Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 18 resultaten gevonden.

OXYBUTYNINE HCL ACCORD TABLET 2,5MG

7 January 2022

Globusklachten gedurende een hele tijd dat ik het gebruikte, ongeveer een half jaar. Slijm in de holtes achter de neus, gevoel alsof er iets met de slokdarm was of er iets bleef plakken. Een soort brandend maagzuur maar dan zonder te branden. Na het stoppen met het medicijn zijn de klachten verdwenen. Ik kreeg het niet voor de blaas maar voor opvliegers als gevolg van een hormoonkuur. Dan toch maar liever weer de opvliegers.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXYBUTYNINE HCL TEVA TABLET 5MG

23 June 2021

werkt heel goed tegen overmatig zweten , minpunt is de vervelende bijwerking van duizeligheid

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXYBUTYNINE HCL ACCORD TABLET 2,5MG

15 March 2017

Tegen transpireren bij zeer lichte inspanning. Ik kon na 10 min. autorijden meteen droge kleren aan gaan doen. Ik zweette bij buik, rug en liezen. Het werkt echt meteen! Helemaal droog na 2 uur auto rijden. 1x PD 2.5 mg is genoeg voor mij.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXYBUTYNINE HCL APOTEX TABLET 2,5MG

6 September 2016

Na maanden de witte ronde pilletjes te gebruiken, krijg ik nu ovale blauwe. Deze werken echt niet bij mij: de zweetaanvallen komen om het kwartier. Ik slaap slecht omdat ik weer een aanval heb. Ben er ziek van, daar ik ook suikerziekte heb. Ga zo snel mogelijk naar de huisarts terug en het aan haar voorleggen. Baal er behoorlijk van.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXYBUTYNINE HCL ACCORD TABLET 5MG

7 February 2015

Al een week lang een vreselijke droge mond, zodat ik moeilijk kan praten

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

oxybutynine

2 November 2014

Gebruik het tegen overmatig transpireren. Heb nu genoeg aan 2,5 mg per dag. Ik heb een nieuw leven gekregen!

OXYBUTYNINE HCL ACTAVIS TABLET 2,5MG

1 September 2014

Geweldig, echt geweldig! Werkte meteen en ik transpireer over mijn gehele lichaam, door de diverse medicatie voor reuma. Ik heb nu alleen ineens andere pilletjes gekregen na aantal maanden de Actavis te hebben gebruikt en die werken lang niet zo goed. Dat moet ik z.s.m. laten terugdraaien. Ik gebruik nu 4 X 2.5 mg per dag en ik merk het direct als ik er 1 vergeet. Wat kan transpireren je leven nadelig beïnvloeden zeg, gewoon niet normaal. Ik ben zo blij dat ik dit medicijn gevonden heb en aan mijn huisarts heb voorgelegd, die meteen meekeek op internet en het recept meegaf. Enige verschil is dat ik altijd een bidon water bij mij heb, altijd en de zon vermijden met hoge temperaturen!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXYBUTYNINE HCL CF TABLET 5MG

21 August 2014

Na een TURP behandeling, kreeg ik last van kramp, pijn onder in de buik, na overleg met de verpleegster heb ik genoemd medicijn geslikt. U schrijft dat het een werkduur heeft van 6 uur wat ik, in mijn geval, moet bestrijden.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXYBUTYNINE HCL ACTAVIS TABLET 2,5MG

Oxybutynine EG

23 March 2014

Pro: verminderde plasaandrang. Contra: Constipatie, zeer droge mond en neus, troebel zicht, nachtmerries, onrust.

OXYBUTYNINE HCL ACCORD TABLET 5MG

OXYBUTYNINE TABLET 5MG

14 November 2008

Door dit middel geen last meer van stress incontinentie. Zonder dit middel zou ik bij aandrang onmiddelijk moeten gaan plassen. Nu kan ik gerust de tijd nemen.

OXYBUTYNINE TABLET 5MG

14 November 2008

Vooral in het begin een erg droge mond. Later verdween dit bij mij, maar een grotere waterbehoefte blijft. Daarnaast soms droge ogen en soms wazig zicht in een oog.

OXYBUTYNINE TABLET 2,5MG

OXYBUTYNINE TABLET 2,5MG

8 March 2006

Al deze medicijnen zijn veranderd van leverancier en alle strips breken af als de strip terug gedaan wordt in het doosje. Op het laats moet je ze gewoon onder uit het doosje vissen. Bovendien is bij mijn man het medicijn Zoloft veranderd in Setraline en dat is ook al van het merk MerckRVG 32678 en breek ook af maar vooral is het onduidelijk voor mijn man om te herkennen want nu hebben alle doosjes bijna dezelfde uitstraling en dat is naast slechte strips ook erg lastig.

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel