Een initiatief van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 50 resultaten gevonden.

DICLOFENAC NATRIUM APOTEX TABLET MSR 50MG

10 November 2018

Gekregen ivm lage rugpijn. Matige pijnstilling, pijn werd minder maar ging niet weg, kwam ook redelijk snel terug

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXYCODON HCL TEVA CAPSULE 10MG

BETAMETHASON TEVA ZALF 1MG/ G

10 November 2018

Het product komt zeer moeilijk uit de tube en het doseren ervan heeft de neiging om de onderkant van de tube open te klappen. Afvullen in een potje zou beter werken.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Clindamicynelotion

10 November 2018

Lastig om te zien of je genoeg heb aangebracht. Pijnlijk bij aanbrengen omdat je depper best hard aan moet drukken om clindamycine vrij te laten komen

AMITRIPTYLINE BB TABLET FILMOMHULD 10MG

10 November 2018

Graag zou ik een melding willen maken en willen waarschuwen voor eventuele bijwerkingen van dit medicijn. Voorheen gebruikte ik Amitriptyline HCI 75 mg van het merk Centrafarm. Ik gebruik deze al jaren voor mijn aanleg voor depressie. 2 maanden geleden heeft mijn verzekering klaarblijkelijk ervoor gekozen de overstap naar Amitriptyline BB met merknaam Brown and Burk te maken, hierbij ervaar ik ontzettende heftige effecten oftewel bijwerkingen: intense angst gevoelens, paniek aanvallen, extreme vermoeidheid, toenemende migraine, hartkloppingen, moeilijk inslapen, gedachten over de dood. Soms zijn de angstaanvallen zo heftig dat ik niet meer het gevoel heb dat ik op mezelf kan vertrouwen. En dus niet het huis uit durf. Ik begon mezelf als het ware beetje bij beetje te verliezen en compleet naar binnen getrokken te raken. Ik heb tijdens deze angst gevoelens erg nare en donkere gedachtes en ben zelf zo bang dat ik bereid ben om mezelf te laten opnemen. Ik vond dit dan ook noodzakelijk mijn ervaring hiermee te melden.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CIPROFLOXACINE MYLAN TABLET 500MG

10 November 2018

Gebruik ze nu 4 dagen de 3de dag kreeg ik buikrampen en veel ontlasting de 4de dag werden de krampen zo erg dat ik nu de heldag al op de wc zit en de krampen blijven komen en ik moet nog 6 dagen heb een longonstekimg dus voel me nu zo ziek weet niet meer wat ik moet doen tis nu weekend dus maandag gelijk bellen wamt dit is niet te doen

IBEROGAST DRUPPELS

10 November 2018

Vind het jammer dat er alcohol in zit. Ben nl geen alcohol gebruiker. Dus...weet niet of ik dit product ga nemen

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Oxis

9 November 2018

Een paar keer dit medicijn gebruikt I.v.m. Astma. Kort na het gebruik kreeg ik steeds een heel heftige astma-aanval. Verder gebruik was geen optie voor mij.

ISOSORBIDEDINITRAAT VASELINECREME 10MG/ G FNA

NIFEDIPINE CF CAPSULE 10MG

9 November 2018

Sinds 6 weken gebruik ik dit medicijn. Als ik de tablet heb ingenomen krijg ik een strak en heet gezicht en hoofd pijn Dat duurt ongeveer twee uur voor dat het over is. Ik heb twee keer per dag 20mg.Heb zelf om dit medicijn gevraagd omdat ik een winter voet heb.Maar de winter moet nog komen,dus afwachten maar.

NIFEDIPINE SANDOZ RETARD TABLET MGA 30MG

TIROSINT CAPSULE 150MCG

9 November 2018

Ik vertrouwde na alle goede reviews bijna blind op dit medicijn...en ja, het werkt ook zachter dan thyrax..Geen brainfog of troebel zicht meer..maar toen ik dit jaar een nieuwe weegschaal kocht schrok ik me wezenloos...had al vaker last van volle maag, eten dat maar niet zakt en nu is er gewoon 15 kg bij en een tsh van 2.6 en t4 is 11...Met thyrax altijd rond de 0.6 en T4 18...stap dus terug over. Ik had wel een hogere dosis tirosint nodig dan met thyrax 100 en in het begin al...dit medicijn werkt niet bij mij. Helaas.

Trazolan

9 November 2018

Ik gebruik nu al één maand Trazolan voor het slapen gaan 1/2 comprimé van 100 mg. Slaap relatief goed door en ben 's morgens en voor de rest van dag niet suf. Volgens de psychiater is dit medicijn niet verslavend zoals Temesta die ik vroeger nam.

METFORMINE TABLET 500MG

8 November 2018

Ik heb metformine 15 jaar geslikt. Het heeft helemaal geen invloed op mijn suikerspiegel. Helaas is het beleid in Nederland dat dan de dosering wordt verhoogd. Uiteindelijk de maximale dosering voorgeschreven gekregen. Zonder resultaat. De laatste 10? jaar veel last gehad van dunne ontlasting. Extreem opgeblazen gevoel en vieze stinkwinden. Begon aan het einde van de dag en hield nooit op! Verschrikkelijk gênant. Het beperkte me enorm. Je durft niet meer bij vrienden op bezoek of gezellig uit eten.. Mijn eetpatroon aangepast. Eliminatie diëten gedaan. Geen koemelk.. Geen gluten.. Geen uien of zoetstoffen ga zo maar door. Elke dag weer ziek. Vooral na het eten.. Uiteindelijk na alles uitgesloten te hebben mijn medicatie voor de diabetes gestaakt. Binnen een dag resultaat!! Alle buikklachten over! Geen winden, geen ballon gevoel in de buik en geen diarree achtige klachten. Nu al bijna een maand niet meer! Voor mij nóóit meer metformine of een combinatie medicijn zoals Janumet. Herken je mijn klachten? Stop met die troep en kom weer onder de mensen!

METHADON HCL SANDOZ TABLET 10MG

8 November 2018

Gebruik al sinds 1980 grote hoeveelheden methadon pillen en ben naar 10 mg terug gegaan maar redt t soms totaal niet, maar gebruik laatste jaar niet meer bkj( coke,dope,lsd)

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

IMPLANON NXT IMPLANTAAT IN APPLICATOR 68MG

8 November 2018

Ik kreeg eczeem van de Implanon. De hormonen waren niet positief op mijn lichaam en veroorzaakte acné en stemmingswisselingen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

IMPLANON NXT IMPLANTAAT IN APPLICATOR 68MG

8 November 2018

Sinds juni zit de implanon in mijn arm. In het begin was ik mega blij, geen pijn, geen ongesteldheid maar vanaf 2 maanden erna ben ik het nu nog steeds elke dag. Ineens overal puistjes. Vreselijke rugpijn en buikkrampen. Ook met werken merk ik steekjes in mijn arm op de plek waar het staafje zit. Ook heb ik zeer neerslachtige klachten. Mijn vriend dreigt hem er uit te trekken. Maar ik zelf wil het toch nog een maandje proberen. Misschien is het gewenning. Tot zo ver; vre se lijk. Het liefst terug naar mijn lichte pil.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SPIDIFEN TABLET FILMOMHULD 400MG

8 November 2018

super goei spul ! gebruik wel de zakjes ,artrose en fibro pijnen worden een pak minder ,gebruik het nu ook na een schouder operatie trouwens en dat scheelt enorm kwestie de pijn (werkt wel bloedverdunnend dus paar dagen na de operatie pas weer begonnen ),niks last van het middel op zich ,gebruik wel maagbescherming omdat ik maag probleem ook heb ...niks dan lof hoor van mij :-D

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ETHINYLESTRADIOL/ LEVONORG SDZ TAB OMH 0,03/ 0,15MG

8 November 2018

Bizar kan dit geneesmiddel niet krijgen

ETORICOXIB GLENMARK TABLET FILMOMHULD 30MG

IBEROGAST DRUPPELS

KETOCONAZOL APOTEX SHAMPOO 20MG/ G

7 November 2018

Goed spul, werkt snel. Na 3 maanden was het flesje leeg, maar had dan ook geen klachten meer. Echter, na 3 weken kwamen de klachten net zo hard weer terug! Er staat ook op deze site dat het soms nodig is het middel te Blijven gebruiken, zal bij mij het geval zijn. In de bijsluiter van de fabrikant staat daar niets over. Bedankt apotheek.nl.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PROMETHAZINE COMP PCH STROOP

7 November 2018

De siroop zelf is fantastisch. Maar!nergens is bekend hoe lang na opening je hem kunt gebruiken.niet op de fles,etiket of bijsluiter.1 apothekersassistente zei;oh,dan neem ik aan dat t goed is tot de houdbaarheidsdatum(2021!). Toch maar de fabrikant gebeld.die zei;6 maanden maar we zijn niet verplicht dat te melden. Uh?!

VENLAFAXINE AUROBINDO CAPSULE MVA 150MG

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel