Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 50 resultaten gevonden.

METOPROLOLTARTRAAT TEVA TABLET 50MG

3 August 2021

huiduitslag op borst en schouders , lijkt op gordelroos, veel jeuk. Zou echter ook nog van andere medicijnen kunnen komen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MAGNESIUMHYDROXIDE TEVA KAUWTABLET 724MG

2 August 2021

Gebruik ze al jaren, alleen als ik last heb van mn maag of n verstopping . Lossen gemakkelijk op , smaak is neutraal. Goed voor t slapen, en goed tegen nachtelijke reflux.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METHYLFENIDAAT HCL SANDOZ RETARD TABLET MVA 54MG

2 August 2021

Sandoz 54 mg, eerder Concerta 54 gebruikt. Apotheker suggereerde zelfde werking, dit is niet het geval. Na 1 week is er sprake van lichamelijke onrust, stemmingswisselingen, druk in hoofd, ongeconcentreerdheid en niet helder kunnen denken. Tablet werkt langzamer in en werkt korter.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

1 August 2021

Gekregen voor blaasontsteking. Op dag 2 flinke last van hoesten. Dag erna werd ik steeds benauwder veel hoesten weinig lucht. En de pijn van de blaasontsteking kwam ook terug. Op dag 4 terug naar dokter gegaan direct gestopt. Symptomen van longontsteking. Nu prednison gekregen en amoxicilline. Nooit meer furabid voor mij.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MOMETASONFUROAAT 1A PHAR NEUSSPR 50MCG/ DO FL 140DO

1 August 2021

Hoofdpijnklachten en licht in het hoofd. Daarnaast ook lichte duizeligheidsklachten. Was vervanger voor buedesonide, echter deze is van de markt ivm toeschrijven aan covid patiënten.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TENTIN TABLET 5MG

1 August 2021

Wat een rotzooi vergeleken de normale dexamfetamine die ik eerst altijd slikte. Ik snap niet dat dit zomaar kan. Onbegrijpelijk.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

BUPROPION HCL SANDOZ RETARD TABLET MGA 150MG

31 July 2021

Ik gebruikte eerst die van Wellbutrin, één pil van 300mg. Hierdoor werd ik misselijk, had ik niet door wanneer ik honger had en zo'n erge hoofdpijn dat ik het niet meer aan kon. Toch nog eens geprobeerd met 2x 150mg van Sandoz. In het begin licht misselijk geweest maar erna niet meer. Depressie is aanzienlijk minder geworden. Ik irriteer me soms wel nog aan mensen maar ik kan nu beschaafder reageren en ben minder aggressief.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METHYLFENIDAAT HCL SANDOZ RETARD TABLET MVA 54MG

31 July 2021

De eerste keer dat ik begon met Sandoz Retard tabletten werden de ADHD klachten een stuk erger en raakte ik oververmoeid omdat ik zo druk was in mijn hoofd dat ik niet meer sliep. Dit had helaas zelfs suicidale gedachtes als gevolg. Pas na een maand kwam ik erachter dat het lag aan de medicijnen en ben ik overgestapt naar Concerta en sindsdien ben ik een heel ander mens geworden in positieve zin. 3 jaar na het slikken van Concerta kreeg ik per ongeluk nog een keer Sandoz en ergens geloofde ik niet dat zo'n pilletje voor zo veel narigheid kon zorgen en heb het toen toch nog een keer geprobeerd. Dit had geen succes, het heeft mij 2 maanden gekost om weer mezelf te worden nadat ik het maar 2 dagen had geslikt. Iedereen reageerd anders op medicijnen, voor de één is Sandoz Retard een wondermiddel, maar voor mij is het mijn grootste nachtmerrie.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NORTRIPTYLINE RIA TABLET 25MG

31 July 2021

Ik ben opgenomen in het ziekenhuis voor een depressie, en angst stoornis, nortriptyline 200mg wordt er helemaal gek van. Verhoogde bloeddruk en hartritme, wazig zien, schude van mijn handen, alles smaakt chemisch, niet af kunnen gaan, moeilijk uit plassen, wordt wakker met een bonkend hart, gewicht toename voel me slechter dan voor mijn opname. Wie heeft het zelfde en wat was de oplossing.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL STRIDES TABLET FILMOMHULD 25MG

31 July 2021

Deze werkt veel minder dan de vorige die ik had. Ik ben dat merk helaas vergeten. Ik heb nu weer meer zenuwpijn en ik slaap weer slechter. De apotheek zegt dat het hetzelfde is en even effectief. Niet dus.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PANTOPRAZOL AUROBINDO TABLET MSR 20MG

30 July 2021

Veel bijwerkingen spierpijn, bultjes, dikke tong. Pantoprazol van teva geen bijwerkingen maar die moet ik zelf betalen. Ondanks medische indicatie. Apotheek bepaald. Geld belangrijker dan mijn gezondheid.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OMEPRAZOL TEVA CAPSULE MSR 40MG

30 July 2021

Zuuraanvallen, flauwvallen, 4 weken zonder eten op bed, ik kreeg geen lucht meer .huisarts verhoogde de dosis, op spoedeisende hulp beland, conclusie, omeprazol. Dat noemen ze een geneesmiddel. Ik ben door een hel gegaan.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVOTHYROXINENATRIUM TEVA TABLET 150MCG

28 July 2021

Eerst gebruikte ik euthyrox waar ik het goed op deed na een zoektocht van vier jaar. Nu met levothyroxine ervaar ik weer veel slapeloze nachten. Depressie,veel pijnlijke ledematen,weinig lust om iets te ondernemen,slecht los kunnen laten etc. Baal hier ongelofelijk van vooral omdat het mij zo goed ging

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PANTOPRAZOL PENSA TABLET MSR 20MG

28 July 2021

jammer dat deze niet meer verkrijgbaar zijn, nu ander waar ik niet blij voor bent.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EFUDIX CREME 50MG/ G

28 July 2021

Na 3 weken smeren op schedel en gezicht er 1 week als een hamburger uitgezien te hebben is het resultaat ongelooflijk goed en zonder bijwerkingen weer totaal gladde huid

ETORICOXIB GLENMARK TABLET FILMOMHULD 90MG

28 July 2021

Helpt goed tegen de pijn. Verhoogd tinnitus, evenwicht minder, vergeetachtig, afwezig gevoel.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LAMOTRIGINE CF DISPERS TABLET 25MG

28 July 2021

Ik heb tabletten van 100 en 25 Die van 100 lossen heel slecht op. Dat is het enige vervelende. Geen bijwerkingen ook.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUCLOXACILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

27 July 2021

Kreeg steeds mijn wondroos weer terug, en gaf mij ernstige klachten s’nachts van mijn maag, nu weer een nieuwe kuur gekregen, en ben steeds benouwd.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CITALOPRAM AUROBINDO TABLET OMHULD 20MG

26 July 2021

Ik halveer deze. Ik heb er wel baat bij maar krijg lichamelijke klachten. Zoals buik en darmklachten smorgens. Zeer ernstige pijn en verlammend gevoel smorgens in mijn armen en benen. Bloeddoorloop. Ik ben er mee moeten stoppen helaas. Want psygisch gezien was het net dat kleine beetje afvlakking van eindeloos piekeren wat ik nodig heb. Maar is lichamelijk niet te doen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Isosorbidemononitraat

25 July 2021

Heftige hoofdpijn, duizelig, afwezig, extreem lage bloeddruk en dof gevoel in armen en benen. Ik heb de tablet een dag genomen en bovenstaande , waren de bijwerkingen. Ik stop met die tabletten, een dag is voor mij genoeg. Ik ben hart patient en kan er niet nog meer bijwerkingen van pillen hebben.

AMITRIPTYLINE HCL STRIDES TABLET FILMOMHULD 10MG

23 July 2021

Omdat Centrafarm niet meer vergoed wordt door de zorgverzekeraar, ben ik verplicht om Strides te slikken. Mijn dosis is verhoogd omdat Strides niet helpt tegen mijn pijnklachten. Ik doe ‘s nachts met de dosis die ik altijd slikte, geen oog dicht. Ik kan niet functioneren op deze manier.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVOTHYROXINENATRIUM TEVA TABLET 150MCG

CIPROFLOXACINE SANDOZ TABLET 750MG

23 July 2021

Na 2 dagen van pijn en incontinentie verlost na 6 weken en 3-4 antibiotica kuren klooien, in notime van een zware urineweg infectie verlost. Geen last van bijwerkingen gehad. Bijwerkingen op deze site zijn volgens de statistieken zééeer zeldzaam, dus nogal overdreven om dat niet te vermelden........ baat is groter dan de last.

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel