Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 27 resultaten gevonden.

MACROGOL EN ELECTR RP POEDER V DRANK IN SACH 13,7G

MACROGOL EN ELECTR RP POEDER V DRANK IN SACH 13,7G

26 May 2021

Werkt niet bij opstipatie moet wel vaak plassen en is voor mij moeilijk kan niet goed open dus voordat ik bij wc bent in broek geplast!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MACROGOL SANIAS PDR V DRANK SACHET 10G

21 March 2021

Altijd enorme opgeblazen buik en buikpijn, kreeg toen dit voorgeschreven echter zit hier veel suiker in waardoor je juist een opgeblazen gevoel krijgt. Ik stop meteen!

MACROGOL EN ELECTR RP POEDER V DRANK IN SACH 13,7G

14 January 2021

Reageerde heel heftig op dit middel. Mijn maag darm stelsel is erg gezond, maar door pijnstillers voor rug (de voor verstopping zorgde) kreeg ik ze voorgeschreven. Hevig buikpijn en een ontzettend opgeblazen maag. Na een dag of 6 zelfs een nacht in het ziekenhuis. Daar op infuus voor een CT scan. Door het nuchter blijven knapte ik snel op en mocht ik weer naar huis. Daar begonnen de klachten weer. Eerst wisselend maar na een paar dagen weer redelijk heftig. Ik ontraad iedereen dit middel. Probeer het eerst met natuur producten of een product met betere recensies. Ik zag aan andere reacties dat er meer mensen zijn met bovenstaande reactie. Ik hoop dat de klachten niet lang aanhouden. Zit nu in de ziekte wet.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MACROGOL EN ELECTR RP POEDER V DRANK IN SACH 13,7G

12 January 2021

Vanwege tramadol, een zware pijnstiller die de stoelgangbelemert, 4 zakje verdeelt over 4 dagen genomen. Nou dat heb ik geweten mijn gezonden darmen sloegen op hol. Heel veel darmgasvorming. Zelfs een nacht in het pziekenhuis gelegen voor onderzoek ( de pijn was verschrikkelijk). Dit middel bevat propylethyleeenglycol (PEG ) sommige mensen hun darmen reageren daar heel heftig op. Ik heb deels met waterklysma de PEG uit mijn darmen gekregen. Niet gebruiken dit chemische product.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MACROGOL EN ELECTR RP POEDER V DRANK IN SACH 13,7G

15 June 2020

Na 2 maanden gebruik gestopt met dit middel. Gebruik voor aambeien . Ontlasting dun houden is erg belangrijk, anders is het erg pijnlijk en komt er bloed mee. Als ik macrogol gebruik ging het ontlasten perfect maar kreeg na verloop van weken hele erge maagkrampen, hartkloppingen en erg misselijk . Ben overstapt naar lactulose drankje 15 ml. en heb sinds 5 dagen geen maagpijn meer .

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MACROGOL EN ELECTR RP POEDER V DRANK IN SACH 13,7G

1 June 2020

Voor mij werkt het vooralsnog prima. Ik gebruik slechts 1 zakje per 2 of 3 dagen en mijn ontlasting is lekker soepel en heb hierdoor geen pijn meer bij het poepen (fissuur). Verder ook geen bijwerkingen op een winderig en opgeblazen gevoel na de eerste paar keer. Als ik elke dag een zakje zou nemen zou ik denk ik last krijgen van diarree.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MACROGOL AUROBINDO PDR V DRANK SACHET 4G

28 May 2020

Veel buikpijn en krampen. Helpt maar half met PDS

MACROGOL EN ELECTR RP POEDER V DRANK IN SACH 13,7G

26 April 2020

Mijn moeder heeft kanker. Ze heeft last van kortademigheid Door deze medicatie

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MACROGOL EN ELEKTR SANDOZ POEDER V DRANK IN SACHET

15 April 2020

Wisselvallige resultaten met dit medicijn. Werkt vaak wel maar soms maakt het buikkrampen alleen maar erger

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MACROGOL EN ELEKTR AUROBINDO PDR V DR SACHET 6,9G

22 January 2020

Na maanden zeer slechte stoelgang te hebben, uiteindelijk Macrogol gekregen. Wat een heeerlijk middel. Letterlijk alles vliegt eruit?? eindelijk een veel zachter pijnloos buik en een rustige maag. Bijwerking iets misselijk, maar het is te doen. Tip: Niet langdurig gebruiken

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MACROGOL EN ELECTR RP POEDER V DRANK IN SACH 13,7G

17 January 2020

Smaakt naar niks maar is ook weer erg smerig. Bijsluiter geeft aan dat misselijkheid, pijn en diarree kan ontstaan/verergerd worden. Huisarts gaf aan dat de klachten een paar weken kan aanhouden terwijl mijn darmen weer balans vind. Klachten vallen nog mee, mijn ontlasting is wel al vooruit gegaan.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Macrogol met electrolyten

17 January 2020

Kreeg het voorgeschreven door de bekkenbodem fysiotherapeute. En voor mij een verademing. Geen getob meer met clysmaatjes, die ik tenslotte om de dag gebruikte. Nu werken de darmen goed en regelmatig en zonder pijn en moeite.

MACROGOL EN ELECTR RP POEDER V DRANK IN SACH 13,7G

13 January 2020

Heb dit nu meerdere keren voorgeschreven gekregen door de huisarts. Dit middel is het niet voor mij, heb de hele dag door buikkramp, misselijkheid en een enorm opgezwollen buik. Mn buik is enorm van slag en het middel helpt me ook niet op de manier zoals het me zou moeten helpen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Macrogol 4000

10 January 2020

Geven dit al jaren aan kinderen met obstipatie op onze poeppoli. Werkt super. Zorgen voor extra drinken erbij. Maakt de ontlasting zacht waardoor het in een keer eruit komt ipv tig keer per dag een klein beetje of maar 1x per 4 dagen bijv. Goed middel zonder bang te hoeven zijn voor een luie darm.

MACROGOL EN ELEKTR CF CITROEN PDR V DR SACH 13,7G

4 January 2020

slechte ervaring met macrogol. ik had al flink buikpijn maar van macrogol werd het nog erger ik kwam niet meer van de bank en was ontzetten misselijk soms tot braken aan toe. mijn ontlasting kwam 's nachts gewoon zonder dat ik het door had. voor mij dit nooit meer

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MACROGOL EN ELEKTR AUROBINDO PDR V DR SACHET 6,9G

4 December 2019

Heb het net in de kliko gekwakt, wat een rotzooi. Heb al weken last van ernstige obstipatie met heftige buikpijn, crp waarde van 40 bezinking idem.Ben syst. vasculitispatient maar vlgns de 1e hulp arts had ik last van darmkrampjes. Ik at al heel weinig nu helemaal niet meer door die troep. Leef gezond veel beweging drink 1 1/2 liter per dag. Geen vlees en alcohol. Erg jammer dat de HA het advies volgt van de 1e hulp arts, en niet naar mij luistert.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MACROGOL EN ELEKTR SANDOZ POEDER V DRANK IN SACHET

20 November 2019

Middel doet wat het moet doen; van geen, naar meerdere kleine hoeveelheden ontlasting verdeeld over de dag, naar één keer een normale hoeveelheid breiachtige ontlasting bij dosering van 2 zakjes per dag. Het duurt wel een aantal dagen voordat het middel werkt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MACROGOL EN ELEKTR MYLAN PDR V DRANK SACHET 13,8G

16 November 2019

In het begin hielp het en kwam er wat normale ontlasting. Nu neem ik 6 zakjes per dag en komt er helemaal niks.. Alleen een enorm opgezette buik, veel misselijkheid en boeren. Bovendien, als er wat ontlasting komt, is het zeer waterig. En dan ben ik nog niet eens begonnen over de smaak, man, man, man.. Wat is dat vies!!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MACROGOL EN ELECTR TEVA POEDER V DRANK IN SACHET

27 September 2019

Dit middel maakte mijn problemen juist groter. De ontlasting werd wel soepeler, maar de buikpijn heviger. Verder misselijk en enorm opgeblazen gevoel, erg winden en boeren. Erg ongemakkelijk. Nu aan de kiwi's. Stuk minder bijwerkingen

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MACROGOL EN ELECTR RP POEDER V DRANK IN SACH 13,7G

25 September 2019

Dit medicijn doet weinig. 14 zakjes op, vorige week. en nog niet naar het toilet kunnen. nu maar overgestapt op Wapiti darmcomplex. het is op natuurlijke basis. en helpt veel beter.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MACROGOL EN ELEKTR AUROBINDO PDR V DR SACHET 13,7G

20 July 2019

Na 6 dagen 1 maal daags innemen, nu al bijna 3 dagen vervelende hevige diarreee. Enigzins buikpijn. Gestopt met innemen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MACROGOL EN ELEKTR AUROBINDO PDR V DR SACHET 6,9G

MACROGOL EN ELEKTR AUROBINDO PDR V DR SACHET 6,9G

22 March 2019

Mijn moeder heeft deze zakjes gekregen 3 maanden geleden , ze heeft er hartkloppingen van gekregen en ze kon niet meer eten en drinken . Ze is later die avond naar bed gegaan en in elkaar gezakt en helaas was de ambulance te laat om haar te reanimeren .Ik heb meerdere mensen gesproken die hier hart kloppingen van krijgen . Dus zwaar af te raden als je niet weet wat de bijwerkingen kunnen zijn en als je niet weet wat de achterliggende klachten van je probleem zijn

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MACROGOL EN ELECTR TEVA POEDER V DRANK IN SACHET

21 March 2019

Macrogol werkt prima, je moet alleen met een paar dingen rekening houden: 1. bij extreme verstopping komt het een paar uur later op gang; 2. de gebruikersinformatie is vaag en niet compleet. Mijn ervaring als gebruiker: los het op in weinig water volgens de bijsluiter, maar drink vooral water na. Bij ALLE moderne laxeermiddelen is veel water nodig!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel