Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 50 resultaten gevonden.

RIVOTRIL TABLET 0,5MG

25 November 2020

RIVOTRIL TABLET 0,5MG.ONDERSTAAND KLOPT, SWITCHEN RIVOTRIL NAAR COLNAZEPAM OP ANDERSOM GEEFT DE GROOTSTE PROBLEMEN, JE ZIEKTEBEELD VERERGERD DOOR CLONAZEPAM, WERKT MINDER GOED!! ECHTER DE BIJWERKINGEN VAN RIVOTRIL ZIJN VEEEL ERGER. IK HEB DIT GEMELD BIJ DE APOTHEKER DAT SWITCHEN NIET VERSTANDIG IS, DUS BLIJF BIJ 1 SOORT !! IK SLIK NU 21 JAAR EN WOU DAT IK ER NOOIT MEE WAS BEGONNEN MAAR HEB GEEN ENKEL ALTERNATIEF BEHALVE BOTOX IN MIJN NEK MAAR DAAR WAS IK OOK LANGZAAM IMMUM VOOR EN WIL GEEN GEDONDER MEER MET SPUITEN IN MIJN NEK, RIVOTRIL IS EEN DUIVELS MEDICIJN!16 August 2016Let op bij medicijnwissel van Rivotril naar clonazepam Sandoz. Gebruik al jaren Rivotril 0.5 mg 3xd. Pas op: recentelijk kreeg ik ipv. Rivotril, clonazepam Sandoz 1/2 mg. In de week daarna verslechterde mijn ziektebeeld en ik vroeg me af wat daar de oorzaak van kon zijn. Het enige verschil is de verandering van Rivotril naar clionazepam sandoz. De apotheek heeft gisteren Rivotril gebracht. Het enige verschil zit hem in de hulpstoffen, welke bij Rivotril anders zijn dan bij clonazepam sandoz. Dit heeft mij een pijnlijke week gekost. Met deze info hoop ik u dit te besparen. De apotheek heeft hier notitie van gemaakt dat dat niet meer mag gebeuren.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRANXENE TABLET 50MG

24 November 2020

4x een chlorazepaat 50 mg per dag en dnt een week geen alcohol. Geen afkick gehad top spul!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ELLAONE TABLET 30MG

24 November 2020

2 weken lang hevige buikkrampen gehad maar wel weer ongesteld geworden, heb toch liever buikpijn inplaats van dat je ineens zwanger bent. Het blijft een medicijn waar bijwerkingen bij horen, dus ben erg tevreden over dit product ondanks de buikkrampen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MAGNESIUMHYDROXIDE TEVA KAUWTABLET 724MG

24 November 2020

Ik kreeg het medicijn omdat ik obstipatie had en moest ik 3x per dag 2 stuks innemen. Het werkt prima, echter nu heb ik elke dag last van zuurbeanden en het houdt mij uit de slaap. Neem ik minder dan heb ik weer last van obstipatie. Inmiddels al zoveel middelen voorgeschreven gekregen die niet werkten.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PREDNISOLON SANDOZ TABLET 20MG

24 November 2020

Voor 7 dagen voorgeschreven gekregen. Vanaf de eerste dag merkte ik verbetering in de klachten, en ik krijg er extra energie van. Wel een nacht daardoor slechter geslapen. Nu bezig met dag 5.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PRADAXA CAPSULE 150MG

23 November 2020

Slokdarmklachten met branderig gevoel in slokdarm 10 tot 20 minuten na inname. Soms zuuroprisping vanuit de maag.Verder is het oogwit bloeddoorlopen wat heel raar staat en vermoeiend is.

AMLODIPINE ACCORD TABLET 5MG

22 November 2020

Onbestendig gevoel, hoofdpijn, tranende ogen, jeuk hoofd, spierpijnen oa in de kuiten en armen, hartkloppingen en blozen

CAD ORANGE BRUISGRANULAAT 500MG/ 880IE IN SACHET

22 November 2020

Ik klaag niet gauw, maar dit drankje is niet te drinken. Enkele uren heb ik nog last van oprispingen. Kan het niet zonder bruis en smaak gemaakt worden? Ik vertrouw dit spul niet!!

SIMVASTATINE ACCORD TABLET FILMOMHULD 40MG

21 November 2020

Ik gebruik simvastatine 20 mg sinds 6 maanden.Mijn lengte is 170 en weeg 62 kg.Ik ben niet in gewicht aangekomen maar krijg een dikke buik.Bijwerking simvastatine??

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MOMETASONFUROAAT 1A PHAR NEUSSPR 50MCG/ DO FL 140DO

21 November 2020

Werkt niet waarvoor ik het gebruik.Voorheen altijd Nasonex naar volle tevredenheid gebruikt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ZOPICLON SANDOZ TABLET 7,5MG

21 November 2020

Ik gebruik zopiclon al 7 jaar elke dag en ik slaap er prima op in en ik slaap goed. Ik ben ontzettend dankbaar dat het bestaat en dat het er elke dag is. Ik heb niet meer nodig. Een heel enkele keer slaap ik niet in binnen 45 minuten. Jeetje, zou het niet meer werken? Dan kijk ik op mijn nachtkastje en zie ik dat mijn glas water nog vol is. Ik ben het vergeten! Ik slik het omdat ik wel val, maar niet in slaap val. Ik hoor een knal, zie een blauwe lichtflits en ben weer klaar wakker. Dat kan ik in een half uur nadat ik naar bed ben gegaan wel 5-7 keer hebben. Het sloopte me volkomen, ik raakte zeer oververmoeid. Wist niet dat het Electric Head Syndroom werd genoemd. Ik merk nu na 7 jaar, dat de knallen veel minder zijn. Er wordt altijd zo negatief gedaan door artsen dat slaapmiddelen niet helpen en niet voortdurend gebruikt mogen worden, maar het heeft mijn leven gered en ik vraag hier graag of er meer mensen zijn die dit herkennen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ALDARA CREME 50MG/ G IN SACHET

20 November 2020

gebruik tegen basaalcelcarcinoom: na vier van de zes te gebruiken weken is de huid volledig verdord, gevoelloos. Maar met huidkanker durf je niet te stoppen.

GABAPENTINE SANDOZ CAPSULE 100MG

19 November 2020

3x daags 100mg.gebruik voor polieneuropathie.verminderd wel de pijn maar na 6 weken gebruik veel last van bijwerkingen.duizelig,lopen als dronkenman,moe,geen energie,bloedruk hoog,erectie stoornis,libido weg,enorme spierpijn,kan bijna niet bewegen door stijfheid. zou deze problemen misschien ook te maken kunnen gebben i.c.m.gebruik andere medicijnen?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METHYLFENIDAAT HCL SANDOZ RETARD TABLET MVA 54MG

18 November 2020

Na jaren lang concerta te hebben geslikt voor mijn ADD ben ik toch overgestapt. Concerta heeft mij voor jaren (onbewust) depressief gemaakt, angstig, emotioneel en had veel last van lichamelijke bijwerkingen. Nadat ik Sandoz ben gaan slikken, is het tot licht gekomen hoe het eigenlijk zou moeten zijn geweest. Sandoz is een hemels geschenk in mijn leven geworden. Ik ben een stoommachine tijdens het werk, en ik ben emotioneel nog steeds mijzelf (en dat al bij de laagste dosis!) Zo ver is dit de beste beslissing die ik tot nu toe heb gemaakt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TEMAZEPAM MYLAN CAPSULE 20MG

18 November 2020

Ik merk helemaal niks en lig gewoon wakker.Nee dit tablet wil ik niet.Ik slik al jaren temazepan, en dit is de eerste keer dan ik ze van Mylan heb.Maar nooit meer

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXYCODON HCL SANDOZ CAPSULE 20MG

TENTIN TABLET 5MG

17 November 2020

Is hetzelfde als Amfexa en mijn ervaringen daarmee zitten nog zo diep dat ik dit niet meer aandurf. Denk dat het ongevraagd switchen van medicatie meer aanricht dan men beseft. Wat men niet wil zien, is er niet. Op termijn gaat dit de overheid meer kosten.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PANTOPRAZOL MYLAN TABLET MSR 40MG

17 November 2020

Ik had hier ook last van slik nu om de dag 20mg nu in plaats van 6 a 7 toilet bezoek nu 2 a3 keer per dag nog niet ideaal

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METOPROLOLSUCCINAAT MYLAN RET 100 TABL MVA 95MG

16 November 2020

Bloeddruk en hartslag wordt niet beter en heb ook darmklachten gekregen die ik voor gebruik niet had

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMLODIPINE ACCORD TABLET 10MG

GYNO DAKTARIN VAGINAALCAPSULE 1200MG

16 November 2020

Donderdag avond voor het slapen gaan de capsule ingebracht. Die avond goed kunnen slapen, maar de dag erop was de jeuk dubbel zo erg. Het was niet meer opgezwollen, maar wel nog rood en ontzettende jeuk. Dag 2 minder jeuk, maar na het plassen was het weer dubbel zo erg. Wat ik deed was na het plassen, met lauw water alles afspoelen beneden zodat het soort van opgefrist en schoongespoeld werd. Dag 3 zelfde verhaal, minder jeuk overdag maar na het plassen werd het weer erger. Ik had trouwens alle dagen een inlegkruisje/maandverband in, want er bleef maar witte substantie uitvloeien. Ik weet niet of het van de capsule was of dat het viezigheid van de infectie was, maar maandverband/inlegkruisje is een pre. Nu dag 4 is alles veel minder, ook de jeuk na het plassen is minder erg en minder afscheiding op me inlegkruisje dan afgelopen dagen. Ik denk dat het na morgen weer beter is. Kortom eerste dagen zijn hels, maar moet je even doorbijten. Daarna word het beter.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PYRIDOXINE HCL PCH TABLET 50MG

16 November 2020

Na jaren gebruik ,last van tintelingen en dood gevoel van arm been en linker deel gezicht, zodat het op een Tia leek.Dat was eng dus gelijk gestopt op aanraden van de neuroloog.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DUTASTERIDE/ TAMSULOSINE HCL ACCORD CAPS 0,5/ 0,4MG

15 November 2020

Gekregen voor de bestrijding van de plasklachten , ik gebruik ook Metropolol en Losartan . Geen succes die Tamsulosine, het werkt wel tegen de klachten maar de bijwerkingen zijn nogal heftig: Duizelingen, spierpijn over het hele lichaam , koud zweet, droge mond en contante loopneus. Heb 2/3 maanden gebruikt en ben nu een paar dagen gestopt, en meeste bijwerkingen zijn weg Ik ga nu homeopathisch proberen

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel