Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 50 resultaten gevonden.

EUTHYROX TABLET 75MCG

15 September 2020

Heb sinds maart 2020 Eutyrox 75mcg van de internist gekregen. Nog steeds te lage schilklier waarden, Maar wel flinke bijwerkingen. Vooral verschrikkelijk spierpijn in nek en Schluderns. En, daardoor?, veel hoofdpijn. Volgens internist geen bekende bijwerking. Lees echter dat veel mensen juist spierpijnklachten hebben. Begin morgen met Thyrax Duotab 100mcg. Benieuwd hoe dat bevalt. Ik vraag me wel af of artsen wel naar hun patienten luisteren!!!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DILTIAZEM HCL CF RETARD CAPSULE MVA 300MG

ESCITALOPRAM ACCORD TABLET FILMOMHULD 10MG

15 September 2020

Trillen, suf . Geen hoofdpijn tot nu toe. Ik slaap wat beter. maar de eerste weken was het moeilijk om dagelijkse functies te verrichten. Constant gapen en vermoeid. Mijn lichaam heeft een vreemde gevoel constant. Moe maar niet echt moe. Constant strekken en als ik dat doe dan bibber ik.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FINIMAL TABLET

15 September 2020

Ik gebruik al jaren Finimal. Echter sinds 1 á 1,5 maand kan ik deze niet meer slikken omdat ze zo vreselijk smaken. Onopgelost ruiken ze zelfs vies. Ik kan Ook opeens Nergens meer Finimal kopen. Wat is hiermee aan de hand ???

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TADALAFIL TEVA TABLET FILMOMHULD 5MG

14 September 2020

Werkt uitstekend. In mijn geval duurt het ca. 8 uur na inname voordat het goed werkt, daarna blijft het zeker 48 uur actief en 100% werkzaam. Na die periode is de werking weer volledig weg. Iets om rekening mee te houden bij eventuele nieuwe inname. Ik merk alleen wat onrustige slaap maar verder geen bijwerkingen. Ik blijf dit gebruiken.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAMADOL HCL CF CAPSULE 50MG

14 September 2020

Doet helemaal niets. Bijwerkingen zat! Duizelig, misselijk, en heb 5 dagen geen ontlasting meer gehad. Lekker mee gestopt. Dan maar pijn.Lekker dit medicijn nemen als je niet oud wil worden.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PREGABALINE ACCORD CAPSULE 75MG

14 September 2020

Helpt helemaal niet tegen de zenuwpijn. Ik wordt er wel hartstikke suf en verward van. Duizelig, trillen en onhandig.Wat een troep.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PROPRANOLOL HCL TEVA TABLET 10MG

14 September 2020

voor werk moest ik een presentatie geven voor een zaal vol met directeuren. Ik was hier ruim 2 weken al nerveus voor en sliep ook niet goed meer. Een uur voor de presentatie 10 mg genomen, het resultaat was een uitstekend geleverde presentatie zonder nerveuze symptomen!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ATORVASTATINE ARISTO TABLET FILMOMHULD 10MG

13 September 2020

De eerste tijd rare hoofdpijnen (op wisselende plekken, heftig maar kortdurend), misselijk, duizelig, maar na 6 weken plotseling wondjes in mijn mond (binnenkant lippen), pijnlijk en steeds lastiger eten en drinken. En nu dus weekend...

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CLINDAMYCINE CF CAPSULE 300MG

13 September 2020

Vieze smaak vanaf de start van inname. Moest dit een week slikken: eerste 5 dagen zoveel maagkrampen gehad (Ondanks pantoprazol)dat ik ‘s nachts eruit moest. Gelukkig alleen de eerste 48u last van braken en diarree. Klachten waartegen ik het moest slikken, waren na een week niet verbeterd.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CLOPIDOGREL ACCORD TABLET FILMOMHULD 75MG

12 September 2020

Huiduitslag met veel jeuk en pijnlijke plekken.

EUTHYROX TABLET 100MCG

11 September 2020

Na jaren me elende met EUTHYROX terwijl ik daarvoor thyrax gebruikte en nooit geen last van had met EUTHYROX had ik vreselijke zweet aanvallen paniekaanvallen duizelig heel erg niet slapen overall pijn ik was geen mens meer angst ik dacht wel eens waardoor komt dat toch als ik ochtends EUTHYROX in naam begon de elende en toen ben ik na gaan denken en met de huisarts overgehad ik ben gelukkig weer overgestapt naar de thyrax en ik voel me een heel ander mens ze hebben heel lang zo laten lopen en ze geloven je niet

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRIMETHOPRIM CF TABLET 300MG

11 September 2020

Krijg deze antibiotica voorgeschreven voor een blaasontsteking. Aangezien ik heel erg ziek ben geweest van Metronidazol en Nitrofurantoïne nu heel huiverig voor alle antibiotica. Ik weet wel dat ik tegen Amoxcilline kan... na het lezen van de reviews over Trimethoprim… ga ik ze absoluut NIET innemen!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PRADAXA CAPSULE 110MG

11 September 2020

had ze ook in een busje, waren voor rusland maar nu weer in die moeilijke verpakking. Wel fijn dat bloedprikken nu voorbij is met dit middel

SCOPODERM TTS PLEISTER MGA 1,5MG

11 September 2020

Werkte prima bij mij. Kon voor het eerst genieten van het duiken vanaf een boot. Later ook nog een 10 daagse duiktrip met een boot gemaakt met heftige weersomstandigheden. Was een van de weinige, die nergens last van had.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PLAQUENIL TABLET OMHULD 200MG

11 September 2020

beste,ik gebruik dit ongeveer 2 maanden , wazig zien , oorsuizen, veel jeuk aan mijn handen , vooral brandende jeuk onder de voeten en tussen de tenen .

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Coldrex Neusspray

10 September 2020

WAT EEN ROMMEL! Het doet helemaal NIKS! Me neus gaat er meer van verstopt zitten.! Belachelijk dat dit verkocht mag worden !

EZETIMIBE ACCORD TABLET 10MG

10 September 2020

Voor mij is dit medicijn erger dan de kwaal.Het is een sluipmoordenaar die je heel langzaam maar zeker van binnen uitholt.Naast alle spier en gewrichtspijnen door het hele lichaam ben ik alle levenslust kwijt, als ik buk kortademig en extreem moe ook al ben ik een dag in rust geweest. Voor mij geen Ezetimibe meer.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PAROXETINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 20MG

10 September 2020

Het is een middel wat "helpt" bij mij om mijn overdreven agitatie te verminder ofwel beheersbaar te maken...EEN HEEL groot nadeel...Het is zo verslavende als de pest...niet leuk!!..afhankelijkheid gevoel aan een medicijn.Echter ben wegens omstandigheden al 3 maanden buiten Nederland..Ik had net genoeg voor 2 maanden..Gebruik nu niks...tja even door de zure appel heen bijten

BISACODYL CF TABLET MSR 5MG

10 September 2020

Prima bij verstopping. Eén tablet werkt ook goed en is minder heftig.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL CF TABLET 10MG

10 September 2020

Iedere nacht een comateuseslaap van 9 uur.Heerlijk. Wel ingewikkelde dromen

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FERROFUMARAAT TEVA TABLET 200MG

10 September 2020

Ik heb alle bijwerkingen die in de bijsluiter staan. Daarnaast ook hoofdpijn en erg suf na het innemen daarom neem ik het 's avonds in

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

GYNO DAKTARIN-1 VAGINAALCAPSULE 1200MG

9 September 2020

Nou niet te verdragen, ik werd een uur na gebruik wakker, niet normaal brand in mijn vagina en jeuk non stop ??

EUTHYROX TABLET 100MCG

9 September 2020

Heel veel last van spieren en gewrichten. Kan bijna niet lopen van de pijn. Kan nauwelijks mijn armen bewegen. Wattengevoel in het hoofd! Snel aankomen! Last van de ogen! Heel erg moe zijn!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LORAZEPAM APOTEX TABLET 1MG

9 September 2020

Ik word niet goed van de lorazepam ze werken niet en daar word je doodziek van afkicken is bijna onmogelijk. Wat een vieze rot pil

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel