Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

MINOCYCLINE TABLET 100MG

16 April 2022

Ontstekingsreactie verminderd.... maar wel misselijk , geen eetlust.

MINOCYCLINE AUROBINDO TABLET 100MG

30 March 2021

Na twee weken de allerergste allergische reactie ooit. Mijn hele lichaam zwol tot scheurens aan toe op alles brandde en was vuurrood . Mijn handen en voeten deden enorm zeer ik had flinke koorts en was dus voor zes dagen.gevaarlijk dit. De tavegil injectie bij de spoeddienst was niet genoeg heb meermalen tavegyl moeten slikken en een heleboel cetrizine.Ernstig en lang ziek door reactie. Gevaarlijk.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MINOCYCLINE TEVA TABLET 50MG

14 February 2020

Voorgeschreven gekregen voor mijn acne in het gezicht. Medicijn werkt voor mij goed. Zelden nog een ontsteking in mijn gezicht. Eerste kuur lichte bijwerkingen vernomen. Merk wel dat als ik er mee stop dat de ontstekingen terugkomen. Bij de tweede kuur geen bijwerkingen ervaren.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MINOCYCLINE AUROBINDO TABLET 100MG

1 January 2020

Na 2 weken gebruik last van een rinkelend geluid in het oor gekregen. De kuur is inmiddels 3 weken geleden gestopt, maar het geluid is nog steeds 24/7 aanwezig. Voor mij nooit meer! Wat ik nu heb is erger dan de uitslag die ik had.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MINOCYCLINE TABLET 100MG

10 June 2019

Tegen huidinfectie gekregen. Maar na 2 kijkoperaties kon ik 5 weken amper lopen van de pijn. Gestopt met deze pillen en gaat stuk beter.

Minocycline

27 November 2018

Werkt erg goed, tijdens gebruik geen last van ontstekingen. Hier werd ik erg blij van. Na afloop kwamen ze helaas wel weer terug. Het liefst zou ik het blijven doorslikken. Ik heb geen last van bijwerkingen.

MINOCYCLINE PCH TABLET 100MG

16 November 2016

Medicijn voorgeschreven gekregen voor mijn acne. Ik had het medicijn om 6 uur in de avond ingenomen tijdens mijn avondeten en binnen 4 uur kreeg ik heel erg last van mijn ogen "rode ogen". En kreeg hele erge maagpijn alsof er iemand vuur tegenaan hield. Volgende ochtend om 8 uur werd ik wakker en ik had hele erge pijn in mijn heup en kon niet opstaan. Voelde mijn benen niet meer. Daarnaast had ik hele erge last van mijn hele ruggenwervel en was ik kortademig, ik kon niet praten. Heel mijn lichaam deed pijn, elke beweging die ik maakte was zwaar. Huisarts opgebeld en het bleek dat ik een allergische reactie had op het medicijn. Direct stoppen werd mij aangeraden. Wat ik heb meegemaakt wil je echt niet meemaken, dacht echt dat ik doodging. Een dag later word ik wakker met allemaal bloeduitstortingen op mijn benen en knieholtes. Lees goed de bijsluiter en hoop dat niemand dit zal meemaken.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MINOCYCLINE ACTAVIS TABLET 50MG

29 November 2014

Ik kreeg 2x een kuur van 15 dagen (30 dagen = 60 tabletten, 2x per dag). Op de 26e dag kreeg ik echter ernstig last van jeuk door een allergische reactie en moest daardoor stoppen. Op de 25e dag merkte ik pas op dat het 'iets' beter ging, ironisch genoeg ging het de dag er na goed fout. Vandaag, op de -eigenlijk- 30e dag heb ik het idee dat het weer wat erger wordt.... Volgende week naar de huisarts :(

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MINOCYCLINE SANDOZ TABLET 100MG

14 October 2014

Ik heb een hekel aan medicijnen, ben er vaak bang voor. Bij dit medicijn heb ik mij er overheen weten te zetten. Toch ELKE dag met tegen zin genomen! Na 45 pillen had ik echt wel het idee dat het niet werkte. Toch kreeg ik nog eens 30 pillen en clindamycine lotion. ik heb nu nog eens 9 van die pillen op en nog het idee dat het niet werkt, ook kreeg ik na de 8e pil (totaal dus 52 pillen) en 8 dagen clindamycine opeens rode uitslag in mijn gezicht, er kwamen een soort pussige druppels dat een beetje als glazige caramel opdroogt uit de bovenkant van mijn neus, heel eng. Ik heb vooral bij mijn oog erg veel jeuk. Aangezien ik een hekel heb aan pillen en me elke dag over een drempel heen moet zetten, ben ik per vandaag gestopt met minocycline (gisteren dus de laatste ingenomen), en de lotion heb ik eergisteren voor het laatst gebruikt. Beide medicijnen heb ik eerder gebruikt. Eerst Clindamycine lotion, toen dat niet hielp stopte ik na ~2 maanden en vervolgens kreeg ik minocycline voor 15 of 45 dagen (slecht geheugen). Tijdens het gebruik van 1 van deze 2 heb ik alleen wat jeuk op mijn rechterwang ervaren, geen idee of het ook door het medicijn kwam.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MINOCYCLINE SANDOZ TABLET 50MG

12 October 2014

Ik heb 4 kuren van minocycline gevolgd. Als ik de medicatie nam hielp het super. Geen uitslag meer! Maar telkens ik stopte kwam het terug. Ik kan toch niet voor de rest van mijn leven een pilletje nemen hiertegen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MINOCYCLINE PCH TABLET 50MG

3 August 2014

Na een week, jeuk, rode vlekken, ernstige zware droge hoest. Heel heet krijgen zo 3 kwartier daarna heel koud worden. Zo heet hebben dat ik er duizelig van werd. Rode vlekken die na een uur weg trekken. Met natte doeken deppen en onder de koude douche werkten wel iets. Stop als u dit heeft na een week nog de nawerking er van gehad.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MINOCYCLINE ACTAVIS TABLET 50MG

12 May 2014

Vaak een grote boodschap doen wat dan ook niet zoals normaal gaat. Verder geen bijwerkingen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MINOCYCLINE SANDOZ TABLET 50MG

MINOCYCLINE ACTAVIS TABLET 100MG

1 May 2014

Ik heb het gekregen van mijn dermatoloog voor mijn acne. De bijwerkingen bij mij: oorsuizen, 's ochtends veel buikpijn, slikproblemen, wazig zien en onregelmatige menstruatie.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MINOCYCLINE ACTAVIS TABLET 100MG

5 May 2013

<p> Ik word er ziek van. Heel koud, moe, voel me heel ziek en kan na 2 dagen beslist niet meer werken.</p>

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MINOCYCLINE TABLET 100MG

MINOCYCLINE TABLET 50MG

MINOCYCLINE TABLET 100MG

15 January 2009

ik kan sinds 30 jaar niet ruiken. ik kan nu tijdens het gebruik van minocycline voor het eerst enkele geuren waarnemen en heb ook duidelijk meer smaak.

MINOCYCLINE TABLET 50MG

21 March 2008

Evenwichtsstoornissen, duizeligheid, ernstig verdoofd gevoel gehele linkerzijde lichaam, wazig zien, onder invloed zijn, enigszins moeite met articuleren.

MINOCYCLINE TABLET 50MG

14 January 2008

slecht zien, vooral troebele vlekken

MINOCYCLINE TABLET 100MG

21 October 2007

Het medicijn heeft niet geholpen, de infectie is niet verminderd of weg gegaan.

MINOCYCLINE TABLET 100MG

21 October 2007

Duizeligheid; vieze smaak in de mond; slecht slapen

MINOCYCLINE TABLET 100MG

18 April 2007

je niet goed voelen (lijkt op griep) benauwd hebben, galbulten, diaree

MINOCYCLINE TABLET 100MG

17 December 2006

vermoeidheid, schimmelinfectie, duizeligheid

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden medicijnpanel