Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 15 resultaten gevonden.

NEBIVOLOL SANDOZ TABLET 5MG

NEBIVOLOL GLENMARK TABLET 2,5MG

NEBIVOLOL GLENMARK TABLET 5MG

13 November 2017

Zeer slechte ervaring krijg er hartfalen van en overslag hartritme

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NEBIVOLOL SANDOZ TABLET 5MG

13 August 2017

Alle in de bijsluiter staande bijwerkingen zijn bij mij van toepassing!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NEBIVOLOL GLENMARK TABLET 5MG

19 November 2016

Ik moet opletten bij het drinken van warme dranken. Drink de thee en koffie ongemerkt te warm. Krijg daardoor blaasjes op de tong. Kan natuurlijk ook door andere medicijnen die ik krijg na hartinfarct komen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Imipramine, pregabaline,sinemet,flecaïnide,nebivolol,oxazapam,vesicare.

27 August 2016

Alles helpt gelukkig goed. Heb alleen veel meer last van de warmte, rodere wangen dan normaal en 's morgens soms rode vlekjes in mijn gezicht. Die verdwijnen in de loop van de dag of enkele dagen later. Bij inspanning knalrode wangen. Had ik vroeger nooit.

NEBIVOLOL ACTAVIS TABLET 5MG

11 December 2015

De medicijnen zijn voorgeschreven omdat ik even een hartritmestoornis had en een zeer lage bloeddruk. Na korte tijd waren deze verschijnselen vanzelf opgelost en kwamen niet meer terug. Door het protocol kreeg ik Nebivolol in combinatie met Xarelto 20 mg. voorgeschreven. Bijkomende klachten voor mij waren verergering van de symptomen van de ziekte van Sjögren (droge mond en droge ogen). In overleg met de cardioloog en de reumatoloog ben ik met de medicatie gestopt. Sjögren is hiermee niet over, maar hartritmestoornissen heb ik ook niet meer gehad.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NEBIVOLOL ACTAVIS TABLET 5MG

11 December 2015

Aanvankelijk wel klachten, daarna heeft de cardioloog geadviseerd ipv een heel een halve tablet te slikken. Daarna geen problemen meer gehad.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NEBIVOLOL ACTAVIS TABLET 5MG

11 December 2015

Ik gebruik de halve dosis. Alleen bij boezemfibrilleren de dubbele.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NEBIVOLOL ACTAVIS TABLET 5MG

11 December 2015

Lusteloos, extreme gewichtstoename (20 kg in 1 jaar, kon niet volgens cardioloog) wazig zien soms.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NEBIVOLOL PCH TABLET 5MG

NEBIVOLOL SANDOZ TABLET 5MG

20 July 2015

Heeft u problemen ervaren na het overstappen op het nieuwe medicijn?

Ja

Uw ervaring met het nieuwe medicijn was:

Het nieuwe medicijn werkte niet of minder goed dan het oude medicijn.

Toelichting: Heel moe,veel hartritmestoornisen,hoofdpijn.........door de andere samenstelling van hulpstoffen doet et zijn werking niet zoals bij de pch tablet

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NEBIVOLOL ACTAVIS TABLET 5MG

4 April 2015

Na 1 keer een half tabletje 's morgens om 8 uur te hebben ingenomen werd ik om 17 uur heel beroerd, een gejaagd gevoel van binnen, hele droge mond, er baatte geen drinken aan, hele koude handen en voeten. Na onderzoek van huisarts was zijn advies niet meer innemen en contact opnemen met de cardioloog.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NEBIVOLOL PCH TABLET 5MG

NEBIVOLOL TABLET 5MG

15 March 2013

Had het gevoel, dat ik uitgedroogd was. Zeer droge mond, droge huid, veel dorst of ik in de woestijn leefde. Vervangen door Metoprolol (selokeen).

NEBIVOLOL TABLET 5MG

30 May 2011

Nachtmerries, vervelende dromen,depressief! Niet te verdragen dit medicijn. Ik slikte een lage dosis.

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel