Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

NIFEDIPINE SANDOZ RETARD TABLET MGA 30MG

25 January 2023

Wat een vreselijk medicijn! Hoofdpijn, overdag suf en snachts niet slapen,zweten, angst/paniek, onrust, trillen en de bloeddruk zakte ook nog eens . Dit middel moeten ze verbieden.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NIFEDIPINE CF CAPSULE 5MG

25 September 2022

Hallo ik gebruik 5mg Maar heb geen blauwe handen meer Helaas is het medicijn niet televeren dus al maand niet meer Dus echt balen

NIFEDIPINE SANDOZ RETARD TABLET 20MG

26 March 2022

Rusteloze benen verstopte neus, slapeloosheid

NIFEDIPINE TEVA RETARD TABLET MGA 30MG

20 March 2022

Ik slik dit medicijn al een aantal jaren. Echter pas sinds enkele maanden heb ik dagelijks last van bijna alle bijwerkingen die er in de bijsluiter van het medcijn worden genoemd. Ik vraag me af hoelang deze bijwerkingen blijven aanhouden en hoe het kan dat de verschijnselen zich nu pas voor doen i.p.v. vanaf het moment dat ik ben gestart met Nifedipine (wat doorgaans gebruikelijk is)

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NIFEDIPINE SANDOZ RETARD TABLET MGA 30MG

19 February 2022

Ik kreeg meteen een rood hoofd, rode uitslag, maar het vervelende van alles was wel het nerveuze, gespannen gevoel. Ik ga nu stoppen. Ben benieuwd wat het gaat doen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NIFEDIPINE SANDOZ RETARD TABLET MGA 60MG

30 October 2021

Ontlasting vanaf 1e dag diarree en kleur bijna zwart. Gevoel alsof mijn geest boven of naast mijn lichaam zweeft en daardoor een zeer onrustig gevoel, vooral buiten en op de fiets. Blauwe plekken op mijn armen die ik nooit eerder had. De hele dag trek in maaltijd terwijl ik normaal een matige eter ben. Hoofdpijn waar deze ellende mee begon na twee dagen nifedi 60mg verdwenen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NIFEDIPINE SANDOZ RETARD TABLET MGA 30MG

30 December 2020

Misselijk, duizelig, hoofdpijn (erger dan normaal mee migraine), handen trillen en niet stil kunnen houden. Nog nooit zoveel last gehad van een medicijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NIFEDIPINE SANDOZ RETARD TABLET MGA 30MG

3 December 2020

Lichte hoofdpijn en druk op de borst. Bloeddruk daalde aanvankelijk, maar na twee maanden weer zelfde als voorheen. Na stoppen verdwenen bijwerkingen vrijwel meteen en daalde de bloeddruk zelfs iets.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NIFEDIPINE SANDOZ RETARD TABLET MGA 30MG

15 July 2020

Dikke voeten en enkels en een opgejaagd gevoel. Wat is een goed alternatief?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NIFEDIPINE SANDOZ RETARD TABLET MGA 60MG

NIFEDIPINE SANDOZ RETARD TABLET MGA 30MG

NIFEDIPINE SANDOZ RETARD TABLET MGA 60MG

21 January 2020

Wazig zien. Opgejaagd gevoel. Gevoelig tandvlees Smaakverlies. Droge mond. Oorkloppen. Zombiegevoel, neerslachtig.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NIFEDIPINE CF CAPSULE 5MG

16 January 2020

Eerst een te hoge dosis, maar later 1 x 5 mg op ochtend en geen klachten meer. #fenomeen van Raynaud

NIFEDIPINE RP RETARD TABLET MGA 30MG

29 December 2019

Vreselijke oorsuizen. Daardoor ging mijn gehoor achteruit. En daardoor ook duizelig.

NIFEDIPINE TEVA RETARD TABLET MGA 30MG

12 December 2019

Impotentie, angst, stemmingsstoornis kreeg ik hiervan wat is t alternatief medicijn?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NIFEDIPINE TEVA RETARD TABLET 10MG

1 December 2019

Had altijd gewoon 1 van 20 mg al 10 jaar maar deze zijn al een jaar niet leverbaar dus nu 2x 10mg stond op het doosje 1 maal daags 2 tabletten. Op zondag avond begonnen en maandag avond ontzettend duizelig. Heeft een week geduurd heel licht in me hoofd geen fut en geen energie . Dacht eerst een griepje tot ik na ging dat het was begonnen toen ik met de 2 pilletjes was begonnen ! Heb 2 dagen niet ingenomen en terug gegaan naar 1tje en de symptomen werden meteen minder . Gebruik ze voor renauld maar heb er totaal geen baat bij . Ga toch maar overleggen met de huisarts of ik er niet gewoon mee kan stoppen

NIFEDIPINE TEVA RETARD TABLET MGA 60MG

29 November 2019

Het werkte wel om de bloeddruk van mijn moeder omlaag te krijgen maar ze had teveel bijwerkingen om er mee door te gaan. Welke bijwerkingen waren er: Vocht vasthouden,Depressiviteit, In de war zijn, dingen zien die er niet zijn laag in haar energie,'s nachts tot 8x eruit moeten om te plassen.Helemaal niets meer zelf kunnen doen, overal hulp bij nodig hebben.Die bijwerkingen kwamen trouwens pas toen ze gestopt was met de medicijnen, dus ik denk dat het afkickverschijnselen waren.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NIFEDIPINE SANDOZ RETARD TABLET MGA 60MG

31 August 2019

Gebruikte eerst 30 Mg werd 60. Plotseling licht in het hoofd, beetje afwezig, zeer zeer onaangenaam gevoel. Meest s ochtends. Terug na 30 mg: klachten direct (!!) verdwenen .

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NIFEDIPINE SANDOZ RETARD TABLET MGA 30MG

29 August 2019

KREEG VAN NIFEDIPINE VAN SANDOZ EEN ENORME ALLERGISCHE REACTIE. MOEST SNEL ANTI HISTAMINICA NEMEN. VRESELIJK BENAUWD, GEVOEL DAT HOOFD EXPLODEERDE EN HUID ZAG ER UIT OF DIE VERBRAND WAS EN DAT ALLES AL NA 1 TABLET.Eerder heb ik Nifedipine van TEVA gehad en daar gebeurde dat niet meer. Heb de hulpstoffen vergeleken en daar zit een enorm verschil in. Waarschijnlijk ligt daar dan de de oorzaak. TEVA is alleen niet meer leverbaar.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NIFEDIPINE TEVA RETARD TABLET MGA 30MG

27 August 2019

tweemaal daags een tablet, samen met 30mg lisinopril. Toren Hoge bloeddruk na ongeval met racefiets. De gebroken botten helen verrassend snel, maar van een active gezonde vrouw ben ik nu een volstrekt terneergeslagen met klachten (draaierigheid, hartkloppingen,moe slapeloosheid) mens.In 5 weken 6 kilo aangekomen had altijd stabiel gewicht. Help!!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NIFEDIPINE SANDOZ RETARD TABLET MGA 60MG

22 May 2019

Volgens mijn tandarts krijg ik van dit medicijn tandvleesontstekingen .

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NIFEDIPINE CF CAPSULE 10MG

30 April 2019

Druk op het hoofd van binnen uit. Erg rillerig, rood hoofd en beroerd voelen .

NIFEDIPINE TEVA RETARD TABLET MGA 30MG

17 April 2019

Gebruik al vele jaren Adalat 30mg van Bayer. Nu levert Bayer niet meer. Heb nu dit medicijn van Teva (4 weken). Bayer had ook wel bijwerkingen zoals opgezet tandvlees, vaak hoofdpijn. Maar deze van Teva, krijg ik regelmatig per dag hartkloppingen, angstaanvallen, naar dromen erg moe, gewoon geen fut. Gewichtstoename, daar ben ik echt niet blij mee. Het is puur vergift.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NIFEDIPINE TEVA RETARD TABLET MGA 30MG

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden medicijnpanel

Deze site maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om informatie over het gebruik van onze website te verzamelen om de inhoud te verbeteren. Door hieronder op “accepteren“ te klikken stem je in met het plaatsen en gebruik van al onze cookies. Voor meer informatie verwijzen wij je naar ons cookiebeleid.