Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

PROMETHAZINE TEVA STROOP 1MG/ ML

23 April 2020

Ik ben super blij met dit drankje, ik slaap al maanden zeer slecht en heb nachten van 3 ~ 4 uur slapen, heb al zoveel middelen geprobeerd om door te kunnen slapen, maar er blijkt zeer weinig verkrijgbaar te zijn op het gebied van onrustig slapen. Ik neem voor het slapen gaan 15 ML en ik slaap de hele nacht door, heb het met minder geprobeerd, dat werkt voor mij niet, en met meer gebruik, heb ik het idee dat ik tot de middag een zombi ben, maar dat zal per persoon verschillend zijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PROMETHAZINE CF INJVLST 25MG/ ML AMPUL 2ML

14 January 2020

Ik slaap er goed op, mits ik er 7.5 mg bij gebruik, anders last van rusteloze benen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PROMETHAZINE COMP PCH STROOP

7 November 2018

De siroop zelf is fantastisch. Maar!nergens is bekend hoe lang na opening je hem kunt gebruiken.niet op de fles,etiket of bijsluiter.1 apothekersassistente zei;oh,dan neem ik aan dat t goed is tot de houdbaarheidsdatum(2021!). Toch maar de fabrikant gebeld.die zei;6 maanden maar we zijn niet verplicht dat te melden. Uh?!

PROMETHAZINE TEVA TABLET OMHULD 25MG

5 November 2018

Ik gebruik dit medicijn voor mijn slaapproblemen. Werkt op zich wel, maar soms moet het toch samen met de temazepam. Ik heb wel een rare bijwerking: als ik promethazine slik voor de slaap, heb ik overdag dat alles wat ik hoor (bijv. muziek) een toon lager klinkt. Ik kan er nergens iets over vinden. Ik vind het toch wel opmerkelijk. En als muzikant heb ik daar soms wel last van.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Promethazine en lormetazepam merk mylan

10 September 2018

Voorheen had ik het medicijn lorametapam 2mg met pchgekregen ,geweldig 20 jaar op gedraaid MAAR OPEENS KRIJG IK HET NIET MEER!! Maar een ander merk Mylan hiervan kreeg ik hevige zelfmoord neigingen Maar ze vertikken het om me de oude terug te geven of anderen van ander merk Nu slaap ik bij een beetje geluk 3a4 uur Per nacht IK BEN KAPOT Ondertussen ook depresief (dank je wel) promethazine is ook geen succes (onrust in benen) Alles is teniet gedaan door het merk Mylan Er moeten toch andere medicijnen zijn voor te kunnen slapen Ik ben Radeloos en Zooo moe MYLAN BEDANKT

PROMETHAZINE CF TABLET OMHULD 25MG

11 April 2018

Ik heb een klacht over verslavingszorg. Deze mensen schrijven deze medicijn toe tegen slaapklachten. Ik kreeg van dit medicijn klachten, impotentie, pieptoon in mijn hoofd en evenwichtsstoornis. Begrijp ook niet dat een dokter 90 pillen voorschrijft in 1 maand tijd aan een verslaafde. De dokter gaf aan dat het niet verslavend was en dat was duidelijk niet het. Het scheelde weinig of het koste mijn leven. Ik heb de paar pillen die ik nog over had, zo weggegooid en ben weer gaan blowen. Gaat alweer beter alleen die pieptoon in mijn hoofd raak ik niet meer kwijt. Begrijp niet dat zo dokter nog steeds pillen mag uitschrijven en mensen mag begeleiden.Draait om die mensen alleen om geld.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PROMETHAZINE CF TABLET OMHULD 25MG

27 October 2017

Promethazine gekregen voor de nacht tegen malen en piekeren. Ik gebruik ook 200 mg sertraline per dag. Ik kan op de promethazine (1 tablet) lekker slapen. Het duurt wel een tijdje voordat ik inslaap. Maar als ik eenmaal slaap word ik 's nachts niet wakker. Ik mag eventueel 2 tabletten nemen maar heb genoeg aan 1.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PROMETHAZINE TEVA TABLET OMHULD 25MG

24 October 2017

Kreeg dit medicijn om te kunnen slapen. gewone benzo's wou de arts liever niet geven omdat ik al 1 benzo gebruik en morfine en nog antidepresiva. Het helpt daarvoor voor geen meter ook niet 2 tegelijk. enigste wat het doet is dat ik hele dag doodmoe ben.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PROMETHAZINE TEVA TABLET OMHULD 25MG

17 October 2017

Ik word er rustig van en je kan er zonder afbouwschema mee stoppen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PROMETHAZINE CF TABLET OMHULD 25MG

7 September 2017

Ik gebruik het voor stress, en normale rustgevende medicatie werkt niet omdat ik blijf malen. Maar dit maakt mij zo suf dat je niet meer intensief kan nadenken. Niet altijd handig, maar in geval van nood een redder!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PROMETHAZINE COMP PCH STROOP

6 March 2017

Begin er steeds meer door te hoesten terwijl de hoest juist moest stoppen.

PROMETHAZINE CF TABLET OMHULD 25MG

17 September 2016

Ik heb last van hartkloppingen, slapeloosheid, onrust, longpijn, spierpijn, wazig zien en heel raar voelen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PROMETHAZINE CF TABLET OMHULD 25MG

26 July 2016

Vreselijke jeuk en slapeloze nachten na stoppen van quetiapine (ivm zwangerschap), gisteravond begonnen met promethazine en eindelijk veel minder jeuk, en heerlijk geslapen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PROMETHAZINE CF TABLET OMHULD 25MG

14 August 2015

Gewoon proberen een andere middel te zoeken! Het heeft veel te veel bijwerkingen: jeuk en slechter zien. Er zijn nieuwe medicijnen met de zelfde werking en met minder bijwerkingen!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PROMETHAZINE CF TABLET OMHULD 25MG

26 March 2015

Werkt totaal niet voor een goede nachtrust ben quatiapine gewend maar wegens vervelende bijwerkingen gestopt met dit product.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PROMETHAZINE CF TABLET OMHULD 25MG

17 April 2014

Kan nu altijd meteen slapen, en weinig gewenning, alleen duizeligheid na slapen tijdens matig gebruik, maar gaat weg met 2 paracetomol.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PROMETHAZINE CF TABLET OMHULD 25MG

19 February 2014

Vanaf het begin kreeg ik heel erge spierkrampen maar dacht dat dat van de griep kwam. Maar toen ik na de 4e tablet mijn benen niet meer stil kon houden van de kramp in de spieren ben ik gestopt met de tabletten en na nog een lange tijd hield de pijn op.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PROMETHAZINE STROOP 1MG/ ML

10 February 2010

Mijn zoontje van 3,5, kreeg Promethazine van de huisarts omdat hij maar bleef kwakkelen en oververmoeid was. Om de nacht goed door te komen kreeg hij 5 ml voor de nacht voorgeschreven. Met resultaat; een goede nachtrust, waardoor het zelfherstellend vermogen toenam en hij van zijn kwaaljes kon herstellen. Met enkele dagen merkte ik al verschil en na een week ben ik er mee gestopt. 7 keer 5 ml is 35 ml gegeven. Terwijl ik een fles heb gekregen van 300 ml! Lijkt mij gezien de leeftijd van ons kind en de werking, maar ook de bij-werkingen van het middel niet verstandig dit op te maken. Misschien had de huisarts dit aan moeten geven, maar ik vindt het ook een fout om als apotheek zoveel te verschaffen, terwijl je eigenlijk niet langer dan 1 of 2 weken hiermee moet doorgaan. Ja, hij slaapt er lekker op..... Een kleiner flesje was meer dan voldoende geweest. (Het middel is goed tot 5-7-2010, heeft E 14,06 gekost en gaat waarschijnlijk voor het grootste deel naar de vernietiging. Niet goed voor onze portemonee, niet goed voor het milieu en niet veilig als het gaat om de gezondheid van het kind)

PROMETHAZINE TABLET OMHULD 25MG

13 April 2009

plas probleen wazig zien- zeer droge mond

PROMETHAZINE STROOP 1MG/ ML

2 March 2009

waarom moet er savonds 15 euro meer voor dit drankje worden betaald dan overdag . Dit zou een arts erbij moeten vermelden als het recept word uitgeschreven.Overdag betaal je hiervoor nog geen tien euro s avonds 23 euro.Wij willen wel geloven dat de gezondheids zorg duur word zeker met deze prijssteigingen je zult maar een bijstandsuitkering hebben dan zijn dit dure drankjes.Omgerekend zowat 50 guldens het is niet te geloven.Waarom zit dit drankje niet in de losse verkoop als het toch niet vergoed word door de zorgverzekeraar??? Wij als ouders vragen voortaan eerst de arts wel of het word vergoed en anders schrijven ze maar een ander middel voor.Maar geen 23 euro weer.

PROMETHAZINE STROOP 1MG/ ML

31 March 2007

Dag na inname: in de morgen zware hoofdpijn, de hele dag gevoel van oververmoeidheid. Ook 12 uur na inname nog.

PROMETHAZINE TABLET OMHULD 25MG

19 December 2006

Hartkloppen, blackout, angst, enz.

PROMETHAZINE TABLET OMHULD 25MG

PROMETHAZINE STROOP 1MG/ ML

1 April 2006

Bij apotheek ********** kost een flesje van 300 ml. 4,2 euro en bij apotheek ******** kost ditzelfde flesje 7,8 euro. Bovendien is het bij de laatstgenoemde apotheek een handmiddel, dus zonder recept verkrijgbaar, terwijl bij de eerst genoemde apotheek men een klein recept vraagt.

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel