Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 30 resultaten gevonden.

PAROXETINE PROLEPHA TABLET 10MG(ALS HCL ANHY)

12 May 2022

Het is heel bijzonder dat deze medicijnen niet filmomhuld zijn. De tabbletten smelten heel snel op de tong en de smaak is verschikkelijk. Wanneer je dagelijks dit medicijn moet nemen is het dus letterlijk een bittere pil. Vreselijk!

PAROXETINE TEVA TABLET 10MG(ALS HCL ANHY)

16 February 2022

Ik ben ah opbouwen 6e dag inname 10 mg. Na een week opbouwen naar 20 mg per dag. Zijn er ook mensen die mij positieve ervaringen kunnen melden? Dat het goed komt?

PAROXETINE TEVA TABLET 20MG(ALS HCL ANHY)

17 January 2022

Werkt niet bij mij, alle symptomen waar ik het voor gebruik komen terug!

PAROXETINE PROLEPHA TABLET 10MG(ALS HCL ANHY)

3 November 2021

Tabletten vallen in de mond uit elkaar. Om te ?? de smaak is zo vies. Haal deze uit het pakket CZ en geef mij a.u.b de parocetine van Santoz weer terug.

PAROXETINE PROLEPHA TABLET 20MG(ALS HCL ANHY)

11 October 2021

Verschrikkelijk, voorheen de Sandoz en aurobindo gehad, geen probleem. Maar deze tabletten vallen uit elkaar in de mond, smaken ontzettend vies en bitter. Gek genoeg wordt de 30 mg wel als filmomhuld gegeven maar de 10, 20 en 40 niet... fix dit aub. Ik moet dit medicijn nog de rest van mijn leven slikken!

PAROXETINE SANDOZ TABLET FILMOMH 20MG(ALS HCL ANH)

20 May 2021

Nog erger depri worden met het beginnen van dit tablet. Na enkele weken ga je je beterder voelen. Dag vergeten? Soort licht flitsjes in mijn hoofd.

PAROXETINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 20MG

30 April 2021

Ik slik al 10 antidepressiva en ben al een paar keer afgebouwd niet gelukt Nu 3 maanden afgebouwd van 20 gram zelf in stukjes in een breek pillen doosje De rede van afbouw veel last van diarree en opgezette buik en veel stoelgang en niet moeten al die jaren last gehad ,heel vervelend . Al tijd gedacht van verkeerde voeding kwam veel geprobeerd maar niks lukte . Heb altijd het gevoel gehad dat het kwam van antidepressiva paraoxine Nu slik ik niks meer maar het valt niet mee ik voel mij niet zo lekker of ik de griep heb En nu vraag ik mij af kan dat nog na 3 maanden dat ik mij niet zo lekker voel .Voor al smorgens

PAROXETINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 20MG

6 April 2021

De paroxetine werkt goed. Maar stoppen met roken zorgde ervoor dat ik alle oude verschijnselen terugkreeg: zelfmoordgedachten, zelfhaat en radeloosheid. Bij een medicijn als Clozapine staat in de bijsluiter dat roken de werking vermindert, en dat je door stoppen met roken dus plotseling een hogere dosis in je lijf hebt. Is dat bij Paroxetine ook zo? Ik waarschuw iedereen die dit middel gebruikt en stopt met roken.

PAROXETINE SANDOZ TABLET FILMOMHULD 10MG

22 March 2021

Gruwelijk eng spul!! Had vit D tekort en achteraf dit nooit moeten nemen! Dom dom dom... Nu de afbouw moet nog van 5 mg naar 0! Weet nu middels internet hoe heftig dit medicijn je te grazen neemt als je dit te snel doet... Dit verteld niemand je, mag je zelf achterkomen.. Hoor nu een halve mg per 6 week anders wennen je hersens niet aan dit gif.. Dus nog 60 weken om van 5 mg af te komen! Mensen pas op voor paroxetine. Eén van de lastigste om af te bouwen. Google maar seroxat documantaire bbc of anders https://www.depressievereniging.nl/ervaringen/ervaringsverhalen/medicatie/ervaringsverhaal-medicatie-verslaving-en-afbouwen-van-seroxat/ Btw had al erge tinnitus maar nu nog veel heftiger.

PAROXETINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 20MG

17 March 2021

Moet verboden worden. Is geen anti- maar pro depressief! Schandalig om hierop te bezuinigen. Premie? €165,- p/m! Dan maar Sandos zelf betalen.

PAROXETINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 20MG

24 October 2020

2 jaar paroxetine van Sadoz ging helemaal goed, voelde me goed, klachten zodanig gedaald dat ik over mocht naar 10 mg. Nu 1 maand paroxetine van Aurobindo en ben gewoon terug bij af. Moe, slapeloze nachten, nergens geen zin in, futloos, kort lontje, wat een verschikking!!

PAROXETINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 20MG

10 September 2020

Het is een middel wat "helpt" bij mij om mijn overdreven agitatie te verminder ofwel beheersbaar te maken...EEN HEEL groot nadeel...Het is zo verslavende als de pest...niet leuk!!..afhankelijkheid gevoel aan een medicijn.Echter ben wegens omstandigheden al 3 maanden buiten Nederland..Ik had net genoeg voor 2 maanden..Gebruik nu niks...tja even door de zure appel heen bijten

PAROXETINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 20MG

22 August 2020

Ik heb dus het zelfde gehad ook sandoz altijd gehad. Moest van de apotheek Aurobindo proberen, ook bij mij kwamen de klachten terug. Nu wil de apotheek mij ze niet meer leveren de sandoz dus zelf betalen. Ik vraag mij af waar ben je dan nog voor verzekerd..

PAROXETINE HCI ANHYDRAAT TEVA 30MG

2 August 2020

Sinds kort kreeg ik dit merk Teva, en heb erg vaak een soortachtig afkick gevoel. Alsof ik aan het afbouwen ben. Ook zit er geen glad laagje meer omheen, lastig en vies om door te slikken.

PAROXETINE ICC TABLET 40MG(ALS HCL ANHY)

30 May 2020

De medicatie helpt helemaal niet . Maakt mijn angststoornis alleen maar erger . Elke dag trillen en afwerkingsverschijnselen . Op langere termijn last van tandvlees dat ja omhoogkruipt,last met prostaat doordat ja men gewoon niet meer kan klaarkomen . En ja vraag hulp om er vanaf te geraken . Pure smeerlaperij in een doosje...

PAROXETINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 20MG

3 May 2020

Ik slik al bijna 20 jaar paroxetine van het merk Sandos, overgestapt naar een andere verzekering en heb nu ook die van AurobindoEn wat denk je, ook onrust in mijn lijf en hevig transpireren, ga mijn huisarts bellen dat ik die van Sandos weer terug wil, desnoods betaal ik ze zelf

PAROXETINE SANDOZ TABLET FILMOMHULD 10MG

3 May 2020

iK gebruik deze medicijn al jaren, en gaat heel goed, ik probeerde te stoppen maar elke keer kom de depressie naar boven, k wil echt stoppen want ik weet niet of het verstandig is om zolang te gebruiken.

PAROXETINE ICC TABLET 20MG(ALS HCL ANHY)

20 December 2019

Even een vervolg op mijn eerdere reactie van 18 november 2019. Inmiddels een maand op mijn oude medicijnen overgestapt; paroxetine Aurobindo. Na 3 weken is er een duidelijke verbetering van de maagklachten. Er zijn nu zelfs uren dat ik geen maagpijn heb. Hoera! Ik weet niet wat me overkomt. Ik ga nu de huisarts vragen om de Aurobindo dwingend voor te schrijven en geen andere merken meer. Of ik ze zelf moet betalen of niet zal me een worst zijn.

PAROXETINE ICC TABLET 20MG(ALS HCL ANHY)

18 November 2019

Smerige tabletten. Overgeefneiging bij inname. Sinds gebruik hele dagen ondraaglijke maagpijn. Nu al vanaf afgelopen januari...Maagonderzoek heeft niets opgeleverd. Maagbeschermers Omeprazol helpen niet. Nu zelfs hartonderzoek gehad, ook dat heeft niets opgeleverd. Ik ga nu vermoeden dat deze pillen de oorzaak zijn. Hiervoor een ander merk gehad met beschermlaagje. Geen problemen daar mee gehad. Sinds vandaag een ander merk gekregen, Prolepha. Hopelijk gaat dit de maagklachten oplossen.

PAROXETINE JUBILANT TAB FILMOMH 10MG(ALS HCL HEMI)

6 November 2019

Voelde me regelmatig depressief.Gebruik al verschillende jaren paroxetine 10 Mg Na gebruik van paroxetine voel ik me weer kiplekker zonder noemenswaardige bijverschijnselen

PAROXETINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 20MG

15 October 2019

Ik heb jaren geleden tinnitus opgelopen. Ik heb meerdere keren paroxetine voorgeschreven gekregen. De laatste keer is al zeker 7 á 8 jaar geleden.Nu ben ik sinds het voorjaar begonnen met afbouwen. Paroxetine vloeibaar ivm vergoedingen.Ik zit nu op 2 ml per dag. De laatste weken bemerk ik een soort van elektrische schokken in mijn hoofd. Het doet geen pijn en is van zeer korte duur, maar is wel heel vervelend.Ik denk dat ik nu ook maar me die 2 ml stop. Ik had deze bijwerking niet verwacht !!@#

PAROXETINE HCI ANHYDRAAT TEVA 30MG

2 October 2019

BAH! Nooit eerder zulke smerige tabletten hoeven slikken. Ik gebruik al 22 jaar paroxetine. Sinds een maand of 3 krijg ik nu opeens de TEVA variant in de medicijnrol geleverd. Iedere dag ellende. De tablet valt meteen in de mond uiteen en de korreltjes blijven ook nog eens in de keel hangen, waardoor je de gore smaak met veel moeite weggespoeld krijgt. Zeker lekker GOEDKOOP. Ik ga mijn verzekering raadplegen. BAH!

PAROXETINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 20MG

23 September 2019

Ik vind dat de mense die over deze medicatie aan het klagen zijn gewoon nog depressief zijn ik neem de medicatie al 15 jaar en ben nog maar 20 ik heb geen last van bittere smaken of bijwerkingen alleen zoals ze al zijde dat het sexuele gedeelte wat moeilijker is maar mense wees eens blij dat deze dokters de tijd maken voor jullie het goed uitleggen en hebben jullie hier alleen maar over teklagen op het feit dat jullie eigenlijk gewoon aandacht zoeken en depressief zijn lees dan een die text 20 denk na laat je helpen inplaats hier te komen janken over iets dat jullie net helpt als jullie meewerken en dan zou ik die dokters allemaal maar eens bedanken voor wat ze doen voor jullie oké het is hun Job ma wat als hun er niet waren en gezit ma gewoon rond tegapen met kweet nie wat voor gedachtes awel voor alle dokters en medicatie nemers ( die het aanvaarden) blijf het goed doen en volhouden jullie geven de mensen een enorme hulp boost als ze niet achterlijk zijn en aandacht gaan trekken peace

PAROXETINE HCI ANHYDRAAT TEVA 30MG

24 August 2019

Meest smerige tabletten die ik ooit heb gehad .De tabletten werken niet naar behoren

PAROXETINE ICC TABLET 20MG(ALS HCL ANHY)

20 August 2019

Vieze tabletten, zijn blijkbaar niet omhuld.CZ bepaalt dit dus. Alle merken inmiddels gehad, maar deze zijn het smerigst.

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel