Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 15 resultaten gevonden.

AUROBINDO Nitrazepam 5mg

31 January 2020

Ik slik al bijna 4 jaar Nitrazepam (10mg daags) voor Bipolaire stoornis & complexe PTSS. Geen toenemende tolerantie en al die tijd stabiel. De laatste levering van AuroBindo heeft me compleet onderuit gehaald - leek wel een compleet ander medicijn. Ontwenningsverschijnselen en totale waanzin. Na 2 doses van apotex was alles weer normaal. Navorsing leidde ook nog eens tot de vaststelling van de misstanden die dit bedrijf in India aanricht. Bandieten! En de zorgverzekeraar is medeplichtig. Moet er een dode vallen voordat de ratrace naar de laagste prijs ophoudt??

FLUNITRAZEPAM CF TABLET 1MG

28 December 2017

Werkt zeer goed, het is ook best een grappig middel, want zodra het is ingenomen word je vergeet achtig. ik slaap lekker door, 2 weken gebruikt en de slaapproblemen waren verminderd.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUNITRAZEPAM CF TABLET 1MG

17 December 2017

Ik ben Belg dus bij mij is het van het merk EG (Eurogenerics). Deze benzo krijg ik al voorgeschreven sinds 2008 toen maakte Roche ze nog onder de beruchte naam "Rohypnol". In september 2012 is Roche er mee gestopt en dus over gestapt op merk EG. Voor het slapen gaan 2 tabs=2mg en ik slaap perfect.Spijtig genoeg worden maar al te veel benzos en pijstillers misbruikt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITRAZEPAM AUROBINDO TABLET 5MG

21 November 2017

voelde me nerveus worden net of ik afkickverschijnselen had.vergat wel eens een pil en voelde me niet goed is om te slapen en ik ontspan ervan. ben het gewend , het oude merk was er niet meer nu heb ik ,enig alternatief,het merk apotex moet ik wel 10 euro zelf bij betalen die zijn zacht en veel beter overheen met het vroegere merk.hoop dat ze verkrijgbaar blijven anders heb ik een probleem.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITRAZEPAM TABLET 5MG

3 November 2010

ik weet nu zeker na 8 jaar dat ik met meerder slaap medicatie of rustgevende met pam erachter een wissel werking heb juist onrustig word en er zeker niet beter op slaap.

NITRAZEPAM TABLET 5MG

8 February 2010

Ik heb het nodig omdat ik dag en nacht een zeer hoge fluittoon in mijn oor heb en anders geen rust krijg. Absurd dat deze niet meer worden vergoed. Apotheek wil ze niet voor 3 maanden verstrekken, ook niet nu ik ze zelf betaal. Elke maand opnieuw naar de apotheek. Kosten vehogend werkt dit systeem voor de apotheek en voor mij.

NITRAZEPAM TABLET 5MG

23 January 2009

De psychiater is niet op de hoogte dat Nitrazepam 5 mg pd en Alprazolam 1,5 mg pd voor vergoeding in aanmerking komt. Dit ondanks de mededeling van de zorgverzekeraar en apotheek die mij dit hebben medegedeeld dat de psychiater een code op het recept moet schrijven en dat deze benzodiazepines dan wel vergoed zullen worden. Jarenlang gebruik ik deze medicatie met dezelfde hoeveel gram pd met een goed resultaat. Bovenstaand instanties hebben medegedeeld dat nog veel artsen de mededeling hierover niet gelezen of goed gelezen hebben. Iemand met een BPS (Ultra Rapid Cycling) moet naast een regelmatig leven zeker ook voldoende nachrust hebben. De psychiater is niet op de hoogte van de code en welke is deze code?

FLUNITRAZEPAM TABLET 2MG

14 December 2007

How those criminals , can stop abruptly?my medicine now they give me 2 rifotril o so....

FLUNITRAZEPAM TABLET 2MG

FLUNITRAZEPAM TABLET 2MG

14 December 2007

How is posible? I did use Flunitrazepam,more than 15 years.!

NITRAZEPAM TABLET 5MG

25 June 2006

Ik heb een relatie met een vrouw. Ik woon in een beschermde woonomgeving. Uiteindelijk wordt het huis door 3 personen bewoond. Ik slaap bij mijn vriendin op zolder. Negen van de tien keer wordt ik in mijn eigen bed (een verdieping lager). Volgens de psychiater kan het geen kwaad, zolang ik maar in huis blijf. Ik begin er nu een beetje aan te wennen. In het donker naar beneden, stel dat ik val.

NITRAZEPAM TABLET 5MG

NITRAZEPAM TABLET 5MG

NITRAZEPAM TABLET 5MG

16 May 2004

word vaak wakker en duurt lang voor ik weer slaap

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel