Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

LEVOFLOXACINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 500MG

22 August 2023

Vreselijk ziek van geworden....niet meer kunnen lopen van de maagpijn.na drie en half dag slikken huisarts weer gebeld.accuut gestopt met deze rommel...over gestapt op andere antibiotica,maar mijn lichaam is totaal uitgeput.voirgeschreven voor helicobacter infectie

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVOFLOXACINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 500MG

CIPROFLOXACINE KABI INFVLST 2MG/ ML FLACON 200ML

18 April 2023

kuur van 7 dagen gekregen vanwege een infectie van de voet heb veel last van spierpijn in kuiten en enkels nog twee dagen te gaan hoop dat het dan voorbij gaat het middel helpt wel btw

CIPROFLOXACINE SANDOZ TABLET 500MG

CIPROFLOXACINE SANDOZ TABLET 500MG

CIPROFLOXACINE MYLAN TABLET 500MG

CIPROFLOXACINE TEVA TABLET 500MG

27 January 2023

Na 3 dagen 2 tabletten per dag 'snachts wakker geworden van helse pijn in mijn teen en een wrange knie... smorgens bijsluiter gelezen en onmiddelij gestopt met medicatie. Die avond terug bij de dokter geweest, jicht in mijn teen gewricht tgv de medicatie! Na 2 dagen aangepaste medicatie nog geen verbetering...

CIPROFLOXACINE CF TABLET 500MG

11 December 2022

Na meer dan een jaar nog steeds klachten van 3x kuur cipro. Zenuwschade hoofdspieren voelen daar altijd of het vol triggerpoints zit. Ook veel peesklachten ,peesplaatontsteking beide voeten dit na 1 jaar stoppen. Soort kramp in bekkengebeid. Het is een hel van een medicijn, het mag ook alleen voorgeschreven worden als er geen andere optie meer is.( wist ik toen niet) In duitsland in opspraak in Amerika hele forums van mensen met blijvende schade. Ook hebben huisartsen in Nl een brief gehad met de gevaren. Zie site Lareb. Sinds Cipro gebruik ben ik nooit meer klachtenvrij.

CIPROFLOXACINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 500MG

19 October 2022

Na innemen van tablet vreselijk misselijk/ moe/ duizelig en diarree. Opgeblazen gevoel alsof ik “ zwanger leek “ zo voelt het. Weet niet of iemand deze vreselijke bijwerkingen ook herkent. Ben blij dat ik van de kuur af ben ..

CIPROFLOXACINE MYLAN TABLET 500MG

8 September 2022

Ik kon na een paar dagen ciprofloxacine ineens niet meer lopen. Kuitspieren voelden als gescheurd, zowel links als rechts. Het niet kunnen lopen duurde meer dan vier maanden. Ook halsspieren deden bij elke beweging pijn. Nu, 2 jaar later, kan ik wel lopen maar niet lang en ik heb nog steeds last van pijn in mijn linker kuit. Bovendien heb ik nog steeds veel last van mijn hals en kan ik nog steeds niet zonder pijn mijn hoofd bewegen en naar boven kijken. De hele dag heb ik last van spiertrekkingen in mijn hals en dat wordt in de loop van de dag steeds erger.

CIPROFLOXACINE MYLAN TABLET 500MG

26 August 2022

Ben 63 jaar en heb en antibioticumkuur met CIPROFLOXACINE. Eerder dit jaar drie maal nitrofurantoïne. in de kweek zit nog steeds een infectie. Wat ik merk na 2 dagen is: buikpijnklachten in de middag/avond/nacht. Wat ik ook merk is flinke mijn in de onderrug (wel een zwakke plek weet ik) . Lopen lukt niet meer goed.

LEVOFLOXACINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 500MG

10 April 2022

Ik kreeg een kuur van 14 dagen. Na ca 10 dagen kreeg ik in toenemende mate pijn in mijn rechter hiel. Kort hierop een opgezette en pijnlijke achillespees. Ook na het aflopen van de kuur verergerde de klachten. Na een zweepslag in de r. kuit trok de pijn naar boven in de kuit en kan ik nog amper lopen. Mijn huisarts denkt aan een ontsteking maar zelf denk ik, div medische onderzoeken gelezen te hebben, aan een afbraak van spierweefsel van en rond de achillespees en hoger. Ik ga proberen een verwijzing voor een echo-onderzoek te krijgen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CIPROFLOXACINE SANDOZ TABLET 500MG

21 March 2022

Heb CIPROFLOXACINE Sandoz 4x 500 mg 6 weken lang. Na pijnklachten in linker schouder en dosering aanpassing kon ik weer door. Ben nu voorlopig van de infectie af. Maar mocht 6 weken geen zuivel innemen. Dat vind ik het ergst.

CIPROFLOXACINE SANDOZ TABLET 750MG

9 December 2021

Zeer omstreden medicijn ,als ik op voorhand hand geweten wat het voor klachten achterlaat had ik het nooit genomen .De nasleep is erger dan de kwaal .Zou net als in Amerika verboden moeten worden .

CIPROFLOXACINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 500MG

24 November 2021

Net pas begonnen. De bijsluiters, zowel als de uitleg bij de apotheek laten te wensen over. Het is blijkbaar al 10 jaar bekend hoe de interactie tussen zuivel en dit medicijn uitpakt. De apothekersassitent heeft niets gezegd. in de bijsuiters, zowel die van de apotheek als die van de fabrikant, is slechts sprake van "niet innemen met zuivel". Blijkbaar mag er wel zuivel worden gebruikt tot twee uur voor inname of na twee uur na inname. Waarom staat dat nog steeds niet in de bijsluiter(s)?

CIPROFLOXACINE TABLET OMHULD 500MG

15 October 2021

Kuur van een week 2x 1,5 tablet. Met name de uren na inname erg vermoeid, duizelig/misselijk, opgeblazen gevoel, zeurende hoofdpijn, spierpijn, zeer slecht en onrustig slapen, rillerig en koorts. Verschilt van moment tot moment. Paracetamol helpt deels. Ik kreeg zelf het idee dat ik meer lichamelijke problemen had en terug moest naar de huisarts totdat ik hier de gedeelde reacties zag. Geeft iets meer rust. Even door de kuur heen komen!

CIPROFLOXACINE SANDOZ TABLET 750MG

23 July 2021

Na 2 dagen van pijn en incontinentie verlost na 6 weken en 3-4 antibiotica kuren klooien, in notime van een zware urineweg infectie verlost. Geen last van bijwerkingen gehad. Bijwerkingen op deze site zijn volgens de statistieken zééeer zeldzaam, dus nogal overdreven om dat niet te vermelden........ baat is groter dan de last.

CIPROFLOXACINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 500MG

13 July 2021

eerst Monuril gekregen voor blaasontsteking/nierbekkenontsteking. toen mijn toestand verslechterde heb ik Citrofloxacine gekregen. dag 1 prima...dag 2 merkte nix, dag 3 de Hel broke loose..... chemisch totaal ontregeld. hartkloppingen, trillen, zere spieren, nekpijn, moe, traag lopen, zwak, duf, harde buik... dag erna gebeld met de huisarts. mag stoppen, maar de ontsteking was nog niet weg....toch doorzetten. 2 dagen later was de ontsteking weg maar de bijwerkingen nog niet. gister mijn laatste tablet gehad, zojuist gebeld met de huisarts... hoe lang het duurt voordat dit uit me lijf is, ik ben compleet onderuit geschopt, kilo afgevallen ( ik woog 43,5) mentaal een oude dame geworden... assistente wist niet precies hoe lang, toen de apotheek gebeld, kan 3 tot 4 dagen duren voordat de antibiotica uit het lijf is..... ik weet van voor niet meer hoe ik van achter leef. hou het in de gaten wordt er gezegd.... de bijsluiter is 11 pagina's en google geeft ook geen positieve reacties. kijk goed als je dit wil gebruiken, wat het met je doet....het is écht een heel heftig middel.... (bloeddruk is goed, saturatie is goed, hartslag is goed...) maar het lichaam is echt compleet van slag.

LEVOFLOXACINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 500MG

15 June 2021

De eerste dag viel mee, enkel een beetje suf en last van spierpijn. De tweede dag (en vooral nacht) was een hel. Het is letterlijk onmogelijk om te slapen...vandaag maar even de apotheker bellen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CIPROFLOXACINE CF TABLET 500MG

13 May 2021

Alle dagen v.d. kuur , diarree en de hele dag misselijk ! 9 dagen lang. !

CIPROFLOXACINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 500MG

21 April 2021

Na 1 pil ingenomen te hebben in de namiddag dezelfde avond/nacht hevige bijwerkingen gekregen zoals o.a. benauwd, duizelig, hevige hartkloppingen. Ben direct ermee gestopt en in de loop van de volgende dag alle bijwerkingen verdwenen. Nu afgesprokeen (ik heb gelukkig een Supergoede Uroloog en Huisarts) eerst wachten op uitslag kweek en dan op basis daarvan een andere anti-biotica (deze troep neem ik niet meer) nemen Ik heb aantal jaar geleden al een keer een blaasontsteking gehad en bij de toen gekregen 7-daagse kuur, ben de naam kwijt, geen enkele bijwerking gekregen en de blaasontsteking verdween.

CIPROFLOXACINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 500MG

15 March 2021

Ik kreeg 2x daags 500 mg. Het hielp wel tegen nierbekkenontsteking maar ik had hartkloppingen, benauwd op de borst en een gevoel dat ik hyper was. De kuur was 1 week. Na stoppen medicatie waren de bijwerkingen gelijk weg.

LEVOFLOXACINE PCH TABLET FILMOMHULD 500MG

9 February 2021

kon van dit medicijn niet in slaap komen, wat ik ook deed. s morgens en s avonds 1 tablet en diezelfde nacht kon ik al niet in slaap komen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CIPROFLOXACINE SANDOZ TABLET 250MG

13 August 2020

Een kuur van 7 dagen voor het behandelen van een urineweginfectie. Twee weken later naar de SEH en een week opgenomen in het ziekenhuis door een alvleesklierontsteking. Geen andere oorzaak gevonden, behalve de Ciprofloxacine

CIPROFLOXACINE ACCORD TABLET 500MG

1 July 2020

Blaasontsteking genezen maar paar weken later peesontsteking in schouder.

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden medicijnpanel

Deze site maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om informatie over het gebruik van onze website te verzamelen om de inhoud te verbeteren. Door hieronder op “accepteren“ te klikken stem je in met het plaatsen en gebruik van al onze cookies. Voor meer informatie verwijzen wij je naar ons cookiebeleid.