Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

OLANZAPINE SANDOZ ORODISP TABLET 10MG

2 September 2021

Totaal zombie met het probleem oplossend vermogen van een bloemkool, geen initiatief, dood van binnen. Tientallen kilo’s aangekomen en het mooiste is: nooit psychotisch geweest. Dank u, dokter

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OLANZAPINE SANDOZ TABLET FILMOMHULD 20MG

3 June 2021

Psychisch merk ik niets voor, na en tijdens het gebruik van dit "medicament". Fysiek verander ik, als man, van een redelijk figuur naar een obesitaspersoon. Verder door "gewicht" worden er vrouwelijke vormen waargenomen. Mentaal krijg je het idee dat je steeds moet eten. Verder word je zeer slecht geïnformeerd en gekend door betrokken instanties rondom het voorschrijven van medicamenten. Volgens Amerikaans onderzoek zou het de hersenen schade aanbrengen. Dit kan ik moeilijk aantonen aangezien ik daarvoor al hersenschade heb of is opgelopen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OLANZAPINE SANDOZ TABLET FILMOMHULD 2,5MG

2 April 2021

Ik gebruikte 3 maanden 2,5 mg per dag. Daarna een half jaar 1,25 mg. Nu al een half jaar om de dag 1,25 en 0,6 mg. Een kabouterdosering maar zonder gaat het mis. Dan word ik onrustig, wat depressief en krijg ik paniekaanvallen. Het is mijn redding geweest. Ik kwam niet meer uit de spiraal van onrust en niet slapen. Gewichtstoename van 3 kilo. Dit komt bij mij door meer eten, meer trek.Ik vind het bijzonder hoeveel invloed zo'n lage dosering heeft. Ik wil graag afbouwen maar 0,6mg per dag lukt nog niet. De spiegel is nu goed bij ene dag 1,25 en andere dag 0,6 mg

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OLANZAPINE SANDOZ ORODISP TABLET 5MG

20 June 2020

Ik ben een depressive vrouw sinds ik was 17 jaar oud en ik heb mellariel 5 mg in het Engels en het is olanzapine 5 mg in het Nederlands en het was heel goed met studeren in universitate 4 jaar en ik heb deploma in copmuter wetenschappen gekregen in 2005 met 82,11 niveau voor 4 jaar en dat heel goed betekent en ik heb artane 2 mg in het Engels gebruiken en het is akniton 2 mg in het Nederlands met stelazine 5 mg in het Engels met modecate 25mg injection every month en het is anatansol 25mg in het Nederlands en niemand wist dat ik ben ziek geweest en niemand viel dt ik een depressive vrouw was en ik heb deze medcijnen voor 31 jaar gebruiken

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Olanzapine

17 February 2020

Veiliger in mijn lijf helaas gewichtstoename

OLANZAPINE SANDOZ ORODISP TABLET 5MG

25 October 2019

Het zou een snufje moeten zijn om dieper te slapen, maar het is een cortisolremmer. Je kunt de hele dag niets, omdat je cortisol nodig hebt om op gang te komen. Daarbij is cortisol de vorstig voor serotonine en nog belangrijker: cortisol is een stress-responsehormoon. Het zirgt dat zorgt dat je lichaam na stress weer in balans komt. Gaba is over het algemeen het juiste supplement. Olanzepine is troep. Je wordt er een zombie van.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Olanzapine Zyphadera

5 October 2019

Ik heb ze 1,5 jaar geslikt en bleef er door JUIST in een psychose hangen. Ben er mee gestopt en alle psychotische symptomen beginnen te verdwijnen. Ik hoor geen stemmen meer, heb geen rare druk meer in m'n mond waar ik het gevoel van kreeg piemels en drollen in m'n mond te voelen. Heb geen knappende vocht/lucht belletjes achter in m'n neus meer. Voel geen druk meer in m'n hersenen of op m'n slapen. Kan weer zonder moeite een glas met drinken vast houden. Heb geen borrelende ogen meer. Steek m'n tong niet meer uit telkens. Kan weer beter liedjes mee zingen/rappen. Ben minder kort ademig. Heb weer een goed geheugen. Ik vind dat dit medicijn echt nodig bij Radar besproken moet worden want dit is geen helpend medicijn.

OLANZAPINE SANDOZ ORODISP TABLET 15MG

OLANZAPINE SANDOZ ORODISP TABLET 10MG

28 March 2019

Begonnen met 5 mg. Dat bleek niet genoeg, daarna 10 mg. Verslagje over geschreven op de website en hou mijn bevindingen daar bij. https://alexsanderhesse.nl/een-week-olanzapine/

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OLANZAPINE SMELTTAB MYLAN ORODISP TABLET 10MG

29 October 2018

2x 10 Mg per dag in de ochtend. Na 1 dag 3 uur zwaar lichamelijk werk aanhoudende spierpijn in beide onderarmen waargenomen. Eerder 2 maanden spierpijn in de onderarmen gehad, gaat maar niet over. 1000 Mg paracetamol kan de pijn niet onderdrukken. Ga dokter vragen om Zyprexa om te kijken of dit beter gaat.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OLANZAPINE SANDOZ ORODISP TABLET 15MG

28 August 2018

MIJN ZOON GEBRUIKT DEZE MEDICINE HIJ GEBRUIKT OOK ALCOHOL,ROOKT WIET EN GEBRUIKT OOK AF EN TOE COCAINE . WAT ZIJN DE GEVOLG ERVAN!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Olanzapine

16 August 2018

Ik gebruik een hele lage dosis (2,5), maar het doet super goed zijn werk. Helaas al wel 15 kg aangekomen terwijl ik zeker niet meer eet.

OLANZAPINE

5 June 2018

na 2-3 maanden niet kunnen slapen door zware stress/achtervolgingswaanzin werkte mijn geest en lichaam op max 2 wisselende systemen en zat ik op overlevingmodus en mijn darmen stond ook 2 maanden stil ondanks at en dronk ik normaal ik woog 102 en viel af naar 86kg en trok te laat aan de (medische) bel via verschillende medicatie was uiteindelijk olanzepine die mij in slaap kreeg en werd gewaarschuwd dat je aankomt in gewicht. ben nu weer aan het werk en bouw het langzaam af.(dit is een beknopt verhaal)

OLANZAPINE ACCORD TABLET FILMOMHULD 20MG

21 February 2018

Mijn dochter schijnt hier rustig van te worden. Maar neemt ontzettend in gewicht toe. Maar mijn vraag is? kun je zomaar van de ene merk Olanzapine naar de andere overstappen? v.b. van Olanzapine accord naar Olanzapine Aurobindo. Omdat ik merk dat mijn dochter daar heel agressief van wordt en achterdochtig.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Olanzapine

2 February 2018

Ik ben wel van mijn klachten af maar krijg een ontzettende eetlust. Maar zwaarder worden weegt niet op tegen de klachten. Mag niet echt klagen dus maar was het maar zo dat ik geen psychise klachten had dan zou ik dit ook niet nodig gehad hebben. Zonder had erger geweest dat dan weer wel.

OLANZAPINE ACCORD TABLET FILMOMHULD 10MG

26 September 2017

Heeft me uit een psychiatrische kliniek geholpen.. heb het nog steeds als onderhoudsdosering en ik werk weer 100 % niet als voorheen.. maar toch.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OLANZAPINE ACCORD TABLET FILMOMHULD 20MG

12 August 2017

Ik gebruik 25 mg olanzapine per dag. Het helpt mij enorm heb wel eens proberen te stoppen maar dat was geen succes. Heeft wel een paar zeer negatieve bijwerkingen zoals gewichtstoename en kan geen erectie meer krijgen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OLANZAPINE SANDOZ ORODISP TABLET 5MG

3 April 2017

Werkt voor geen meter. Totaal geen effect. Kom er van aan. En vind 't zin loos.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OLANZAPINE SUN ORODISP TABLET 15MG

30 March 2017

Ik slik het medicijn nu 2 dagen. Ondanks dat ik het 's avonds voor het slapengaan neem, ben ik overdag vreselijk moe, zwak, duizelig en suf. ik hoop dat dit snel weggaat, anders stop ik met dit medicijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OLANZAPINE ACCORD TABLET FILMOMHULD 2,5MG

30 March 2017

Ben gestopt mocht van de arts maar voel me zeer onrustig kan ook niet slapen slikte 1.5 mg ben wel meer dan 10 kilo aangekomen maar kan ook liggen aan de hormoonpillen die ik slik, wordt hier moedeloos van ga proberen om de dag maar weer 1.5 mg te slikken

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OLANZAPINE SANDOZ ORODISP TABLET 5MG

18 March 2017

Ik hield enorm veel vocht vast, na 2 weken tabletten gehalveerd met weinig resultaat. Werd er wel rustig van in mijn hoofd, sliep er prima op. Nu helemaal gestopt en krijg ik last van bloedverlies, ik ben al jaren geleden gestopt met menstrueren.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel