na een tijdje kreeg ik klachten die niet bij mij paste gewichtstoename angst slecht slapen SPIERPIJN !! Zoveel spierpijn dat ik niet meer kon sporten daardoor kwam ik nog meer aan en als er iets slecht is voor een hoge bloeddruk is het overgewicht .Ik zag de relatie niet , de huisarts ook niet . Tot ik werd doorgestuurd naar een reumatoloog die het wel herkende . Gestopt met Losartan en ik heb na jaren mijn leven weer terug

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Losartankalium 50 mg

LOSARTAN KALIUM XIROMED TABLET OMHULD 25MG

23 March 2022

veroorzaakt vermoedelijk flauwvallen; vermindering nierfunctie; hartkrampen

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LOSARTAN KALIUM PCH TABLET OMHULD 25MG

6 September 2021

Over de werking van dit medicijn heb ik geen klachten, maar wel over de verpakking !!! Wat is het moeilijk om die tabletjes uit die stugge strip te drukken ! :(

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LOSARTAN KALIUM AUROBINDO TABLET OMHULD 25MG

19 July 2021

Terugroepactie, brief van apotheker ontvangen, vervangend medicijn gekrege, moet ik weer betalen, dit is niet eerlijk, is nu al de 3e keer. Als iets niet goedis uit de supermarkt of waaar dan ook, dan kun je het GRATIS omruilen, tis van de zotte dat je door een fout van defabrikant weer moet betalen

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LOSARTAN KALIUM PCH TABLET OMHULD 25MG

15 July 2021

Zes jaar geleden na starten met dit middel een TIA gehad. Daarna ging het een tijd goed, maar kreeg keer op keer een ander merk.... Totdat ik een merk kreeg waarbij ik zoveel last kreeg van bijwerkingen dat ik ben gestopt. Bloeddruk werd dus weer te hoog en dit voorjaar weer gestart met Losartankalium. Kreeg na 2 week ongeveer ernstige darmkrampen, dag en nacht. Vaak diarree en viel erg af. Na ongeveer twee maanden gestopt met dit middel. Het heeft daarna nog zeker twee maanden geduurd voordat de darmflora weer hersteld was. Nu is mijn bloeddruk weer veel te hoog....

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LOSARTAN KALIUM/ HCT XIROMED TABL FILMOMH 50/ 12,5MG

12 April 2021

na 2 jaar gebruik samen met antidepressiva, laatste tijd (zeer kort lontje) snel geiriteerd, warrig, moeilijk kunnen concentreren, geheugen slechter, meer depressief enz.

LOSARTAN KALIUM FOCUS TABLET OMHULD 100MG

6 December 2020

Brandend maagzuur en stekende pijn in de slokdarm bij beweging, zoals lopen, traplopen en sporten. De pijn lijkt op de pijn bij een hartinfarct.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Losartankalium 50 mg

2 November 2020

Bloeddruk alleen maar beetje omlaag..verdér steeds maar moe, en voel me gewoon niet mezelf.... dit kan het toch niet zijn..denk ik ....

Losartan focus care

21 May 2020

JAREN lang losartan accord gebruikt nergens last van gehad.nu gebruik ik focus een en al alende tot hart klachten toe, maar ik krijg mijn eigen merk niet meer vergoed.denk dat ziekenhuisopnamen duurder is dan mijn eigen merk

LOSARTAN KALIUM FOCUS TABLET OMHULD 50MG

22 February 2020

Elke dag hoofdpijn en duizeligheid. Vermoeidheid. Slecht slapen. Bij andere merken geen last gehad maar krijg uit sluitend nog focus ivm prijs. Andere merken zouden niet meer leverbaar zijn.Nu ben ik ermee gestopt. Dit is niet vol te houden

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LOSARTAN KALIUM ACCORD TABLET OMHULD 25MG

17 February 2020

enalapril had ik eerst. mijn onderdruk ging van 130 naar rond de 105. decadrioloog stopte dit middel en schreef losartan 50 voor. mijn onderdruk is na een week 125. om moedeloos van te worden.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Losartan focus care

17 February 2020

Sinds kort de losartan van focus care omdat de oude niet leverbaar was. Met deze nieuwe tabletten nog geen minuut zonder hoofdpijn en misselijkheid geweest.

Losartan kalium 50 mg phc

8 February 2020

Mijn bovendruk blijft hoog, hoofdpijn vreemd gevoel

KALIUMLOSARTAN SANDOZ TABLET FILMOMHULD 25MG

18 January 2020

Gevoelsmatig niets. Maar ben bang dat vergeetachtigheid komt van de medicijnen . Losartan/ sotalol/ Eliquis. Want ik vergeet echt te veel dingen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Losartankalium accord 50 mg

27 December 2019

heel slecht extra hoofdpijn en verkeerd perspectief zien.Met mijn nah is dit middel niet aan te bevelen.mevr F vd S 74 jaar.

Losartankalium accord 50 mg

23 December 2019

Spierpijn en zenuwpijn in schouders en nek, oedeem in mond, branderig rood hoofd, rest van het lichaam koud, onrustige dromen

Losartan kalium sandoz 100mg

4 December 2019

Ben van de 50mg naar de 100 gegaan. Nu al 2 x een soort zenuwinzinking gekregen sinds ik het gebruik. Heel eng. Van binnen uit is het net of ik het erg koud hebt en gebeurt tegen de tijd dat ik naar bed ga. Kom niet meer in slaap en het gevoel of ik hoge koorts hebt en een rood hoofd. Krijg dáarna last van mn nek en schouders en onderrug. Stijve en gevoelige benen en extra pijn aan de artrose van mn handen.

LOSARTAN KALIUM PCH TABLET OMHULD 100MG

4 December 2019

Na een paar dagen merkte ik al dat ik verstopping had en hierdoor een opgezwollen gevoel, geen trek in eten. Middel is voorgeschreven omdat ik veel eiwit in urine heb. Bloeddruk moet dus ook lager. Zie dat ik vocht vasthoud. Geen prettig gevoel.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LOSARTAN KALIUM PCH TABLET OMHULD 25MG

7 November 2019

Gelijk bij het eerste tablet duizelig staat ook beschreven in de bijsluiter. Maar ook Benauwheid en een gevoel van een opgezette keel. Daardoor slik problemen. Wat een goedkope rommel is dit!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LOSARTAN KALIUM PCH TABLET OMHULD 25MG

11 August 2019

Helaas geen enkele potentie overgehouden.Ga dus voor een andere variant.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

KALIUMLOSARTAN SANDOZ TABLET FILMOMHULD 50MG

10 August 2019

verlaagde bloeddruk, soms eerste 2 uur te laag. leidde tot gevoeliger zenuwstelsel, daardoor bijv sterkere reactie op menstruatiepijn. Maar vooral: ik werd depressief, steeds zo op het randje. Huisarts stuurde door naar psychiater, ze had dit middel gewoon moeten stopzetten. Staat genoteerd als bijwerking. Ik word sowieso niet blij van bloeddrukverlagers merk ik.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

KALIUMLOSARTAN SANDOZ TABLET FILMOMHULD 25MG

10 August 2019

Verlaagde bloeddruk, bij langer gebruik soms te laag in eerste 2 uur na inname,hartkloppingen, druk op hoofd, alsof alles gevoeliger werk,stemmingswisseling, angstig, uiteindelijk zelfs depressief. Huisarts stuurde me naar de psychiater, dik een jaar stil gestaan in mijn leven. ze had dit middel moeten stopzetten.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden medicijnpanel

Deze site maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om informatie over het gebruik van onze website te verzamelen om de inhoud te verbeteren. Door hieronder op “accepteren“ te klikken stem je in met het plaatsen en gebruik van al onze cookies. Voor meer informatie verwijzen wij je naar ons cookiebeleid.