Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 30 resultaten gevonden.

PRAMIPEXOL AUROBINDO TABLET 0,125MG (0,088MG BASE)

29 September 2020

Één tablet helpt mij al genoeg..een a twee keer in de week twee tabletten. En ik slaap weer als een roosje.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PRAMIPEXOL AUROBINDO TABLET 0,125MG (0,088MG BASE)

29 September 2020

Werkt bij mij erg goed, slechts één tablet nodig voor een veel betere nachtrust. Wel last van indutten aan het einde van de middag.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PRAMIPEXOL TEVA TABLET 0,125MG (0,088MG BASE)

17 February 2020

Ik gebruik Pramipexol nu een aantal jaren en begon met 2 tabletten vroeg in de avond. Nu een aantal jaren verder 3 tabletten. Het onrustige gevoel begon al in de ochtend en middag. Nu weer veel meer last, dus 4 tabletten misschien. Krijg het ook in mijn armen. Ik wou dat je er van kunt grenzen want het is echt een vreselijk gevoel. Even liggen in de middag als je moe bent lukt niet. Hopelijk is het niet zo dat ik straks ook in de nacht niet meer kan slapen. Ook na werken en sporten lijk ik meer last te hebben dan na een relaxte dag. Het advies is goed bewegen overdag, maar ik twijfel of dat het juist niet verergerd. Auto rijden, vliegtuig, bios ect. Ook een crime. ?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PRAMIPEXOL Sandoz retard

27 May 2019

Vanwege de ziekte van Parkinson gebruik ik al enige tijd als ondersteuning van madopar tablet Pramipexol. Mijn ervaring met Pramipexol van merk Sandoz is opgezwollen voeten/enkels en vingers.

PRAMIPEXOL TEVA RET TABL MVA 1,5MG (1,05MG BASE)

7 May 2018

De pillen kwamen 'heel' terug in mijn ontlasting voorafgaande met pijnlijk lijf en leden.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PRAMIPEXOL ACCORD TABLET 0,125MG (0,088MG BASE)

28 November 2016

Het werkt bij mij al met 1 tabletje tegen restless legs, maar is sinds augustus niet meer in doordrukstrips te krijgen volgens de apotheek. Heel vervelend als je een avond of langer weg gaat. Dan moet je losse tabletjes meenemen. Ik weet niet of ik een ander samengesteld tablet heb (staat geen merknaam op buisje waar ze in zitten), maar ik heb erge pijn in mijn lies/onderbuik/been gekregen. Ik weet niet of het daarvan kan komen. Kan natuurlijk ook ergens anders door komen, maar mochten er meer mensen zijn die dit herkennen, dan hoor ik het graag.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PRAMIPEXOL ACCORD TABLET 0,125MG (0,088MG BASE)

18 October 2016

Ik kreeg van de apotheek bericht dat het medicijn niet meer gemaakt wordt. Bij de fabriek in Verenigd Koninkrijk klopt dat. Ik heb al eens andere gehad maar daar kreeg ik erge hoofdpijn van.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Pramipexol 125 mg

28 August 2016

Moet er steeds meer van gebruiken, verdeeld over de hele dag.

PRAMIPEXOL TEVA RET TABL MVA 0,375MG (0,26MG BASE)

1 August 2016

Heerlijk geslapen afgelopen 2 weken. Maar kreeg op een dag ineens een heftige jeuk- en zweetaanval. De jeuk die bleef waardoor ik ook bultjes kreeg. Nu 3 dagen gestopt met pramipexol. Slaap hartstikke slecht. Gek worden van m'n benen. Maar geen last meer van de jeuk.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

pramipexol

21 July 2016

Ik neem 1 tablet eind van de middag, het duurt vrij lang eer het werkt, maar dan kan ik ermee toe tot 1 a 2 uur 's nachts. Dan weer 1 tablet, meestal kom ik dan wel de nacht door, maar soms om een uur of 3 moet er iets gebeuren. Ik durf dan geen 3e tablet te nemen, in plaats daarvan neem ik een diazepam en dat helpt. Of ik er goed aan doe weet ik niet. Iemand ervaring?

PRAMIPEXOL ACCORD TABLET 0,125MG (0,088MG BASE)

24 November 2015

Ik krijg keelpijn van deze pillen. Ik gebruik ze al zeer lang en had nooit klachten. De laatste serie pillen smaakt en ruikt naar een ontsmettingsmiddel. Ik maak mij zorgen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PRAMIPEXOL TEVA RET TABL MVA 1,5MG (1,05MG BASE)

PRAMIPEXOL ACCORD TABLET 0,125MG (0,088MG BASE)

PRAMIPEXOL TEVA RET TABL MVA 1,5MG (1,05MG BASE)

23 November 2015

Heeft u problemen ervaren na het overstappen op het nieuwe medicijn?

Ja

Uw ervaring met het nieuwe medicijn was:

Ik kreeg vervelende bijwerking(en) van het nieuwe medicijn.

Toelichting: Ik had heel veel last van opstipastie/

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SIFROL TABLET MVA 1,5MG (1,05MG BASE)

PRAMIPEXOL SANDOZ RET TB MVA 1,5MG (1,05MG BASE)

17 July 2015

Heeft u problemen ervaren na het overstappen op het nieuwe medicijn?

Ja

Uw ervaring met het nieuwe medicijn was:

Ik kreeg vervelende bijwerking(en) van het nieuwe medicijn.

Toelichting: duidelijk meer last van obstipatie

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PRAMIPEXOL SANDOZ RET TB MVA 0,375MG (0,26MG BASE)

PRAMIPEXOL ACCORD TABLET 0,125MG (0,088MG BASE)

4 May 2015

De pillen ruiken bij het uitdrukken in de strip naar desinfecteerd schoonmaakreiniger. Ik slik al jaren de pillen en nu bij deze afgifte viel het mij op.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PRAMIPEXOL SANDOZ TABLET 0,125MG (0,088MG BASE)

21 April 2015

Ook ik heb zelfde ervaring dat ineens de smaak vreselijk was, ik heb ze teruggebracht naar de apotheek. Er zou onderzocht worden wat de reden was, tot op heden nog niks gehoord. Gisteren kreeg ik tot mijn verbazing weer dezelfde badgenummer met zelfde vieze geur eraan, wederom teruggebracht.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PRAMIPEXOL ACCORD TABLET 0,125MG (0,088MG BASE)

26 March 2015

Ik gebruik al jaren Pramipexol (eerst als sifrol). Bij het beginnen met een nieuwe doos viel me op dat de tabletten echt smerig smaakten, terwijl ze altijd neutraal (smaakloos) smaakten. Mijn apotheek is het aan het uitzoeken of er iets veranderd is aan de samenstelling.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SIFROL TABLET MVA 0,375MG (0,26MG BASE)

PRAMIPEXOL SANDOZ RET TB MVA 0,375MG (0,26MG BASE)

18 February 2015

Heeft u problemen ervaren na het overstappen op het nieuwe medicijn?

Ja

Uw ervaring met het nieuwe medicijn was:

Het nieuwe medicijn werkte niet of minder goed dan het oude medicijn.

Ik kreeg vervelende bijwerking(en) van het nieuwe medicijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PRAMIPEXOL SANDOZ TABLET 0,125MG (0,088MG BASE)

PRAMIPEXOL ACCORD TABLET 0,125MG (0,088MG BASE)

3 February 2015

Heeft u problemen ervaren na het overstappen op het nieuwe medicijn?

Ja

Uw ervaring met het nieuwe medicijn was:

Ik kreeg vervelende bijwerking(en) van het nieuwe medicijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PRAMIPEXOL ACCORD TABLET 0,125MG (0,088MG BASE)

3 February 2015

Gebruikte Pramipexol Sandoz en in mijn medicijnrol zat ineens Pramipexol Accord. Het vervelende is dat ik een grote drang tot internet gokken ontwikkelde. Dat is echt begonnen na de verandering van fabrikant. De apotheker zegt dat het niet kan.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PRAMIPEXOL TEVA TABLET 1MG (0,7MG BASE)

PRAMIPEXOL ACCORD TABLET 1MG (0,7MG BASE)

26 January 2015

Heeft u problemen ervaren na het overstappen op het nieuwe medicijn?

Ja

Uw ervaring met het nieuwe medicijn was:

Ik heb problemen gekregen bij het innemen van het medicijn (zoals grootte van tablet of capsule, andere smaak, openmaken verpakking, wijze van toediening).

Toelichting: Ik heb Parkinson en krijg de tabletten niet uit de strip (of ze verpulveren helemaal). Zelfs de apothekersassistente had er moeite mee.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SIFROL TABLET 0,125MG (0,088MG BASE)

PRAMIPEXOL ACCORD TABLET 0,125MG (0,088MG BASE)

2 December 2014

Heeft u problemen ervaren na het overstappen op het nieuwe medicijn?

Ja

Uw ervaring met het nieuwe medicijn was:

Het nieuwe medicijn werkte niet of minder goed dan het oude medicijn.

Toelichting: Er wordt door de Verzekering Zilveren Kruis beweerd dat het merk Pramipexol, en nu weer veranderd in Pramipexol Accord, precies dezelfde samenstelling heeft en dus hetzelfde is als het merk Sifrol. Dit is voor mij onwaar! Heb het lang geprobeerd, maar had daar een erg slechte ervaring mee.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PRAMIPEXOL ACCORD TABLET 0,125MG (0,088MG BASE)

PRAMIPEXOL ACCORD TABLET 0,125MG (0,088MG BASE)

6 July 2014

Mijn randpsychotische verschijnselen komen mogelijk van de pramipexol. Dat gaan we uitzoeken komende weken door af te bouwen. Mijn restless leggs zit nu ook af en toe in mijn armen (rebound), maar dat heb ik voor een anti-rusteloze-benen-medicijn wel over.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel