Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 27 resultaten gevonden.

MACROGOL EN ELEKTR AUROBINDO PDR V DR SACHET 13,7G

12 juli 2024

Krijg pijn in mijn Buik. Geen tot moeilijk ontlasting. Gebruik 2 zakjes voor mijn ontlasting. Voorheen merk teva Beter werking. Nooit problemen

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MACROGOL EN ELECTR RP POEDER V DRANK IN SACH 13,7G

30 mei 2024

Gebruik het al 3 dagen niet meer en nog steeds lek ik ontlasting, de reden waarom ik het niet meer wilde gebruiken. Heel vervelend. Ook nog steeds stinkende winden. Had movicolon van het ziekenhuis, veel prettiger. Dit gekregen via huisarts, zou hetzelfde moeten zijn maar dat is het niet. Ik wil dit middel echt niet meer.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MACROGOL AUROBINDO PDR V DRANK SACHET 4G

9 februari 2024

Ik had altijd het merk Teva. Nu kan ik alleen Aurobindo vergoed krijgen van de zorgverzekering. Echter merk ik een groot verschil tussen deze twee merken. Bij Teva had ik aan één zakje per dag genoeg. De poeder is iets dikker. Bij Aurobindo is de poeder erg dun. Net poedersuiker en ik moet nu een dubbele doses innemen. Dit middel heeft duidelijk een mindere werking. De apotheek houdt stug vol dat dit middel dezelfde werking heeft. Wanneer ik uitleg hoe ernstig ik pds heb en dat ik het nu eindelijk onder controle heb, weigeren ze me het oude middel Teva terug te geven. Het kan wel, maar dan moet ik het zelf betalen. Kortom Aurobindo is waardeloos voor mij en vooral als ik nu 2a 3 zakjes moet innemen om hetzelfde effect te ervaren.

MACROGOL EN ELEKTR AUROBINDO PDR V DR SACHET 13,7G

5 december 2023

Alleen maar positieve ervaringen. Gebruik slechts een halve sachet per dag (08:00 en 20:00u.) en na een paar dagen kwam er al rust in de darmen en verbeterde de stoelgang. Je moet geduld hebben en je lichaam laten wennen is mijn ervaring. Bij teveel tegelijk kans je verstoppingen en krampen krijgen volgens mij.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MACROGOL EN ELEKTR CF CITROEN PDR V DR SACH 6,9G

26 september 2023

Werd binnen half uur verward, bedwelmd kreeg een lachbui terwijl ik met huisartsassistente sprak en er na een huilbui. Nog nooit bedwelmende middelen gebruikt maar bij dit een bijzondere trip mogen ervaren.,, huisarts vind het toch maar een goed idee dit ff niet te gebruiken…

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MACROGOL EN ELECTR TEVA POEDER V DRANK IN SACHET

18 augustus 2023

Mag je met zakjes voor stoelgang , geen limonade nemen ? Dat was nieuw voor mij !

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MACROGOL EN ELECTR RP POEDER V DRANK IN SACH 13,7G

21 juli 2023

Na verstopping werkte het in eerste instantie goed maar werkt te lang door (diarree nog nadat ik al 3 dgn geen macrogol meer heb gebruikt) en enorm last van vieze stinkende winden!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MACROGOL EN ELEKTR AUROBINDO PDR V DR SACHET 6,9G

19 mei 2023

Ik heb steeds ruzie met én macrogol en lactulose. Nu heb ik sinds een paar weken magnesiumdioxine en dat werkt veel beter. Mijn obstipatie door morfine zal een probleem blijven maar helaas kan ik niet anders dan morfine. Dat magnesium... is ook niet echt lekker maar er zit in elk geval geen smaakje aan en je hoeft ook niet heel veel water erbij te drinken zoals bij macrogol. Beter voor de nacht dus.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MACROGOL EN ELEKTR SANDOZ POEDER V DRANK IN SACHET

MACROGOL EN ELECTR RP POEDER V DRANK IN SACH 13,7G

16 april 2023

Werking pas na 4 a 5 dagen, dan darmen goed op gang en in 1e instantie dus positief over dit middel. Na gebruik van circa 2 weken echter veel klachten van boeren en maag, en oorkloppingen welke ik wellicht aan dit medicijn wijd.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MACROGOL EN ELECTR RP POEDER V DRANK IN SACH 13,7G

8 december 2022

Een enorm opgezette buik, vooral ‘s nachts een hele onrustige buik met contracties in de darmen en permanent gasvorming, waardoor ik nachten wakker lag. Ik kreeg dit middel langdurig (permanent) voorgeschreven, 2 zakjes per dag. Ik ontraad het langdurig gebruik sterk.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MACROGOL EN ELECTR RP POEDER V DRANK IN SACH 13,7G

16 november 2022

Na langdurig gebruik op advies van de MDL arts kreeg ik steeds ergere klachten: opgezette buik, zeer onrustige darmen met heftige contracties, ongelofelijk veel luchtvorming waardoor ik continu stinkende winden moest laten (vooral s nachts). Dit alles leidde ertoe dat ik vrijwel elke nacht uren wakker lag. Ik ben op eigen initiatief gestopt en de klachten zijn vrijwel weg (nog wel heb ik de oorspronkelijke klachten van constipatie, waar een fysieke verklaring voor is). Vreselijk middel, die Macrogol met Elektrolyten. Ik moest zelfs twee zakjes per dag nemen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MACROGOL EN ELEKTR AUROBINDO PDR V DR SACHET 6,9G

6 juni 2022

Dit medicijn doet niets! Heb jarenlang macrogol van het merk Teva gehad. Topspul. Gebruik nu 1.5 week aurobindo en dit doet niets. Zit de werkzame stof wel echt in dit medicijn???? Heb zo mijn twijfels.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MACROGOL EN ELECTR TEVA POEDER V DRANK IN SACHET

MACROGOL EN ELECTR RP POEDER V DRANK IN SACH 13,7G

18 november 2021

Omdat ik al de ervaring had dat ik heel heftig op dit middel reageer had ik 1x per dag 1 slok uit het glas met opgeloste poeder genomen. Hierdoor werd mijn stoelgang weer regelmatig en makkelijker. Alleen kreeg ik dagelijks last van raar worden ik m'n hoofd. Ik werd 'wazig', kreeg het gevoel weg te raken en had moeie met concentreren. Ook een raar drukgevoel onder de schedel. Het duurde even voor ik de link legde met dit middel. Toen ik ermee stopte waren die klachten snel over. Ik kreeg het middel vanwege aansturingsproblemen van de darm door incomplete dwarslaesie.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MACROGOL EN ELECTR RP POEDER V DRANK IN SACH 13,7G

MACROGOL EN ELECTR RP POEDER V DRANK IN SACH 13,7G

26 mei 2021

Werkt niet bij opstipatie moet wel vaak plassen en is voor mij moeilijk kan niet goed open dus voordat ik bij wc bent in broek geplast!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MACROGOL SANIAS PDR V DRANK SACHET 10G

21 maart 2021

Altijd enorme opgeblazen buik en buikpijn, kreeg toen dit voorgeschreven echter zit hier veel suiker in waardoor je juist een opgeblazen gevoel krijgt. Ik stop meteen!

MACROGOL EN ELECTR RP POEDER V DRANK IN SACH 13,7G

14 januari 2021

Reageerde heel heftig op dit middel. Mijn maag darm stelsel is erg gezond, maar door pijnstillers voor rug (de voor verstopping zorgde) kreeg ik ze voorgeschreven. Hevig buikpijn en een ontzettend opgeblazen maag. Na een dag of 6 zelfs een nacht in het ziekenhuis. Daar op infuus voor een CT scan. Door het nuchter blijven knapte ik snel op en mocht ik weer naar huis. Daar begonnen de klachten weer. Eerst wisselend maar na een paar dagen weer redelijk heftig. Ik ontraad iedereen dit middel. Probeer het eerst met natuur producten of een product met betere recensies. Ik zag aan andere reacties dat er meer mensen zijn met bovenstaande reactie. Ik hoop dat de klachten niet lang aanhouden. Zit nu in de ziekte wet.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MACROGOL EN ELECTR RP POEDER V DRANK IN SACH 13,7G

12 januari 2021

Vanwege tramadol, een zware pijnstiller die de stoelgangbelemert, 4 zakje verdeelt over 4 dagen genomen. Nou dat heb ik geweten mijn gezonden darmen sloegen op hol. Heel veel darmgasvorming. Zelfs een nacht in het pziekenhuis gelegen voor onderzoek ( de pijn was verschrikkelijk). Dit middel bevat propylethyleeenglycol (PEG ) sommige mensen hun darmen reageren daar heel heftig op. Ik heb deels met waterklysma de PEG uit mijn darmen gekregen. Niet gebruiken dit chemische product.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MACROGOL EN ELECTR RP POEDER V DRANK IN SACH 13,7G

15 juni 2020

Na 2 maanden gebruik gestopt met dit middel. Gebruik voor aambeien . Ontlasting dun houden is erg belangrijk, anders is het erg pijnlijk en komt er bloed mee. Als ik macrogol gebruik ging het ontlasten perfect maar kreeg na verloop van weken hele erge maagkrampen, hartkloppingen en erg misselijk . Ben overstapt naar lactulose drankje 15 ml. en heb sinds 5 dagen geen maagpijn meer .

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MACROGOL EN ELECTR RP POEDER V DRANK IN SACH 13,7G

1 juni 2020

Voor mij werkt het vooralsnog prima. Ik gebruik slechts 1 zakje per 2 of 3 dagen en mijn ontlasting is lekker soepel en heb hierdoor geen pijn meer bij het poepen (fissuur). Verder ook geen bijwerkingen op een winderig en opgeblazen gevoel na de eerste paar keer. Als ik elke dag een zakje zou nemen zou ik denk ik last krijgen van diarree.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MACROGOL AUROBINDO PDR V DRANK SACHET 4G

28 mei 2020

Veel buikpijn en krampen. Helpt maar half met PDS

MACROGOL EN ELECTR RP POEDER V DRANK IN SACH 13,7G

26 april 2020

Mijn moeder heeft kanker. Ze heeft last van kortademigheid Door deze medicatie

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden medicijnpanel

Deze site maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om informatie over het gebruik van onze website te verzamelen om de inhoud te verbeteren. Door hieronder op “accepteren“ te klikken stem je in met het plaatsen en gebruik van al onze cookies. Voor meer informatie verwijzen wij je naar ons cookiebeleid.