Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

METFORMINE HCL AUROBINDO TABLET 500MG

12 February 2021

Blister is heel moeilijk te openen. Ik heb een medicijndoosje waar ik mijn medicijnen in verdeel en zo ook de metformineblister die ik verknip anders past het niet in het vakje. Daardoor krijg ik de booster niet open.De strip heel.laten is geen optie ,want dan vergeet ik het in te nemen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METFORMINE HCL SANDOZ TABLET FILMOMHULD 500MG

2 January 2021

Buikpijn (maag) dit komt geleidelijk opzetten over een periode van 1 á 3 weken. Het kan dus langer tijd duren. (maanden) soms pas omdat apotheek hollands kroon weer eens een ander merk meegeeft (welke reden dan ook) na een aantal van deze wisselingen heb dit zelf bewust uitgetest, en na een half jaar weer, stap ik over van Mylan naar Sandoz, en wederom weer (3x gedaan) Dan kan mijn suiker goed zijn, hoewel Sandoz ook minder werkzaam is. Maar als ik gronisch naar de wc moet denk ik, misschien maat stoppen met Metformine, maar dat werkt dus ook niet. Goed nieuw jaar

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METFORMINE TABLET 500MG

12 October 2020

Sinds 09 2020 Metformine, wat een walgelijk medicijn. Gelijk bijwerkingen als na mijn acute hartinfarct toe ik vol gestopt werd met medicijnen, agressief gedrag en zelf moordneigingen. Dosering verlaagd naar 1 tablet en vandaag naar om de dag, bijwerking toilet boek pijnlijk en niet kunnen plassen en je moet wel, misselijk gevoel, geen eetlust, niets smaakt meer, na een paar happen vol gevoel, diarree aanvallen, steeds gevoel dat ik moet braken, onrustige nachtrust.Dosering om de dag zal dit hopelijk aanzienlijk verbeteren.

METFORMINE TABLET 500MG

9 October 2020

Wat een hel, heb een tablet ingenomen en het kwam er van boven en onder uit. Ik ga m'n dieet aanpassen en meer bewegen. Metformine is gewoon vergif lijkt het wel, alle bijwerkingen die er zijn heb ik in een hele heftige mate meegemaakt.

METFORMINE HCL SANDOZ TABLET FILMOMHULD 500MG

20 September 2020

Die diarree gaat wel weer over. De laatste tijd steeds vaker hypo's na het slikken van de metformine.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METFORMINE HCL MYLAN TABLET 500MG

10 August 2020

Druk op maag en darmen, veel krampen.1 dag 5x naar toilet meteen gestopt, klachten weer over Nooit meer

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METFORMINE HCL APOTEX TABLET 500MG

29 July 2020

Erge hoofdpijn zodat ik niet kan functioneren Maag en darm klachten op gezette buik Misselijk

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METFORMINE HCL AUROBINDO TABLET 500MG

19 May 2020

Afwisselend diarree en verstoppingen. Permanente ontlastingsdruk en opgeblazen buik. Slik inmiddels 2 maanden

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METFORMINE HCL APOTEX TABLET 500MG

19 February 2020

Buikpijn hoofdpijn diaree lang heb gebruikt toch blijf klacht houden

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METFORMINE HCL SANDOZ TABLET FILMOMHULD 500MG

4 January 2020

vreselijke maag pijn opgezette buik darmklachten , niet echt prettig dus

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METFORMINE HCL APOTEX TABLET 500MG

4 November 2019

Sinds een week slik ik Metformine kots misselijk Beroerd heeft iemand hier ook ervaring mee

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METFORMINE TABLET 500MG

29 September 2019

van het begin af ontstekingen aan de geslachtsorganen. hele eikel bedekt met dikke laag korsten en er kwamen door gebruik nieuwe ontstekingen bij. was er zo zat van ,ben begin mei 18 met alle medicijnen gestopt . Voel mij op zich beter maar ontstekingen zijn gebleven

Metformine

11 September 2019

Voor mij een goed middel, af en toe diarree maar dat ligt eraan wat ik heb gegeten. In totaal al 11 kilo kwijt. Nu moest ik aan Gliclazide (langeduur suiker was wat hoog) maar wat is dat een vervelende pil, constant hypo's en de hele dag eten zodat mijn kilo's er weer aankwamen. Gestopt met dit middel.

METFORMINE HCL SANDOZ TABLET FILMOMHULD 500MG

23 August 2019

net verplicht overgestapt naar Sandoz en vervolgens heel veel last van hoofdpijn, tot aan migraine achtig toe. Lees het echter niet bij andere ervaringen. Nog meer mensen met hoofdpijn klachten na overstap?Ik stop nu in ieder geval een aantal dagen (metabolisme syndroom, geen diabeet)

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METFORMINE HCL AUROBINDO TABLET 500MG

METFORMINE TABLET 500MG

8 August 2019

Ik heb zelf suikertype 2.In het begin heb ik 3 tabletten (500 mg) per dag geslikt,de suiker ging inderdaad omlaag.Ik was inderdaad net als de andere personen aan de dunne bij elk toilet bezoek.Zonder metformine gaat het Niet maar er zijn oplossingen:reduceer snelle koolhydraten, probeer Meer Te bewegen,gebruik vitamine d3 (samen met k2),gebruik ook Chroom (D3 en chroom zorgen ervoor Dat de receptoren geopend worden om suiker op te nemen,dit zal een normale huisarts of suikertante u Niet vertellen of weten het niet), kaneel en curcurmine Dit alles is op te zoeken op Dr.Googhle (internet).Zoek maar bij;Robert Franz, Prof. Dr.Jörg Spitz ( hype or Hope).Een ander middel wat helpt is het gebruik van N.A.D.H. Preparaten maar dezen zijn zeer duur..Artsen kijken algemeen Niet verder dan hun neus lang is... Weten het niet of zijn Niet geïnteresseerd.Zij doen aan symptoombestrijding kijken Niet naar de oorzaak.Artsen weten veel en kunnen veel maar niet alles, hebben vaak een bepaalde arrogantie.Je hebt ook goede artsen die meedenken.Bent u Niet tevreden over uw arts ga naar een huisarts die ook homeopaat is vraag ook zijn mening.M.vr.gr. F.v.Erp

METFORMINE TABLET 500MG

6 August 2019

Zijn er mensen die door de metformine misselijk zijn en last van winderigheid

METFORMINE HCL TEVA TABLET 500MG

19 July 2019

Sinds mei 2018 slik ik metformine hcl Teva 500mg. In het begin geen last en ik ben op dieet gegaan, mij bloedsuiker in april was 4.9. Mijn huisarts was helemaal tevreden. Maar sinds juli 2019 krijg ik allerlei klachten na het innemen van de tablet: spierpijn arm- schouder, soms rug, misselijk, lichte hoofdpijn, maag- en darmklachten. Al met al voelt het niet prettig, deze klachten krijg ik na het eten. Wie weet raad?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METFORMINE TABLET 500MG

9 July 2019

inderdaad stinkende winden en heel erg zweten ,daar heb ik heel erg hinder van

METFORMINE HCL ACTAVIS TABLET 850MG

6 May 2019

Opgeblazen gevoel en benauwdheid .Slaap slechter en voel een algehele malaise .

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METFORMINE TABLET 500MG

27 April 2019

Zoveel bijwerkingen ervan, dat je aan huis gekluisterd bent. Vreselijke buikkrampen, diarree, stinkende winden, moe, slecht slapen. Ergste is nog, de bloedsuiker is nog hetzelfde als een jaar geleden toen ik niks gebruikte. Vanaf morgen stop ik ermee! Heb het helemaal met die troep gehad

METFORMINE HCL TEVA TABLET 500MG

16 April 2019

Had altijd een andere metformine,maar kreeg deze van de apotheek ?Mijn suiker is steeds vrij hoog na inname met deze metformine.was van de week ineens 10.4. 9.8 geen goede ervaring hiermee

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METFORMINE HCL SANDOZ TABLET FILMOMHULD 500MG

16 March 2019

Haaruitval,dubbel zien.misselijk.eigenlijk weet ik niet waarom ik het nog slik.mijn bloedwaarden zijn goed ,en ik leef op een behoorlijk streng dieet.geen brood,geen pasta, geen aardappelen.van 15.8 naar 4.8.ik weet niet wat ik moet doen .stoppen er mee.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel