Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 14 resultaten gevonden.

NORFLOXACINE ACTAVIS TABLET 400MG

8 February 2018

Duizelig moe depressief last van tinteling doodgevoel in tenen . Wisselende bloeddruk. Helaas resistent voor andere penicilline moest kuur afmaken blaasontsteking bacterie klebsiella??

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NORFLOXACINE PCH TABLET 400MG

26 August 2014

Infectie is verbeterd maar er treed een intense moeheid op. Tevens last van een te laag bloedsuikerspiegel en daardoor draaierig en licht in het hoofd. Bijkomend in mindere mate hinder van de nieren, moet veel drinken vanwege urineweginfectie maar nu dus ook vanwege zeurderige pijn in nierstreek. Door alles ook depressief en prikkelbaar. Dit alles verdwijnt zodra de kuur beƫindigd is, binnen enkele dagen. Allemaal heel vervelend.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NORFLOXACINE TABLET 400MG

15 April 2012

Ben gestopt na 4 dagen gebruik. voel me draaierig, naar, afwezig en heb nu al 2 nachten dat ik rond 5 uur wakker word en me nog veel duizeliger voel. Het middel zou na enkele dagen moeten werken, maar doet dit niet, anders zou ik de bijwerkingen voor lief nemen. Maar nu niet en ga in overleg met uroloog een ander medicijn opvragen.

NORFLOXACINE TABLET 400MG

20 February 2012

Tijdens het innemen van het medicijn raakte ik in een psychose. Dit verschijnsel was bij de huisartsen post Deventer Ziekenhuis niet bekend. Zou het gevolg zijn van de hoge (41gr) koorts. Plm. 4 weken later (3 wkn na einde kuur) openbaarde zich een spraakprobleem. Nader onderzoek in het Isala te Zwolle heeft inmiddels uitgewezen dat ik aan Myasthenia Gravis lijdt.

NORFLOXACINE TABLET 400MG

3 December 2011

tijdstip van innemen op bijsluiter staat: "1 uur voor of twee uur na het eten" Moet het innemen PRECIES op deze tijdstippen gebeuren? Wordt met "eten" een maaltijd bedoeld? Is het innemen buiten de genoemde tijdsperiode vrij? Zou de omschrijving van het tijdstip van innemen niet nauwkeuriger en toch begrijpelijk kunnen worden beschreven?

NORFLOXACINE TABLET 400MG

21 June 2011

Ik heb veel last van duizelingen. Hierbij komt ook slecht slapen, dorst en mijn darmen rommelen erg veel. Stoelgang gaat ook veel makkelijker. (nog net geen diarree)

NORFLOXACINE TABLET 400MG

19 June 2009

Huid uitslag.De armen zitten vol en nek,hals en rug

NORFLOXACINE TABLET 400MG

22 June 2008

Huid verbrand tijdens een fietstocht onder een bewolkte hemel.

NORFLOXACINE TABLET 400MG

6 March 2008

opgezwollen onderlip, lichtelijk opgezet gevoel van de keel

NORFLOXACINE TABLET 400MG

9 December 2007

ontstoken achillespezen ( langdurig nu al 8 mndn ) ontstoken kraakbeen in de gewrichten van heupen - knie - schouder - elleboog , daardoor hevige pijnen . Heftige spiertrekkingen en spierpijnen in benen/armen . Dove plekken in meest aangetaste been .Reumatesten : negatief . Hernia onderzoek : negatief . Ziekenhuisopname voor pijnbestrijding (morfine /paracetamol)

NORFLOXACINE TABLET 400MG

17 August 2005

diarree; Ik heb een short bowl syndrome en daardoor is mijn darm ontzettend gevoelig voor diarree; het medicijn werd door de 30 cm lange (korte) dunne darm m.i. onvoldoende opgenomen. De toedieningswijze was enteraal.

NORFLOXACINE TABLET 400MG

17 August 2005

kuur was 10 dagen: tijdens de 8 en 9e dag kwamen de klachten terug. (plassen is pijnlijk)

NORFLOXACINE TABLET 400MG

19 October 2004

gestoord gezichtsveermogen en temperatuurdaling naar 35 graden lichaamstemperatuur

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel