Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 23 resultaten gevonden.

METOCLOPRAMIDE HCL ACCORD TABLET 10MG

15 August 2020

Niet meer misselijk maar kan verder niks meer doen van vermoeidheid. Vandaag ook gestopt met het begruiken, Hoelang kunnen de bijwerkingen blijven?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METOCLOPRAMIDE HCL TEVA TABLET 10MG

24 June 2020

Niet meer misselijk, maar zo slaperig en lamlendig. Kan niets meer doen....

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METOCLOPRAMIDE HCL CF TABLET 10MG

8 June 2020

Het middel werkt goed tegen misselijkheid maar ik functioneer direct volledig niet meer. Ik val weg en ben nauwelijks wakker te krijgen. Ook raak ik zo verzwakt dat ik niet eens kon blijven staan toen ik bij de wastafel mijn tanden stond te poetsen. Ik moest op het matje gaan zitten. Ik heb dit nu twee keer bij dit middel zo heftig gehad met een tussenperiode van 2 jaar. Het werkt goed tegen misselijkheid maar is voor mij veel te sterk. Het legt me compleet lam.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METOCLOPRAMIDE HCL TEVA TABLET 10MG

29 January 2020

Het hielp echt geweldig goed tegen mijn misselijkheid en braken! Ik heb ook helemaal geen bijwerkingen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METOCLOPRAMIDE HCL ACCORD TABLET 10MG

21 October 2016

Extreem misselijk van de zwangerschap. Alleen maar spugen. Dankzij dit middel kon ik eindelijk weer eten en drinken. Het enige nadeel is dat ik er heel moe van werd, maar dan doe je gewoon even een tukkie.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METOCLOPRAMIDE HCL ACCORD TABLET 10MG

16 February 2016

Het heeft mij super geholpen toen ik ziek was en ik niet kon eten. Van het innemen zelf wordt ik ook niet misselijk. Dus ik raad dit zeker aan!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METOCLOPRAMIDE HCL CF TABLET 10MG

14 July 2015

Ik heb een traag werkende maag en bij mij werkt het elke keer heel goed, gebruik het maar heel zelden voor de misselijkheid als gevolg van mijn traag werkende maag en het is geweldig.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METOCLOPRAMIDE HCL PCH TABLET 10MG

29 June 2015

Tabletten van pch fabrikant werken sowieso beter dan de goedkope andere medicatie die men vaak krijgt. Deze medicatie werkte prima geen bijwerkingen! Snel klachtenvrij!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METOCLOPRAMIDE HCL CF TABLET 10MG

14 April 2015

Moet 's nachts erg vaak plassen. Denk dat het te maken heeft met dit medicijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METOCLOPRAMIDE HCL ACCORD TABLET 10MG

11 February 2015

Ben na een dag in overleg met het ziekenhuis onmiddellijk gestopt met dit medicijn. Ik kreeg verschillende bijwerkingen. Suffigheid, misselijkheid met als gevolg braken, trillende benen, hoofdpijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METOCLOPRAMIDE HCL ACCORD TABLET 10MG

18 June 2014

Na ernstige aanval van Menière met duizeligheid, misselijkheid en braken werkte de zetpil onmiddellijk. Ik kon weer liggen en viel in slaap. Na tweede pil was de aanval zo goed als over.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METOCLOPRAMIDE HCL CF TABLET 10MG

17 January 2014

Werkt erg goed bij misselijkheid als gevolg van iloprostbehandeling.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METOCLOPRAMIDE HCL ACCORD TABLET 10MG

METOCLOPRAMIDE HCL ACCORD TABLET 10MG

2 December 2013

Had al heel lang last van maag/darm klachten. Maar door dit medicijn zijn de klachten zo goed als voorbij. Een wondermiddel!!!! En geen bijwerkingen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METOCLOPRAMIDE HCL CF TABLET 10MG

26 October 2013

Last van maag darm klachten maar geen braakneigingen, medicijn werkte goed heb na inname wat bouillion gepakt. Klachten werden minder.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METOCLOPRAMIDE TABLET 10MG

23 February 2011

Als anti-nausea had ik cyclizine, maar dat werd afgeraden nadat ik prostaatklachten had gekregen. Werd toen vervangen door METOCLOPRAMIDE. Veroorzaakt bij mij verlamming van de armen. Nu heb ik Domperidon waarover tot zover geen klachten.

METOCLOPRAMIDE TABLET 10MG

23 November 2009

ernstige vermoeidheid en slaperigheid

METOCLOPRAMIDE TABLET 10MG

1 October 2008

Verlies van libido en stemmingswisselingen

METOCLOPRAMIDE TABLET 10MG

METOCLOPRAMIDE TABLET 10MG

20 December 2007

Ik hoefde niet over te geven voor ik het medicijn gebruikte. bewegingsdwang was zo hinderlijk dat ik moest stoppen licht in het hoofd en hoofdpijn, die overgingen toen ik stopte met het medicijn

METOCLOPRAMIDE TABLET 10MG

20 December 2007

misselijkheid/overgeven bewegingsdwang hoofdpijn duizeligheid wattenhoofd

METOCLOPRAMIDE TABLET 10MG

15 May 2004

Metodopram 10 mg werkte bij mij juist averechts met als gevolg buikpijn en diarree. Dus weer terug naar POMPERIDON 10 mg want daar had ik wel baat bij. Echter dit medicijn moet ik zelf betalen: ca. 20 euro per maand!

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel