Een initiatief van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 50 resultaten gevonden.

ZOLPIDEMTARTRAAT ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 10MG

16 januari 2018

Helpt prima tegen slapeloosheid maar al gauw (na vier dagen 5 mg) kan ik niet zonder. Misselijk en duizeligheid als gevolg wanneer ik deze niet inneem.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

lormetazepan

16 januari 2018

goed slaapmiddel, de ene nacht war langer dan de andere!

SYNAPAUSE E3 OVULE 0,5MG

16 januari 2018

Mijn vagina stond in brand na het inbrengen,last van mijn buik, spierpijn ,ijskoud en een grieperig gevoel , dat begon al vroeg in de ochtend na het inbrengen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MALARONE TABLET FILMOMHULD

16 januari 2018

Elke dag een tablet geslik. Nergens last van gehad en ook geen malaria gehad!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METFORMINE HCL MYLAN TABLET 500MG

16 januari 2018

Uitstekend medicijn. Geen klachten. Maar blijf weg van Sandoz, mijn vader heeft daar alleen maar nare bijwerkingen van gehad.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EFUDIX CREME 50MG/ G

16 januari 2018

November 2017 schreef de huisarts mij "Efudix crème" voor om één plekje huid van minder dan één cm2 te behandelen. Het voorschrift luidde: 1 keer per dag crème aanbrengen over een periode van 2 à 3 weken. Na opening 3 maanden houdbaar. De inhoud van de tube was tot mijn verbazing 40 gram. Na drie weken was aan de tube nauwelijks te zien dat de crème gebruikt was. WAT EEN VERSPILLING VAN GELD en WAT EEN ONNODIGE MILIEUVERONTREINIGING. Het moet toch eenvoudig zijn om dit soort crèmes in kleinere hoeveelheden te verpakken.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

chlomipramine 75 retard

16 januari 2018

Mijn depressie (angsten) is met dit middel verdwenen. Begin met 10 mg en bouw langzaam op met 10 mg elke 2-3 dagen. Gebruik daarbij een slaapmiddel, je slaapt zowiezo slechter tijdens een depressie. Zorgt er ook voor dat je je iets beter voelt, en vermindert de bijwerkingen. Tegen de tijd dat chlomipramine aanslaat kun je stoppen met het slaapmiddel. Laat je bloedspiegel controleren. Bijwerkingen zoals droge mond, moeilijke stoelgang verdwijnen na enkele weken. Dit keer heb ik de adviezen van mijn psychiater gevolgd met als resultaat veel minder problemen met opbouwen. Wel wat gewichtstoename maar dat heb ik er wel voor over als die depressie maar weg is! Ik zweer bij dit middel, heeft mij gered!

Midalgan

16 januari 2018

Een koelpack geeft meer warmte. Wat een bende dat midalgan!

NAPROXEN AUROBINDO TABLET MSR 500MG

16 januari 2018

Tegen pijn van mijn brandwonden werkte de naproxen goed. Enig nadeel van dit medicijn was de verstopte stoelgang die het met zich mee bracht.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

VALSARTAN SANDOZ TABLET FILMOMHULD 40MG

Perspirex

15 januari 2018

Het werkt super, (bijna) geen last meer van overmatig zweten. Het jeukt (en brand soms) alleen ontzettend. Ik wacht vaak totdat ik echt ga slapen en doe het dan op, de jeuk komt pas later.

ANASTROZOL ACCORD TABLET FILMOMHULD 1MG

15 januari 2018

Gebruik Anastrozol nu 9 maanden, na 2 1/2 jaar Tamoxifen gebruikt te hebben. Ben aanhoudend misselijk. Doorlopend pijn aan mijn handen en gewrichten. Slecht inslapen, akelige dromen en niet uitgerust wakker worden.. Moet nog 2 jaar slikken, maar dat zal ik niet volhouden..

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PROPRANOLOL HCL ACCORD TABLET 10MG

14 januari 2018

van jongs af aan had ik hoofdpijn, ik ben nu 58, gebruik nu propranolol. werkt heel goed.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DOXYCYCLINE RP DISPERGEERBAAR TABLET 100MG

14 januari 2018

Voor de soa chlamydia (zowel anaal als vaginaal) is dit medicijn mij voorgeschreven. 14 tabletten, 7 dagen. Veel misselijk, maar ik ga er vanuit dat het zijn werk doet. Echter niet gemerkt dat ik chlamydia had, dus zie ik geen verschillen na het gebruik van dit recept.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

VICTOZA INJVLST 6MG/ ML WWSP 3ML

14 januari 2018

In het begin veel bijwerkingen met een dosis van 1,8. In een jaar 20 kilo afgevallen! in combinatie met bewegen en voeding. Werkt bij mij prima en verdraag het uiteindelijk goed.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ZOLPIDEMTARTRAAT APOTEX TABLET FILMOMHULD 10MG

14 januari 2018

Ruim een half uur voor het slapen gaan ingenomen . Heb het gevoel of ik een marathon wil lopen .. wachten op het beloofde slaapje .. of zal ik het huis gaan opruimen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PRALUENT INJVLST 75MG/ ML PEN 1ML

13 januari 2018

Steeds meer last van m’n spieren misselijk Moe. Algehele maleise

ZOLPIDEMTARTRAAT ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 10MG

13 januari 2018

ik ben een slechte slaper en gebruik zolpidem al wel 8 jaren half tebletje half uur voor slapen geen last van bijwerkingen en s,morgens fit opstaan.prima voor mij.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMLODIPINE ACCORD TABLET 5MG

13 januari 2018

Verschrikken na gestopt te zijn met nefedepine heb ik deze medicatie gehad en ging gelijk de 1e dag al mis. ik werd heel moe en heel misselijk heb 17x overgegeven en aan de diaree ik.was heel duizelig en geen kracht meer. Buikpijn een droge keel etc. Kortom nooit meer ik heb zelf voorgenomen om te stoppen ik voel mij nog steeds heel slecht.

ACETYLSALICYLZUUR CARDIO AUROBINDO DISP TABL 80MG

13 januari 2018

2 maanden geleden er mee begonnen. Nu al last van maagpijn en een ws een langdurige heesheid veroorzaakt door reflux uit de maag. ( dixit de kno-arts ) Ik ben ermee gestopt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DEPAKINE CHRONO TABLET MGA 500MG

13 januari 2018

Ik neem dit middel tegen epilepsie. Ik neem het ongeveer 18 jaar. Ben begonnen aan een vrij lage dosis, maar zit nu aan 1000 mg per dag. Van gewichtstoename is er bij mij volstrekt geen sprake - ik weeg nog steeds hetzelfde als toen ik 15 was - enkel heb ik soms wat last van trillende handen. Verder zeer tevreden.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Thirax 100mg

13 januari 2018

Veel last van in de nacht transpireren

NITROFURANTOINE MC TEVA CAPSULE 50MG

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel