Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 12 resultaten gevonden.

oxicodon

18 March 2020

Prima medicijn. Fantastisch als je de pijn voelt wegtrekken.

oxicodon 5 mg tabletten capsules

16 January 2020

Nou daar komt tie dan, hoop dat jullie iets aan mij ervaring hebben . In 2009 werdt er endomertiose geconsateerd . Vorige week me 9de operatie er aan gehad. voor de pijn in me buik verklevingen iedere keer komen ze terug??de oxicodon tabletten na eerst naproxen 1000mg was het antwoord . Hoe ik het ervaar : Nu weer aan het afkicken operatie achter de rug van 4 keer 5 mg nu naar 2 keer 5. Afkicken al vaak gedaan van deze tabletten mar het blijft een reis en je leert jezelf kennen ben ook yogadocent en verdiep.me in steeds betere oefeningen om het afkicken te onder steunen .Al is het maar voor een jaar dat de pijn mischien weer weg blijft ik ga er toch iedere keer weer voor . Het is zwaar en pittig hou jullie op de hoogte vragen mag je altijd sturen Gr Angelique

Paracetamol 1000mg i.c.m. Oxicodon 15mg/ Oxycodon 5mg/ Lyrica150 mg/ Fentanyl 100ug / Acestylsallicylzuur 80mg/ Methadon 10

30 September 2019

Mijn ervaring is dat ik het gevoel heb dat ik meen dat ik moeilijk tot en met zeg maar als ik dan ala eerste zou maar dat hoeft niet maar het is maar dat er ook van op de hoogte ben ik nu dan toch rechts of links dragend?

Oxicodon

17 September 2019

Doodeng dat spul. Ik kreeg het in het ziekenhuis nadat ik geopereerd was aan mijn heup die ik gebroken had. Ik had verschrikkelijk veel pijn en dat hielp wel wat maar haalde niet alle pijn weg..Na een maand had ik juist nog meer pijn, dan kun je 2 dingen doen met dit medicijn, vragen om meer, of afbouwen. Ik heb elke 5 dagen 5 milligram eraf gehaald en kreeg steeds meer pijn en was telkens behoorlijk misselijk en had een grieperig gevoel.Raar maar waar, een week nadat ik alles afgebouwd had, had ik ook in ene haast geen pijn meer. Dus door het stoppen had ik minder pijn dan door het nemen.Volgens mij veroorzaakt Oxicodon juist meer spierpijn, vanwege de lichamelijke afhankelijkheid, ook bij mij al dus na een maand slikken van maar 20 milligram per dag langwerkende.Dus pas op, zoek samen met je arts liever naar iets wat je minder afhankelijk maakt, want stoppen is ook moeilijk, ook na een maand al.

Oxicodon

13 September 2019

Werkt snel, ontspant. Gebruik het alleen bij hevige pijn.

Oxicodon

28 August 2019

Het was een wonder middel. Na een val van de trap waar door ik een gebroken voet kreeg. Ik was geopereerd heb 9 pinnen en een staal in me enkel. Ik gebruik het op dit moment al meer dan ander half jaar. Ik hou de tijd erbij om in tenemen. Ik heb alle verschijnselen wat oxicodon je kan aan geven. Ik heb geprobeerd om het afbouwen maar lukt NIET. VEEL SPIJT DAT IK TIJDIG NIET GESTOPT BEN. MAAR IK WIST HET OOK NIET BETER OP DAT OGENBLIK Afz Mualla

oxicodon 2 x30 Mg

20 August 2018

Heb sinds dien heel erge jeuk,heb koelzalf en CETIRIZINE diHCI SAM 10 MG, helpt niet wel goed voor de pijn maar had altijd een zeer gladde huid,en nu bobbelig hoeveel tabletjes mag je per dag.

Oxicodon

30 May 2018

Ben er altijd heel blij mee geweest tegen de pijn maar ben blij dat ik aan het afbouwen ben omdat ze een neurostimulator geplaatst hebben. Als ik veel ervaringen lees over afkicken van het middel mag ik niet klagen met Mn zweten en slecht slapen . Oxixodon 2 x 10 Mg en oxinorm 4 x 5 Mg per dag zit nu op de 2x 5 Mg en het gaat nog goed wel neemt Mn pijn wat toe maar het is nog draagbaar??op naar de nulll

Oxicodon met bisocodyl

31 October 2017

Hoi ik had morfine gekregen met bisacodyl. Heb voor slapen gaan bisacodyl gebruikt en sindsdien alleen maar diaree al dagen. Ben gelijk ermee gestopt want wordt zelf niet goed van.

Oxicodon

27 July 2017

In het begin heeft het alle pijn weggehaald maar na n paar mnd was het niet meer afdoende dus naar 20 mg per x nu n half jaar later zit ik eraan vast kom er maar niet vanaf k heb heroine gebruikt in mn jonge jaren en daarmee stoppen was minder erg als met oxicodon. Het werkt maar na n tijd heb je meer nodig . Mijn advies niet aan beginnen er zijn andere pijnstillers

Oxicodon

29 June 2017

Nooit meer. Alleen braken en later phischisch helemaal in de war. Nooit meer.

oxicodon

22 August 2014

Misselijk en braken en buikkrampen werkt goedtegen de pijn maar verschrikkelijke bijwerkingen.

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel