Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

METRONIDAZOL TABLET 500MG

11 February 2021

Ik heb deze voorgeschreven gekregen voor een vaginale schimmel. Ik heb geen nare ervaringen of bijwerkingen gehad (gelukkig) in tegenstelling wat ik hier heb gelezen. 7 dagen 2x per dag 1 tabl. Ik heb misschien op de zesde dag een moment een ijzersmaak gehad in mijn mond maar dat was het dan ook.

METRONIDAZOL AUROBINDO TABLET 500MG

26 September 2020

Erg effectief, de klachten waren na 1 á 2 dagen alweer verdwenen. Ik heb eerder een kuur gehad van 2 dagen, maar had nu een van 2x daags 1x 500 mg. Eerder alleen een beetje metaalsmaak en darmen/maag die wat overstuur waren. Dit was wel te doen. Waarschijnlijk wel wat een allergische reactie: ik had allemaal rode vlekjes na 2 a 3 dagen, die pas na 3 weken helemaal weg waren. Nu echter veel last van bijwerkingen. Na 1 dag al erg moe en duizelig en wat vaag/wazig zicht. Ook geen eetlust en maag en darmen overstuur. Alsof je tegen een flinke griep aanhangt. Op de 2e en 3e dag ook ineens uit het niets heftig emotioneel (kon echt niet stoppen met huilen) en negatieve gevoelens. Terwijl ik mij al tijden erg goed voel! Ook nog steeds erg wazig/duizelig en erg moe. Na het een en ander gelezen te hebben (https://www.rivm.nl/antibioticumkuur-afmaken) in overleg gestopt. Volgende keer maar een vaginale kuur ipv oraal of een meer natuurlijke oplossing. Ik neem dit echt niet weer.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METRONIDAZOL PCH TABLET 500MG

31 August 2020

Onwijs misselijk geweest, eigenlijk de hele dag door. Moeilijk in slaap komen door de misselijkheid, in de nacht vaak wakker door misselijkheid en een vieze smaak in de mond, en daarna weer lastig in slaap komen. Mijn slaapritme is verstoord, erg vervelend. De vieze smaak in de mond gaat moeilijk weg, als je iets hebt gegeten komt het snel weer terug. 1x en nooit meer..

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METRONIDAZOL AUROBINDO TABLET 500MG

6 August 2020

Ik heb een kuur van 10 dagen 500 mg 3 keer per dag gehad voor mijn darm infectie. Ik heb Er geen last van gehad alleen een bittere smaak( metaal) in mijn mond.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METRONIDAZOL AUROBINDO TABLET 500MG

7 July 2020

Kreeg een kuur van 4 tabletten tegelijk. Na 4 dagen enorm last van mijn buik, overgeven, misselijk en beroerd. Het ergste is momenteel de vaginale afscheiding, de jeuk en het branderige gevoel alsof ik een enorme schimmelinfectie heb.Wat blijkt te kunnen worden veroorzaakt door deze antibiotica..En dat stond dus niet in de bijsluiter...

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METRONIDAZOL PCH TABLET 500MG

12 May 2020

Kuur van 7 dagen 3x dgs 500 mgr voorge schreven gekregen door mondhygenist om bacterie onder tandvlees eens goed aan te pakken. Nu in 5 de dag en heb nergens last van gehad!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METRONIDAZOL AUROBINDO TABLET 500MG

22 February 2020

2 keer per dag gebruikt en samen ingenomen met quetiapine 50mg en venlafaxine Retard 75 mg. samen heb ik 5 dagen ingenomen en had extreem verwardheid!!waarschuwing!nooit samen innemen

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METRONIDAZOL SANDOZ TABLET 250MG

17 February 2020

Wat heb ik me beroerd gevoeld tijdens het slikken van dit medicijn. Nu 2 dgn na de kuur. Last van darmen en opgezette vagine

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METRONIDAZOL AUROBINDO CREME 10MG/ G

16 February 2020

3 dagen kuur met 4 tabletten per dag. Erg moe, veel duizelig, misselijk, beroerd. Vreselijk spul

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Metronidazol

16 February 2020

Verschrikkelijk medicijn. Werkelijk alle bijwerkingen die je kan krijgen heb ik gekregen - vermindering van zicht, hallucinaties, waanbeelden, depressief gevoel... noem maar op!

METRONIDAZOL SANDOZ TABLET 500MG

8 February 2020

Ik voel me echt vreselijk nadat ik gister 4 tabletten heb ingenomen. Heel duizelig, trillende handen, metaal smaak in de mond. Ook voel ik me angstig. Hoop dat de klachten snel overgaan en dat ik het nooit meer hoef te nemen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METRONIDAZOL AUROBINDO TABLET 500MG

16 January 2020

Kuur tegen parasiet in darmen gekregen...na 7 dagen nog niet geholpen, vreselijke hoofdpijn ,verhoogde bloeddruk en slapeloosheid ...nie voor herhaling vatbaar

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METRONIDAZOL AUROBINDO TABLET 500MG

11 January 2020

Echt vreselijk.. de eerste dag alleen wat suf en moe. Vanaf dan echt zeeer misselijk en hoofdpijn. Maagzuur ook, diarree

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METRONIDAZOL AUROBINDO TABLET 250MG

29 December 2019

Verschrikkelijk .. Ik ben van de klachten af dat wel gelukkig maar wat een bijwerkingen! Ontzettend hoofdpijn , pijn in de mond last van droge mond /ontstoken tandvlees Ook nachtrust niet al te best .. verward wakker worden en gedesoriënteerd Heb de kuur afgemaakt maar betwijfel of ik het nog eens zou gebruiken .

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METRONIDAZOL AUROBINDO TABLET 500MG

24 December 2019

Kuur gekregen van 10 dagen voor een parasiet in me darmen. Na 5 dagen waren de bijwerkingen niet meer te houden.3x daags 500 mg.Misselijkheid, buikpijn, maagzuur, hoofdpijn en verschrikkelijk suf.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METRONIDAZOL PCH TABLET 250MG

3 December 2019

Metronidazol 7 dagen gebruikt ivm vaginale klachten (bloedverlies en irritatie). Uit kweken kwam niks dus daarom maar antibiotica voorgeschreven voor eventuele bacteriele vaginose. Inmiddels 5 dagen aan het slikken maar de klachten zijn nog niet helemaal over. Voor mij dus even afwachten of dit wel het juiste medicijn was om te geven. Ik moet wel zeggen dat ik bang was om het middel te slikken ivm horror verhalen over bijwerkingen maar dit valt bij mij mee. Ik ben wel sneller moe en steeds een beetje het gevoel als of ik onder invloed ben (niet auto rijden dus!). Verder tip om gewoon wat te eten wanneer je het middel inneemt, dan vallen de andere bijwerkingen (hoofdpijn, misselijkheid, metaalsmaak) hartstikke mee!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Metronidazol tablet 500 mg Actavis

18 November 2019

Ik heb deze medicijn vaker gebruikt, is prima hoor werkt goed en nergens last van, top!

METRONIDAZOL TABLET 500MG

29 October 2019

Ik kreeg dit medicijn voorgeschreven omdat ik al maanden met bacteriële vaginale rondliep. Ik moest 4 tabletten in 1x nemen. Eerst merkte ik weinig. Toen ik 's avonds ging sporten met mijn dochter werd ik wat duizelig en kreeg last van hoofdpijn. Eenmaal thuis namen de klachten toe. Het leek wel of ik dronken was. Ik had ook buikpijn, voelde me wat misselijk en was 's nachts erg onrustig ( vaak wakker). De volgende dag waren deze klachten gelukkig al een stuk minder. Ik had alleen nog wat last van duizeligheid en buikpijn.

METRONIDAZOL AUROBINDO CREME 10MG/ G

8 October 2019

na 3 maanden wel resultaat. Na korte stopperiode komen de rode plekken toch weer terug

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METRONIDAZOL PCH TABLET 250MG

21 September 2019

In Turkije ernstige klachten aan darmen gekregen Ik kreeg dit medicijn met nog een antibiotica daar van de arts voorgeschreven ter goeder trouw ingenomen 5 dagen Na de vijfde dag niet beter worden raar hoofd lijkt wel apathisch blijven huisarts niet goed gekeken natuurlijk bij nogmaals zoeken zelf oo Nederlandse bijsluiter gekomen en toen verklaarde alles. Voor mij dit nooit meer ik zal dit zeker in mijn dossier laten zetten Het is nog even afwachten of alles nu dood is hopelijk wel. Goed opletten met dit medicijn Na drie dagen stoppen nog steeds niet de oude vaag hoofd weinig energie eetlust en tot niks anders in staat dan in bed liggen. Opletten met gebruik van dit medicijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METRONIDAZOL AUROBINDO TABLET 500MG

17 August 2019

Enige bijwerking is dat ik er een klein beetje suf van werd, verder geen klachten. Prima middel

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METRONIDAZOL AUROBINDO TABLET 500MG

14 August 2019

Ik heb erg last gehad van bijwerkingen, behoorlijk duizelig, misselijk en hoofdpijn. Het gevoel van een flinke kater gedurende de hele kuur... Maar het medicijn heeft wel geholpen om van mijn heftige darmklachten etc. af te komen, daar ging het om, alle parasieten en bacteriën zijn weer uitgeroeid...

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METRONIDAZOL AUROBINDO TABLET 500MG

8 August 2019

Zo ziek ben ik nog noooit geweest hierdoor. Na 3 dagen huisarts aflopen mocht ik stoppen. En hopelijk voel ik me snel beter. Dit nooit weer. Rotzooi

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METRONIDAZOL AUROBINDO TABLET 500MG

5 August 2019

Ik begon te hallucineren, pijn in mijn onderbuik, misselijk, draaierig, bijna geen eetlust en had het erg benauwd. Na 2 dagen kreeg ik erge vaginale jeuk, ik kon niet lopen omdat het op een gegeven moment begon te branden. En tot nu toe heb ik vaginaal bloed verlies met brokkelige afscheiding. Ik weet niet wat dat middel doet maar dit gaat echt de verkeerde kant op.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METRONIDAZOL TABLET 500MG

11 July 2019

Dit is de derde kuur metronidazol/flagyl op 5 jaar tijd. En het werkt weer super tegen heftige darmontsteking. Bijwerkingen ? Ik zou het niet weten, mijn pijn in mijn hele romp nam af, en dat was het enige dat telde. De bacterieen en of parasieten zijn weer uitgeroeid.

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel