Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

Meloxicam

25 January 2020

Enorme buikpijn en het heeft me Maag en darm zweer gegeven. Lig al 2 weken op bed van de pijn. Meloxicam heeft bij mij meer schade verricht en zou het zeker niet aanbevelen.

MELOXICAM SANDOZ TABLET 15MG

28 August 2019

Voor pijn werkt het heel goed,maar na 3 jaar gebruik kreeg ik een diverticulitus met een gedekte darmperforatie. De Artsen gaven als mogelijke oorzaak het gebruik van Meloxicam. Deze kan namelijk de darmwanden aantasten.Moest er onmiddelijk mee stoppen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MELOXICAM SANDOZ TABLET 7,5MG

21 May 2018

Na lang zoeken waarbij diverse andere merken zijn geprobeerd hebben mijn apotheek en ik dit merk gevonden. Deze pillen zijn gebonden met maïszetmeel in plaats van een jodiumachtig. De jodiumachtige lijken bij mij niet te werken in combinatie met Enbrel spuit medicijnen, de met maïszetmeel gebonden pillen werken wel. Het vorige merk, Actavis, is overgenomen en niet meer leverbaar. De firma die Actavis heeft overgenomen levert wel meloxicam maar met een bindmiddel op jodiumbasis... Dit merk is echt top... (al moet het op dokters voorschrift om het vergoed te krijgen...) Wel een algemene opmerking/waarschuwing over meloxicam uit eigen ervaring: Pas op met griep of andersoortige ziekte waarbij koorts en spierpijn belangrijke signalen van de ziekte zijn. Bij mij treed koorts pas heel laat op omdat het door de meloxicam onderdrukt wordt! Als ik koorts heb ben ik al veel zieker dan mensen die geen meloxicam gebruiken. Dit is iets wat artsen, SEH's, huisartsenposten en andere medici vaak niet herkennen/erkennen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meloxicam

14 February 2018

Bij de eerste keer innemen verdwijnt de pijn als sneeuw voor de zon. Werd na een maand gebruik wel moe en lusteloos van dit middel. Aangezien het overdaag wel goed gaat, neem ik nu een halve in na het avond eten en dit werkt perfect.

MELOXICAM AURO TABLET 15MG

15 December 2017

Fantastisch tegen mijn ernstige rugpijnen arthrose alleen wat geborrel in de buik in het begin

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MELOXICAM MYLAN TABLET 15MG

MELOXICAM UNICHEM TABLET 7,5MG

19 October 2017

De orthopeed heeft dit medicijn voorgeschreven en het helpt mij prima om zonder pijn de dag door te komen en meer mobiel te zijn. De huisarts wil echter overstappen op Naproxen omdat het meer geschikt zou zijn voor gewrichtspijnen dan Meloxicam. Even afwachten maar...

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MELOXICAM PCH TABLET 7,5MG

14 February 2016

Ik gebruik het voor het syndroom van Tietze, het werkt voor de pijn in mijn borstkas, maar ik heb enkele bijwerkingen zoals hoofdpijn, gehemelte ontstoken, pijn in mijn linkerzijde en geen eetlust.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MELOXICAM CF TABLET 15MG

4 February 2016

Prima middel. Helpt mij uitstekend. Gebruik het al poos met maagbeschermer. Stop af en toe aantal weken. Tot ik merk dat ik stijver word, meer gewrichtsklachten krijg. Dan ga ik het weer innemen met vrij snel effect.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MELOXICAM ACTAVIS TABLET 15MG

15 January 2016

Het helpt aardig om de pijn te onderdrukken en om weer gewoon mijn leven te kunnen doen,zelfs met mijn te gevoelige darmen gaat dit medicijn wel goed!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MELOXICAM ACTAVIS TABLET 15MG

14 December 2015

Het helpt onvoldoende tegen pijn, maar ik kreeg er helaas medicatieafhankelijke hoofdpijn van.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MELOXICAM SANDOZ TABLET 15MG

5 May 2015

Ik heb gisteravond 1 tablet ingenomen, en nu, de volgende dag voel ik al dat het helpt. Ik heb sinds 7 januari 2015 een dubbele hernia, en slik daarvoor 4x per dag 75mg lyrica en 4xper dag oxycodon, soms aangevuld met 1a2x per dag langwerkende oxycodon. Het is nu 5 mei 2015, en al die tijd vanaf 7 januari heb ik veel pijn gehad in alle gewrichten, vooral 's morgens bij het opstaan, na een dutje overdag en 's avonds had ik heel veel pijn. Aan de hernia word ik binnenkort geopereerd, maar van dit medicijn heb ik hoge verwachtingen, omdat alles nu al soepeler gaat, heb nu een kuur van 15 tabletten gekregen, eventueel met een vervolgrecept voor nogmaals 15 tabletten. Ik zal over een week nogmaals mijn ervaring hiervan bekendmaken op deze site.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MELOXICAM ACTAVIS TABLET 7,5MG

21 February 2015

2 weken dit medicijn gebruikt na een heupartroscopie. De eerste 2 dagen maagpijn (ondanks omeprazol). Hierna geen bijwerkingen meer gehad. Werkte goed tegen de pijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MELOXICAM SANDOZ TABLET 15MG

MELOXICAM CF TABLET 15MG

26 October 2014

Hevige reactie van de huid, roodheid alsook benauwdheid. Werkt zeer goed tegen de pijn en de ontsteking van de gewrichten maar de bijwerkingen zijn vreselijk..

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meloxicam 15 mg

16 August 2014

Ik gebruik ramipril 5mg tegen hoge bloeddruk. Deze was prima door dit medicijn. Nadat ik meloxicam kreeg, was de bloeddruk na een paar dagen 159/101!

MELOXICAM ACTAVIS TABLET 7,5MG

28 June 2014

De pijn was zo weg maar na twee dagen zat ik onder de uitslag en moest gelijk stoppen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MELOXICAM ACTAVIS TABLET 15MG

17 January 2014

Zweren in 12 vingerige darm met heftige bloeding door gebruik in combinatie met ascal, waarbij achterwege werd gelaten een maagbeschermer voor te schrijven.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MELOXICAM ACTAVIS TABLET 15MG

15 January 2014

Heel erg transpireren in de nacht en oedeem. Ook obstipatie. Helpt goed tegen pijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MELOXICAM ACTAVIS TABLET Melodie

9 January 2014

Voorgeschreven voor ontstekingsreactie bij warmteuitslag huid en voor plaatselijk optredende ontsteking van gewrichten aan voeten, handen, enkels. Helpt uitstekend, al heel snel, na enkele uren is de roodheid aan het minderen, evenals pijn en andere ontstekingsverschijnselen (warmte, zwelling, hoofdpijn, koortsig gevoel) Geeft als bijverschijnsel misselijkheid in mindere mate, daarom nu gecombineerd met maagbeschermer. Soms genoeg aan halve dosering. Meloxicam zorgt voor minder fysieke beperking en meer mobiliteit, zodat conditie onderhouden kan worden.

MELOXICAM ACTAVIS TABLET 15MG

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel