Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 30 resultaten gevonden.

METOPROLOLSUCCINAAT SANDOZ RET 200 TABL MGA 190MG

15 May 2022

jaren 100mg gebruikt geen klachten , sinds afgelopen week moet ik smorgens 200mg nemen omdat de bloeddruk opeens hoger werd. wandelde of fietste elke dag maar nu na 5 min lopen al ademnood en ook last van hartkloppingen en naar gevoel in mn hoofd. maar even afwachten misschien moet ik nog aan de dubbele doses wennen. gebruik voor de bloeddruk ook Perindopril 8mg, had ook nog amlodipine 5mg maar ben daar in maart mee gestopt omdat ik daar veel bijwerkingen van had en heb ook nog andere medicijnen zoala atorvastatine waar ik ook geen voorstander van ben maar ja zal wel nut hebben en 3 x 30mg glicazide voor de suiker

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METOPROLOLSUCCINAAT 1A PHARMA RET 25 T MGA 23,75MG

12 May 2022

Enorme vermoeidheid en depressief gevoel ook is mijn stem anders ik slik 25mg en ga ermee stoppen. Ik bouw het wel af 12,5 mg een week en daarna klaar. Ik vindt het troep maar dat is mijn mening. Ik ben man en 55 jaar oud.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METOPROLOLSUCCINAAT SANDOZ RET 100 TABL MGA 95MG

14 April 2022

Ik slik dit medicijn ivm hartkloppingen en hoge bloeddruk. Vrij snel al last van meer vermoeidheid en maag/darmklachten. Ook had ik het erg koud. Na twee weken zijn de darmklachten afgenomen en het koud hebben ook, maar de vermoeidheid blijft. Ook heb ik er hoofdpijn en angst bijgekregen. Hartslag is wel netjes nu, maar bloeddruk onvoldoende gedaald.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METOPROLOLTARTRAAT ACCORD TABLET 50MG

7 February 2022

Val van mn fiets door duizeligheid Levensgevaarlijk dat dit voorgeschreven wordt

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METOPROLOLSUCCINAAT 1A PHARMA RET 25 T MGA 23,75MG

5 February 2022

Metoprol gaat niet samen met Meloxicam. Het pijnstillend effect van Meloxicam is weg

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METOPROLOLSUCCINAAT 1A PHARMA RET 50 T MGA 47,5MG

METOPROLOLSUCCINAAT 1A PHARMA RET 25 T MGA 23,75MG

19 October 2021

Via de apotheek kreeg ik ongevraagd een andere medicijn 1A Pharma i.p.v. Sandoz. Na inname 1A Pharma ontstaan stijve benen en het gevoel dat ze verzuurd zijn. Onrust in het middenrif en een band gevoel die aansnoert. Hier wordt ik somber van . Circa 2 maanden gebruikt. Dit verdwijnt weer als ik terug ga na Sandoz. Ogenschijnlijk precies hetzelfde medicijn beide in opdracht van Sandoz gefabriceerd met dezelfde eigenschappen en bijsluiter werken dus toch anders. Het verschil dat ik ontdek is het land van productie. Duitsland of Slovenië . De toename en afname van de klacht zijn te duidelijk om dit aan toeval te wijten.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METOPROLOLTARTRAAT ACCORD TABLET 50MG

METOPROLOLSUCCINAAT MYLAN RET 100 TABL MVA 95MG

6 October 2021

Flinke gewichtstoename in jaar tijd 20 kg., huiduitslag, pijn in de gewrichten, schrale huid met verhoorning

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METOPROLOLSUCCINAAT 1A PHARMA RET 25 T MGA 23,75MG

5 October 2021

aantasting luchtwegen aantasting van de stem bijna niet meer stevig lopen evenwichts problemen duizelig lusteloosheid af en toe slecht zien

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METOPROLOLSUCCINAAT 1A PHARMA RET 50 T MGA 47,5MG

METOPROLOLSUCCINAAT SANDOZ RET 50 TAB MGA 47,5MG

18 September 2021

Ik gebruik dit middel al 8 jaar en 8 jaren ben ik verkouden door deze medicijn,ook mijn spierkracht in de benen neemt af waardoor ik niet meer fietsen kan of traplopen,ik mag nu stoppen van de cardioloog met deze medicijn

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METOPROLOLTARTRAAT CF TABLET 50MG

16 August 2021

Na jaren gebruik nu veel last van veel draderig slijm en kwijlen ‘s nachts. Ligt aan metoprolol?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METOPROLOLTARTRAAT TEVA TABLET 50MG

3 August 2021

huiduitslag op borst en schouders , lijkt op gordelroos, veel jeuk. Zou echter ook nog van andere medicijnen kunnen komen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METOPROLOL TABLET 50MG

21 July 2021

metoprolol 50mg geeft heel erge spierpijn in achterkant van boven benen (dijbenen) en ik kan heel moeilijk lopen. Op aanraden arts gehalveerd naar 25 mg hevige spierpijn in bovenbenen blijft en verminderd na 4weken niet. ook lopen is niet beter. Hoe kom ik van die verrekte pijn af ?!

METOPROLOLTARTRAAT SANDOZ TABLET 50MG

3 June 2021

Gebruik het nu kleine week maar wat voel ik me beroerd. Moeheid, zwabberende benen,koud, enorm transpireren, duizelig, misselijkheid. Maar atriumfibrillatie is weg en hart slaat weer normaal. Wel hoge bloeddruk nog.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METOPROLOLTARTRAAT SANDOZ TABLET 50MG

METOPROLOLTARTRAAT SANDOZ TABLET 50MG

19 March 2021

Droge mond, hoofdpijn, misselijk, honger, schilferige droge huid gezicht, droge ogen, wazig zien, nachtmerries, moeheid, benauwdheid, ik heb astma. Ben ook aangekomen, maar doe weinig.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METOPROLOLTARTRAAT ACCORD TABLET 50MG

12 February 2021

Dat plakkertje op de verpakking zelf. Belachelijk. Moet er nu een mesje bij pakken, of een schaar. Afschaffen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METOPROLOLSUCCIN AUROBINDO RET 50 TAB MVA 47,5MG

7 February 2021

Op zich hielp het medicijn prima.Maar al vrij snel kreeg ik erectie stoornissen, en die zijn nooit meer over gegaan. Terwijl ik dit middel al meer dan een jaar niet meer gebruik, heb ik nog steeds erectiestoornissen.Ik wil, omdat de gevolgen enorm zijn, de fabrikant aanklagen. Hoe pak ik dat aan?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METOPROLOLTARTRAAT CF TABLET 50MG

31 January 2021

Ik ben na 2 weken gestopt en ben nu in 1 week 4 kilo aangekomen. Hou enorm veel vocht vast.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METOPROLOLSUCCINAAT SANDOZ RET 25 TAB MGA 23,75MG

30 December 2020

Van het merk Sandoz kreeg ik gordelroos, extreem benauwd, geen energie, hoofdpijn, diarree, weinig speeksel, niet kunnen slapen, echt algehele malaise.1 maand gebruikt, toen gestopt..na 3 dagen voelde me ik weer normaal worden en de gordelroos verdween meteen. Nu mijn oude merk weer terug (centrafarm), ik voel me stukken beter.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METOPROLOLSUCCINAAT MYLAN RET 100 TABL MVA 95MG

16 November 2020

Bloeddruk en hartslag wordt niet beter en heb ook darmklachten gekregen die ik voor gebruik niet had

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METOPROLOLTARTRAAT SANDOZ TABLET 50MG

21 August 2020

Al na een week had ik ontzettende zweetaanvallen,het liep gewoon langs mijn gezicht naar beneden.Ik zat in een restaurant en een kennis vroeg of ik net onder de douche geweest was.Mijn haar was kletsnat.Verder kreeg ik psoriasis op mijn hoofd en haaruitval.Ik heb om een ander middel gevraagd en nu heb ik Verapamil.Ik heb nu alleen dikke enkels,de rest is gelukkig weg.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METOPROLOLTARTRAAT SANDOZ TABLET 50MG

13 August 2020

Op dinsdag gestart met 2dd 0,5 tablet na hartinfarct. Zaterdagmorgen huiduitslag in de vorm van kleine, rode jeukende bultjes in hals en borststreek. Na overleg met HAP moest ik wachten tot maandag om met de cardioloog te overleggen. Ik mocht ceterizine nemen en koelen met coldpack. In de loop van zaterdag -nacht breidde de uitslag en de jeuk zich uit over mijn hele lijf. Doffe ellende. Zondagmorgen heb ik wederom de HAP gebeld, toen mocht ik zelf de SEH bellen voor overleg met de dd cardioloog. Van haar mocht ik stoppen met de metoprolol, al duurde het nog wel 2dagen eer de uitslag afnam. De jeuk duurde wat langer

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel