Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 35 resultaten gevonden.

QUETIAPINE SANDOZ TABLET FILMOMHULD 25MG

QUETIAPINE ACCORD TABLET FILMOMHULD 25MG

28 August 2019

Door dit medicijn een enorm hoog cholesterol gekregen. Voor aanvang van het gebruik had ik een keurig cholesterol van 4,4 maar na een maand quetiapine ineens 10mmol/liter was.! Daarnaast veel dorst, blijkt mijn bloedsuiker ook ineens niet meer goed te zijn!! Ik heb nog liever een verslaving aan slaaptabletten dan een vroegtijdig overlijden door deze rotzooi! Dit medicijn is echt vergif..!!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

QUETIAPINE ACCORD TABLET FILMOMHULD 25MG

QUETIAPINE TEVA TABLET FILMOMHULD 200MG

QUETIAPINE CF TABLET FILMOMHULD 200MG

12 June 2019

Sliep er goed op, maar vlakte helemaal af. Elke dag zo moe als wat en had nergens zin. Gebruikte dit op advies van mijn psychiater samen met Mitrazepine 15 mg, bupropion, 50 mg gram en 75 mg Venlafaxine. Werd hier emotioneel zo afgevlakt van en mijn lichamelijke klachten werden steeds erger. Heb 2 weken geleden alles weggegooid en cold turkey gestopt. Eerste 4 dagen waren vervelend, maar voel mij met de dag beter. Vrienden, familie en collega's merken het verschil ook. Begin mij weer langzaam mens te voelen. Dat gevoel was ik door deze troep kwijtgeraakt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

QUETIAPINE TEVA TABLET FILMOMHULD 25MG

23 May 2019

Kerel 800 mg per dag kan nooit niet ik gebruik 25 mg per dag en het werkt gelijk prima ik geloof niet dat jou arts 800 mg per dag heeft voorgeschreven terwijl je maar 2 x per dag 25 mg mag slikken slik jij 800 mg beetje overkill vind je ook niet. Je cijfert dit medicijn weg als troep terwijl dit niet zo is. Schade in je lever zou wel zijn gekomen door andere middelen in mijn ogen schijf je dit middel nu als de boosdoener iedereen weet waarvoor dit medicijn gebruikt word en wat we hiervoor deden allemaal is 100 keer ongezonde drank drugs roken etc dat kon wel natuurlijk ik ben blij dat ik daar nu van kan afblijven dit recept is echt een prima uitvinding gebruik het kort nog maandje maar het maakt mij met de dag sterker en fitter als je erbij traint ik zeg dan ook heb je last van sommige verschijnselen manie psych etc etc slik dit middel:-)

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Quetiapine

6 January 2019

Heb combinatie gehad van 25 en 50mg. Hopeloos begin met veel bijwerkingen. Na een week ging het goed. Met afbouwen weer een hoop bijwerkingen zoals angst, misselijkheid, angst en zweten. Morgen huisarts bellen en om raad vragen. Voel me echt vervelend hierdoor.

Quetiapine

21 November 2018

Erg handig als je onrustig bent in je hoofd en in de knoei zit met jezelf op het begin last gehad van heel erg moe zijn veel slapen daar ben ik nu overheen ik slik dit middel ongeveer 6 maanden en het heeft me goed geholpen. Alleen het jammere van dit medicijn is dat ik in de ochtend vaak last heb van een snelle hartslag en snel moe. Niet meer zo actief en druk hoe ik eerst was. Maar dat moet ik maar op de koop toenemen

QUETIAPINE ACCORD TABLET FILMOMHULD 25MG

1 October 2018

de eerste 3 dagen dat ik er mee begon kon ik geen auto rijden nu kon ik dat die week zo wie zo al niet. ik gebruik hem voor snachts. dit helpt ne echt. ik krijg hier door meer rust snachts. word uit gerust wakker zonder dit, kon ik niet slapen en als ik sliep had ik heftige nachtmerries . hier naast gebruik ik risperidal

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

QUETIAPINE SANDOZ RETARD TABLET MVA 50MG

16 September 2018

Ik ben erg blij met dit medicijn slik het nu 1 jaar voor snachts. En het werk super tegen mijn onrust die ik ervoer sochtends. Verder is mijn stemming gestabiliseerd en kan ik over het algemeen beter en rustiger nadenken. Ik slik hierbij ook op werkdagen conserta 27mg en deze combinatie is voor mij perfect. Ik ervaar in het algemeen een fijne buffer om mij heen, wat wil zeggen dat mijn emoties mij niet meer overvallen. In het begin heb ik dit als een leegte en somberheid ervaren maar na dat ik gewent was heeft het erg veel rust en extra energie gegeven. Dit duurde ongeveer 3 maanden.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

QUETIAPINE ACCORD TABLET FILMOMHULD 25MG

30 August 2018

Heel veel last van droge huid ,is dat normal?ik gebruik die pas 9 dagen ,denken neemt af ,ma wel droge mond en droge huid ,wat kan ik daar beste tegen doen ?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

QUETIAPINE TEVA TABLET FILMOMHULD 25MG

11 August 2018

ik gebruik Quetiapine 25 mg Wist eigenlijk niet meer waarom dus zoek het hier. Ik gebruik ook Lyrica; dus daar moet ik even goed over na denken. Aan mijn huisarts heb ik niks. Ze zegt keihard: "ik ben huisarts, geen psychiater" Ik vind dit fout; ook huisartsen moeten iets weten van o.a. depressiviteit. Ik heb altijd ontzettende pijn. In een afkick-kliniek waar ik 10 weken ben geweest om van Temazepam af te kicken hebben ze me Lyrica gegeven; een middel tegen epilepsie MAAR, dat waren de psychiater en de psycholoog met elkaar eens: het helt ook tegen pijn.... Nou ja, zal wel; ik merk er weinig van. Ik zal maar stoppen anders wordt het een heel laan verhaar; bedankt voor de aandacht.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

QUETIAPINE ACCORD TABLET FILMOMHULD 25MG

7 August 2018

Na een lange zoektocht, heb ik het juiste medicijn en de juiste dosering gevonden, samen met de psych. Ik gebruik twee pilletjes van 25 mg voor het slapen en val snel in slaap :) Voor overdag 1 tablet van 25 mg en zonodig eentje extra. Ik denk nog steeds veel, maar het is wat meer “afgevlakt” en dat ervaar ik als prettig. Voor mij een heel goed medicijn! :)

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

QUETIAPINE ACCORD TABLET FILMOMHULD 25MG

11 May 2018

Ik sliep al erg lang korter dan 5 uur per nacht. Mijn huisarts stelde mij quetiapine voor maar dan in de docering van 12,5 Mg. Aangezien er alleen kleine pilletjes van 25 Mg geleverd werd heb ik een pillen deler aangeschaft om toch de 12,5 in te kunnen nemen. Dat werkt al erg lang perfect. Ik heb geen 25 Mg nodig.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

QUETIAPINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 25MG

3 May 2018

Na jaren verschillende medicijnen te hebben gekregen is dit eindelijk is de juiste! Zo blij dat ik dit heb. Standvastig elke dag zelfde uur en zoveel minder prikkels. In het begin continu moe en slapen, maar even daardoor geen gaan en binnen een week werkt het goed! En niet meer moe. Alleen wel even een week de tijd nemen eraan te wennen en over de slaap heen te komen. Maar het is de moeite waard!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

QUETIAPINE ACCORD TABLET FILMOMHULD 25MG

31 March 2018

Waarom ik dit middel heb voor geschreven gekregen, ik heb jaren methadon gebruikt, omdat ik ooit verslaafd was aan heroinen, ik slaap gewoon niet, en ben erg onrustig, het helpt niet echt, ik sliep zelf ook wel 3 uurtje, en daarna is het klaar, nu neem ik nog zo,n pilletje, maar echt slapen doe ik niet, ook in had eerst oxazepam, daarna diazepam, ik heb me door de jellinek laten vertellen dat dat niet goed was en ik er van af moest, nu krijg ik het niet meer, en t is het enige wat me helpt, ik denk idd veel meer aan zelfdoding, en ik denk ook wel dat ik ooit zo eindig, die dokters gebruiken je maar, proberen alles op je uit, binnenkort heb ik een gesprek met me huisarts, ggz laat maar op zich wachten, tot het te laat is denk ik.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

QUETIAPINE SANDOZ SR TABLET MVA 50MG

24 March 2018

2 weken geleden begonnen met de kortwerkende 25mg, dat beviel redelijk. In overleg met psych de overstap gemaakt naar 50mg retard. Ik slaap langer maar de ochtenden zijn niet fijn, lusteloos, en als zombie op de bank, depressieve gedachtengang. Duurt lang voordat ik op gang komt, hoop dat het nog in moet werken maar tegen mijn depressie doet het nog niks. Misschien wil ik te snel of te graag... Slik daarbij ook nog Oxazepam. Ben wel in 1 week tijd van 4 maal daags 5mg Ox naar 2 maal daags 5mg Ox gegaan. Ik sliep al maanden amper, benzo's werkte niet. Dat doet de Quetiapine wel. Heb geen hongergevoel ook geen droge mond. Vannacht levendige droom gehad, wakker worden met hartkloppingen...niet leuk...slaap daarna weer in maar niet plezierig. Ik weet nog niet wat ik van dit middel moet vinden. Hoop dat het nog meer inwerkingstijd nodig heeft, sta nog niet te juichen van het resultaat. Maar pas 1 week gebruik. Gebruik het voor extreme spanningklachten, angst, trauma's en acute stemmingwisselingen waarbij gedacht wordt aan borderline.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

QUETIAPINE ACCORD TABLET FILMOMHULD 25MG

24 January 2018

Ik slikte al 5 jaar verschillende slaapmiddelen. Deze werkte allemaal in de eerste weken goed waarna vervolgens de werking afnam en de dosering omhoog moest. Dit maakte me ook afhankelijk, onrustig, gefrustreerd, bang omdat dat slapen een issue was. 4 uur max nachtrust, met slaapmiddel...nu ik sinds 3 weken dit middel slik is behoort het allemaal tot het verleden. Ik slaap een uurtje na inname van 12,5mg als een roos. Soms even wakker om bv naar de wc te gaan en daarna gemakkelijk weer doorslapen. Wat een verademing. Niet suf, geen stress, niet piekeren en malen. Voor mij is dit echt helemaal top!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

QUETIAPINE ACCORD TABLET FILMOMHULD 25MG

22 January 2018

Ik gebruik 25 Mg quetiapine voor het slapen gaan..gebruik het nu twee weken, maar merk weinig van de werking. Ik zou erop moeten slapen, en ik zou meer rust in mijn hoofd voelen. Merk er totaal niks van. Ik gebruikte jarenlang oxazepam, moest ik gaan afbouwen en overgaan op quetiapine..nou, ik voelde me stukken rustiger met oxazepam. Wat maakt het in godsnaam uit als je je leven lang 3 oxazepammetjes van 10 Mg zou gebruiken?? Ik denk dat het beter is als altijd gestresst zijn. Maarja, nu dus aan de quetiapine die niks doet

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

QUETIAPINE ACCORD TABLET FILMOMHULD 25MG

3 January 2018

Ik doe 25 Mg door de helft soms maak ik er een derde van. Ik gebruik het voor het slapen. Ik slaap nu weer zoals ik vroeger sliep, gewoon 7 a 8 uur achter elkaar.. Ook als ik een keer wakker word om naar de wc te gaan, slaap ik daarna weer zonder problemen in. Ik ben hier heel blij mee en vind het op merkelijk dat z’n kleine hoeveelheid bij mij dit resultaat geeft. Ik neem het ook wel eens niet maar slaap dan meteen weer heel licht, ben vaak wakker en lig veel te draaien...

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

QUETIAPINE ACCORD TABLET FILMOMHULD 25MG

28 December 2017

Moest deze 1 x 25 mg voor het slapen innemen, het zou na enkele dagen gaan werken zei de dokter. Ben nu dik een week verder en heb nogsteeds evenveel last van onrust in mijn hoofd en 's avond slecht slapen, wakker schrikken van de nachtmerries. Er is NIETS veranderd!!!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

QUETIAPINE ACCORD TABLET FILMOMHULD 25MG

22 December 2017

Quetiapine acc tab 25mg fo: Ik moet die 1x voor slapen gaan in nemen(30min. voor slapen), Echter merk ik er niet heel veel van. Ik word s' nachts nog steeds, badend in het zweet wakker van nachtmerries. En piekeren stopt ook niet. Ook zie/voel ik nog steeds dingen die er niet zijn.. Word er gewoon gek van, al dat gepieker al die hatelijke "echt lijkende" nachtmerries, en zie voel soms nog steeds schaduwen om me heen. Mijn dokter zei dat als ik die inneem, ik niet zou piekeren en nachtmerries zou krijgen.. Wel heb ik nu een "pieeep-toon" in me oren, die sterker is dan normaal. aankomende week maar even overleggen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

QUETIAPINE TEVA TABLET FILMOMHULD 25MG

13 December 2017

Ik heb 25 mg Quetiapine voorgeschreven gekregen als slaapmiddel en ik vond het een nare ervaring. Alles werd uitgeschakeld behalve mijn bewustzijn. Ik kreeg een vreselijke paniekaanval, maar kon totaal niet relativeren. Ik slik dit nooit weer.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

QUETIAPINE ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 25MG

22 November 2017

Wel een orgasme kunnen krijgen .Maar geen gevoel meer bij het krijgen van het orgasme

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

QUETIAPINE ACCORD TABLET FILMOMHULD 25MG

4 September 2017

Ik ben naar de goedkope variant gegaan ipv de gebruikelijke seruquel geven ze me nu quetiapine De apotheek zegt dat het geen verschil bestaat tussen de 2 medicijnen nou ik weet toch zeker dat de seruquel beter werkt dan de quetiapine en heb een afspraak bij mijn huisarts gemaakt daarover dus word vervolgd

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel