Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

methadon

16 March 2020

oh, wat een vies middel.En dan te bedenken dat het door fout arts kwam. Na 1979 clean door het leven, echter na drama terugval van 10 weken. Zetten ze mij op 95 mg methadon. Arts vond dat ik het goed deed, ik niet en wilde ervan af. Echter cad vergeten mij op te roepen, had zoveel kindjes! zodoende hing ik vast aan die rotzooi. Toen een deskundige hem vroeg, waarom slikt deze vrouw methadon zei hij, zijn steunpilaren. Voor wat??? Ja, toen mocht ik vertrekken. Leed was al geschied.

Paracetamol 1000mg i.c.m. Oxicodon 15mg/ Oxycodon 5mg/ Lyrica150 mg/ Fentanyl 100ug / Acestylsallicylzuur 80mg/ Methadon 10

30 September 2019

Mijn ervaring is dat ik het gevoel heb dat ik meen dat ik moeilijk tot en met zeg maar als ik dan ala eerste zou maar dat hoeft niet maar het is maar dat er ook van op de hoogte ben ik nu dan toch rechts of links dragend?

METHADON HCL TEVA TABLET 40MG

14 August 2019

Ik gebruik 30 jaar methadon. Na een verslaving aan opiaten en heroïne kreeg ik dit medicijn. Het werkt prima tegen de ontwenningsverschijnselen van opiaten. De methadon is ernstig verslavend. Wees daarom voorzichtig en bouw deze medicijnen niet af zonder toestemming van een arts.

METHADON HCL APOTEX TABLET 5MG

29 May 2019

Gebruik nu al bijna 40 jr methadon en t bevalt mij erg goed zorgt dat ik niet terug val in dope gebruik en ga dus ook nooit meer stoppen daarmee,ik acepteer t gebruik van mij metha en voel mij daar nu goed onder ,maar vindt wel dat mensen beter moeten worden voor gelicht over methadon t is nl erg verslavend en na lange tijd zeer moeilijk mee te stoppen

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METHADON HCL EXPHARMA TABLET 20MG

25 March 2019

Ik gebruik al meer dan 20 jaar methadon en ben niet blij met dit merk.Wat kan ik hier aan doen?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METHADON HCL SANDOZ TABLET 5MG

METHADON HCL SANDOZ TABLET 5MG

6 February 2019

Ik probeer af te bouwen van 2 naar anderhalve p.d. Maar de pillen zijn zo klein geworden dat ze erg moeilijk te breken zijn. Net als bovenstaande schrijver meldt is het steeds weer een gok hoeveel ik binnenkrijg. De ene kwart of halve pil is de andere niet. Waarom geen pillen van 1 of 2 mg op de markt? Hard nodig in het afbouwproces.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METHADON HCL SANDOZ TABLET 5MG

19 January 2019

Gebruik dit middel al jaren ongeveer 20 jaar met tussenpozen van een aantal jaar Kom er waarschijnlijk nooit meer vanaf. Was tot 2 keer toe een langere periode gestopt en kreeg uit het niets ineens zeer ernstige klachten van ontwenning die alleen te stoppen waren met methadon

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METHADON HCL EXPHARMA TABLET 5MG

4 January 2019

Gebruik sinds 1980 methadon en heb t opgebouwd tot gemiddeld 4/500 pillen per dag kreeg daardoor 2 hartaanvallen en is de methadon terug gebracht naar 2 pillen per dag helaas merk ik nu dat t weer een toename geeft en ik dus WEER op redelijk grote hoogte zit Weet niet meer of ik er ooit nog vanaf kom

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METHADON HCL SANDOZ TABLET 5MG

6 December 2018

Ik moet ze breken, 2x per dag een halve tablet, maar ze verpulveren, ik weet zo niet hoeveel ik binnen krijg. Reageer er verder wel goed op, maar nog steeds een doof been. Kan er niet op staan. Begrepen dat het een poos duurt voor ze een goede spiegel hebben opgebouwd. Volgende week evalueren met pijnpoli-arts.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METHADON HCL SANDOZ TABLET 10MG

8 November 2018

Gebruik al sinds 1980 grote hoeveelheden methadon pillen en ben naar 10 mg terug gegaan maar redt t soms totaal niet, maar gebruik laatste jaar niet meer bkj( coke,dope,lsd)

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METHADON HCL SANDOZ TABLET 20MG

30 October 2018

Na een half uur werkt t maar blijf niet met een lege maag ontbijt gewoon en als t goed is moet je je de hele dag goed voelen

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METHADON HCL TEVA TABLET 5MG

16 September 2018

Nog niet echt ervaring met methadon, maar ik ben na 3 jaar gestopt met morfine injecties, ik gebruikte 30mg morf en sinds vorige week gestopt, ik werd gek van de afkickverschijnselen ik dacht dat ik dood ging, spugen diaree duizelig onrustige benen zweten en alleen maar nachtmerries. Nu gestart met de methadon van 5 mg, weet iemand hoelang de werking is van methadon. Ik ervaar als bijwerking heel erg drogemond een vieze smaak in m'n mond, maakt niet uit wat ik drink die smaak gaat niet weg.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METHADON HCL SANDOZ TABLET 20MG

15 August 2018

Ik vindt het perfect werken tegen de pijn van het afkicken. Liever 1 x per dag een pil slikken dan heel de dag achter de folie of een ader zoeken. Een tip bouw het wel af want het is verslavend middel en je uit eigen ervaring weet ik dat het kan. Sterkte allemaal

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METHADON HCL APOTEX TABLET 20MG

18 June 2018

het voordeel heeft twee zijden; ik ervaar beide als positief. als ik geen heroine gebruik, word ik inderdaad niet ziek door onthouding. maar als als ik naast dit medicament herione gebruik, word ik lekker goedkoop stoned.....

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METHADON HCL APOTEX TABLET 5MG

21 April 2018

Ben nu langzaam aan het afbouwen en net als de vorige keren zo’n last s’nacht van de benen.. tot mijn vrouw kwam met het middel Inhibin ... en echt een wondermiddel, heb geen last meer van mijn benen en slaap nu s’nachts door????

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METHADON HCL SANDOZ TABLET 5MG

10 August 2017

In dit verslag lees ik dat methadon minder heftige onttrekkingsverschijnselen zou veroorzaken dan andere opiaten. Dit is echt niet waar, sterker nog van bijna alle opiaten heeft dit middel de heftigste en meest lang durende afkick periode echter een goed afbouwprogramma kan goed helpen dit dragelijk te maken. Ik heb er 1,5 jaar over gedaan om eraf te komen maar heb dan ook op zweten na nauwelijks klachten gehad.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METHADON HCL APOTEX TABLET 5MG

1 June 2017

Verander ik van apotheek,.. Kreeg ik opeens methadon van APOTEX,. Werkt echt een stuk beter dan de oude SANDOZ, helaas na twee maanden plotseling weer alleen SANDOZ verkrijgbaar. Zeer teleurgesteld. Maar heb een vraagje aan jullie,.. Is het mogelijk om fenthanyl op recept te krijgen in plaats van deze eeuwige methadon.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METHADON HCL SANDOZ TABLET 5MG

19 May 2017

Heeft voor het eerst sinds jaren andere medicatie, mijn pijn bestreden. Heb nog wel veel last van bijwerkingen slaperigheid, sufheid. Maar slik de methadon no maar 10 dagen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

methadon

20 March 2017

Symoron uit de handel, nu krijg ik metadon van apotex. Is gewoon troep, gaven ze maar die groene vloeibare methadon, nee helaas.

METHADON HCL SANDOZ TABLET 5MG

METHADON HCL SANDOZ TABLET 5MG

METHADON HCL SANDOZ TABLET 5MG

7 September 2016

Ik heb reuma en heb 4 protheses, een bypas van de linker kransslagader, 3 cva's, een tia, apneu en restles legg syndroom. Ik gebruik sinds 3 weken methadon, daarvoor gebruikte ik 4 verschillende morfines. Ik zit nu op 45 mg per dag, de dosis word stapsgewijs opgebouwd. De pijn is met momenten ondraaglijk. De methadon werkt bijna 5 uur. Kan iemand mij vertellen tot hoe hoog de methadon opgebouwd kan worden. De methadon krijg ik voor de pijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METHADON HCL APOTEX TABLET 5MG

24 August 2016

Krijg nu al 32 jaar methadon. Werkte de eerste 30 jaar redelijk maar de laatste jaren heeft de werking steeds meer afgenomen. Heb zodanig zware onthoudingsverschijnselen dat ik noodgedwongen weer aan de heroïne ben begonnen. Ik heb mijn huisarts om raad gevraagd maar volgens hem is het niet mogelijk dat de methadon me niet meer helpt. Ik wil niets meer dan geen heroïne te hoeven gebruiken. Wie heeft ditzelfde meegemaakt en/of wie heeft advies voor mij?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METHADON HCL APOTEX TABLET 5MG

15 April 2016

Eerst gebruikte ik tot tevredenheid de Symaron 5 mg. En ongeveer een jaar geleden was deze niet meer te verkrijgen omdat de fabriek hiermee stopte. Dit was al een half jaar bekend en werd me niet door de apotheker verteld totdat ik een ander doosje met Methadon HCL 5mg van Sandoz kreeg. Volgens de apotheker was dit hetzelfde medicijn en kon ik het zonder problemen gebruiken. De dag erop nadat ik overgestapt ben op de Methadon van Sandoz voelde ik slaperig en lusteloos en viel regelmatig weg. Mijn vrouw heeft de huisdokter gebeld en die kwam meteen kijken. Na enkele onderzoeken kwam naar voren dat de Symaron het methadon gelijkmatig vrijgaf en bij de Methadon van Sandoz deze stof ineens vrij gaf. Aangezien ik hier niet aan gewend was kreeg ik deze problemen. Dus de apotheker zat niet goed. Maar ik had geen ander keuze dan deze te gebruiken en na 3 dagen was ik eraan gewend. Wel heb ik nu uitslag op mijn hoofd en het bleek syborische eczeem te zijn en ben hiermee naar de Dermatoloog geweest en deze kon me geen antwoord geven of het gevolg was van de nieuwe medicijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel