Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 26 resultaten gevonden.

PROPRANOLOL HCL TEVA TABLET 10MG

14 September 2020

voor werk moest ik een presentatie geven voor een zaal vol met directeuren. Ik was hier ruim 2 weken al nerveus voor en sliep ook niet goed meer. Een uur voor de presentatie 10 mg genomen, het resultaat was een uitstekend geleverde presentatie zonder nerveuze symptomen!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PROPRANOLOL HCL SANDOZ TABLET 10MG

7 September 2020

Geen vermindering van migraine aanvallen en constant vermoeid, suf, slap, snel duizelig, een droge mond en slecht slapen door de nachtmerries.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PROPRANOLOL HCL PCH RETARD CAPSULE MGA 80MG

13 April 2020

Constante erge hoofdpijn, die pas na 2weken langzaam minder werd, maar nog wel af en toe kop op steekt. De onregelmatige hartslag verdween na verloop van tijd wel. Heel fijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

propranolol

20 February 2020

Echt een horror toestand geen andere woorden voor. Angst , geen lucht, gejaagd gevoel, druk op borstkast, en een hele lage hartslag, maar door de angst ging mijn bloeddruk omhoog als een wilde ! NOOIT MEER !

propranolol

19 February 2020

Beklemmend gevoel op borstkast , hield urenlang aan. Daarna gaan slapen, héél onrustig,en fikse nachtmerries. Teva 80 mg propranolol, paar dagen geprobeerd maar echt niet meer ! Van Metoprolol had ik dit niet, maar de arts zei dat propranolol beter was(?) nee dus in mijn geval niet.

PROPRANOLOL HCL APOTEX RETARD CAPSULE MGA 80MG

9 January 2020

vermoeid, nachtmerries, dof gevoel, zeer geprikkeld, emotioneel, vlak en afgestompt. depressief. ben gestopt met autorijden want het werd te gevaarlijk. alsof ik r zelf niet bij was.Gebruik het voor tremors. en daar werkt het goed bij.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

propranolol

31 December 2019

Genomen voor motorexamen nadat ik de keer ervoor door zenuwen was gezakt. Dit keer wel geslaagd

PROPRANOLOL HCL APOTEX RETARD CAPSULE MGA 80MG

18 December 2019

Beetje vlak/afgestompt, op moment van prestatie nog steeds zenuwen en enorme hoofdpijn erbij

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PROPRANOLOL HCL APOTEX RETARD CAPSULE MGA 80MG

24 June 2019

Ik vond het middel op straat in Enschede. Het lag naast de afvalzak waarin je geacht wordt lege verpakkingen in aan te bieden. Dat mensen dit doen begrijp ik niet. Maar ik begrijp ook niet dat we Diftar hebben waarbij de rommel op straat terecht komt. Dit middel mis gevaarlijk in kinderhanden.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PROPRANOLOL HCL SANDOZ RETARD CAPSULE MGA 80MG

PROPRANOLOL HCL ACCORD TABLET 40MG

23 May 2019

Mijn moeder haar handen trillen enorm. Gedacht aan Parkison maar dat is het niet. Na 1u gebruik van 1 tbl is het trillen gestopt. Over 2 weken moet ze 2xdgs 1tbl in nemen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PROPRANOLOL HCL TEVA TABLET 10MG

1 May 2019

Apropolol is voorgeschreven omdat ik (Angststoornis) na het afbouwen van Mirtazipine last kreeg van hartoverslag. Het helpt wel iets (overslag is minder vaak, minder hevig), maar ik heb sindsdien flinke hoofdpijn en mijn lichaam raakt nog meer van streek.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PROPRANOLOL HCL AUROBINDO TABLET 40MG

13 April 2019

Voorgeschreven tegen aanhoudende angst maar doet daar niet veel tegen. Wel al dagenlang duizelingen (kan ik daar weer bang van worden!), licht in het hoofd, vrij veel zweten en nogal hevig werkende darmen. Ga het nu na twee weken toch afbouwen,, het middel lijkt erger dan de kwaal, en is mogelijk de kwaal.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PROPRANOLOL HCL SANDOZ TABLET 10MG

PROPRANOLOL HCL ACCORD TABLET 10MG

14 January 2018

van jongs af aan had ik hoofdpijn, ik ben nu 58, gebruik nu propranolol. werkt heel goed.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PROPRANOLOL HCL SANDOZ TABLET 10MG

27 June 2017

Kalmeert tijdens bv een examen. Gebruikt tijdens afstuderen. Werd er wel moe, duizelig en suf van nadeel

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PROPRANOLOL HCL SANDOZ RETARD CAPSULE MGA 80MG

14 May 2017

Ik slik propranolol sinds mijn 16e en door de jaren heen heb ik geen probleem met deze medicijnen gehad ik heb veel medicijnen geprobeerd voor mijn migraine en trillingen maar toch blijft dit het beste helpen. Het enigste nadeel van deze medicijnen is dat ik veel last heb van vermoeidheid en kortademigheid ook heb ik wel eens last van hartkloppingen na een zware inspanning en ook het bijna altijd koud hebben ook in warme dagen dit vind ik heel erg jammer. Maar verder geen problemen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PROPRANOLOL HCL ACTAVIS RETARD CAPSULE MGA 80MG

PROPRANOLOL HCL PCH TABLET 10MG

PROPRANOLOL HCL PCH TABLET 10MG

4 October 2016

Geweldig, voel me een stuk meer ontspannen, geen druk op de borst meer en extra voordeel mijn concentratie is vooruit gegaan.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

propränolol HCL, MERK ACcord 10 mgr,filmomhulde tabletten

propranolol Hcl Sandoz 10, tabletten 10 mg

26 August 2016

Heeft u problemen ervaren na het overstappen op het nieuwe medicijn?

Ja

Uw ervaring met het nieuwe medicijn was:

Het nieuwe medicijn werkte niet of minder goed dan het oude medicijn.

PROPRANOLOL TABLET 40MG

18 May 2016

Propranolol helpt bij mij heel goed om migraine te voorkomen. Ik neem het nu twee jaar in, ben grotendeels verlost van de migraine, maar ben nog wel steeds snel moe. Even snel iets doen is er niet bij. Verder zijn mijn ogen zo droog dat ik ze 's morgens amper open krijg, slaap ik minder goed,en zie ik minder goed. Ook zijn mijn gevoelens afgevlakt, wat ook een voordeel kan zijn i.v.m. stress. Na de overgang ben ik van plan om te proberen ermee te stoppen.

PROPRANOLOL HCL ACCORD TABLET 10MG

12 March 2016

Temperatuur en pols zakten enorm na ongeveer 3 weken. Wat voelde ik me beroerd en ijskoud.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PROPRANOLOL HCL ACTAVIS TABLET 40MG

23 July 2015

Het is een heel goed middel, na het gebruik geen migraine aanvallen meer gehad. Maar heb soms last van geheugenverlies.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel