Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

METRONIDAZOL TABLET 500MG

29 October 2019

Ik kreeg dit medicijn voorgeschreven omdat ik al maanden met bacteriële vaginale rondliep. Ik moest 4 tabletten in 1x nemen. Eerst merkte ik weinig. Toen ik 's avonds ging sporten met mijn dochter werd ik wat duizelig en kreeg last van hoofdpijn. Eenmaal thuis namen de klachten toe. Het leek wel of ik dronken was. Ik had ook buikpijn, voelde me wat misselijk en was 's nachts erg onrustig ( vaak wakker). De volgende dag waren deze klachten gelukkig al een stuk minder. Ik had alleen nog wat last van duizeligheid en buikpijn.

METRONIDAZOL AUROBINDO CREME 10MG/ G

8 October 2019

na 3 maanden wel resultaat. Na korte stopperiode komen de rode plekken toch weer terug

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METRONIDAZOL PCH TABLET 250MG

21 September 2019

In Turkije ernstige klachten aan darmen gekregen Ik kreeg dit medicijn met nog een antibiotica daar van de arts voorgeschreven ter goeder trouw ingenomen 5 dagen Na de vijfde dag niet beter worden raar hoofd lijkt wel apathisch blijven huisarts niet goed gekeken natuurlijk bij nogmaals zoeken zelf oo Nederlandse bijsluiter gekomen en toen verklaarde alles. Voor mij dit nooit meer ik zal dit zeker in mijn dossier laten zetten Het is nog even afwachten of alles nu dood is hopelijk wel. Goed opletten met dit medicijn Na drie dagen stoppen nog steeds niet de oude vaag hoofd weinig energie eetlust en tot niks anders in staat dan in bed liggen. Opletten met gebruik van dit medicijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METRONIDAZOL AUROBINDO TABLET 500MG

17 August 2019

Enige bijwerking is dat ik er een klein beetje suf van werd, verder geen klachten. Prima middel

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METRONIDAZOL AUROBINDO TABLET 500MG

14 August 2019

Ik heb erg last gehad van bijwerkingen, behoorlijk duizelig, misselijk en hoofdpijn. Het gevoel van een flinke kater gedurende de hele kuur... Maar het medicijn heeft wel geholpen om van mijn heftige darmklachten etc. af te komen, daar ging het om, alle parasieten en bacteriën zijn weer uitgeroeid...

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METRONIDAZOL AUROBINDO TABLET 500MG

8 August 2019

Zo ziek ben ik nog noooit geweest hierdoor. Na 3 dagen huisarts aflopen mocht ik stoppen. En hopelijk voel ik me snel beter. Dit nooit weer. Rotzooi

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METRONIDAZOL AUROBINDO TABLET 500MG

5 August 2019

Ik begon te hallucineren, pijn in mijn onderbuik, misselijk, draaierig, bijna geen eetlust en had het erg benauwd. Na 2 dagen kreeg ik erge vaginale jeuk, ik kon niet lopen omdat het op een gegeven moment begon te branden. En tot nu toe heb ik vaginaal bloed verlies met brokkelige afscheiding. Ik weet niet wat dat middel doet maar dit gaat echt de verkeerde kant op.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METRONIDAZOL TABLET 500MG

11 July 2019

Dit is de derde kuur metronidazol/flagyl op 5 jaar tijd. En het werkt weer super tegen heftige darmontsteking. Bijwerkingen ? Ik zou het niet weten, mijn pijn in mijn hele romp nam af, en dat was het enige dat telde. De bacterieen en of parasieten zijn weer uitgeroeid.

METRONIDAZOL AUROBINDO TABLET 250MG

18 June 2019

Ging redelijk..vond t alcohol laten staan moeilijk en toch een glaasje maar dat nooit meer: overgegeven snachts. Na de 8 dagen kuur , waren buikklachten beter maar nu na 3 mnd begint t weer ..en nu .. even dokter opnieuw raadplegen

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

metronidazol

18 June 2019

vreselijk medicijn. na 4 tabletten gestopt. alle bijwerkingen gehad waarvan maagkrampen en ernstige diaree het meest vervelend waren

METRONIDAZOL ACTAVIS TABLET 500MG

13 May 2019

Ander half jaar geleden gebruikt voor dientamoemba parasieten. 10 daagse kuur. Toen geen last gehad. Klachten zijn nu weer terug of misschien nooit weggegaan. Maar uit de test bleek dus nog een keer positief op dientamoemba. Ditmaal heel erg moe, ellendig/ weeig gevoel, geen eetlust, misselijk, duizelig . Gelukkig nog 1 dag. Hopen dat die parasieten weg zijn dan

METRONIDAZOL AUROBINDO TABLET 500MG

7 May 2019

Buikklachten waren al vrij snel verholpen, bij gebruik van 3 tabletten per dag. Daarentegen erg vermoeid, misselijk en een metaalsmaak in mijn mond.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METRONIDAZOL PCH TABLET 500MG

10 April 2019

In de bijsluiter staat zelden tot nooit haha!! Wat een troep krijg van allerlei verschijnselen

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METRONIDAZOL SANDOZ TABLET 500MG

23 February 2019

2x daags 1 tablet tegen bacteriële vaginose.4 maanden terug ook dezelfde kuur gehad en veel last van de bijwerkingen.Ook nu weer heftige bijwerkingen, ik zit op dag 3.Last van: vieze smaak in mond, ijskoud hebben, zeer vermoeid, licht bloedverlies, duizelig, misselijk, oorsuizen, ene moment geen eetlust andere weer extreem veel trek. Kortom drama! Voor mij nooit meer dit medicijn!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METRONIDAZOL TABLET 500MG

13 February 2019

Na alle bijwerkingen te hebben bestudeerd zag ik er een beetje tegenop om dit medicijn te gebruiken. Ik heb echter totaal geen last van bijwerkingen gehad. Misschien een lichte metaalachtige smaak in m’n mond maar verder niks. Nu hopen dat de edicijnen werken. Ik heb 1 maal vier tabletten geslikt van 500 Mg.

METRONIDAZOL PCH TABLET 500MG

10 February 2019

Heb een kuur voor zeven dagen, twee x per dag een pil. Ben extreem moe, kotsmisselijk en heb hoofdpijn. Daarnaast heb ik copd en ik heb het gevoel dat ik extra benauwd ben door deze pillen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METRONIDAZOL PCH TABLET 250MG

9 December 2018

Heel veel klachten last van de maag misselijkheid geen eetlust geen energie. Kortom een drama, nooit meer

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METRONIDAZOL TABLET 500MG

8 December 2018

Vreselijk na 4x eenmalig inname 's nachts koorts. Misselijk buikpijn duizelig voel me net dronken

METRONIDAZOL TABLET 500MG

5 November 2018

Een kuur van 7 dagen; 3x daags 500 mg voor een darmparasiet. Werd al de eerste dag goed ziek. Doorgezet tot ruim 5 dagen. Wat een ellende! In overleg met huisarts zou de dosering terug mogen naar 2x500 mg, gezien mijn lichaamsgewicht. Maar uiteindelijk kuur niet meer afgemaakt: was niet meer te doen, ik voelde me doodziek. Nooit meer!

METRONIDAZOL TABLET 500MG

28 September 2018

Kuur van 7 dagen.. buikpijn misselijk hoofdpijn duizelig jeukende huid

METRONIDAZOL TABLET 500MG

26 September 2018

In 1 woord vreselijk!!!! Ik nam 4 pillen in 1 keer. Een paar uur later was ik zo ziek als een hond met 40 graden koorts!!!!! Voor mij niet weer!!!!

METRONIDAZOL TABLET 500MG

17 September 2018

Ook ik heb slechte ervaring met dit medicijn. Ik heb een kuur van 7 dagen 2x daags een pil. Direct al metaalsmaak, maar daarna heel heftige huiduitslag over mijn hele lichaam. Verder warm en koud zweet, druk op borst, licht in hoofd, zweverig. Nu kortademig. Wat een vergif is dit.

METRONIDAZOL SANDOZ TABLET 500MG

17 September 2018

Metaalsmaak, hoofdpijn, warm en koud en Slecht slapen bultjes en jeuk na 5 dagen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METRONIDAZOL TABLET 500MG

2 September 2018

Nog nooit zo heftig gereageerd op een medicijn. Heb werkelijk alle bijwerkingen! Misselijk, duizelig, hoofdpijn, moe, diarree en donkere urine. Nooit meer dit! Voel me slechter dan voor ik dit gebruikte!

METRONIDAZOL AUROBINDO TABLET 500MG

4 August 2018

Heb dit medicijn gekregen, samen met ammoxeceline, 1000 mg, 2x pdg voor helicobacter bacterie, werd er erg misselijk van, metaalsmaak in mijn mond ,geen eetlust, duizelig, en beven, en mijn mond, en lippen, staan in de brand, heb er gel voor gekregen, tegen schimmel infectie na deze dubbele kuur, nog 1 week doorgaan met metronidazol 2x pdg, krijg nu maagpijn, en veel lucht ophoping, in maag en darmen, urine verkleurd bruin, kort om ben er ziek van, lig veel op bed.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel