Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

LEVOFLOXACINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 500MG

10 April 2022

Ik kreeg een kuur van 14 dagen. Na ca 10 dagen kreeg ik in toenemende mate pijn in mijn rechter hiel. Kort hierop een opgezette en pijnlijke achillespees. Ook na het aflopen van de kuur verergerde de klachten. Na een zweepslag in de r. kuit trok de pijn naar boven in de kuit en kan ik nog amper lopen. Mijn huisarts denkt aan een ontsteking maar zelf denk ik, div medische onderzoeken gelezen te hebben, aan een afbraak van spierweefsel van en rond de achillespees en hoger. Ik ga proberen een verwijzing voor een echo-onderzoek te krijgen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CIPROFLOXACINE SANDOZ TABLET 500MG

21 March 2022

Heb CIPROFLOXACINE Sandoz 4x 500 mg 6 weken lang. Na pijnklachten in linker schouder en dosering aanpassing kon ik weer door. Ben nu voorlopig van de infectie af. Maar mocht 6 weken geen zuivel innemen. Dat vind ik het ergst.

CIPROFLOXACINE SANDOZ TABLET 750MG

9 December 2021

Zeer omstreden medicijn ,als ik op voorhand hand geweten wat het voor klachten achterlaat had ik het nooit genomen .De nasleep is erger dan de kwaal .Zou net als in Amerika verboden moeten worden .

CIPROFLOXACINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 500MG

24 November 2021

Net pas begonnen. De bijsluiters, zowel als de uitleg bij de apotheek laten te wensen over. Het is blijkbaar al 10 jaar bekend hoe de interactie tussen zuivel en dit medicijn uitpakt. De apothekersassitent heeft niets gezegd. in de bijsuiters, zowel die van de apotheek als die van de fabrikant, is slechts sprake van "niet innemen met zuivel". Blijkbaar mag er wel zuivel worden gebruikt tot twee uur voor inname of na twee uur na inname. Waarom staat dat nog steeds niet in de bijsluiter(s)?

CIPROFLOXACINE TABLET OMHULD 500MG

15 October 2021

Kuur van een week 2x 1,5 tablet. Met name de uren na inname erg vermoeid, duizelig/misselijk, opgeblazen gevoel, zeurende hoofdpijn, spierpijn, zeer slecht en onrustig slapen, rillerig en koorts. Verschilt van moment tot moment. Paracetamol helpt deels. Ik kreeg zelf het idee dat ik meer lichamelijke problemen had en terug moest naar de huisarts totdat ik hier de gedeelde reacties zag. Geeft iets meer rust. Even door de kuur heen komen!

CIPROFLOXACINE SANDOZ TABLET 750MG

23 July 2021

Na 2 dagen van pijn en incontinentie verlost na 6 weken en 3-4 antibiotica kuren klooien, in notime van een zware urineweg infectie verlost. Geen last van bijwerkingen gehad. Bijwerkingen op deze site zijn volgens de statistieken zééeer zeldzaam, dus nogal overdreven om dat niet te vermelden........ baat is groter dan de last.

CIPROFLOXACINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 500MG

13 July 2021

eerst Monuril gekregen voor blaasontsteking/nierbekkenontsteking. toen mijn toestand verslechterde heb ik Citrofloxacine gekregen. dag 1 prima...dag 2 merkte nix, dag 3 de Hel broke loose..... chemisch totaal ontregeld. hartkloppingen, trillen, zere spieren, nekpijn, moe, traag lopen, zwak, duf, harde buik... dag erna gebeld met de huisarts. mag stoppen, maar de ontsteking was nog niet weg....toch doorzetten. 2 dagen later was de ontsteking weg maar de bijwerkingen nog niet. gister mijn laatste tablet gehad, zojuist gebeld met de huisarts... hoe lang het duurt voordat dit uit me lijf is, ik ben compleet onderuit geschopt, kilo afgevallen ( ik woog 43,5) mentaal een oude dame geworden... assistente wist niet precies hoe lang, toen de apotheek gebeld, kan 3 tot 4 dagen duren voordat de antibiotica uit het lijf is..... ik weet van voor niet meer hoe ik van achter leef. hou het in de gaten wordt er gezegd.... de bijsluiter is 11 pagina's en google geeft ook geen positieve reacties. kijk goed als je dit wil gebruiken, wat het met je doet....het is écht een heel heftig middel.... (bloeddruk is goed, saturatie is goed, hartslag is goed...) maar het lichaam is echt compleet van slag.

LEVOFLOXACINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 500MG

15 June 2021

De eerste dag viel mee, enkel een beetje suf en last van spierpijn. De tweede dag (en vooral nacht) was een hel. Het is letterlijk onmogelijk om te slapen...vandaag maar even de apotheker bellen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CIPROFLOXACINE CF TABLET 500MG

13 May 2021

Alle dagen v.d. kuur , diarree en de hele dag misselijk ! 9 dagen lang. !

CIPROFLOXACINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 500MG

21 April 2021

Na 1 pil ingenomen te hebben in de namiddag dezelfde avond/nacht hevige bijwerkingen gekregen zoals o.a. benauwd, duizelig, hevige hartkloppingen. Ben direct ermee gestopt en in de loop van de volgende dag alle bijwerkingen verdwenen. Nu afgesprokeen (ik heb gelukkig een Supergoede Uroloog en Huisarts) eerst wachten op uitslag kweek en dan op basis daarvan een andere anti-biotica (deze troep neem ik niet meer) nemen Ik heb aantal jaar geleden al een keer een blaasontsteking gehad en bij de toen gekregen 7-daagse kuur, ben de naam kwijt, geen enkele bijwerking gekregen en de blaasontsteking verdween.

CIPROFLOXACINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 500MG

15 March 2021

Ik kreeg 2x daags 500 mg. Het hielp wel tegen nierbekkenontsteking maar ik had hartkloppingen, benauwd op de borst en een gevoel dat ik hyper was. De kuur was 1 week. Na stoppen medicatie waren de bijwerkingen gelijk weg.

LEVOFLOXACINE PCH TABLET FILMOMHULD 500MG

9 February 2021

kon van dit medicijn niet in slaap komen, wat ik ook deed. s morgens en s avonds 1 tablet en diezelfde nacht kon ik al niet in slaap komen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CIPROFLOXACINE SANDOZ TABLET 250MG

13 August 2020

Een kuur van 7 dagen voor het behandelen van een urineweginfectie. Twee weken later naar de SEH en een week opgenomen in het ziekenhuis door een alvleesklierontsteking. Geen andere oorzaak gevonden, behalve de Ciprofloxacine

CIPROFLOXACINE ACCORD TABLET 500MG

1 July 2020

Blaasontsteking genezen maar paar weken later peesontsteking in schouder.

CIPROFLOXACINE TABLET OMHULD 500MG

15 June 2020

Dit middel gekregen tegen blaasontsteking. Kuur afgemaakt maar met de nodige bijverschijnselen zoals opgeblazen gevoel, misselijkheid, veel gasvorming, hoofdpijn en vlak na inname van een dosis merkte in dat het ook van invloed was op mijn rijvaardigheid. Het gaf een soort dof gevoel in mijn hoofd, alsof ik me minder bewust was van het verkeer. Het heeft wel heel goed geholpen en de blaasontsteking is eindelijk genezen.

CIPROFLOXACINE CF TABLET 500MG

1 June 2020

bij staande plassen gaat kennelijk de sluitspier ook los en moet ik heel snel gaan zitten om een klein beetje te poepen.

CIPROFLOXACINE SANDOZ TABLET 500MG

18 April 2020

Makkelijk in te nemen . Kuur van 12 dagen voor urineweginfectie.Volgende klachten:Na paar dagen stevige buikpijn, Ontlasting stagneerde na 1 dag gebruik(na 5 dagen opgelost met aanvullende medicatie),spierpijn in kuiten en achilleshiel,opgezwollen voeten,lichte hoofdpijn na 7 dagen gebruik, slapeloosheid, verhoogde plasfrequentie, rug- en lende pijn en buikpijn werden minder na 6 dagen

CIPROFLOXACINE ACCORD TABLET 500MG

28 February 2020

Na drie dagen ontzettend buikpijn. Kon niet meer lopen van de spierpijn in de kuiten. Onmiddelijk ophoren met tabletten.Nu na drie weken nog altijd pijn in kuiten. Vreselijk

CIPROFLOXACINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 500MG

27 January 2020

Na alle negatieve ervaringen was ik heel huiverig om met dit medicijn te starten. Een kuur van 1 week 2xdd 500 mg voor blaasontsteking. De vierde dag kreeg ik diarree, 1 dag, dit viel mee. Vanaf de 7e dag bemerkte ik spierpijnen. Na het stoppen van de kuur nergens meer last en heeft geholpen tegen de blaasontsteking.

OFLOXACINE SANDOZ TABLET FILMOMHULD 400MG

15 January 2020

Slapeloos. Echt vermoeid zijn, maqr niet kunnen slapen. Korte slaapjes en vaak wakker worden 's nachts. Buikpijn maar geen diarree of braken.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CIPROFLOXACINE KABI INFVLST 2MG/ ML FLACON 200ML

LEVOFLOXACINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 500MG

23 November 2019

Dinsdag kuur gestart, eerste dagen geen bijwerkingen. Zaterdag na inname last van achillespees, kuit en hamstring aan beide benen. Verder sloom en duizelig, weer naar bed gegaan. Na een paar uur is het wat verminderd, ga deze kuur stoppen en terug naar huisarts.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CIPROFLOXACINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 500MG

17 November 2019

In aug 2x kuur van totaal 14 dagen gehad wegens nierbekkenontsteking. Veel last van m'n spieren, kramp en het gevoel dat er iets scheurde in m'n spieren. Inmiddels 3 mnd later nog altijd heel veel last van de bijwerkingen. De bijwerkingen (pijn scheuten) zijn soms zo erg dat ik door m'n benen zak en bijna vd trap val

LEVOFLOXACINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 250MG

LEVOFLOXACINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 500MG

20 August 2019

Twee weken dagelijks 500 mg gebruikt bij bijbalontsteking door niet snel genoeg behandelde blaasontsteking.Nu, 5 maanden later, elke dag nog grotendeels in bed met extreme vermoeidheid waarbij alles te veel is. Bovendien last van achillespees en op veel plekken spierpijn.Daarnaast geestelijk ook nog veel ellende met depressie en zelfmoordgedachten. Hoe verder met je leven denk je dan met zoveel fysieke klachten.Dit medicijn heeft waarschijnlijk mijn leven volledig verwoest.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel