Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

METRONIDAZOL TABLET 500MG

11 July 2019

Dit is de derde kuur metronidazol/flagyl op 5 jaar tijd. En het werkt weer super tegen heftige darmontsteking. Bijwerkingen ? Ik zou het niet weten, mijn pijn in mijn hele romp nam af, en dat was het enige dat telde. De bacterieen en of parasieten zijn weer uitgeroeid.

METRONIDAZOL AUROBINDO TABLET 250MG

18 June 2019

Ging redelijk..vond t alcohol laten staan moeilijk en toch een glaasje maar dat nooit meer: overgegeven snachts. Na de 8 dagen kuur , waren buikklachten beter maar nu na 3 mnd begint t weer ..en nu .. even dokter opnieuw raadplegen

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

metronidazol

18 June 2019

vreselijk medicijn. na 4 tabletten gestopt. alle bijwerkingen gehad waarvan maagkrampen en ernstige diaree het meest vervelend waren

METRONIDAZOL ACTAVIS TABLET 500MG

13 May 2019

Ander half jaar geleden gebruikt voor dientamoemba parasieten. 10 daagse kuur. Toen geen last gehad. Klachten zijn nu weer terug of misschien nooit weggegaan. Maar uit de test bleek dus nog een keer positief op dientamoemba. Ditmaal heel erg moe, ellendig/ weeig gevoel, geen eetlust, misselijk, duizelig . Gelukkig nog 1 dag. Hopen dat die parasieten weg zijn dan

METRONIDAZOL AUROBINDO TABLET 500MG

7 May 2019

Buikklachten waren al vrij snel verholpen, bij gebruik van 3 tabletten per dag. Daarentegen erg vermoeid, misselijk en een metaalsmaak in mijn mond.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METRONIDAZOL PCH TABLET 500MG

10 April 2019

In de bijsluiter staat zelden tot nooit haha!! Wat een troep krijg van allerlei verschijnselen

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METRONIDAZOL SANDOZ TABLET 500MG

23 February 2019

2x daags 1 tablet tegen bacteriële vaginose.4 maanden terug ook dezelfde kuur gehad en veel last van de bijwerkingen.Ook nu weer heftige bijwerkingen, ik zit op dag 3.Last van: vieze smaak in mond, ijskoud hebben, zeer vermoeid, licht bloedverlies, duizelig, misselijk, oorsuizen, ene moment geen eetlust andere weer extreem veel trek. Kortom drama! Voor mij nooit meer dit medicijn!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METRONIDAZOL TABLET 500MG

13 February 2019

Na alle bijwerkingen te hebben bestudeerd zag ik er een beetje tegenop om dit medicijn te gebruiken. Ik heb echter totaal geen last van bijwerkingen gehad. Misschien een lichte metaalachtige smaak in m’n mond maar verder niks. Nu hopen dat de edicijnen werken. Ik heb 1 maal vier tabletten geslikt van 500 Mg.

METRONIDAZOL PCH TABLET 500MG

10 February 2019

Heb een kuur voor zeven dagen, twee x per dag een pil. Ben extreem moe, kotsmisselijk en heb hoofdpijn. Daarnaast heb ik copd en ik heb het gevoel dat ik extra benauwd ben door deze pillen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METRONIDAZOL PCH TABLET 250MG

9 December 2018

Heel veel klachten last van de maag misselijkheid geen eetlust geen energie. Kortom een drama, nooit meer

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METRONIDAZOL TABLET 500MG

8 December 2018

Vreselijk na 4x eenmalig inname 's nachts koorts. Misselijk buikpijn duizelig voel me net dronken

METRONIDAZOL TABLET 500MG

5 November 2018

Een kuur van 7 dagen; 3x daags 500 mg voor een darmparasiet. Werd al de eerste dag goed ziek. Doorgezet tot ruim 5 dagen. Wat een ellende! In overleg met huisarts zou de dosering terug mogen naar 2x500 mg, gezien mijn lichaamsgewicht. Maar uiteindelijk kuur niet meer afgemaakt: was niet meer te doen, ik voelde me doodziek. Nooit meer!

METRONIDAZOL TABLET 500MG

28 September 2018

Kuur van 7 dagen.. buikpijn misselijk hoofdpijn duizelig jeukende huid

METRONIDAZOL TABLET 500MG

26 September 2018

In 1 woord vreselijk!!!! Ik nam 4 pillen in 1 keer. Een paar uur later was ik zo ziek als een hond met 40 graden koorts!!!!! Voor mij niet weer!!!!

METRONIDAZOL TABLET 500MG

17 September 2018

Ook ik heb slechte ervaring met dit medicijn. Ik heb een kuur van 7 dagen 2x daags een pil. Direct al metaalsmaak, maar daarna heel heftige huiduitslag over mijn hele lichaam. Verder warm en koud zweet, druk op borst, licht in hoofd, zweverig. Nu kortademig. Wat een vergif is dit.

METRONIDAZOL SANDOZ TABLET 500MG

17 September 2018

Metaalsmaak, hoofdpijn, warm en koud en Slecht slapen bultjes en jeuk na 5 dagen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METRONIDAZOL TABLET 500MG

2 September 2018

Nog nooit zo heftig gereageerd op een medicijn. Heb werkelijk alle bijwerkingen! Misselijk, duizelig, hoofdpijn, moe, diarree en donkere urine. Nooit meer dit! Voel me slechter dan voor ik dit gebruikte!

METRONIDAZOL AUROBINDO TABLET 500MG

4 August 2018

Heb dit medicijn gekregen, samen met ammoxeceline, 1000 mg, 2x pdg voor helicobacter bacterie, werd er erg misselijk van, metaalsmaak in mijn mond ,geen eetlust, duizelig, en beven, en mijn mond, en lippen, staan in de brand, heb er gel voor gekregen, tegen schimmel infectie na deze dubbele kuur, nog 1 week doorgaan met metronidazol 2x pdg, krijg nu maagpijn, en veel lucht ophoping, in maag en darmen, urine verkleurd bruin, kort om ben er ziek van, lig veel op bed.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METRONIDAZOL PCH TABLET 500MG

26 April 2018

Nooit meer, geen eetlust, misselijk , braken en coördinatie problemen alsof je dronken bent.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METRONIDAZOL AUROBINDO TABLET 500MG

5 April 2018

deze medicatie gekregen na aanleiding clostrium bacterie oftewel een ziekenhuisbacterie. De bijwerking zijn inmens als je al heel lang diverse antibiotica heb gebruikt en die worden nog eens versterkt door de bloedverdunners. Ik moest het voor 10 dagen gebruiken a 3 tabletten per dag. Mijn bijwerkingen zijn: Versterkte hoofdpijn /misselijkheid en de neiging om te willen braken maar er komt niets, speeksel spugen pakweg om de 10 minuten, een hele nare en vieze smaak in de monde ( maarja dit had ik ook al voor dit medicijn) huiduitslag in aangezicht ( het lijkt erop dat je heel de dag bloost, maar voor jou is het huiduitslag met irritatie en het gevoel dat je gezicht in de fik staat), overmatig zweten over het gehele lichaam ( meerdere keren douchen op de dag is niet zo luxe in dit geval)iedergeval een donkere urine tegen bruin aan en dit heeft een sterke ureumgeur, buikpijn en krampen horen er uiteraard ook nog bij, maar hetgeen waar ik dit middel voor gebruikte was al enkele maanden een bloederige diarree dit lijkt opgelost te zijn, maar sluit hetgeen niet uit. Er zijn volgens de huisarts niet zoveel middelen om deze bacterie te bestrijden

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METRONIDAZOL PCH TABLET 500MG

2 April 2018

Voorgeschreven door de mondhygiëniste, 7dg 3x per dag. helemaal nergens last van gehad

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METRONIDAZOL AUROBINDO TABLET 500MG

3 February 2018

Ik moest van mondhygeanist 7dagen 3 keer dags slikken , 500 Mg , ik ben nu op dag 6 en stop per direct , ik trek het niet meer, ! al na twee dagen vieste metaal smaak in mond, raar prikkel gevoel puntje tong, duizelig geen eetlust, voel me vreemd paniekerige , angstig, moe , koud depressief mond doet pijn wondjes urine donker en zwarte ontlasting vandaag, het is duidelijk een paardemiddel na het lezen van al deze berichten, wat een troep zeg

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METRONIDAZOL TABLET 500MG

7 January 2018

Heb dit middel voorgeschreven na 1,5 maand last te hebben van diarree. Er was een darmparasiet (dientamoeba fragilis) gevonden in mijn ontlasting. 10 dagen, 3 tabletten van 500 mg per dag. Heb het idee dat het echt een paardenmiddel is. Ben nu met de laatste 3 dagen bezig. Pas na 5 dagen nam het aantal bezoekjes aan de WC af. Verder enorm vermoeid en wat hoofdpijn, koud en daarna weer heet / zweten. Heb nog niet het idee dat die parasiet al helemaal dood is. Maar nog 3 dagen. Valt me al-met-al niet mee deze kuur..

METRONIDAZOL ACTAVIS TABLET 500MG

8 December 2017

Ik was al heel erg ziek, 4 weken hevige waterige diarree. Blijk dus Giardia parasiet te hebben. Ik bleef afvallen en had echt het gevoel dat ik er aan onderdoor zou gaan. Ik las hier wel al die nare bijwerkingen, ik heb er ook een aantal, maar het weegt niet op bij wat ik had. Ik ben inderdaad duizelig heb buikpijn en moe, warrig. Ook een vage hoofdpijn. Maar ja daarvoor was ik ook al knetterziek. Bij de 2e dag stopte de diarree al. Ik hoop echt dat ik er nu vanaf ben. Ik slik 3 x per dag 500 mg voor 5 dagen. Het mag dan wel ongemak geven maar ik ben er wel blij mee. En een droge mond, ja dat heb ik ook.

METRONIDAZOL SANDOZ TABLET 500MG

7 November 2017

Ik had een clostridiuminfectie ...........dacht dat ik doodging. Je kunt er ook echt aan doodgaan. Metronidazol is één van de 2 middelen die de clostridium kan uitroeien. ok ik ben wazig en raar in mn kop en had 2 dagen knallende koppijn, maar dan kun je kiezen; dood of leven. Ik kies voor leven, en dus metronidazol , 10 dagen afzien. En daarna een goed probioticum om het flora weer te herstellen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel