Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 50 resultaten gevonden.

MAGNESIUMHYDROXIDE TEVA KAUWTABLET 724MG

ARIPIPRAZOL CF TABLET 5MG

22 June 2022

De helft van de tablet heb ik elke avond ingenomen voor het slapen gaan. Het hielp mij niet bij het verwerken van alles (voor mijn autisme) en er werd aangegeven (als bijwerking) dat ik er juist beter van zou gaan slapen. Dit was ook niet het geval. Ik sliep er juist erg onrustig op. Ik zag bij in de nacht wakker worden erg wazig. Ik heb in die periode dat ik deze medicatie innam 2x in bed geplast (over een periode van 3 weken met inname aripiprazol). Na overleg direct ermee gestopt en nooit weer ingenomen. Voor mij heeft dit medicijn geen positief effect gehad.

FLUOXETINE PCH CAPSULE 20MG

22 June 2022

Na ophoging van 20 mg naar 40 mg merk ik grote verschillen. Ik kan beter omgaan met tegenslagen, heb meer overzicht in mijn hoofd, minder piekergedachten, minder eetbuien en droom daarnaast meer (of onthoud ze beter). Enigste nadeel is dat ik wel minder makkelijk in slaap kom en over het algemeen minder slaap (terwijl ik het wel nodig heb). Dit weerhoud mij er niet van om zeker voorlopig dit medicijn te blijven innemen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

INSULINE ASPART SANOFI INJVLST 100E/ ML PATROON 3ML

22 June 2022

Sinds ik Insuline Aspart Sanofi gebruik )sinds enkele maanden is mijn suiker zeer onregelmatig en bijna niet meer te voorspellen. Ga in svp terug naar Novarapid.

DYMISTA NEUSSPRAY 137/ 50MCG/ DO FLACON 120DO

21 June 2022

Holtes bij neus en keel zaten vol met taai slijm na camera via de neus te hebben gehad bij de KNO arts.. geen diagnose voor iets gekregen.. ik kreeg de neusdouche (met zoutoplossing) mee en de dymista neuspray... 1e week hevige hoofdpijn en vieze smaak in de mond, alles liep mijn keel in vanuit de neus. Neus ging juist weer dicht zitten.. dag erna wel iets verbetering.. Nu paar dagen last van licht gevoel int hoofd en ietsje duizlig op sommige momenten, heel raar gevoel... morgen met huisarts bellen.. dit is geen pretje

AMOXICILLINE/ CLAVULAANZUUR TABLET 500/ 125MG

PROMETHAZINE CF TABLET OMHULD 25MG

20 June 2022

Het leek prima te werken en me in slaap te krijgen maar zoals ik ook in andere reviews lees kreeg ik enorme pijn (kramp) in mijn benen helaas. Terug naar af....

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMOXICILLINE/ CLAVULAANZUUR TABLET 500/ 125MG

19 June 2022

Ernstige anale irritatie (roodheid/jeuk en pijn bij ontlasting) en vaginaal bloedverlies.

EUTHYROX TABLET 88MCG

18 June 2022

Sinds gebruik euthyrox last van spierpijn in rug .en stramme spieren in benen vooral bij lopen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAMAGETIC ONCE DAILY TABLET MGA 200MG

18 June 2022

ik gebruik af en toe tramagetic 300 mg en ook tramadol 50 mg afhankelijk van de situatie en ze zijn inderdaad wat de arts zegt ze bevatten de zelfde stoffen, maar tramadol werk in +/- 1 uur en tramagetic is regulerend dus de 300 mg word in +/- 24 afgegeven aan het lichaam dus werkt aanzienlijk langzamer dan tramadol waarom ik het gebruik is wat lastig te omschrijven, maar ik heb met beide geen probleem

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SALOFALK GRANU-STIX GRANULAAT MGA 1000MG IN SACHET

17 June 2022

Ik krijg de zetpil verpakking bijna niet open soms. Het maakt me heel gefrustreerd. Soms laat ik het maar zitten voor het slapen gaan omdat ik het teveel moeite vind

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

IMPLANON IMPLANTAAT IN APPLICATOR 68MG

17 June 2022

Heb de inplannon nu al 3 jaar ingehad en is er inmiddels uit. Toen ik hem inhad werd ik niet ongesteld alleen tijdens de seks weinig gevoel in me geslachtsorgaan, mijn vriendje zegt dat mijn vagina kapot is waarschijnlijk door het hormoon wat de implanon in mijn lichaam stopt. Inmiddels heb ik hem laten verwijderen en heb de weken erna erg veel pijn aan m’n buik, duizeligheid en regelmatig hoofdpijn. Je hoort weinig over wat mogelijke effecten kunnen zijn. Misschien voel je je soms op een bepaalde manier of werkt je lichaam anders zonder dat je doorhebt dat het van de implanon komt. Geef mij maar puur natuur.

ORGAMETRIL TABLET 5MG

16 June 2022

Ik heb vanwege ernstige endometrose 3,5 jaar non stop orgametril geslikt. 2x per dag 5mg. Tegen de endometriose klachten werkte het prima. Daar heb ik geen last meer van gehad. Wel van een hele lijst bijwerkingen: - 10 kg aangekomen - nachtzweten - koortsaanvallen - haaruitval - hevig transpireren - neerslachtig - kort lontje - moodswings Toen ik vanwege spotting stopte met de orgametril werd ik na 3,5 jaar eindelijk weer mezelf en was ik verlost van alle bijwerkingen. Geen orgametril meer voor mij. Ik stap over op een andere pil.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

VIDISIC CARBOGEL EDO OOGGEL 2MG/ G 0,6ML

16 June 2022

Product is al 2 maanden niet leverbaar.

METHYLFENIDAAT HCL 1A PHARMA TABLET 10MG

FLUCLOXACILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

16 June 2022

Ik lees veel klachten over dit medicijn met innemen. Bij grote pillen doe ik altijd een beetje olie op mijn wijsvinger en duim dan glijdt de pil er zo in en blijft niet steken

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FRAXIPARINE INJVLST 5700IE/ 0,6ML (9500IE/ ML) WWSP

16 June 2022

De eerste zes weken was het nog wel te doen. Voor zover jezelf injecteren met vrij lange naalden okay kan zijn. Liever niet natuurlijk. Maar echt, veel zwangere vrouwen gebruiken dit heeeel lang en na zes weken was de koek bij mijn huid dan ook op. Jeuk, zwelling, roodheid, pijn, gigantische onderhuidse bulten die zo lang blijven zitten dat ik nu geen injectie plekken meer heb. Ik lig wakker van de jeuk en de pijn. De vloeistof inspuiten gaat ook met moeite en is zeer veel kracht voor nodig, ook pijnlijk. Deze medicijnen zijn echt niet geschikt voor zo lang gebruik, zes weken ja, en dan schluss, maar daar lijkt helemaal geen aandacht voor te zijn. Zelfs in de bijsluiter geen tips voor langdurig gebruik. Waarom ook geen vriendelijker naaldje? Wederom delft de vrouw het onderspit in de medische wereld...

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MEBEVERINE HCL ARISTO RETARD CAPSULE MGA 200MG

16 June 2022

Gekregen omdat ik last heb van een gevoelige dikke darm. Moest Mebeverine HCI proberen van de huisarts. Na ongeveer twee uur na inname zware buikkrampen. Zit ik niet echt op te wachten.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CARBAMAZEPINE APOTEX RETARD TABLET MGA 200MG

15 June 2022

Ik gebruik nu 2 jaar carbamazepine apotex ivm aangezichtspijn. Apotex is nu aurobindo, andere fabriek. Sinds ik dit gebruik weer veel meer pijn én bijwerkingen. Volgens apotheek zit er hetzelfde in maar het is te toevallig. Was zeer tevreden over carbamazepine apotex, bijna pijnvrij en geen bijwerkingen meer. Nu helaas weer terug bij af.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TEMAZEPAM MYLAN CAPSULE 10MG

14 June 2022

Het werkt vele malen beter dan TEVA of CF, zou niet zo moeten zijn bij genegrieke medicijnen maar het is wel degelijk het geval. Val er snel van in slaap maar slaap ook beter door.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PROTHIADEN DRAGEE 75MG

BROMAZEPAM SANDOZ TABLET 6MG

14 June 2022

Het medicijn is het enige medicijn waarmee ik mij erg op mijn gemak voel. In het verleden temesta, serresta ed gebruikt maar de werking was veel minder dan de bromazepam. Nu ineens niet meer te leveren tot week 44. Dit is al de tweede keer in 2 jaar tijd. Uit contact met Sandos ( de leverancier) begrepen dat het ligt aan het ontbreken van grondstoffen. Heel erg vervelend en zou niet voor moeten kunnen komen. Naar mijn nening een zeer slechte zaak en een ramp voor veel gebruikers want er is eigenlijk geen enkel alternatief. Ik heb nu oxazepam maar dit werkt veel en veel minder. Ik hoop dat bromazepam eerder dan in week 44 weer te verkrijgen is.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ENALAPRIL MALEAAT SANDOZ TABLET 10MG

14 June 2022

Duizelig, dronken gevoel, down, afwezig, zelfdodingsgedachten, down, hoofdpijn

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EZETIMIBE/ SIMVASTATINE AUROBINDO TABLET 10/ 20MG

13 June 2022

Pijn in benen zo erg dat ik bijna in rolstoel belande Ben uit mezelf gestopt en geloof het of niet ik kan weer lopen en wil dit nooit meer!

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel