Een initiatief van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 50 resultaten gevonden.

ZOMETA INFVLST CONC 0,8MG/ ML FLACON 5ML

13 July 2018

Veel pijn in spieren en gewrichten, Algehele malaise, veel slaap. Kortom niet fijn

TEMAZEPAM CF CAPSULE 20MG

13 July 2018

Het middel werkte bij mij pas toen ik aan de 20 Mg ging. Dit kreeg ik een aantal keren voor geschreven. Toen dit effect minder werd, had mijn psychiater mij 2 weken aan temazepam voorgeschreven. Voor elke dag 1. Dit werd bij verschillende bronnen sterk afgeraden dus na een aantal dagen ben ik gestopt. Als ik het nu weer gebruik werkt het (zo goed als ) niet. Omdat ik zelf soms in paniek raak van het niet kunnen slapen, heb ik al meerdere keren de dubbele dosis genomen, namelijk; 40 Mg. Dit werkt voor mij. Wel heb ik gekke kwaaltjes zoals dubbel/wazig zien. Bij deze raad ik ten strengste af om het inderdaad vaker dan 2/3x id week te slikken.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FERROFUMARAAT CF TABLET 200MG

13 July 2018

Nadat ik 2 tabletten (1 's ochtens en 1 's avonds) had ingenomen ontstond er een ondraaglijke jeuk op de rug (met rode bultjes), buik en binnenkant dijbenen en ben daarom met dit medicijn gestopt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EPIPEN INJVLST 1MG/ ML PEN 0,3ML

13 July 2018

Nog steeds niet te krijgen juli 2018! Wat is er aan de hand? Moeten er eerst doden vallen?

IMIGRAN ZETPIL 25MG

13 July 2018

Zo herkenbaar het middel immigran is perfect ben begonnen met de injecties hielpen goed maar met weggaan wat lastiger en het grootste minpunt het doet erg zeer . Tabletten werken door de misselijkheid niet. Nu de neusspray maar dat werkt niet voldoende!!! Naar mijn optiek zijn zetpillen de goedkoopste vorm!!! Misschien de zorgverzekeraar eens bellen kijken wat zij kunnen betekenen !!!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ESCITALOPRAM ACCORD TABLET FILMOMHULD 20MG

13 July 2018

Heb het ongeveer 7 maanden geslikt afgebouwd maar toch wel last van ontwenningsverschijnselen voornamelijk een soort van elektrische schokjes in mijn hoofd en bovenlichaam hopen dat het snel wegtrekt

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Atorvastine

13 July 2018

Neem atorvastine s,avonds in en ben er nu achter dat ik na 1,5 uur hoofdpijn krijg en stevig aan het transpireren sla.Gebruik een dosering van 40, vraag me af of 20 misschien minder last geeft. Ga met de huisarts overleggen of er een alternatief is.

ROSUVASTATINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 10MG

NAPROXEN SANDOZ TABLET MSR 250MG

12 July 2018

Bij inname brandplekken op me tong.... Ik ben al tegen de big farma troep je kan er meer van krijgen dan werkelijk geneest.... Ik ben overgestapt naar cbd olie

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Depakine

12 July 2018

Het is zeer kwalijk dat meldpunt medicijnen verklaart dat mensen met psychische klachten meer last daarvan krijgen door depakine. Depakune is namelijk ook de veroorzaker ervan. Ik kan dit zeggen omdat ik met depakine ben gestopt. Sindsdien heb ik geen psychische klachten meer.

IMIGRAN ZETPIL 25MG

12 July 2018

Wegens misselijkheid tijdens migraine is de zetpil ideaal, maar zijn momenteel niet meer te verkrijgen. Mis ze heel erg. Zou fijn zijn als ze weer te verkrijgen zijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ROSUVASTATINE ACCORD TABLET FILMOMHULD 5MG

12 July 2018

Na simvastatine atorvastatine, nu rozuvastatine. Lees het boek “De cholesterol leugen” van prof.Dr.Walter Hartenbach. Zeer informatief. Stop met cholesterol verlagers.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Estriol

12 July 2018

Na eerste gebruik dag Erna koorts , pijn lijkt spieren, dacht dat het griep was. 3 dagen thuis van werk, moe. Branderig gevoel bij inbrengen en urea daarna nog, pijn in onderbuik, niet kunne slapen daardoor. Vieze afscheiding. Ik vole me vies en stop na 5 dagen. Terug naar huisarts met ? Infectie?

Metamucil (psyllium)

12 July 2018

drie uur na innemen van de eerste dosis Metamucil ervaar ik krampachtige buikpijn en baad ik in het zweet. Voel me ellendig.

Simvastatine 40

12 July 2018

Heftige spierpijnen en ik ben inmiddels gestopt

amoxicilline,weet niet meer welke variant

12 July 2018

Ik liep een keelinfectie op in de Molukken,ik moest heel erg hoesten! In Penang kreeg ik hiervoor amoxicilline,ik kreeg geen nadelige effecten,en na een paar dagen werd het hoesten minder en verdween! In Ternate had ik in een klein hotel gelogeerd,en het was me opgevallen dat veel van de andere gasten veel moesten hoesten!

acetysilzuur 80 mg

12 July 2018

Hoge bloeddruk , ik kreeg het voorgeschreven omdat mijn moeder hartklachten had

CYTOTEC TABLET 200MCG

12 July 2018

Ik heb 8 pillen mee gekregen om dan 's ochtends en 's avonds 2 in te brengen (was ong. 12 week zwanger en vruchtje was 7,5 week) Uiteindelijk heb ik ze om 10 uur 's avonds genomen en toen kreeg ik kramp om half 3 's nachts. Daarna heb nog een paar uur geslapen en toen vanaf half 8 tot 14:00 echt verschrikkelijke pijn gehad. Ik heb echt nog nooit zoveel pijn gehad. Moest er 2x van overgeven en had het gevoel dat ik flauw viel. Ik kreeg aan een stuk door (een soort) weeën, waarbij ik de ene minuut kon ademhalen en de andere minuut extreme pijn had die ik weg probeerde te puffen. Ik kon geen enkele houding vinden om minder pijn te voelen. Ik had helaas geen pijnstillers genomen van te voren en dat heb ik geweten. Mijn vriend haalde Tramadol bij het ziekenhuis en gelukkig hielp dat redelijk snel. Rond 13:00 ben ik (waarschijnlijk) het vruchtje verloren en de pijn werd daarna gelukkig snel een stuk minder. Ik wou ook echt de rest van de pillen niet meer nemen, maar heb ik toch maar gedaan. In dat proces zit ik nu nog. En dat lijkt redelijk te gaan met behulp van de Tramadol. Hopelijk hoef ik dit nooit meer mee te maken, maar als het toch gebeurt zorg ik er wel voor dat ik Tramadol in huis heb.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AZITROMYCINE APOTEX TABLET OMHULD 500MG

11 July 2018

genomen als onderhoud kuur bij astmatische aanvallen die niet te controleren waren. Nu na een week bijna klachten vrij. Zeer tevreden tot dusver

L-thyroxine christiaens

11 July 2018

jarenlang (10 jaar) L-thyrone gebruikt tot die van de markt ging... overgegaan naar l-thyroxine en de miserie begon, een zestal maand na gebruik kwam een nieuwe samenstelling van het medicijn met als gevolg: zwaarder worden, vermoeidheid, overal pijnen... conclusie ik nam reeds 6 maanden een te hoge dosis.... Nu reeds 2 jaar aangepaste dosis maar sommige pijnen en vooral teveel gewicht waar ik niet van af geraak blijft, ook de vermoeidheid is niet helemaal weggegaan... bij momenten voel ik me echt rot....

DOXAZOSINE PCH RETARD TABLET MVA 4MG

11 July 2018

Sinds 5 dagen slik ik Doxazosine, om mijn bloeddruk omlaag te krijgen. Ben erg moe en gisteren met de ambulance naar de 1e harthulp gebracht met af en toe torenhoge hartslag 155 in rust, band gevoel om de borst en met een prachtig lage bloeddruk 134/55. Volgens de cardioloog niks mis met mijn hart en gewoon door gaan met Doxazosine. Kijk het nog even aan , vandaag weer dezelfde klachten.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DAKTARIN ORALE GEL 20MG/ G

11 July 2018

Ik heb daktarin orale gel voorgeschreven gekregen omdat ik last had van veel spruw in mijn mond. Gebruik de gel nu 1 week. De spruw is verdwenen. Maar de apotheker vertelde mij dat ik minstens een week moet doorslikken omdat het schimmel nog in mijn mond kan zitten ook al zijn de witte puntjes weg. 4x daags gebruiken.. echter na 5 dagen gebruiken kreeg ik een hele dikke bovenlip, nu zit ik op de 7e dag en is mijn hele mondslijmvlies geïrriteerd en mijn lippen worden helemaal schaal... ik ga er nu mee stoppen... mocht spruw terugkomen, dan ga ik toch om een ander middel vragen bij de huisarts.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel